REALISEER JOUW AMBITIE IN 5 WEKEN

Fantastisch dat je jouw ambities wilt realiseren!  Je hebt deelgenomen aan mijn online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’. Ik weet hoe doeltreffend het is om samen gericht aan de slag te gaan met een actiegericht programma. Ik help je graag om weer richting te vinden en de vraag ‘wat wil ik nu echt?’ te beantwoorden. Speciaal voor jou heb ik een uniek aanbod om met mij samen te werken in het live groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’. Doe nu mee, dan heb je nog voor de zomer helder wat je precies wilt! Hoef je tijdens de vakantie ook niet meer aan de rand van het zwembad te piekeren 😉

Meld je nu aan voor het programma ‘Realiseer een vlammende carrière in 5 weken’. De investering in het programma is 745,– incl. btw.

Je kunt deze investering ook in 2 of 3 delen betalen. De investering is dan 2x 373,- incl. btw of 3x 249,- incl. btw.

Daarbij ontvang je als extra bonus de videotrainingen:

– Mijn geheimen voor een goede salaris/fee onderhandeling –
– 10 waardevolle tips voor een succesvolle sollicitatie –
– In 5 stappen een kickstart plan voor jouw startende onderneming –

BEN JIJ DIE AMBITIEUZE VROUW DIE IMPACT WILT MAKEN MET HAAR MISSIE EN ECHT VOLDOENING UIT HAAR WERK WILT HALEN?

Het is nu jouw tijd om je ambities te realiseren! Ontdek wat je echt wilt, benut je potentieel en neem de regie over je carrière terug.

Bye energievretende baan, hello ambitieuze vrouw met een missie!

HERKEN JE DIT?

 • Ervaar je het werk al een lange tijd als een sleur en haal je geen energie en plezier meer uit je werk?
 • Voel je een brandend vuur in je dat je vertelt dat er meer uit jezelf te halen is en dat je meer in je mars hebt?
 • Vraag je jezelf af ‘waar is die ambitieuze vrouw in mij gebleven?’ en wat wil ik nu eigenlijk echt?
 • Voel je dat het tijd is om stappen te zetten in je carrière of droom je stiekem van ondernemen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
 • Vind je het ontzettend spannend om het roer om te gooien, maar krijg je ook de rillingen bij het idee dat er niets voor je veranderd?
 • Voel je je onzeker? Omdat je je afvraagt of je wel waardevol bent en je afvraagt of mensen wel op jou zitten te wachten?
ambitie

Hoe zou het voor je zijn als je eindelijk gaat doen wat je echt wilt?

Je hebt lang genoeg gepiekerd, je wilt nu echt jouw ambities realiseren. Het liefst zeg je je baan vandaag nog op! Je wilt weten wat je echt wilt, zodat je weer richting vindt in je carrière. Werk doen wat je werkelijk energie en voldoening geeft en waar je van betekenis kan zijn. Je wilt je niet langer verstoppen, maar een ijzersterk vertrouwen hebben in jezelf en jouw missie. Jouw talenten en gedrevenheid optimaal inzetten, zodat jouw vuur weer gaat branden. Nu wil je vol gas en met 100% focus weer de regie terugnemen over jouw carrière en je ambities realiseren.

REALISEER EEN VLAMMENDE CARRIÈRE!

Ben je er klaar voor om jouw ambities werkelijkheid te maken?

Dan is dit live groepsprogramma zeker het antwoord voor jou. Ik geef je in 5 weken weer richting in je carrière. Dit programma is voor alle ambitieuze vrouwen die voelen dat ze meer uit zichzelf willen halen en hun ambities met een gerichte aanpak werkelijkheid willen maken. Zodat je echt werk kunt gaan doen waar je blij van wordt, voldoening uithaalt, maar ook echt een goede boterham mee verdient. Je krijgt 5 live trainingsdagen in een kleine groep, zodat je veel persoonlijke aandacht van mij krijgt. De trainingen zijn erop gericht om te ontdekken wat je echt wilt, barrières te doorbreken, jouw talenten en gedrevenheid in het licht te zetten en gericht stappen te zetten in je carrière.

carrière, loopbaan, ambitie

DIT GA JE LEREN

Week 1 – Wat is mijn verlangen?
We ontdekken wat jouw persoonlijke waarden zijn en creëren het uitzicht. Waar wil je heen en waarom? Je krijgt inzicht in jezelf, je verlangens en jouw ambities. Je weet wat jouw missie is en zetten samen een stip op de horizon.

Week 2 – Wat houdt mij tegen?
Wat staat je nu eigenlijk in de weg? Je weet precies wat je tegenhoudt en je neemt afscheid van obstakels die je niet langer meer dienen. Na deze trainingsdag voel je meer vertrouwen in jezelf en wat je wilt.

Week 3 – Wat maakt jou gedreven? en wat zijn je natuurlijke talenten?
Waar gaat jouw vuurtje van branden? We onderzoeken wat je energie geeft, waar je inspiratie van krijgt en wat je nu echt motiveert. Ook krijg je inzicht in wat jou uniek maakt en waar jij de allerbeste in bent. Je gaat jouw volledige potentieel benutten, zodat je werk gaat doen wat jou voldoening geeft en wat je gedreven maakt.

Dag 4 – Richting kiezen, wat wil ik nu echt?
Voor wie kan ik van betekenis zijn en hoe zet ik mijn gedrevenheid en talenten optimaal in om van toegevoegde waarde voor een ander te zijn. Je weet nu wat je echt wilt, hoe je daar geld mee kan verdienen en je bent klaar om 100% ja te zeggen tegen die ambitieuze vrouw in jou.

Week 5 – Nu ga ik het doen!
Op de laatste trainingsdag maken we een plan wat helder maakt welke stappen je concreet moet zetten om daar te komen waar je wilt zijn. Je weet wat je wilt en wat je daarvoor te doen hebt, nu ga je het werkelijk doen! Ik geef je focus en leer je hoe je in beweging komt en blijft.

Het is mijn missie dat elke vrouw met plezier naar haar werk gaat en dat prachtige talentvolle vrouwen zoals jij, volledig hun potentieel gaan benutten. Zodat jij carrière kunt maken op jouw eigen voorwaarden en trouw blijft aan jezelf.

De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

Ik start in mei op vrijdag:

vrijdag 10 mei 09:30 tot 15:30 uur
vrijdag 24 mei 09:30 tot 15:30 uur
vrijdag 7 juni 09:30 tot 15:30 uur
vrijdag 14 juni 09:30 tot 15:30 uur
vrijdag 21 juni 09:30 tot 15:30 uur

Waar?

Je bent van harte welkom in het te leuke historische centrum van Schiedam. Zeker de moeite waard om na de training nog even een rondje te lopen of lekker chocolade te kopen bij ‘De Bonte Koe’. De exacte locatie krijg je van mij bij inschrijving.

Wat omvat dit programma?

 • 5 live trainingsdagen met persoonlijke coach begeleiding van mij;
 • Een werkboek met opdrachten om jouw ambities te realiseren;
 • Elke live trainingsdag en heerlijke huisgemaakte lunch;
 • Een besloten Facebookgroep voor interactie, hierin kan je ideeën delen, tips uitwisselen, vragen stellen aan de groep en natuurlijk aan mij.
 • Een groep te gekke en getalenteerde ambitieuze vrouwen als extra cadeau erbij. Samenwerken met hetzelfde doel: je ambities nu echt realiseren!
 • De groep heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dus je maakt deel uit van een kleine groep ambitieuze vrouwen en je krijgt veel persoonlijke aandacht van mij.
 • EXTRA: meld je nu aan en ontvang 3 waardevolle videotrainingen die je ook na het programma helpen om daadwerkelijk je ambities te realiseren.

Ben je er klaar voor om je ambities te realiseren?

WAT IS JOUW INVESTERING?

Allereerst investeer je in jezelf en vergt het een investering in tijd. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw ambities en investeert tijd om daar te komen. Het live programma bestaat uit 5 trainingsdagen. Los daarvan besteed je ongeveer 3 uur per week om thuis aan de slag te gaan met de opdrachten.

De financiële investering voor het realiseren van jouw ambitie is 745,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 of 3 delen te voldoen. Je investering is dan 2x 373,- incl. btw of 3x 249,- incl. btw.

Dit is je kans, benut jouw potentieel en realiseer je ambities!

AANMELDEN

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf, dat je richting vindt in je carrière, dat je barrières doorbreekt, dat je een ijzersterk vertrouwen krijgt in jezelf en de regie neemt over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Na het live groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ ben je in staat om jouw ambities werkelijkheid te maken en heb je stappen gezet om daar te komen.

 • Je hebt glashelder wat je precies wilt.
 • Je maakt krachtige keuzes die je vooruitbrengen.
 • Je hebt een heldere missie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je weet wat jouw talenten en persoonlijke waarden zijn en benut volledig jouw potentieel
 • Je hebt voldoende vertrouwen in jezelf en je durft uit je comfortzone te stappen.
 • Je voelt je gedreven om je dromen waar te maken en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière of je maakt jouw ondernemersdroom werkelijkheid.
 • Je hebt een plan voor een vliegende start richting werk waar je voldoening uithaalt.
 • Je gaat geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
ambitie, carrière, loopbaan

Wil jij echt gaan doen wat je blij maakt en voldoening uit je werk halen?

Start dan met een actiegericht programma dat jou helpt richting een vlammende carrière. Zodat je jouw talenten en gedrevenheid volledig in het licht gaat zetten.

HI! IK BEN MARIËLLA

Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière op jouw voorwaarden.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Ik help jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten. Meer over mij

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

wat anderen zeggen, review

– Astrid Arduin – 

‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten.’

Ik heb me voor het groepsprogramma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, review

– Rose-Mary Joppe- 

‘Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken.’

Een mooie baan bij een gerenommeerd bedrijf waarin ik word gewaardeerd, mooie kansen krijg én de mogelijkheid om parttime te werken zodat ik de opvang van mijn kindjes kan organiseren. En toch heb ik dat sluimerende ‘er is meer’ gevoel. Hellup! Mijn -zorgvuldig opgebouwde- gouden kooitje is misschien niet meer zo vervullend! Ook zie ik mijzelf als een enorme generalist, krachtig op gedrag en vaardigheden, minder krachtig op diepgaande kennis. Dat maakt dat ik niet zo goed kan zien wat ik in de weide wereld kan doen.

Na het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ met Mariëlla durf ik met een open blik naar mijn toekomst te kijken. Ik zie in dat de zekerheden die ik heb ingebouwd in mijn leven niet gebaseerd zijn op ‘groots denken en doen’. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’. Hierdoor is het zaadje geplant.

Mariëlla veegt de vloer aan met de klassieke loopbaantestjes door haar eigentijdse, integrale benadering. I love it! Alle aspecten rondom het (kunnen) vinden van jouw carrière pad komen in haar programma aan bod. Ook gebruikt zij een mix aan werkvormen, van visualisaties tot moodboards, zonder zweverig te worden. Zij is theoretisch sterk onderlegd én heeft de gave mensen goed aan te voelen. Daarnaast is zij een doorzetter en gefocust op resultaat. Ik liep hierdoor na elke sessie de deur uit met concreet gemaakte meters.

Ik ben een sterke voorstander van haar integrale benadering. Regelmatig heeft een mens (onbewuste) mechanismen in zich die het moeilijk kunnen maken om keuzes te maken die 100% passen. Mariëlla tackelt deze consequent en baant hiermee de weg vrij om jouw potentieel te kunnen zien en neer te zetten. Dit alles doet zij met beide benen stevig op de grond; to the point en eerlijk. De resultaten zijn daardoor duurzaam. Geen pleisters plakken, maar het echte werk! Iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit én op zoek is naar duurzaam resultaat, beveel ik dit programma zeker aan.  

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp- 

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

– Carina van Marle – 

‘Ik ben nu veel zelfverzekerder en durf dichtbij mijzelf te blijven’

Op zich ging ik met plezier naar mijn werk, maar al enige tijd vroeg ik mij af of ik werkelijk tevreden was en voldoende werd uitgedaagd. Door de gesprekken en oefeningen in het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ ben ik anders, meer objectief, naar mijn werk gaan kijken. Het gaf mij inzicht in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven en mijn emoties te aanvaarden, maar mij daar niet door te laten beïnvloeden. Dit programma zou ik aan vrouwen aanraden die de kriebels hebben. Die eigenlijk tevreden zijn met de werksituatie maar toch ook het gevoel hebben dat er best wat mag veranderen. De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ook in een groep heb ik het gevoel gehad volledig gehoord en gezien te worden. Door de goede opbouw en opdrachten leerde ik juist van de verschillen die ik met de andere vrouwen heb.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk je ambities en doelen laten realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik ben een coach die is gefocust op resultaat. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten en jouw ambities realiseert.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Ik ben altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en zeg dan ook ronduit wat ik denk. Het zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen met je en we direct stappen kunnen maken. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht en je kunt het direct inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Is dit groepsprogramma iets voor mij?

Natuurlijk kan alleen jij die beslissing echt maken! Deze training is voor jou als je aan alles voelt dat het tijd is voor een volgende stap in je carrière en je al langer geen voldoening uit je werk haalt. Of dat nu een stap maken is in je carrière binnen loondienstverband of je droom als ondernemer waarmaken.

 • Je wilt meer duidelijkheid over wat je nu echt wilt.
 • Je wilt meer vertrouwen krijgen in jezelf en weten wat je talenten zijn.
 • Je wilt nu eindelijk eens een keuze maken en je baan opzeggen.
 • Je wilt een missie die focus en richting geeft.
 • Je wilt geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je wilt weer de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Herken je jezelf daarin, dan is dit groepsprogramma zeker iets voor jou en zeg ik realiseer je ambitie! Twijfel je nog of dit de allerbeste keuze is voor jou? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen of dit een goede keuze is voor jou.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het programma in 2 delen van 373,- incl. btw. betalen of in 3 delen van 249,- incl. btw. Het eerste deel betaal je voor de start van het programma, het tweede deel halverwege het traject en het eventueel derde deel betaal je 2 weken voor het einde van het programma.

Ja ik zet een eerste stap en laat mijn vuur branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

tips voor je ambitie te realiseren