Volgende of nieuwe stap in je carrière?

Neem samen met mij de carrièrestap die bij jou past.

Je hebt zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan en meer plezier en voldoening in je werk te ervaren. Je wilt een volgende of nieuwe stap in je carrière nemen, maar wat mag de volgende stap precies zijn? Dat houdt je bezig. Kom erachter en neem zelfverzekerd de carrièrestap die geheel bij jou past. 

Voordat we samen gaan werken, wil je natuurlijk eerst weten of ik de juiste persoon ben om jou te coachen. In een kennismakingsgesprek bespreken we je vraagstuk, leren we elkaar kennen en geef ik je direct een nieuw carrièreperspectief.

Dit kun je van de eerste stap verwachten:

  • Een prettige kennismaking.
  • We verkennen jouw vraagstuk en je krijgt meteen helderheid en inzicht op jouw knelpunt.
  • Direct een nieuw carrièreperspectief en de kansen die ik voor jou zie. 
  • Je weet snel of het klikt.
  • Ervaar hoe het is om met mij samen te werken en stel al je vragen die je hebt.

Het online gesprek duurt 60 minuten en is gratis. 

Plan hiernaast gemakkelijk een afspraak in mijn agenda en neem de eerste stap voorwaarts. Ik kijk uit naar ons gesprek.

Mariëlla

You are one decision away from a completely different life. Take the call.

Wat anderen zeggen

Over Mariëlla Vink

Ik ben Mariëlla Vink, carrièrecoach, leiderschapscoach en teamcoach.

  • 10 jaar HR (project) management ervaring.
  • 100+ leiders gecoacht in het ondernemerschap.
  • Raak, warm & betrokken.

Na 10 jaar vastdienstverband en het overlijden van mijn tante op jonge leeftijd, besloot ik het roer om te gooien. Ik voelde me geroepen om dingen anders te gaan doen in mijn leven. Minder hard werken en meer met het hart werken. Mijn persoonlijke lessen en mijn ervaring als carrière- en leiderschapscoach bundel ik om jou te helpen. 

Ik hanteer een persoonlijke aanpak en stem mijn carrière coaching volledig op jou af. Ik help jou bij het beantwoorden van de vraag of je een volgende of nieuwe stap in je carrière mag nemen en zet jou weer in the lead van jouw eigen carrière. Wat dat je oplevert; cruciale doorbraken op innerlijk vlak, een vuurtje wat vlamt als nooit tevoren en buitengewoon veel zelfvertrouwen in je volgende of nieuwe carrièrestap.

volgende of nieuwe stap in carrière
Scroll naar boven