Live groepsprogramma

Realiseer een carrière met meer vrijheid 

Samen ontdekken we wie jij bent, wat je drijft, waarin je de beste bent en hoe jij verschil maakt voor anderen. Ik help je vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap, zodat je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart.

We starten 6 december 2019.

Voel jij aan alles dat je meer in je mars hebt en dat het tijd is voor verandering?

Want je hebt al een tijd het gevoel dat:

 • Het werk wat je nu doet dagelijks een sleur is. Je merkt dat je er geen energie en voldoening meer uithaalt.
 • Je voelt dat er meer moet zijn dan een baan in loondienst, maar je kan er niet de vinger opleggen wat je dan precies wilt?
 • Je voelt dat je echt ergens aan wilt bijdragen, van toegevoegde waarde wilt zijn en voldoening wilt halen uit wat je doet.
 • Je voelt je onzeker en je begint telkens meer te twijfelen of je wel voldoende bent. Je vraagt je af of je wel bijzonder genoeg bent om impact te maken en je ondernemersdroom te realiseren.  
 • Je voelt een vuurtje in je, want stiekem droom je van het ondernemerschap. Je kan het je bijna niet voorstellen, want wat ga je dan doen en hoe pak je dit aan?
 • Je vraagt je af of mensen wel op jou zitten te wachten en of je wel instaat bent om rond te komen van een bedrijf.
 • Je merkt regelmatig dat het negatieve stemmetje je tegenhoudt. Je hoofd loopt over van onzekerheid.
 • Je vindt het ontzettend spannend om het roer om te gooien, maar je krijgt ook de rillingen bij het idee dat er niets voor je gaat veranderen.

Hoe zou het voor je zijn om glashelder te hebben hoe je impact en verschil kan maken?

Je weet dat je dit niet lang gaat volhouden. Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Je wilt Iets doen wat je echt energie geeft, waar je jouw talenten en gedrevenheid helemaal in kwijt kunt en echt van betekenis bent. Je wilt het vertrouwen in jezelf voelen dat je het waard bent, zodat je jouw kracht zichtbaar maakt en in beweging komt. Eigenlijk wil je gewoon weer dat vuurtje in jou voelen.

Al een tijd verlang je ernaar om het vaste dienverband met alle regeltjes en betutteling achter je te laten en te bewegen naar de vrijheid van het ondernemerschap. Je vraagt je alleen af hoe ziet dat er voor mij nu eigenlijk uit? En hoe pak ik dit aan? En ga ik wel voldoende verdienen met mijn bedrijf? Ik weet precies hoe je je voelt. Ik geloof dat als je weet wie je bent, waar je voor staat en dat doet waarin jij de beste bent, je gaat vliegen en werkelijk impact maakt. Als je dit aan elkaar weet te verbinden neem je met een zelfverzekerd gevoel een stap richting het ondernemerschap.

Ik weet hoe makkelijk het is om nu weg te kijken, te doen alsof alles wel prima is en te denken dat je het zelf wel kan oplossen. Ik weet ook hoe snel je gedachten het weer van je overnemen en je vertellen dat het voor jou niet mogelijk is om meer vrijheid, plezier en voldoening te creëren. En misschien hoop je zelfs wel op een wonder. Dat je opeens alles glashelder hebt, weet wat je echt wilt en je je weer energiek voelt. Ik weet dat het wonder niet gaat gebeuren. Vrijheid en voldoening komt je niet aanwaaien terwijl jij op dezelfde voet verder gaat en maar blijft nadenken over hoe je van betekenis kan zijn voor anderen. 

En daarom wil ik je vragen, hoe lang ga je nog verstoppertje spelen, jezelf wegcijferen en mooi weer spelen? Hoe lang ga je dit nog volhouden?

Ik wil eerlijk met je zijn. Vaak lukt het niet om alleen vragen te beantwoorden over wie ben ik?, wat wil ik? en waar haal ik echt voldoening uit? Of om jouw belemmerende gedachten te doorzien en te doorbreken. Ik weet dat je na een paar maanden het alleen geprobeerd te hebben je erachter komt dat je hulp nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen ga je veel sneller. Je hebt iemand nodig die hetzelfde pad heeft bewandeld en al op het punt is waar jij graag wilt zijn. 

REALISEER EEN CARRIÈRE MET VRIJHEID

In het programma ‘Realiseer een carrière met vrijheid’ ga ik je helpen om verbinding te maken tussen wie je bent, wat je drijft en wat je heel goed kunt, zodat je weet hoe jij impact en verschil kan maken voor anderen of de wereld en een stevig fundament hebt voor een authentieke onderneming. We ontdekken jouw talenten en gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn. En we versterken het fundament van vertrouwen in jezelf, zodat je je niet meer laat belemmeren door negatieve gedachten en deze doorbreekt. Ook maken we een plan om jouw ondernemersdroom te realiseren. Ik help je vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap, zodat je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart en klanten als een magneet kan gaan aantrekken. Dit programma heb ik speciaal gemaakt voor vrouwen die aan alles voelen dat ze meer uit zichzelf willen halen en verlangen naar meer vrijheid. Ik heb het proces al doorlopen en sta op het punt waar jij wilt zijn. Met mijn gerichte aanpak weet ik snel tot de kern te komen bij jou, patronen te doorbreken en behalen we samen duurzame resultaten.

Weten wat je echt wilt

Ook jij kan een succesvolle ondernemer worden als je een verbinding maakt tussen wie je bent, waarom jij doet wat je doet, wat je drijft en wat je heel goed kunt. Veel startende ondernemers focussen zich eerst op dingen als sales en marketing zonder echt goed te weten wie je bent en hoe je verschil kan maken voor anderen. Gevolg is dat de klanten uitblijven en jij jouw ondernemersdroom maar niet realiseert. Het is ontzettend belangrijk om eerst tot de kern te komen bij jezelf en de basis neer te zetten, zodat je een onderneming neerzet die heel goed bij jou past en waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Je grootste magnetische kracht als ondernemer zit uiteindelijk in je authenticiteit. Als hetgeen wat jij doet in lijn is met hetgeen waar je hart echt sneller van gaat kloppen en wat je echt heel goed kunt, dan trek je moeiteloos klanten aan. Met dit programma leg je een stevig fundament voor een authentieke onderneming.  

Trust that little voice in your heart that says, wouldn’t it be cool if….?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

Het programma start op 6 december en eindigt op 7 februari.

Trainingsdagen

vrijdag 6 december 2019 09:30 – 16:30 uur

Vrijdag 20 december 2019 09:30 – 16:30 uur

Vrijdag 10 januari 2020 09:30 – 16:30 uur

Vrijdag 24 januari 2020 09:30 – 16:30 uur

Vrijdag 7 februari 2020 09:30 – 16:30 uur

Individuele coaching

1 uur online 1 op 1 coaching. Een afspraak plannen we samen in onze agenda.

Waar?

Je bent van harte welkom in het te leuke historische centrum van Schiedam. Zeker de moeite waard om na de trainingsdagen nog even een rondje te lopen of lekker chocolade te kopen bij ‘De Bonte Koe’. De trainingen vinden bij mij thuis plaats, het adres ontvang je bij aanmelding.

Wat omvat dit programma?

 • 5 live trainingsdagen + 1 uur online 1 op 1 coaching met persoonlijke coach begeleiding van mij;
 • Een werkboek met opdrachten;
 • Elke live trainingsdag een heerlijke huisgemaakte lunch en volledige verzorging;
 • Toegang tot een WhatsApp groep met de andere deelnemers waar je jouw vragen kan stellen en elkaar kan supporten;
 • Een groep te gekke en getalenteerde vrouwen als extra cadeau erbij. Samenwerken met hetzelfde doel: meer vrijheid, plezier en voldoening!
 • De groep heeft maximaal 6 deelnemers. Dus je maakt deel uit van een kleine groep vrouwen en je krijgt veel persoonlijke aandacht van mij.

Ben jij klaar om verschil te gaan maken?

WAT IS JOUW INVESTERING?

We gaan 2 maanden met elkaar aan de slag. Het programma bestaat uit 5 trainingsdagen en online 1 op 1 coaching. Daarnaast besteed je ongeveer 2 uur per week om aan de slag te gaan met de opdrachten uit het werkboek.

De financiële investering voor het programma is 995,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 498,- incl. btw of 3 delen van 332,- incl. btw te voldoen.

AANMELDEN

Ik weet dat je nu denkt, ja het kost geld! Is het de investering wel waard? En wat nou als ik het zelf niet kan waarmaken?

Ja ik weet precies hoe het proces in jezelf werkt en heb het zelf ook heel vaak ondervonden als ik in mijzelf wilde investeren. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het je aan vergooide energie, tijd en frustratie als je zo doorgaat? Wat ga je aan inkomsten mislopen omdat je niet echt goed weet hoe je impact en verschil kunt maken?

Doorbreek het patroon, neem niet langer genoegen met een prima 6 en maak de keuze om in een stroomversnelling te groeien en impact te maken met jouw kracht. 

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Na dit programma heb je helder wat je precies wilt en voel je het vertrouwen om een stap richting het ondernemerschap te nemen.

 • Je hebt glashelder hoe je verschil en impact kunt maken in jouw toekomstige onderneming.
 • Je hebt een heldere visie over hoe je verschil kunt maken voor anderen of de wereld. Dit geeft focus en richting.
 • Je weet wat jouw kracht is, waar jij de beste in bent en wat je drijft, zodat je werkelijk van betekenis bent.
 • Je voelt een sterk vertrouwen in jezelf. Je laat jezelf niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten en weet deze te doorbreken.
 • Je weet waar je energie, motivatie en inspiratie uithaalt en voelt je gedreven. Jouw vuurtje is weer terug.
 • Je hebt een stevig fundament voor een authentieke onderneming, waarmee je klanten aantrekt als een magneet.
 • Je hebt een concreet idee en plan om een volgende stap te maken richting het ondernemerschap.
 • Je gaat geld verdienen met wat je echt leuk vindt en waar je heel erg goed in bent.
 • Je maakt keuzes die je vooruitbrengen en je neemt de regie terug.
 • Je ervaart meer vrijheid, plezier en voldoening.
ambitie, carrière, loopbaan

Wil jij meer vrijheid, plezier en voldoening?

Dan is dit actiegericht programma zeker iets voor jou.

Je hebt altijd twee keuzes.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet verder te gaan. Je kunt je opnieuw inschrijven voor een gratis challenge, workshop of nog een boek lezen in de hoop dat de antwoorden vanzelf wel komen. Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? 

Je kan ook kiezen om het direct goed aan te pakken en je te laten helpen door iemand die het hele pad al heeft doorlopen. Die precies weet wat nodig is om tot de kern te komen bij jou en patronen weet te doorbreken. Ik heb een succesvol bedrijf weten op te zetten, omdat ik onderneem vanuit wat mij echt voldoening geeft en waarmee ik impact en verschil maak. Ik help jou gericht om dit te realiseren. Samen doorlopen we stap voor stap het proces en versterken we het fundament van vertrouwen in jezelf. 

De keuze is aan jou.

IK DOORBREEK HET PATROON!

HI! IK BEN MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie?Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, review

– Astrid Arduin – 

‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. ’

Ik heb me voor het groepsprogramma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

review, testimonial

– Maureen Mijne – 

‘De sessies sloten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil.’

Ik geloof niet in toeval. Het is dan ook geen toeval dat ik begin maart op een LinkedIn-post van Mariëlla stuitte. Ik was al een maand of  twee op zoek naar iemand die mij verder kon helpen in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Ging ik die marketingcommunicatie-opleiding volgen of had ik toch iets anders nodig om daar te komen waar ik wilde? Maar waar was “daar” dan eigenlijk? Ik wist het niet zo goed.

Ik stuurde Mariëlla een berichtje om te connecten en we maakten een afspraak voor een vrijblijvende sessie via Skype. Het viel me toen al op hoe scherp Mariëlla is en hoe goed ze een situatie inschat. Binnen een week zat ik bij de eerste groepssessie en ik wist meteen dat ik de juiste beslissingen had genomen. De sessies sluiten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil. Die vrijdagmiddagen bij Mariëlla waren voor mij een moment voor mezelf, weg van alle ruis en hectiek. Elke week hebben we een puzzelstukje gevonden en aan het einde van de rit, paste het precies.

Wat Mariëlla terecht opmerkte tijdens onze laatste sessie is dat ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil. Ik had het nodig om via deze sessies keuzes te maken, de juiste vorm te vinden en het uit te durven spreken. De ruis in mijn hoofd is weg en ik kan alleen maar zeggen dat ik nu rust, zekerheid en focus heb. We gaan ervoor!

wat anderen zeggen, review

– Rose-Mary Joppe- 

‘Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken.’

Een mooie baan bij een gerenommeerd bedrijf waarin ik word gewaardeerd, mooie kansen krijg én de mogelijkheid om parttime te werken zodat ik de opvang van mijn kindjes kan organiseren. En toch heb ik dat sluimerende ‘er is meer’ gevoel. Hellup! Mijn -zorgvuldig opgebouwde- gouden kooitje is misschien niet meer zo vervullend! Ook zie ik mijzelf als een enorme generalist, krachtig op gedrag en vaardigheden, minder krachtig op diepgaande kennis. Dat maakt dat ik niet zo goed kan zien wat ik in de weide wereld kan doen.

Na het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ met Mariëlla durf ik met een open blik naar mijn toekomst te kijken. Ik zie in dat de zekerheden die ik heb ingebouwd in mijn leven niet gebaseerd zijn op ‘groots denken en doen’. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’. Hierdoor is het zaadje geplant.

Mariëlla veegt de vloer aan met de klassieke loopbaantestjes door haar eigentijdse, integrale benadering. I love it! Alle aspecten rondom het (kunnen) vinden van jouw carrière pad komen in haar programma aan bod. Ook gebruikt zij een mix aan werkvormen, van visualisaties tot moodboards, zonder zweverig te worden. Zij is theoretisch sterk onderlegd én heeft de gave mensen goed aan te voelen. Daarnaast is zij een doorzetter en gefocust op resultaat. Ik liep hierdoor na elke sessie de deur uit met concreet gemaakte meters.

Ik ben een sterke voorstander van haar integrale benadering. Regelmatig heeft een mens (onbewuste) mechanismen in zich die het moeilijk kunnen maken om keuzes te maken die 100% passen. Mariëlla tackelt deze consequent en baant hiermee de weg vrij om jouw potentieel te kunnen zien en neer te zetten. Dit alles doet zij met beide benen stevig op de grond; to the point en eerlijk. De resultaten zijn daardoor duurzaam. Geen pleisters plakken, maar het echte werk! Iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit én op zoek is naar duurzaam resultaat, beveel ik dit programma zeker aan.

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp-

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

– Carina van Marle – 

‘Ik ben veel zelfverzekerder en durf dichtbij mijzelf te blijven’

Op zich ging ik met plezier naar mijn werk, maar al enige tijd vroeg ik mij af of ik werkelijk tevreden was en voldoende werd uitgedaagd. Door de gesprekken en oefeningen in het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ ben ik anders, meer objectief, naar mijn werk gaan kijken. Het gaf mij inzicht in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven en mijn emoties te aanvaarden, maar mij daar niet door te laten beïnvloeden. Dit programma zou ik aan vrouwen aanraden die de kriebels hebben. Die eigenlijk tevreden zijn met de werksituatie maar toch ook het gevoel hebben dat er best wat mag veranderen. De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ook in een groep heb ik het gevoel gehad volledig gehoord en gezien te worden. Door de goede opbouw en opdrachten leerde ik juist van de verschillen die ik met de andere vrouwen heb.

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik zou wel willen ondernemen, is dit programma voor wat mij?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te helpen met de (stiekeme) droom om te gaan ondernemen. Ik krijg daar veel energie van. Vrouwen die aan alles voelen dat het werk in loondienst niet meer voor ze past en meer uit zichzelf willen halen om anderen te helpen. Vaak weet je nog niet goed wat je dan wilt doen en hoe je vervolgens de transitie naar het ondernemerschap kunt maken. De stappen van het programma zijn zeer geschikt om jouw ondernemersdroom te verkennen en te realiseren.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit programma geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken.

Is dit groepsprogramma iets voor mij?

Natuurlijk kan alleen jij die beslissing echt maken! Dit programma is voor jou als je aan alles voelt dat het tijd is voor een volgende stap en je al langer geen voldoening uit je werk haalt.

 • Je wilt meer duidelijkheid over wat je nu echt wilt.
 • Je wilt meer vertrouwen krijgen in jezelf
 • Je wilt jouw krachten inzetten om anderen te helpen en van toegevoegde waarde te zijn.
 • Je wilt een keuze maken die goed voelt.
 • Je wilt een heldere toekomstvisie die focus en richting geeft.
 • Je wilt geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je wilt weer de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Herken je jezelf daarin, dan is dit groepsprogramma zeker iets voor jou! Je bent hartstikke welkom. Twijfel je nog of dit de allerbeste keuze is voor jou? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen of dit een goede keuze is voor jou. Liever één op één met mij werken? Dat kan, neem hier een kijkje.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het programma in 2 delen van 498,- incl. btw. betalen of in 3 delen van 332,- incl. btw.

Ja ik zet een stap en ga impact maken met mijn kracht!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis online workshop ‘In 5 stappen je ondernemersdroom realiseren’. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.