Online videotraining

In 3 dagen vertrouwen in jezelf om een stap te nemen in je carrière

Loop jij al een tijd rond met het ‘is dit het nou’ gevoel? Je haalt geen plezier en voldoening meer uit je werk en je voelt aan alles dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet. Toch kom je niet in beweging. Je twijfelt aan jezelf en je vraagt jezelf af of je wel instaat bent om een stap te nemen in je carrière. Het gevoel niet voldoende te zijn houd je tegen om in beweging te komen. Je hebt het gevoel dat je eerst nog meer moet leren of ervaring moet opdoen voor je in actie kunt komen.

In mijn gratis videotraining help ik je in 3 dagen om voldoende zelfvertrouwen te voelen, zodat je in beweging komt en een stap neemt in je carrière. Ik help je voorbij de twijfel te gaan en werkelijk te zien hoeveel je waard bent.

Meld je nu aan en ontvang direct mijn videotraining waarin ik je in 3 dagen help om voldoende vertrouwen in jezelf op te bouwen om een stap te nemen in je carrière of jouw ondernemersdroom werkelijkheid te maken. Je ontvangt dan ook regelmatig mijn carrière tips per e-mail.

Wat ik nu echt voor jou zou willen? Dat jij gaat zien hoeveel je waard bent! Dat je jouw talenten en gedrevenheid in het licht gaat zetten en een stap neemt richting meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière. Dat is precies wat ik wil bereiken met deze videotraining.

HET GEVOEL ONVOLDOENDE TE ZIJN, OVERWELDIGDE MIJ

Er ging maanden overheen voordat ik in beweging kwam en echt actie nam om mijn situatie te veranderen. Ik had al een langere tijd het gevoel geen plezier en voldoening meer uit mijn werk te halen. Een harde les deed mij besluiten om een stap te nemen richting het ondernemerschap. Ik had een stap genomen en mooie plannen gemaakt, maar ik was totaal overweldigd door het gevoel niet waardevol te zijn.

Bijna dagelijks schreeuwde ik naar mijzelf ‘wat denk je wel niet, dat iemand op jou zit te wachten, hahaha je bent helemaal niet waardevol!’. BAM een klap in mijn gezicht. Ik had de stap gezet, maar nu nam de onzekerheid het van mij over. Tegelijkertijd voelde ik heel sterk dat ik de juiste weg was ingeslagen en met dingen bezig was die mij juist enorm veel energie en voldoening gaven.

EEN IJZERSTERK FUNDAMENT VAN VERTROUWEN NEERZETTEN

Ik wist al snel dat als ik een succesvol bedrijf wilde opzetten, ik vooral moest investeren in het gevoel waardevol te zijn. Diep vanbinnen wist ik namelijk heel goed dat ik van waarde was en dus voorbij het gevoel van twijfel moest komen. Daarbij wist ik dat ik zeker niet de enige was die hier tegenaan loopt. Dus wilde ik niet alleen voor mijzelf vertrouwen voelen, maar ook voor alle vrouwen die mijn hulp nodig hebben om meer vrijheid, plezier en voldoening in hun carrière te krijgen. Voor jullie wil ik het verschil maken.

Ik besloot dat ik niet langer wilde twijfelen, maar vertrouwen op het gevoel dat ik nog veel meer in mijn mars had. Voorbij het gevoel van twijfel gaan en een ijzersterk fundament van vertrouwen in mijzelf neerzetten.

Ik weet nu dat de twijfel en onzekerheid het heftigst aanwezig is als je beweegt naar iets wat je in je hart verlangt. Het maakt je kwetsbaar. Hoe meer jij beweegt naar de grenzen van jouw comfort zone, hoe meer jij gewaarschuwd wordt en de twijfel toeneemt.

In mijn werk met vrouwen ontdekte ik dat vrijwel alle vrouwen sterk twijfelen aan zichzelf. Ben ik het wel waard om een stap in mijn carrière te zetten, zitten mensen wel op mij te wachten, ben ik wel voldoende? Dit zijn de gedachten en twijfels waar vrouwen mee rondlopen als ze een stap willen nemen in hun carrière of de droom hebben te gaan ondernemen.

Stuk voor stuk gedreven en getalenteerde vrouwen die zichzelf kleinhouden, onzeker zijn en het gevoel hebben niet voldoende te zijn.

Deze videotraining is voor vrouwen die aan alles voelen dat ze meer in hun mars hebben en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet. Maar ondertussen blijf je het nemen van een stap in je carrière maar uitstellen omdat je niet in beweging durft te komen. Je bent bang om te falen of de verkeerde stappen te zetten.

WAT LEVERT DEZE VIDEOTRAINING JE OP?

Tijdens deze gratis videotraining ‘In 3 dagen vertrouwen in jezelf om een stap te nemen in je carrière’ geef ik je mijn tips om voorbij de twijfel te gaan en voldoende vertrouwen in jezelf op te bouwen, zodat je voelt dat je de moeite waard bent en je je zelfverzekerd voelt om een stap te nemen in je carrière. Ik leer je in 3 dagen:

  • Hoe je een stap kunt nemen als je je belemmert voelt door angst of onzekerheid;
  • Hoe je nieuwe richting vindt en je niet laat tegenhouden een stap te nemen;
  • Hoe je in beweging komt en niet vervalt in voorbereidingen en nog veel moeten leren;
  • Hoe je jouw talenten en gedrevenheid zichtbaar maakt, zodat je gaat staan voor wat je waard bent.

Na deze videotraining heb je voldoende vertrouwen in jezelf om een stap in je carrière te nemen.

vertrouwen in jezelf

HOE WERKT HET?

Deze videotraining is gemakkelijk te volgen in je eigen tijd. Als je je naam en e-mailadres achterlaat, ontvang je van mij per mail de 3-daagse videotraining. Elke dag ontvang je een nieuwe video met een opdracht in het werkboek.

Hoe zou het voor je zijn om niet langer te twijfelen en te piekeren? Voldoende vertrouwen in jezelf te hebben om jouw talenten en gedrevenheid in het licht te zetten. En werkelijk te doen wat jouw plezier en voldoening geeft. Jezelf niet langer te verstoppen, maar een ijzersterk vertrouwen in jezelf te hebben om een stap te nemen in je carrière.

Ja ik doe mee met de videotraining en bouw een stevig fundament van vertrouwen.

OVER MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Toch zette ik een tijd lang mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk en je hebt alles goed voor elkaar’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een verlangen in mij, wat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik durfde alleen niet een stap te maken. Tot mijn dierbare tante Tineke overleed en alles voor mij veranderde. Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon.  Ik besloot de regie terug te nemen en dat is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière. Meer over mij.

ambities waarmaken

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial