Visualisatie Experience

Wat zou je doen als je niet bang zou zijn? Je vuurtje vlamt als nooit te voren, je jouw dromen, doelen en ambities kunt realiseren  en impact kan maken met jouw kwaliteiten. En dit allemaal terwijl je plezier en voldoening ervaart?

Deze Visualisatie Experience is een online audio belevenis en visualisatie om te voelen en ontdekken wat je nu écht wilt, geeft inzicht in wat je nu nog tegenhoudt en geeft je de kracht en energie om nieuwe mogelijkheden aan te pakken.

Aan de hand van een mythische reis langs een aantal Griekse godinnen help ik je naar binnen te keren en de antwoorden bij jezelf op te halen, zodat je vanuit vertrouwen een volgende stap kan maken.

Hannelore Smilde � Mariëlla Vink �

Wat anderen zeggen

Er waren eens drie godinnen….

Krachtige, uitzonderlijk talentvolle, bewuste, onbevreesde vrouwen die fierce hun positie innamen om groots te schijnen. Deze Visualisatie Experience is gebaseerd op een aantal Griekse godinnen. Deze archetypen staan symbool voor vaardigheden, waarden, competenties en gedrag die jij kan aanspreken om te ontdekken wat je wilt, wat je kan en wie je bent.

De godinnen geven je in deze visualisatie informatie over jouw diepe verlangens, dromen en ambities en helpen je los te komen van wat je tegenhoudt en mogelijkheden te zien hoe je in beweging kunt komen naar hetgeen je echt voldoening, plezier en vrijheid geeft.

De godinnen nodigen je uit om:

Jezelf te zien op je briljants en in jouw grootsheid.

Helder te maken wat je diepe verlangens zijn en tot de kern te komen van wat je nu echt graag wilt.

Eerlijk te zijn waar je jezelf nu nog kleinhoudt of tegenhoudt.

Jezelf los te maken van patronen die je niet dienen.

Mogelijkheden te zien hoe je dit kan uitdragen, waardoor je voldoening, plezier en vrijheid ervaart.

Het effect van deze Visualisatie Experience is dat je alles vanaf een afstandje kunt bekijken en het grotere plaatje ziet. Er zullen dingen in jezelf op zijn plaats vallen, puzzelstukjes worden gelegd en kwartjes vallen.

Hannelore Smilde � Mariëlla Vink �

Wat kan je praktisch verwachten van deze Visualisatie Experience?

Je ontvangt na aanmelding direct de Visualisatie Experience in jouw mailbox. Deze Experience is een belevenis naar jouw binnenwereld en onderbewuste verlangens. De Experience bestaat uit een audio Experience en een Experience book met rake vragen die jou ondersteunen diepe reflectie te maken op de reis die je gaat maken.

Je ontvangt in je mailbox:

Een audio Experience met een mythische reis met de godinnen.

Een Experience book voor verdieping en reflectie.

De investering in de Visualisatie Experience is € 4,95 exclusief btw. Jouw investering is een donatie. Alle inkomsten ten bate van de Visualisatie Experience worden gedoneerd aan initiatieven voor (jonge) mensen met dementie.

Voor wie is deze visualisatie geschikt?

Deze visualisatie is voor jou als je:

Rondloopt met carrière vraagstukken, niet goed weet wat je wilt, het idee hebt iets anders te willen of openstaat om te gaan ondernemen.

Aan alles voelt dat je er meer uit kunt halen en het beste van jezelf nog niet hebt laten zien.

Je geroepen voelt om impact te maken en je geroepen voelt om nu eens echt je dromen, ambities en doelen te realiseren.

Ergens nog twijfelt aan jezelf, jezelf kleinhoudt en behoefte hebt aan een dosis zelfvertrouwen.

Jouw vuurtje weer wilt laten vlammen en richting wilt bepalen op basis van je eigenheid, bevlogenheid en missie.

Wat anderen zeggen

Scroll naar boven