Review Vera Constandse

Vera Constandse - ten Holder

Enkel “hard werken” kostte me vooral heel veel energie, maar bracht mij niet meer verder in mijn werk. Nu kan ik mijn natuurlijke leiderschapsvaardigheden gebruiken en ben ik effectiever als leidinggevende.

Ik ben altijd al een harde werker geweest maar merkte de laatste periode dat enkel “hard werken” me vooral heel veel energie kostte maar mij niet meer verder bracht in mijn werk. Ik kon de oorzaak hiervan echter niet goed duiden. Mariëlla legde door rake vragen direct de vinger op de zere plek(ken). Dit doet ze door elke situatie met een open blik te benaderen en je tegelijkertijd een kritische spiegel voor te houden.

Mariëlla heeft mij kanten van mijzelf laten (her)ontdekken waardoor ik het gevoel heb weer dichter bij mijn authentieke zelf ben gekomen. Hierdoor kan ik elke dag opdagen als mezelf, en dat is meer dan genoeg. Ik heb meer inzicht en acceptatie waar mijn krachten en zwaktes liggen en weet hier goed mee te werken. Hierdoor kan ik mijn natuurlijke leiderschapsvaardigheden gebruiken en ben ik effectiever in mijn werk, weet ik duidelijker wat ik wil en hoe ik hier kan komen.

Ik kan iedere vrouw die op haar eigen authentieke manier leiderschap wil uitdragen aanraden om met Mariëlla te gaan werken, of dit nu vanuit een positie binnen een organisatie of als ondernemer is. Het is namelijk een stuk leuker en effectiever om in elke rol van je leven jezelf te kunnen zijn.

William van der Struis referentie

William van der Struis

Mariëlla's inbreng heeft mijn perspectief verbreed en heeft me geholpen keuzes te maken die niet alleen passen bij mijn onderneming, maar ook bij mijn eigen stijl en waarden.

Mariëlla is geen onbekende voor mij; we kennen elkaar al geruime tijd. Haar gedrevenheid valt direct op, en wat haar echt onderscheidt, is haar vermogen om professionaliteit naadloos te combineren met een gevoelige aanpak. Toen ik besloot een nieuwe weg in te slaan met mijn bedrijfsvoering, nodigde Mariëlla mij uit voor een gesprek, omdat ze een schat aan ideeën had.

Wat me meteen opviel, was de grondige analyse die Mariëlla had uitgevoerd. Ze bracht mijn doelgroep in kaart en wist feilloos uit te leggen waar ik kansen liet liggen. Wat ik waardeer aan Mariëlla is haar vermogen om eerlijk en confronterend te zijn, maar altijd op een manier die je wakker schudt zonder dat het vervelend wordt. Haar kwaliteit als gevoelsmens zorgt ervoor dat deze benadering goed valt bij de persoon die ze voor zich heeft.

Mariëlla’s inbreng heeft mijn perspectief verbreed en heeft me geholpen keuzes te maken die niet alleen passen bij mijn onderneming, maar ook bij mijn eigen stijl en waarden. Als je op zoek bent naar iemand die niet alleen strategisch en tactisch kan meedenken, maar ook een waardevolle sparringpartner is, dan beveel ik Mariëlla van harte aan.

Review Fien leiderschapscoaching

Fien Dekker

Ik pak nu de leiderschapsrol binnen mijn bedrijf die écht bij mij past. Ik heb duidelijke keuzes gemaakt die hebben geleid tot een hele nieuwe strategie, inrichting en een missie die als een huis staat.

Ik pak nu de leiderschapsrol binnen mijn bedrijf die écht bij mij past. De afgelopen periode heb ik de gehele bedrijfsvoering van mijn bedrijf omgegooid. Ik heb duidelijke keuzes gemaakt die hebben geleid tot een hele nieuwe strategie, inrichting en een missie die als een huis staat.

Vrijheid is belangrijk voor mij, maar eigenlijk voelde ik mij gevangen in mijn eigen bedrijf. Ik was me dan ook gaan afvragen of ik met mijn bedrijf wel op het juiste pad zat. Mijn bedrijf op een manier leiden die goed voelt en past bij mij voelde onbereikbaar.

Ik kwam erachter dat ik veel werkzaamheden deed die mij energie kostte en dat ik mijn kracht als ondernemer en leider niet optimaal benutte. Nu weet ik dat als ik mijn rol pak, dit niet alleen energie gevend is, maar ook super waardevol voor de verdere groei van mijn bedrijf. Nu durf ik nee te zeggen, ervaar ik vrijheid en plezier en heb ik echt vertrouwen in mijzelf.

Ik raad je zeker aan om met Mariëlla samen te werken. Ze weet snel tot de kern te komen en begrijpt snel waar het bij jou omgaat. Ze hielp mij helderheid te scheppen in de keuzes die ik te maken had. Door haar warme persoonlijkheid is het gemakkelijk om je open te stellen. Mariëlla leerde mij zacht op de relatie en hard op de inhoud. Dat heeft zij zeker goed onder de knie. Zo is ze zeker niet bang om je een spiegel voor te houden.

Maaike Bruins

Maaike Bruins

DE LEIDER IN JEZELF WORDT WAKKER GESCHUD, ALS JE MET MARIËLLA GAAT WERKEN!​

Mariëlla is de stevige en gegronde coach die ik iedere ondernemer naast zich gun. Ze heeft me geholpen om in de grotere versie van mezelf te stappen. Ze is scherp op waar je het nog laat liggen, weet pijlsnel de kern te pakken en gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. En dat zijn precies de dingen die je te doen hebt wanneer je leiderschap wilt pakken over je leven. Dus bereid je voor! De leider in jezelf wordt wakker geschud, als je met Mariëlla gaat werken!    

Naast dit alles is Mariëlla ook nog eens een ontzettend warme, betrokken, intuïtieve, krachtige en lieve vrouw.

En die combi maakt haar geweldig als coach én mens!

Jennifer van der Enden

Jennifer van der Enden

iemand naast je hebben staan die je de ruimte geeft om zelf te experimenteren, je stevig ondersteunt zodat je nog verder durft te gaan maar je ook af en toe even een spiegel voorhoudt.

Een paar maanden geleden had ik mijn One Day Experience met Mariëlla. Ik volgde haar al op Instagram en een paar weken daarvoor had ik het gevoel dat ik ooit (als mijn bedrijf wat steviger zou staan en ik me er écht klaar voor zou voelen) wel met haar zou willen werken. Dat liep even anders, want hoewel ik het doodeng vond om in mezelf en mijn bedrijf te investeren koos ik ervoor om mijn intuïtie te volgen en toch al in te stappen.
 
De One Day Experience was een hele fijne, soms confronterende maar vooral mooie dag. Ik voelde me echt gezien, waardoor ik voor het eerst ook echt naar mezelf durfde te kijken. In de opstelling die we deden raakte ik nogal overweldigd door mijn potentie, maar Mariëlla hielp me om stevig te blijven staan en het allemaal te voelen.
 
In de maanden daarna heb ik Mariëlla nog even aan mijn zijde mogen houden in het Business Leader Mentorship. Die tijd zou ik iedere ondernemer gunnen; iemand naast je hebben staan die je de ruimte geeft om zelf te experimenteren, je stevig ondersteunt zodat je nog verder durft te gaan maar je ook af en toe even een spiegel voorhoudt.
De afgelopen maanden heb ik me hierdoor van startende onzekere ondernemer ontwikkeld tot een vrouw die weet wat ze wil en waar ze voor staat. Ik heb geleerd dat ik mezelf de ruimte mag geven om intuïtief te ondernemen, ook al zegt mijn kritische hoofd soms wat anders. Wat een bevrijding is dat!
 
Het mooie is dat Mariëlla de kracht en potentie die ik nu zelf steeds meer begin te voelen al in mij zag op de One Day Experience. Ze voelde aan hoeveel ik kon dragen en heeft het me stapje voor stapje zelf laten ervaren. Hierdoor was ik niet overweldigd en blokkeerde ik niet langer, maar durfde ik ook echt de stappen te zetten.
 
Wat ik bij Mariëlla heb geleerd is meer dan marketingtools of handige trucjes om je bedrijf goed op te bouwen. Ik heb geleerd hoe ik mezelf kan zijn en dat als basis voor mijn bedrijf kan gebruiken. Dat zorgt er niet alleen voor dat ik met veel meer ease en joy onderneem, maar ook dat ik me zelfverzekerder voel als persoon. Ik ben niet iemand met een bedrijf, mijn bedrijf ademt mij en dat is zo krachtig!
Kristi Pouwels Review

Kristi Pouwels

IK HEB HELDERHEID, FOCUS EN ALLE PUZZELSTUKJES ZIJN OP ZIJN PLEK GEVALLEN.​

Ik liep al een tijdje vast in mijn bedrijf. Ik merkte namelijk dat ik mijn aanbod was ontgroeid. Ik had al maanden zoveel vragen en ideeën, waardoor het een grote puinhoop was geworden en ik totaal geen overzicht meer had. Ik had geen idee hoe ik dit zou kunnen aanpakken.

Ik besloot een One Day Experience bij Mariëlla te volgen. Wauw wat was me dit een dag! Ik had verwacht dat deze dag mij wel wat antwoorden zou brengen, dat ik een stapje vooruit zou zetten, maar ik had niet verwacht dat het mij zoveel op zou leveren.

De dag was geheel op mij afgestemd en Mariëlla gaf mij precies wat ik op dat moment nodig had. Het ging de diepte in en raakte thema’s aan die ik niet had verwacht. Heel veel puzzelstukjes waar ik al maanden mee bezig was, vielen in één keer op hun plek.

Na de One Day Experience, voelde ik helderheid en focus. Ik wist precies welke kant ik op mocht gaan en wat ik te doen had. Welke deuren ik mocht sluiten en vooral welke deuren ik mocht openen. Hier kan ik de aankomende maanden mee vooruit en ga ik de aankomende jaren nog van profiteren.

Niet alleen op het gebied van mijn bedrijf heb ik een ontwikkeling doorgemaakt, ook persoonlijk. Waardoor ik op deze twee vlakken van mijn leven weer door kan groeien.

Mariëlla maakt de One Day Experience zo op maat dat het passend is voor jouw specifieke vraag. Het is geen kant en klare dag, het is speciaal en passend voor jou. Hetgeen wat het zo sterk maakt is de bijdrage van Mariëlla. Haar kwaliteiten, krachten, vragen en input maken deze dag waardevol. Ik raad de One Day Experience dan ook zeker aan!

Het is een enorm waardevolle ervaring, waarbij ik bijna niet in woorden kan uitdrukken hoe waardevol het is. Dankjewel lieve Mariëlla voor deze dag, ik ben je eeuwig dankbaar!

sasha

Sacha Bol

MARIËLLA KAN HEEL GOED SPIEGELEN, DOORVRAGEN EN DE VINGER OP DE PIJNLIJKE PLEK LEGGEN.

Ik hem vanuit mijn gevoel een intuïtieve ja gezegd op 3 maanden samen werken met Mariella omdat ik wist dat ze mij verder kon helpen. Ik voelde dat Mariella mij kon helpen met haar kennis maar ook haar aanpak. Ze kan heel goed spiegelen, doorvragen en de vinger op de pijnlijke plek leggen; dat heb ik nodig (no pain no gain). Daarnaast vond ik het heel fijn dat Mariella er niet omheen draait; ze benoemd en maakt onderwerpen bespreekbaar die in mijn hoofd speelde. Voor mijn business is het traject bij Mariella echt heel goed geweest. Ze heeft mij geholpen om mijn fundament stevig neer te zetten waarop ik verder kon bouwen. Met overtuiging is mijn baan opgezegd en groei ik steeds harder. Een belangrijk onderdeel vindt ik ook: dat Mariella zich ook kwetsbaar durft op te stellen; ze deelt haar persoonlijke ervaringen en daardoor werkt ze echt vanuit haar authentieke ik. Dat voelt echt en dan voel ik mij ook begrepen. Lieve Mariella dank je wel!

Monique Eindhoven

Monique Eindhoven

IK KAN MET RECHT ZEGGEN, DAT HET EEN LEVENSERVARING IS EN IK HET VOOR GEEN GOUD HAD WILLEN MISSEN!​

Het 3 maanden programma bij Mariëlla is voorbijgevlogen. In deze maanden heeft Mariëlla mij laten groeien en bloeien en uit mijn comfortzone leren stappen. Dat was niet altijd leuk, maar wel heel efficiënt! Samen hebben we een mooie basis neergezet/gebouwd voor mijn bedrijf. Dat is zo ontzettend fijn geweest, want ik had heel veel ideeën, maar moeite om het concreet te maken.

Niet alleen ben ik gegroeid in mijn bedrijf, maar op zo veel meer vlakken. Ik kan met recht zeggen, dat het een levenservaring is en ik het voor geen goud had willen missen! Wanneer je op zoek bent naar een coach die jou (liefdevolle) feedback geeft, zegt waar het op staat en samen met jou resultaten gaat behalen die staan als een huis, dan ben je bij Mariëlla aan het goede adres.
nathalie van tintelen

Nathalie van Tintelen

MARIËLLA HEEFT MIJ GELEERD EROP TE VERTROUWEN DAT ALLES AL IN MIJ ZIT. DAT IK MIJN EIGEN GELUID MAG LATEN HOREN EN MIJN HART MAG VOLGEN.​

Coaching volgen bij Mariëlla is een van de beste keuzes die ik als mens kon maken. Inmiddels werk ik al bijna een jaar met haar samen en eigenlijk kan ik niet in woorden uitdrukken wat dit met mij heeft gedaan. Toch ga ik een poging doen want wat deze vrouw teweeg brengt, dat gun ik anderen ook.

Mariëlla heeft mij geleerd erop te vertrouwen dat alles al in mij zit. Dat ik mijn eigen geluid mag laten horen en mijn hart mag volgen. Hiermee trek ik de leukste klanten aan maar het allerbelangrijkste wat onze samenwerking mij heeft gebracht, is een rotsvast vertrouwen in mijzelf. Niet alleen als ondernemer, maar bovenal als mens.

Ik heb niet alleen een bedrijf maar ook een leven gecreëerd geheel op mijn voorwaarden. Door leiderschap te nemen over alle gebieden. En dat, dat had ik nooit alleen kunnen en vooral ook niet willen doen. Gun jezelf een mentor als Mariëlla, het is life changing!

img anne van saane

Anne van Saane

Toen ik binnenkwam lopen bij je, had ik geen idee wat ik met mijn leven moest en hoe ik weer energie kon krijgen van mijn werk. Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en ben nu mijn eigen bedrijf aan het bouwen, hoe cool is dat eigenlijk?!

Ontdekken wat ik echt wilde vond ik heel lastig. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Ik voelde heel sterk dat ik iets (totaal) anders wilde, maar niet wat dat dan precies moest zijn. Of ik durfde in ieder geval niet aan mezelf toe te geven dat ik dat diep van binnen wel wist maar niet aandurfde.

Het voelde goed. De gratis sessie gaf voor mij de doorslag, omdat ik een klik voelde, je dingen zei die ik herkende en omdat je zoveel tips had dat ik helemaal overweldigd was. Dat laatste deed me realiseren dat ik het echt niet alleen kon en iemand zoals jij nodig had om verder te komen.

Ik heb echt vertrouwen in mezelf gekregen en dat het allemaal wel goed komt. Ik heb helder wat ik wil gaan doen en hoe ik dat ga doen en welke strategische stappen daarbij horen. Tegelijkertijd voel ik ook het vertrouwen dat ik het op mijn manier en mijn tempo mag doen zodat mijn bedrijf echt bij mij past.

Ik zou het vrouwen aanraden die niet goed weten wat ze precies willen doen, omdat jij goed scherp kunt krijgen wat iemand echt leuk vindt, waar iemand goed in is en wat daar dan bij past. Daarnaast zou ik het aanraden aan vrouwen die een bedrijfsidee hebben, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Je kunt goed en helder in kleine stappen uitleggen wat er moet gebeuren. En het is daarnaast hartstikke gezellig en geeft een boost aan positieve energie. 🙂

Toen ik binnen kwam lopen bij je, had ik geen idee wat ik met mijn leven moest en hoe ik weer energie kon krijgen van mijn werk. Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en ben nu mijn eigen bedrijf aan het bouwen, hoe cool is dat eigenlijk?!
 
img dimara van druten

Dimara

Ik had nooit gedacht dat ik in 3 maanden zo ver zou komen en dat het zo concreet zou zijn. 

Ik vond het altijd lastig om te bepalen hoe ik mijn verhaal en wens kon omzetten in een goed productaanbod. Het grootste probleem was dat ik niet goed wist waar ik op moest focussen.

Het persoonlijke verhaal van Mariëlla gaf voor mij de doorslag om in te stappen in haar programma. Ik kon me goed herkennen in de voldoening die ik miste wen de wensen die Mariëlla ook had. Haar aanpak leek heel erg down to earth en pragmatisch.

Dat bleek ook echt het geval. Je kan met Mariëlla in zo’n korte tijd zulke grote stappen maken. Ze is daadkrachtig, stuurt liefdevol op beslissingen aan, geeft hele constructieve feedback en deelt veel kennis. Haar aanpak naast pragmatisch, ook doelgericht.

Door Mariëlla heb ik keuzes weten te maken en kan ik in een korte pitch vertellen wat ik doe, waarom en voor wie. Voor mij waren de 1-op-1 sessies waarin we gevoelsmatig telkens veel knopen doorhakten, heel waardevol. Ze gaf me sturing, richting en daarmee een missie!

Na het programma stond mijn verhaal, mijn productaanbod en had ik een helder plan waarmee ik aan de slag kon. Ik had nooit geacht dat ik in 3 maanden zo ver zou komen en dat het zo concreet zou zijn. Persoonlijk ben ik ook gegroeid, door echt het idee te omarmen en ook voor mezelf grote keuzes te maken. 

dscf dorien vk

Dorien

Door het programma ben ik in actie gekomen en ik heb ook echt het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben.

Ik wist al een tijdje dat ik graag begeleiding wilde met het starten van mijn bedrijf, ik zocht alleen nog iemand waarbij het ook goed voelde. Iemand waarbij ik het gevoel had dat ik altijd vragen zou kunnen stellen en de begeliding ook echt persoonlijk zou zijn.

Door het programma ben ik in actie gekomen en ik heb daadwerkelijk het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ik ben heel blij dat Mariëlla me dat geleerd heeft. In de groep bij het programma konden we elkaar verder helpen en inspireren. 

Mariëlla geeft echt persoonlijke begeleiding, durft te zeggen waar het op staat en tegelijkertijd is ze gewoon een heel leuk persoon. Ik zou het iedereen aanraden om met haar te werken, om zo dromen waar te maken in het ondernemerschap. Zeker als je daar nog niet mee begonnen bent!

Het resultaat van het programma is voor mij dat ik allerlei praktische dingen geregeld heb. Ik durf mezelf nu te laten zien op social media en ik zet elke week stappen richting mijn droombedrijf.

eveline van sambeek x

Eveline van Sambeek

‘Mariëlla heeft mij in laten zien wat voor mij waardevol is.’

Regelmatig vroeg ik mezelf af of ik iets wel zou kunnen. Zou ik echt goed genoeg zijn? Er was heel wat voor nodig om dat te doorbreken en helder te krijgen wat ik nodig heb en wat waardevol voor mij is. Mariëlla heeft mij dat in laten zien door haar no nonsense manier. Ze is duidelijk en recht door zee, iets dat ik heel prettig vind.

Mariëlla heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven en geleerd om het negatieve stemmetje in mijn hoofd uit te zetten. De verdere stappen in de toekomst zijn nu behapbaar en dat motiveert om door te gaan. Daar ben ik haar super dankbaar voor!

Mocht je niet weten wat je wilt of welke richting je op wilt, schakel dan Mariëlla in. Ze is duidelijk en helpt je juist over die grenzen heen waar jij op vast loopt.

eveline keus

Eveline Keus

'Ik ben zelfverzekerder en zit weer goed in mijn vel. Er ligt nu een steady bedrijfsplan en ik weet waar het vandaan gekomen is. Ik ga doorpakken, volhouden en een leven leiden zoals ik dat wil!

Ik was lost. Ik wist niet wat ik moest gaan doen. Al zo lang had ik de wens om een eigen bedrijf te starten, maar was dit het moment? En hoe moest ik dat doen? Waar zou ik beginnen? Daar struggelde ik mee. Toen zag ik de online masterclass van Mariëlla en dacht ik: Ja, dit zou kunnen helpen!

In de masterclass zei Mariëlla precies wat ik de afgelopen jaren had gedaan. Reizen om erachter te komen wat ik wilde... not! Ze was zo open en eerlijk, dat gaf voor mij de doorslag om met Mariëlla te gaan werken.

Ik ben zelfverzekerder en zit weer goed in mijn vel. Ik ben van 1001 bedrijfsideeën en steeds wisselend van gedachten naar een steady bedrijfsplan gegaan. Nog steeds met wisselende onderdelen, maar wel die bij elkaar passen en goed op elkaar aansluiten. Waarvan ik echt overtuigd ben dat het gaat lukken.

Door het programma ben ik weer gelukkiger. Ik zit goed in mijn vel en ik ben rustiger in mijn hoofd. De chaos is weg en heeft plaats gemaakt voor rust en overzicht. Ik heb nu een bedrijfsplan dat staat als een huis en ik weet waar het vandaan gekomen is. Ik voel me zeker om nu echt te gaan ondernemen en ben blij dat je me daar ook verder mee kan helpen. Doorpakken, volhouden en een leven leiden zoals ik dat wil!

Mariëlla is open, eerlijk en recht-door-zee. Ik vond/vind dat heel prettig. Ze is geduldig en weet (bij mij in ieder geval) vanuit een hele wirwar aan woorden en zinnen duidelijkheid te scheppen. Ik zou het mensen aanraden die graag willen ondernemen maar net als ik vast lopen met wat je nou eigenlijk echt wil. Ik ken veel mensen met ook teveel ideeën. Ik zou hun zeker aanraden naar jou te gaan en een concreet helder bedrijfsplan op te zetten zodat ze ook verder kunnen en niet doorsukkelen.

astrid arduin

Astrid Arduin

‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten.’

Ik heb me voor het groepsprogramma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

review karin zwennicker x

Karin Zwennicker

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen rose mary joppe x

Rose-Mary Joppe

‘Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken.’

Een mooie baan bij een gerenommeerd bedrijf waarin ik word gewaardeerd, mooie kansen krijg én de mogelijkheid om parttime te werken zodat ik de opvang van mijn kindjes kan organiseren. En toch heb ik dat sluimerende ‘er is meer’ gevoel. Hellup! Mijn -zorgvuldig opgebouwde- gouden kooitje is misschien niet meer zo vervullend! Ook zie ik mijzelf als een enorme generalist, krachtig op gedrag en vaardigheden, minder krachtig op diepgaande kennis. Dat maakt dat ik niet zo goed kan zien wat ik in de weide wereld kan doen.

Na het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ met Mariëlla durf ik met een open blik naar mijn toekomst te kijken. Ik zie in dat de zekerheden die ik heb ingebouwd in mijn leven niet gebaseerd zijn op ‘groots denken en doen’. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’. Hierdoor is het zaadje geplant.

Mariëlla veegt de vloer aan met de klassieke loopbaantestjes door haar eigentijdse, integrale benadering. I love it! Alle aspecten rondom het (kunnen) vinden van jouw carrière pad komen in haar programma aan bod. Ook gebruikt zij een mix aan werkvormen, van visualisaties tot moodboards, zonder zweverig te worden. Zij is theoretisch sterk onderlegd én heeft de gave mensen goed aan te voelen. Daarnaast is zij een doorzetter en gefocust op resultaat. Ik liep hierdoor na elke sessie de deur uit met concreet gemaakte meters.

Ik ben een sterke voorstander van haar integrale benadering. Regelmatig heeft een mens (onbewuste) mechanismen in zich die het moeilijk kunnen maken om keuzes te maken die 100% passen. Mariëlla tackelt deze consequent en baant hiermee de weg vrij om jouw potentieel te kunnen zien en neer te zetten. Dit alles doet zij met beide benen stevig op de grond; to the point en eerlijk. De resultaten zijn daardoor duurzaam. Geen pleisters plakken, maar het echte werk! Iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit én op zoek is naar duurzaam resultaat, beveel ik dit programma zeker aan.

fullsizeoutput b b x

Marije Timmerman

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

review denise van deventer hannema x

Denise van Deventer-Hannema

‘Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn.’

Voorafgaand twijfelde ik of ik na afloop van het één op één programma wel echt richting zou hebben en concrete stappen zou kunnen maken om een nieuwe baan te vinden. Ik heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan in dit programma.

Het eerste inzicht dat voor mij belangrijk was is dat ik echt een gevoelsmens ben. Ik heb gemerkt dat ik dit in de laatste jaren langzaamaan heb weggestopt omdat mijn functie/leven/ikzelf van mij verlangde om op een andere manier te functioneren. Ik merkte dat ik daardoor in verschillende omgeving, zowel zakelijk als privé, nooit volledig mijzelf was. Ik ben hier nu veel bewuster van en probeer momenteel meer mijzelf te zijn door minder te denken en meer op mijn gevoel af te gaan.

Mariëlla heeft voor mij het verschil gemaakt door mij terug te brengen naar mijn gevoel. Ik ben veel bewuster bezig om ‘volledig’ mijzelf te zijn in verschillende omgevingen en situaties door te luisteren naar mijn gevoel en niet na te denken over welke kant van mijzelf al dan niet gepast is in een bepaalde situatie, wordt verwacht van anderen of ik bewust niet aan anderen wil laten zien.

Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn. Ondanks dat het stemmetje in mijn hoofd vindt dat ik de juiste opleiding of werkervaring moet hebben om het nieuwe vakgebied te betreden, ga ik in de komende periode na of dit ‘echt waar’ is door te doen, leren en ontdekken. Mariëlla heeft mijn twijfel, angst en onzekerheid omgezet naar nieuwsgierigheid, het willen opdoen van nieuwe kennis, ontmoeten van nieuwe mensen en het willen leren van nieuwe vaardigheden.

Ook heeft de insteek van het programma voor mij een verschil gemaakt. Door de persoonlijke en ontspannen setting en het gebruik van de ruimte en verschillende materialen merkte ik dat ik mijn creativiteit, waarvan ik niet besefte dat ik die had, ruimte kon geven en meer vanuit mijn gevoel sprak en handelde.

Ik zou mensen die van zichzelf weten dat zij in hun huidige functie niet op hun plek zitten maar niet weten ‘wat dan wel’ aanraden om met Mariëlla te werken. Mariëlla kijkt naar wat iemand vanuit de kern enthousiast maakt en koppelt dat aan opgedane kennis en ervaring. Vervolgens kom je gedurende het programma tot nieuwe inzichten waardoor datgene wat jou tegenhoudt kleiner wordt en je meer richting krijgt.

maritmolenaar

Marit Molenaar​

‘IK VOEL ME ENERGIEK, MIJN VERTROUWEN IS STERK TOEGENOMEN EN IK WEET PRECIES WIE IK KAN HELPEN EN HOE IK DAT KAN DOEN.’​

Mijn huidige baan maakte me niet gelukkig en ik wist dat het roer om moest. Alleen ik had werkelijk geen idee wat ik precies wilde gaan doen.

In het kennismakingsgesprek  met Mariëlla wist ze me exact te vertellen waar het aan lag Ik voelde me begrepen. Het enthousiasme en de oprechtheid van Mariëlla gaven de doorslag om met haar te gaan werken.

Mijn denkpatroon is veranderd. Ik geloof nu sterk in mezelf en ik zie in dat ik het kan. Ik kan anderen helpen. De twijfel over of mensen wel op mij zaten te wachten is volledig verdwenen. Ik ben overtuigd van mijn eigen kunnen. Ik voel mezelf nu energiek en heb het lef gehad om mijn baan op te zeggen. Nu ga ik 100% voor het ondernemerschap!

Nadat ik Maak Impact met je Kracht bij Mariella heb afgerond ben ik doorgegaan met het Business Starters programma. Mijn vertrouwen in mijzelf is sterk toegenomen en ik weet precies wie ik kan helpen en hoe. Samen hebben we de fundering van mijn bedrijf neergezet. We zijn aan de slag gegaan met mijn productaanbod, website teksten en marketing & sales. Ik heb nu alle handvatten en kennis om mijn bedrijf vol vertrouwen te gaan starten!

Twijfel je over je eigen kunnen? Heb je nog geen idee waarin je precies wil ondernemen en wat je goed kan? Mariëlla is de persoon die je hierbij kan helpen! Zij stelt rake vragen en confronteert je waar nodig. Daarnaast is ze ook gewoon een heel lief en oprecht persoon om mee samen te werken.

Cheryl

‘Mariëlla stelt kritische vragen waardoor je bewust wordt van je kwaliteiten en ambities.’

Ik twijfelde welke richting ik op moest gaan. Zou ik in loondienst blijven, als zelfstandige starten of juist een combinatie toepassen? Er waren zoveel vragen waardoor ik geen duidelijke visie had in wat het beste voor mij zou zijn. Ik wilde weten wat mijn kernkwaliteiten zijn, van welke dingen ik energie kreeg en wat mijn onderscheidende vermogen is.

Mariëlla heeft voor mij het grootste verschil gemaakt in dit programma door kritische vragen te stellen. Hierdoor heb ik nu helder wat mijn kwaliteiten zijn. Dit zijn kwaliteiten die ik niet alleen kan toepassen als ondernemer, maar op alle vlakken van mijn leven kan inzetten.

De kritische vragen die zijn gesteld tijdens het programma hebben ook geholpen bij het bepalen van mijn ambities als ondernemer. Ik heb nu mijn belemmeringen helder, deze mogen er zijn, maar ik laat ze niet meer leidend zijn bij het bereiken van mijn ambities.

Mariëlla komt snel tot de kern, op een hele prettige manier. Ze heeft respect voor de verschillende fases waarin je je als deelnemer aan het coachingstraject bevindt. Ik raad het Maak Impact Met Jouw Kracht programma aan iedere vrouw die twijfelt over welke kant ze op wil gaan in haar carrière aan.

wat anderen zeggen marie jose testimonial x

Marie Jose Holtkamp

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

elisa aug elisa vergote

Elisa Vergote

Heb mijn job opgezegd, een keuze gemaakt uit de 20 bedrijfsideeën die al 2 jaar in mijn hoofd zaten en heb nu mijn eerste betalende klant binnengehaald. De start van een succesvolle onderneming!

De grootste uitdagingen waren voor mij zelfvertrouwen, mijn eigen kracht erkennen, de stap durven zetten naar het ondernemerschap en een bedrijfsidee kiezen. Ik vond het overweldigend.

Toen ik in gesprek raakte met Tineke Zwart raadde ze mij aan eens met Mariëlla te gaan praten. Dat was een geweldige keuze! Al tijdens het traject ben ik gestopt met mijn job (zonder dat ik wist welke onderneming ik zou starten), heb ik mijn zaak opgestart en ondertussen heb ik mijn eerste betalende klant binnengehaald! Er is dus heel veel veranderd. Zonder Mariëlla had ik nog steeds in die job gezeten.

Je wordt door Mariëlla op een luchtige en leuke manier gechallenged en uit je comfortzone gehaald. Er is een sterk groepsgevoel onder de verschillende vrouwen. De livedag is echt een meerwaarde bij het programma. 

De tijd tussen verschillende sessies zorgt ervoor dat het nog dieper gaat zakken en dat je het kunt gaan voelen.

Heb mijn job opgezegd, een keuze gemaakt uit de 20 bedrijfsideëen die al 2 jaar in mijn hoofd zaten en heb nu mijn eerste betalende klant binnengehaald. De start van een succesvolle onderneming!

dsc susan van stijn

Susan van Stijn

Ik ga nu echt vol voor het ondernemerschap!

Ik was altijd onzeker over het zetten van de stap richting het ondernemerschap. Door het programma ben ik er volledig klaar voor. Mariëlla helpt je bij het neerzetten van een goede basis. Ze luistert, denkt mee en durft je ook te confronteren met de moeilijke vragen.

Door het programma ben ik me zekerder gaan voelen over de boodschap die ik kom brengen en dat ik dit de wereld in mag slingeren. 

img x

Talisa Huntink

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

Carina van Marle

‘Ik ben veel zelfverzekerder en durf dichtbij mijzelf te blijven’

Op zich ging ik met plezier naar mijn werk, maar al enige tijd vroeg ik mij af of ik werkelijk tevreden was en voldoende werd uitgedaagd. Door de gesprekken en oefeningen in het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ ben ik anders, meer objectief, naar mijn werk gaan kijken. Het gaf mij inzicht in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven en mijn emoties te aanvaarden, maar mij daar niet door te laten beïnvloeden. Dit programma zou ik aan vrouwen aanraden die de kriebels hebben. Die eigenlijk tevreden zijn met de werksituatie maar toch ook het gevoel hebben dat er best wat mag veranderen. De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ook in een groep heb ik het gevoel gehad volledig gehoord en gezien te worden. Door de goede opbouw en opdrachten leerde ik juist van de verschillen die ik met de andere vrouwen heb.

wat anderen zeggen maureen mijne x

Maureen Mijne

‘De sessies sloten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil.’

Ik geloof niet in toeval. Het is dan ook geen toeval dat ik begin maart op een LinkedIn-post van Mariëlla stuitte. Ik was al een maand of  twee op zoek naar iemand die mij verder kon helpen in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Ging ik die marketingcommunicatie-opleiding volgen of had ik toch iets anders nodig om daar te komen waar ik wilde? Maar waar was “daar” dan eigenlijk? Ik wist het niet zo goed.

Ik stuurde Mariëlla een berichtje om te connecten en we maakten een afspraak voor een vrijblijvende sessie via Skype. Het viel me toen al op hoe scherp Mariëlla is en hoe goed ze een situatie inschat. Binnen een week zat ik bij de eerste groepssessie en ik wist meteen dat ik de juiste beslissingen had genomen. De sessies sluiten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil. Die vrijdagmiddagen bij Mariëlla waren voor mij een moment voor mezelf, weg van alle ruis en hectiek. Elke week hebben we een puzzelstukje gevonden en aan het einde van de rit, paste het precies.

Wat Mariëlla terecht opmerkte tijdens onze laatste sessie is dat ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil. Ik had het nodig om via deze sessies keuzes te maken, de juiste vorm te vinden en het uit te durven spreken. De ruis in mijn hoofd is weg en ik kan alleen maar zeggen dat ik nu rust, zekerheid en focus heb. We gaan ervoor!

Almer

IK WEET HOE IK PRODUCTEN OP KAN BOUWEN, HOE IK DE PRIJS KAN BEPALEN EN HOE IK ZE IN DE MARKT KAN ZETTEN.​

Door het programma herken ik beter welke twijfels gewoon bij het proces horen. Ik heb nu meer inzicht in de praktische kant gekregen, waardoor ik beter weet hoe je een lancering opbouwt en hoe je Instagram opzet. Mijn doelgroep is volledig duidelijk en ik heb een sterk gevoel bij mijn salesstrategie. Door de praktische kant van het programma weet ik ook hoe ik producten op kan bouwen, hoe ik de prijs kan bepalen en hoe ik ze in de markt kan zetten.

Stel mij een vraag, ik help je graag!

Ik vind het hartstikke leuk om met jou in contact te komen. Vul hieronder het formulier in of stuur een e-mail naar mariellavink@myndz.com en dan antwoord ik je zo snel mogelijk!

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar boven