Challenge 26 / 27 / 28 augustus

Vol vertrouwen – zomer challenge

In 3 dagen vertrouwen in jezelf om een stap te nemen in je carrière of jouw ondernemersdroom te realiseren. Ik help je voorbij de twijfel te gaan en een eerste stap te zetten.

We zitten midden in de zomervakantie. Een periode waarin je eindelijk even het werk kunt loslaten en even niets moet. Zeker nu je al een tijd geen plezier en voldoening meer uit je werk haalt. Je voelt namelijk aan alles dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet. 

Het mooie van een vakantie en wat meer afstand van je dagelijkse beslommeringen is dat je meer zicht krijgt op wat werkelijk belangrijk voor je is. Het probleem is dat het moeilijk is om deze inzichten en verlangens ook daadwerkelijk de ruimte te geven na de vakantie. Want wat wil ik dan precies en hoe pak ik dit dan aan? Vervolgens slaat de twijfel en onzekerheid over het maken van een stap in je carrière al snel toe. Je wuift je gevoelens maar weer weg en zegt tegen jezelf ‘wat zit ik nou te zeuren, ik heb eigenlijk een prima baan’. 

Hoe zou het voor je zijn als je niet langer hoeft te piekeren en twijfelen aan jezelf? Dat je het vertrouwen voelt in jezelf om een stap te nemen in je carrière en eindelijk weer plezier en voldoening haalt uit je werk.

Doe mee aan mijn gratis 3 daagse ‘Vol vertrouwen’ zomer challenge. In 3 dagen help ik je om voldoende zelfvertrouwen te voelen, zodat je in beweging komt en een stap neemt in je carrière. Samen gaan we voorbij de twijfel. 

Wat ik nu echt voor jou zou willen? Dat je vertrouwen in jezelf voelt! Dat jij jouw verlangens meer de ruimte gaat geven en vol vertrouwen een stap neemt richting meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière. Dat is precies wat ik wil bereiken met deze challenge.

OOK IK WAS VERLAMD DOOR ANGST EN ONZEKERHEID

Ik had een baan waar ik geen voldoening meer uit haalde, maar het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Ik had tenslotte een goede baan met veel zekerheid toch? Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Ik durfde het alleen nog niet volledig te laten ontvlammen en had ook geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie?

Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap maar ik en ondernemen? Dat kon ik me op dat moment nog niet voorstellen. Wat zou ik dan gaan doen? En zouden mensen dan wel op me zitten te wachten?

Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. Ik was verlamd door angst en onzekerheid en de gedachte van wat anderen ervan zouden vinden als ik mijn baan op zou geven. En toen overleed mijn dierbare tante Tineke tijdens mijn vakantie op Bali.

In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Ik leef nog en de wereld ligt aan mijn voeten. Er zijn mensen hartstikke ziek en ik zit dag in dag uit te piekeren over m’n baan. Dan ga je flink relativeren en word je keihard wakker geschud.

Dat was ook meteen het moment dat ik besloot om mijn leven in te richten zoals ik dat wilde. Ondanks de angst en onzekerheid die ik nog steeds voelde.

EEN IJZERSTERK FUNDAMENT VAN VERTROUWEN NEERZETTEN

Inmiddels is het 2 jaar later en run ik een succesvol bedrijf waarmee ik vrouwen help om weer richting te vinden in hun carrière. Want wat had ik achteraf graag iemand gehad die me had kunnen steunen in dit proces. Ik voelde me destijds ontzettend onzeker. 

Ik wist al snel dat als ik een succesvol bedrijf wilde opzetten, ik vooral moest investeren in mijn zelfvertrouwen. Diep vanbinnen wist ik wel dat ik van waarde was en dus voorbij het gevoel van twijfel moest komen. Ik besloot dat ik niet langer wilde twijfelen, maar vertrouwen op het gevoel dat ik nog veel meer in mijn mars had. Voorbij het gevoel van twijfel gaan en een ijzersterk fundament van vertrouwen in mijzelf neerzetten.

Ik weet nu dat de twijfel en onzekerheid het heftigst aanwezig is als je beweegt naar iets wat je in je hart verlangt. Het maakt je kwetsbaar. Hoe meer jij beweegt naar de grenzen van jouw comfort zone, hoe meer jij gewaarschuwd wordt en de twijfel toeneemt.

