Samen richting het ondernemerschap

Samen richting het ondernemerschap

Afgelopen maanden merkte ik dat er iets niet klopte. Gelukkig wist ik al snel wat er niet klopte. Nu nu ben ik er klaar voor om hier helder over te zijn en het met jou te delen.  Zullen we samen ons vuurtje laten branden?

Groei als middel om anderen te helpen

Groei is voor mij één van de belangrijkste kernwaarden. Voor mij betekent dit dat ik ruimte geef aan wie ik ben en voortdurend in mijzelf investeer om het beste uit mijzelf te halen. Ik heb een sterke behoefte om mijzelf te ontplooien en te ontwikkelen. Het geeft mij persoonlijk voldoening, maar het is ook een middel om anderen te helpen in hun groei. Vorige week gaf ik in mijn blog aan dat ik dit onder andere doe door spirituele groei. Door spiritualiteit sta ik bewust in het leven en dit geeft mij de moed om elke keer weer voor mijzelf te kiezen en op mijn pad te blijven. Spiritualiteit is voor mij zeg maar een richtingaanwijzer die mij helpt of ik links of rechtsaf moet slaan.

New level, new devil

Nu merkte ik de laatste weken bij mijzelf een verandering. Ik moest erkennen dat een onderdeel van wat ik doe in mijn ondernemerschap niet helemaal klopte. Dit was tot nu toe eigenlijk prima. Alleen nu voelde ik ineens de behoefte om hier meer uitgesproken in te willen zijn. In eerste instantie ging ik mij daar een beetje tegen verzetten. Ik dacht ‘komt ze weer, moet ze weer next level gaan’. Mijn coach zij ooit tegen mij ‘New level, new devil’. Nou ik zal je vertellen, dat is ontzettend waar! Heb je net alles op een rij en loopt het lekker, wil je je alweer verdiepen en nog een stap vooruit zetten. Maar eigenlijk past dat juist heel goed bij mij en waar ik voorsta.

Hier gaat mijn vuurtje echt keihard van branden

Afgelopen 2,5 jaar heb ik ontzettend leuke, bijzondere, creatieve en inspirerende vrouwen mogen helpen. En vrijwel allemaal hadden ze iets gemeen. Ze hadden vooraf heel duidelijk naar mij uitgesproken dat ze de wens hadden om te gaan ondernemen. De wens was er, maar tegelijkertijd wisten ze niet goed wat ze dan wilden doen en vooral hoe ze dit moesten aanpakken. Ze hadden sterk de behoefte om impact en verschil te maken voor anderen. Werkelijk hun talenten en gedrevenheid inzetten om anderen te helpen en de wereld een stukje mooier, leuker of beter te maken. En ik trof vooral vrouwen die meer ruimte wilde geven aan hun creativiteit en vrijheid. Ik merk aan mijzelf dat mijn vuurtje hier heel hard van gaat branden en daarbij zijn de resultaten werkelijk fantastisch.

Wat niet meer klopt

Zoals ik net zei er klopte alleen iets niet helemaal. In mijn communicatie naar jullie gaf ik continu aan dat ik er voor jou ben om carrière stappen te maken. Hiermee hield ik bewust de weg open voor zowel een functie in loondienst of een stap naar het ondernemerschap. In de eerste fase van mijn ondernemerschap voelde dat namelijk prima. Maar gaandeweg ben ik steeds meer af komen te staan van de vrouw in loondienst. Ik wil niet zeggen dat een baan in loondienst geen optie voor jou mag of kan zijn. Want ik weet dat het ondernemerschap niet voor iedereen passend is. Maar als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, dan is dit voor mij echt al lang en breed een gepasseerd station. En daarom voelt het ergens ook niet meer goed om te zeggen dat ik je help richting een nieuwe baan in loondienst. Want dat voel ik gewoon niet helemaal meer!

Nu ga ik zuiver zijn en in mijn kracht staan

Ergens kwamen al de juiste mensen op mijn pad en mocht ik al precies dat doen wat ik heel graag met vrouwen wil bereiken, maar tegelijkertijd was ik nog niet helemaal zuiver in mijn communicatie. Ik voel nu dat het tijd is om hierin helder te worden en mijn richtingaanwijzers te gaan gebruiken. Door zuiver te zijn naar mijzelf en echt uit te spreken voor wie ik er ben en waar ik vrouwen bij help kan ik veel meer in mijn kracht staan. En dat betekent automatisch dat ik groei en dat mijn klanten ook weer met mij mee kunnen groeien. In de praktijk verandert er voor mij niet zoveel. Ik doe het al! Ik ga hier vanaf nu alleen veel helderder over communiceren.

Ik help jou richting het ondernemerschap

Vrouwen helpen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Dat is waar mijn vuurtje van gaat branden. Als ondernemer is het ontzettend belangrijk dat ook jij zuiver bent en precies dat doet waarin jij het verschil voor anderen kunt maken. Je grootste magnetische kracht als ondernemer zit uiteindelijk in je authenticiteit. Als hetgeen wat jij doet in lijn is met hetgeen waar je hart echt sneller van gaat kloppen en wat je echt heel goed kunt, dan trek je moeiteloos klanten aan. Inmiddels ben ik 2,5 jaar ondernemer en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten, omdat ik onderneem vanuit wat mij echt voldoening geeft en waarmee ik impact en verschil maak. Ik geloof dat ook jij een succesvolle ondernemer kan worden als je een verbinding maakt tussen wie je bent, waarom jij doet wat je doet, wat je drijft en wat je heel goed kunt. Als je dit aan elkaar weet te verbinden ga je vliegen.

De vrijheid van het ondernemerschap

Ondernemen betekent voor mij vooral vrijheid. Elke dag de ruimte hebben om zelf mijn keuzes te maken, te doen wat mij echt blij maakt, alles van mijzelf in te zetten en meer ruimte te geven aan o.a. mijn creativiteit. Ik wil dat ook jij dit kunt ervaren. Ik wil je laten zien dat je volledig jezelf mag zijn en dat je jouw talenten, ervaringen, krachten mag inzetten om het verschil te maken. Ondernemen vanuit vrijheid, plezier en voldoening heeft mijn leven totaal veranderd en mij doen vliegen. Het ondernemerschap geeft je de vrijheid om zelf te kunnen beslissen en handelen. Om dat te doen wat je blij maakt en waarin je jouw creativiteit en echt alles van jezelf kwijt kunt. En bovenal geeft het je waanzinnig veel voldoening. Ik geloof dat jouw missie niet alleen bijdraagt aan meer voldoening en geluk in jouw eigen leven, maar dat jij in staat bent om dit ook aan anderen door te geven. Moet je je voorstellen hoe groot het effect is van wat wij samen in gang zetten!

De wereld staat te springen om vrouwen die het verschil maken

De wereld staat te springen om te gekke en talentvolle vrouwen die impact en verschil maken. Jouw krachten en talenten zichtbaar maken, zodat je er anderen daadwerkelijk mee kunt helpen. Ik ga je helpen om verbinding te maken tussen wie je bent, wat je drijft en wat je heel goed kunt, zodat je weet hoe jij impact en verschil kan maken voor anderen of de wereld en een stevig fundament hebt voor een authentieke onderneming. We ontdekken jouw talenten en gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn. En we versterken het fundament van vertrouwen in jezelf, zodat je je niet meer laat belemmeren door negatieve gedachten. Ook maken we een plan om jouw ondernemersdroom te realiseren. Ik help je vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap, zodat je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart en klanten als een magneet aantrekt. Ik heb het proces al doorlopen en sta op het punt waar jij wilt zijn. Met mijn gerichte aanpak weet ik snel tot de kern te komen bij jou, patronen te doorbreken en behalen we samen duurzame resultaten.

Samen richting het ondernemerschap

Denk je nu dit is precies wat ik wil, impact maken met mijn krachten! Laten we dan samen jouw vuurtje weer laten branden en ontdekken hoe jij impact en verschil voor anderen kan maken. Vraag een gratis groei gesprek aan. Iedere maand selecteer ik 2 vrouwen.

Scroll naar boven