Online training

In 3 dagen vol vertrouwen beginnen met ondernemen

Zit jij voor je gevoel al maanden in een soort van spagaat? Een spagaat waarin je enerzijds wordt aangetrokken door de zekerheid van je huidige baan, maar anderzijds hunker je naar de vrijheid van het ondernemerschap. Ergens voel je diep van binnen dat dit het niet is. De baan die je nu hebt geeft je niet (meer) de voldoening die je zoekt. Maar kiezen voor het ondernemerschap voelt nog zo eng. Je merkt dat je hoofd overloopt van twijfel en onzekerheid. Ik begrijp precies hoe je je voelt. 

Als je wilt gaan ondernemen, dan is het belangrijkste wat je te doen hebt zelfvertrouwen voelen. Als je dit weet te managen en hier grip op hebt dan gaat alles zoveel makkelijker. Vertrouwen voelen in jezelf, in jouw krachten en voelen dat je werkelijk van waarde bent is het meeste krachtige middel. 

In mijn gratis online training ga ik je in 3 dagen helpen om voldoende vertrouwen in jezelf te bouwen, zodat je voelt dat je waardevol bent en je je zelfverzekerd voelt om een stap te nemen richting het ondernemerschap. Ik wil je helpen voorbij het gevoel van zelf twijfel te gaan, zodat je jouw ideeën gaat delen, sterker gaat communiceren, zichtbaar wordt, maar bovenal in beweging komt en een eerste stap zet.

Meld je nu aan en ontvang direct mijn online training. Je ontvangt dan ook regelmatig andere tips om vol vertrouwen te beginnen met ondernemen per e-mail.

Het belangrijkste wat je als startende ondernemer te doen hebt is zelfvertrouwen voelen. Als je dat weet te managen en hier grip op hebt dan gaat alles zoveel makkelijker. Samen gaan we voorbij de twijfel! Dat is precies wat ik wil bereiken met deze online training.

HET GEVOEL ONVOLDOENDE TE ZIJN GING OOK AAN MIJ NIET VOORBIJ

Het gevoel niet voldoende te zijn is ook aan mij niet voorbijgegaan. Ik was een tijd overweldigd door het gevoel niet waardevol te zijn. Bijna dagelijks schreeuwde ik naar mijzelf ‘wat denk je wel niet, dat iemand op jou zit te wachten, hahaha je bent helemaal niet waardevol!’. Ik haalde al een lange tijd geen plezier en voldoening meer uit mijn werk in loondienst. Maar ik durfde niets te veranderen.

Totdat mijn dierbare tante Tineke op een gegeven moment overleed en ik dacht: Wat ben ik nou eigenlijk aan het doen? Ik ben hier niet om dag in, dag uit iets te doen waar ik eigenlijk geen energie van krijg. 

En dus nam ik het risico. 

Een besluit waar ik elke dag nog dankbaar voor ben. Ik heb de juiste begeleiding gezocht en nu, 2 jaar later, heb ik een succesvol bedrijf waarmee ik mensen zoals jij help om in vertrouwen de stap naar het ondernemerschap te nemen. 

Want ze zeggen niet voor niets: “If it’s still in your mind, it’s worth taking the risk.” 

Kiezen voor het ondernemerschap is eng, maar zo ongelofelijk bevrijdend. En ik geloof dat iedereen het kan. Je hebt alleen even de juiste begeleiding nodig om erachter te komen wat dan jouw kracht is en hoe je kunt beginnen.

Deze online training is voor vrouwen die aan alles voelen dat ze meer in hun mars hebben en hunkeren naar de vrijheid van het ondernemerschap. Je hoofd loopt alleen nog over van onzekerheid en twijfel. Ben ik het wel waard? Zitten mensen wel op mij te wachten? Ga ik wel voldoende geld verdienen met wat ik wil? Ik help je grip te krijgen op je onzekerheid en met vertrouwen stappen te maken richting het ondernemerschap. 

WAT LEVERT DEZE ONLINE TRAINING JE OP?

Tijdens deze gratis online training ‘In 3 dagen vol vertrouwen beginnen met ondernemen’ geef ik je mijn tips om voorbij de twijfel te gaan en voldoende vertrouwen in jezelf op te bouwen, zodat je je zelfverzekerd voelt om een stap te nemen richting het ondernemerschap. Ik leer je in 3 dagen:

  • Hoe je ervoor zorgt dat angst en onzekerheid niet jouw richting bepaald;
  • Hoe je angst en onzekerheid doorziet en kunt doorbreken;
  • Hoe je ervoor zorgt dat je niet vervalt in voorbereidingen en nog veel moeten leren;
  • Hoe je stap voor stap in beweging komt en veel voorwaartse energie gaat ervaren.

Na deze online training heb je voldoende vertrouwen in jezelf om een stap te nemen richting het ondernemerschap.

vertrouwen in jezelf

HOE WERKT HET?

Deze online training is gemakkelijk te volgen in je eigen tijd. Als je je naam en e-mailadres achterlaat, ontvang je van mij per mail de 3-daagse online training. Elke dag ontvang je een nieuwe video met een opdracht in het werkboek.

If it’s still in your mind, it’s worth taking the risk.

Ja ik doe mee met de online training en bouw een stevig fundament van vertrouwen.

OVER MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet.

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

ambities waarmaken

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial