Top 3 best gelezen blogs van 2018 om jouw ambities waar te maken

mijn nieuwjaarswens voor jou

Lieve jij, vrouw vol met ambities, dromen, wensen en verlangens,

2019 is jouw jaar om te stralen! Jouw jaar om je talenten en gedrevenheid volledig in het licht te zetten. Ga ervoor, vol gas, neem de sprong, zonder aarzeling. Je bent hartstikke waardevol en daar heb je veel van te geven. De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

Laat je door de beste 3 blogs van dit jaar inspireren je ambities waar te maken in 2019!

Fijne jaarwisseling!

Liefs,

Mariëlla

Top 3 best gelezen blogs van 2018

Wekelijks schrijf ik een blog om jou te inspireren je ambities waar te maken. Dit waren de 3 best gelezen blogs van 2018.

1. Week van het werkgeluk interview met Vera

In de week van het werkgeluk interviewde ik Vera van The Feather Store Schiedam. Een prachtig interview waarin zij haar route naar ondernemerschap en werkgeluk met jullie deelt. ‘Als je eenmaal weet wat je wilt, richting hebt gevonden en echt besluit om ervoor te gaan, dan ga je vliegen!’ Lees haar interview hier.

boetiek Schiedam

Meer weten over hoe je meer werkgeluk kunt ervaren? Lees hier mijn blog ‘Werkgeluk, inzichten na 4 interviews met ambitieuze vrouwen’ en interview met Jennie, Femke en Susanne.

2. 10 signalen dat je ander werk moet gaan doen!

Je haalt al een tijd geen voldoening meer uit je werk. Het is enorm makkelijk om voorbij te gaan aan signalen dat je geen voldoening meer uit je werk haalt. Deze signalen willen je toch iets vertellen. Het helpt niet om voorbij te gaan aan de signalen en streng te zijn voor jezelf. Voor je het weet loopt het uit de hand, raak je overbelast of nog erger beland je in een burn- of bore-out. En dat willen we niet toch? Lees hier mijn blog met 10 signalen, hoeveel herken jij er?

ambitie

3. Hè Mariël, kan jij niet die toffe baan voor mij toveren?

Een uitspraak die ik vaker krijg en waarin een diepgeworteld verlangen verstopt zit. Als ik wat verder doorvraag willen deze fantastische vrouwen het liefst morgen wakker worden en een nieuwe baan hebben of dat die langgekoesterde carrière ambitie echt een feit is. En natuurlijk hoop ik ook dat je morgen opstaat en het er allemaal in één keer voor je is. Want dat gun ik jou! Maar tot dat ik of jij kan toveren, zal je toch eerst zelf in beweging moeten komen. Lees hier of jij misschien toch kan toveren 😉

Ambities waarmaken

Scroll naar boven