‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. In het programma werd pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik had geen idee wie ik was, wat ik wilde en ik wist al helemaal niet wat mijn talenten zijn. Elke sessie leerde ik mezelf een beetje beter kennen.’

Astrid deelt haar ervaring:

Pijnlijk werd duidelijk dat ik mijzelf had weggecijferd

Ik heb me voor het groepsprogramma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik had geen idee wie ik was, wat ik wilde en ik wist al helemaal niet wat mijn talenten zijn. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Elke sessie kwam ik een stukje dichterbij mijn kern

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik weet wat ik wil en hoe ik impact kan maken!

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

Scroll naar boven