In mijn werk met vrouwen ontdekte ik dat vrijwel alle vrouwen sterk twijfelen aan zichzelf. Ben ik het wel waard om een stap in mijn carrière te zetten, zitten mensen wel op mij te wachten, ben ik wel voldoende? Dit zijn de gedachten en twijfels waar vrouwen mee rondlopen als ze een stap willen nemen in hun carrière of de droom hebben te gaan ondernemen.

En daarom ben ik er voor jou. Want als je nu nog steeds aan het lezen bent weet je diep in je hart dat het tijd is voor verandering. Het is tijd om voorbij de onzekerheid te gaan en een stap te nemen richting meer vrijheid, plezier en voldoening. 

Deze challenge is voor vrouwen die aan alles voelen dat ze meer in hun mars hebben en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet. Maar ondertussen blijf je het nemen van een stap in je carrière maar uitstellen omdat je niet in beweging durft te komen. Je bent bang om te falen of de verkeerde stappen te zetten.

GA VOORBIJ DE TWIJFEL! DOE MEE AAN DE 'VOL VERTROUWEN' ZOMER CHALLENGE

Tijdens deze gratis challenge geef ik je mijn tips om voorbij de twijfel te gaan en voldoende vertrouwen in jezelf op te bouwen, zodat je voelt dat je de moeite waard bent en je je zelfverzekerd voelt om een stap te nemen in je carrière.

Ik leer je in 3 dagen:

  • Hoe je een stap kunt nemen als je je belemmert voelt door angst of onzekerheid;
  • Hoe je nieuwe richting vindt en je niet laat tegenhouden een stap te nemen;
  • Hoe je in beweging komt en niet vervalt in voorbereidingen en nog veel moeten leren;
  • Hoe je om gaat met kritische gedachten over jezelf;
  • Hoe je vol vertrouwen een eerste stap zet.

Na deze challenge heb je voldoende vertrouwen in jezelf om een stap in je carrière te nemen.

vertrouwen in jezelf

HOE ZIET DE CHALLENGE ERUIT?

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Op 26, 27 en 28 augustus ga ik van 19:30 uur tot 20:00 uur live mijn tips met je delen via een online workshop. Je ontvangt per dag een link per mail waarmee je live kunt meedoen aan de workshop. We komen dus 3 dagen online bij elkaar, zodat jij mij direct je vragen kunt stellen en we onze ervaringen met elkaar kunnen delen. Ik ben er 3 dagen helemaal voor jou om je te helpen een fundament van vertrouwen in jezelf te bouwen. Elke dag ontvang je van mij een opdracht die je eenvoudige zelf thuis kunt uitvoeren. De opdrachten geven je inzichten in je verlangens, wat je tegenhoudt en zorgen ervoor dat je in beweging komt.

  • 3 dagen een live workshop van 30 minuten van mij;
  • Elke dag ruimte om live jouw vragen te stellen;
  • Elke dag een opdracht in je mailbox;
  • Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen werken aan meer vertrouwen in jezelf;
  • Alles online te volgen vanuit huis.

Na de ‘vol vertrouwen’ zomer challenge:

Voel je meer vertrouwen in jezelf;
– Heb je inzicht in jouw verlangens;
– Heb je helder wat je tegenhoudt en hoe je hiermee om kunt gaan;
– Weet je hoe je angst en onzekerheid niet jouw richting laat bepalen;
– Weet je hoe je met vertrouwen een stap kunt nemen.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer ‘proberen’ op je werk. Grote kans dat er niks verandert en dat je alleen maar verder van jezelf verwijdert raakt.

Of je doorbreekt de situatie en gaat serieus bouwen aan het vertrouwen in jezelf. Grote kans dat je werkelijk een stap neemt richting meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière.

Doe het voor jezelf, omdat jij het waard bent!

OVER MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Toch zette ik een tijd lang mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk en je hebt alles goed voor elkaar’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een verlangen in mij, wat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik durfde alleen niet een stap te maken. Tot mijn dierbare tante Tineke overleed en alles voor mij veranderde. Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon.  Ik besloot de regie terug te nemen en dat is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière. Meer over mij.

ambities waarmaken

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial