He ambitieuze vrouw,

Realiseer een vlammende carrière!

Ontdek in 6 weken wat je echt wilt en krijg weer richting in je carrière. Zodat je eindelijk werk doet waar je blij van wordt, waar je energie uithaalt en wat je voldoening geeft. Start met een actiegericht programma dat jou helpt richting een vlammende carrière.

BEN JIJ DIE AMBITIEUZE VROUW DIE VERLANGT NAAR WERK WAAR JE ECHT VOLDOENING UITHAALT?

Het is nu jouw tijd om je ambities waar te maken! Ontdek wat je echt wilt, benut je potentieel en neem de regie over je carrière terug.

Bye energievretende baan, hello ambitieuze vrouw met een missie!

HERKEN JE DIT?

 • Ervaar je het werk al een lange tijd als een sleur en haal je geen energie en plezier meer uit je werk?
 • Voel je een brandend vuur in je dat je vertelt dat er meer uit jezelf te halen is en dat je meer in je mars hebt?
 • Vraag je jezelf af ‘waar is die ambitieuze vrouw in mij gebleven?’ en wat wil ik nu eigenlijk echt?
 • Voel je dat het tijd is om stappen te zetten in je carrière of droom je stiekem van ondernemen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
 • Vind je het ontzettend spannend om het roer om te gooien, maar krijg je ook de rillingen bij het idee dat er niets voor je veranderd?
 • Voel je je onzeker? Omdat iedereen er wel wat van vindt en met goed bedoelde adviezen je op je plek houdt?
ambitie

Hoe zou het voor je zijn als je eindelijk gaat doen wat je echt wilt?

Je hebt lang genoeg gepiekerd, je wilt nu echt werk maken van jouw ambities. Het liefst zeg je je baan vandaag nog op! Je wilt weten wat je echt wilt, zodat je weer richting vindt in je carrière. Werk doen wat je werkelijk energie en voldoening geeft en waar je van betekenis kan zijn. Je wilt je niet langer verstoppen, maar een ijzersterk vertrouwen hebben in jezelf en jouw missie. Jouw talenten en gedrevenheid optimaal inzetten, zodat jouw vuur weer gaat branden. Nu wil je vol gas en met 100% focus weer de regie terugnemen over jouw carrière en je ambities realiseren.

REALISEER EEN VLAMMENDE CARRIÈRE IN 6 WEKEN!

Ben je er klaar voor om jouw ambities werkelijkheid te maken?

Dan is dit live groepsprogramma zeker het antwoord voor jou. Ik geef je in 6 weken weer richting in je carrière. Dit programma is voor alle ambitieuze vrouwen die voelen dat ze meer uit zichzelf willen halen en hun ambities met een gerichte aanpak willen waarmaken. Zodat je echt werk kunt gaan doen waar je blij van wordt, voldoening uithaalt, maar ook echt een goede boterham mee verdient. Je krijgt 6 praktische trainingen in een kleine groep, zodat je veel persoonlijke aandacht van mij krijgt. De trainingen zijn erop gericht om te ontdekken wat je echt wilt, barrières te doorbreken, jouw talenten en gedrevenheid in het licht te zetten en gericht stappen te zetten in je carrière.

carrière, loopbaan, ambitie

DIT GA JE LEREN

Week 1 – Wat is mijn verlangen?
We ontdekken wat jouw persoonlijke waarden zijn en creëren het uitzicht. Waar wil je heen en waarom? Je krijgt inzicht in jezelf, je verlangens en jouw ambities. Je weet wat jouw missie is en zetten samen een stip op de horizon.

Week 2 – Wat houdt mij tegen?
Wat staat je nu eigenlijk in de weg? Je weet precies wat je tegenhoudt en je neemt afscheid van obstakels die je niet langer meer dienen. Na deze week voel je meer vertrouwen in jezelf en wat je wilt.

Week 3 – Wat maakt jou gedreven?
We ontdekken waar jouw vuurtje van gaat branden. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? We onderzoeken wat je energie geeft, waar je inspiratie van krijgt en wat je nu echt motiveert. Na deze stap weet je wat jouw brandstof is om in actie te komen.

Week 4 – Wat zijn mijn natuurlijke talenten/krachten?
In week 4 gaan we jouw volledige potentieel benutten. Wat maakt jou uniek en wat heb je te bieden. Je weet na deze stap waar je goed in bent en wat jou voldoening geeft.

Week 5 – Richting kiezen, wat wil ik nu echt?
Voor wie kan ik van betekenis zijn en hoe zet ik mijn gedrevenheid en talenten optimaal in om van toegevoegde waarde voor een ander te zijn. Je weet nu wat je echt wilt en je bent klaar om 100% ja te zeggen tegen die ambitieuze vrouw in jou.

Week 6 – Nu ga ik het doen! 
In de laatste week maken we een plan wat helder maakt welke stappen je concreet moet zetten om daar te komen waar je wilt zijn. Je weet wat je wilt en wat je daarvoor te doen hebt, nu ga je het doen! Ik geef je focus en leer je hoe je in beweging komt en blijft.

Het is mijn missie dat elke vrouw met plezier naar haar werk gaat en dat prachtige talentvolle vrouwen, zoals jij, volledig hun potentieel gaan benutten. Zodat jij carrière kunt maken op jouw eigen voorwaarden en trouw blijft aan jezelf.

De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

De volgende groepen starten in maart! Ik start met 2 groepen, zodat jijzelf je favoriete dag kunt kiezen.

Ik kies vrijdag middag:

8 maart 12:00 – 16:00 uur
22 maart 12:00-16:00 uur
5 april 12:00 – 16:00 uur
19 april 12:00 – 16:00 uur
3 mei 12:00 – 16:00 uur
17 mei 12:00 – 16:00 uur

We sluiten de middag af met een VRIJMIBO, we kletsen nog even na met heerlijke hapjes en drankjes. De middag sluiten we om 17:00 uur af.

Ik kies woensdag ochtend:

13 maart 09:00 – 13:00 uur
27 maart 09:00 – 13:00 uur
10 april 09:00 – 13:00 uur
17 april 09:00 – 13:00 uur
8 mei 09:00 – 13:00 uur
22 mei 09:00 – 13:00 uur

We sluiten de ochtend af met een huisgemaakte lunch en verse soep. We ronden af om 14:00 uur.

Waar?

Je bent van harte welkom in het te leuke historische centrum van Schiedam. Zeker de moeite waard om na de training nog even een rondje te lopen of lekker chocolade te kopen bij ‘De Bonte Koe’. De exacte locatie krijg je van mij bij inschrijving.

Wat omvat dit programma?

 • 6 trainingsdagen met persoonlijke coachbegeleiding van mij;
 • Een werkboek met opdrachten om jouw ambities te realiseren;
 • Een heerlijke lunch of borrel ter afsluiting van elke training;
 • Een besloten Facebookgroep voor interactie, hierin kan je ideeën delen, tips uitwisselen, vragen stellen aan de groep en natuurlijk aan mij.
 • Een groep te gekke en getalenteerde ambitieuze vrouwen als extra cadeau erbij. Samenwerken met hetzelfde doel: je ambities nu echt waarmaken!
 • De groep heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dus je maakt deel uit van een kleine groep ambitieuze vrouwen en je krijgt veel persoonlijke aandacht van mij.

Ben jij er klaar voor om je ambities te realiseren?

WAT IS JOUW INVESTERING?

Allereerst investeer je in jezelf en vergt het een investering in tijd. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw ambities en investeert tijd om daar te komen. Het live programma bestaat uit 6 dagdelen van 4 uur. Los daarvan besteed je ongeveer 3 uur per week om thuis aan de slag te gaan met de opdrachten.

De financiële investering voor het realiseren van jouw ambitie is 545,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 273,- incl. btw of 3 delen van 182,- incl. btw te voldoen.

Dit is je kans, benut jouw potentieel en realiseer je ambities!

AANMELDEN

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf, dat je richting vindt in je carrière, dat je barrières doorbreekt, dat je een ijzersterk vertrouwen krijgt in jezelf en de regie neemt over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Na het live groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière in 6 weken’ ben je in staat om jouw ambities werkelijkheid te maken en heb je stappen gezet om daar te komen.

 • Je hebt glashelder wat je precies wilt.
 • Je maakt krachtige keuzes die je vooruitbrengen.
 • Je hebt een heldere missie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je weet wat jouw talenten en persoonlijke waarden zijn en benut volledig jouw potentieel
 • Je hebt voldoende vertrouwen in jezelf en je durft uit je comfortzone te stappen.
 • Je voelt je gedreven om je dromen waar te maken en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière of je maakt jouw ondernemersdroom werkelijkheid.
 • Je hebt een plan voor een vliegende start richting werk waar je voldoening uithaalt.
 • Je gaat geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
ambitie, carrière, loopbaan

Wil jij echt gaan doen wat je blij maakt en voldoening uit je werk halen?

Start dan met een actiegericht programma dat jou helpt richting een vlammende carrière. Zodat je jouw talenten en gedrevenheid volledig in het licht gaat zetten.

HI! IK BEN MARIËLLA

Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière op jouw voorwaarden.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met het maken van een switch. Daarom help ik jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp- 

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk je ambities en doelen laten realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik ben een coach die is gefocust op resultaat. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten en jouw ambities realiseert.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Ik ben altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en zeg dan ook ronduit wat ik denk. Het zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen met je en we direct stappen kunnen maken. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht en je kunt het direct inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Is dit groepsprogramma iets voor mij?

Natuurlijk kan alleen jij die beslissing echt maken! Deze training is voor jou als je aan alles voelt dat het tijd is voor een volgende stap in je carrière en je al langer geen voldoening uit je werk haalt. Of dat nu een stap maken is in je carrière binnen loondienstverband of je droom als ondernemer waarmaken.

 • Je wilt meer duidelijkheid over wat je nu echt wilt.
 • Je wilt meer vertrouwen krijgen in jezelf en weten wat je talenten zijn.
 • Je wilt nu eindelijk eens een keuze maken en je baan opzeggen.
 • Je wilt een missie die focus en richting geeft.
 • Je wilt geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je wilt weer de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Herken je jezelf daarin, dan is dit groepsprogramma zeker iets voor jou en zeg ik realiseer je ambitie! Twijfel je nog of dit de allerbeste keuze is voor jou? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen of dit een goede keuze is voor jou.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het programma in 2 delen van 273,- incl. btw. betalen of in 3 delen van 182,- incl. btw. Het eerste deel betaal je voor de start van het programma, het tweede deel halverwege het traject. Een eventueel derde termijn betaal je voor het einde van het programma.

Ja ik zet een eerste stap en laat mijn vuur branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

tips voor je ambitie te realiseren