Groepsprogramma – 5 weken

Realiseer een carrière met meer vrijheid 

Ontdek in 5 weken wat je echt wilt en realiseer een carrière met meer vrijheid, plezier en voldoening. Ik help je richting te vinden en vol vertrouwen een stap te nemen in je carrière.

Voel jij aan alles dat je meer in je mars hebt en dat het tijd is voor verandering?

Want je hebt al een tijd het gevoel dat:

 • Het werk wat je nu doet dagelijks een sleur is. Je merk dat je er geen energie meer van krijgt.
 • Je voelt dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet, maar je kan er maar niet de vinger opleggen wat je dan precies wilt?
 • Je beseft je keer op keer, dat je eigenlijk niet mag klagen van jezelf. Je hebt een prima baan.
 • Je voelt je onzeker en je begint telkens meer te twijfelen of mensen wel echt op jou zitten te wachten.
 • Je komt keer op keer moe thuis na het werk. Je probeert nog wat van je avond te maken, maar eigenlijk wil je gewoon vroeg naar bed. Maar dan begint het weer, plafond staar dienst.
 • Je voelt een vuurtje in je, want ergens droom je van het ondernemerschap. Je kan het je bijna niet voorstellen, want wat ga je dan doen en hoe pak je dit aan.
 • Je vindt het ontzettend spannend om het roer om te gooien, maar je krijgt ook de rillingen bij het idee dat er niets voor je gaat veranderen.

Hoe zou het voor je zijn om glas helder te hebben wat je wilt en vol vertrouwen een stap te nemen in je carrière?

Je weet dat je dit niet lang gaat volhouden. Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière. Iets doen wat je echt energie geeft en waar je jouw talenten en gedrevenheid helemaal in kwijt kunt. Je wilt het vertrouwen in jezelf voelen dat je het waard bent, zodat je jouw kracht zichtbaar maakt en in beweging komt. Eigenlijk wil je gewoon weer dat vuurtje in jouw voelen.

Al een tijd verlang je ernaar om het vast dienverband met alle regeltjes en betutteling achter je te laten en te bewegen naar een carrière met meer vrijheid. Je vraagt je alleen af hoe ziet dat er voor mij nu eigenlijk uit? En hoe pak ik dit aan? Ik weet hoe je je voelt. Ik geloof dat als je meer zicht hebt op jouw talenten en gedrevenheid je richting vindt en vol vertrouwen een stap maakt.

REALISEER EEN CARRIÈRE MET VRIJHEID IN 5 WEKEN

In het 5 weekse groepsprogramma ‘Realiseer een carrière met vrijheid’ help ik je om weer richting te vinden in je carrière. Dit programma heb ik speciaal gemaakt voor vrouwen die aan alles voelen dat ze meer uit zichzelf willen halen en verlangen naar meer vrijheid. Samen zorgen we ervoor dat jij helder krijgt wat je nu precies wilt, hoe jij jouw talenten en gedrevenheid inzet om van toegevoegde waarde te zijn en voldoening en plezier uit je carrière haalt. Ook help ik je om te voelen dat je het waard bent en je vol vertrouwen een stap kunt nemen in jouw carrière. Je krijgt 5 live trainingsdagen in een kleine groep, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt van mij.

carrière, loopbaan, ambitie

Trust that little voice in your heart that says, wouldn’t it be cool if….?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

De volgende groep start:

September 

vrijdag 13 september 09:30 tot 16:30 uur
vrijdag 27 september 09:30 tot 16:30 uur
vrijdag 11 oktober 09:30 tot 16:30 uur
vrijdag 25 oktober 09:30 tot 16:30 uur
vrijdag 8 november 09:30 tot 16:30 uur

Waar?

Je bent van harte welkom in het te leuke historische centrum van Schiedam. Zeker de moeite waard om na de training nog even een rondje te lopen of lekker chocolade te kopen bij ‘De Bonte Koe’. De exacte locatie krijg je van mij bij inschrijving.

Wat omvat dit programma?

 • 5 live trainingsdagen met persoonlijke coach begeleiding van mij;
 • Een werkboek met opdrachten;
 • Elke live trainingsdag een heerlijke huisgemaakte lunch;
 • Toegang tot een WhatsApp groep met de andere deelnemers waar je jouw vragen kan stellen en elkaar kan supporten;
 • Een groep te gekke en getalenteerde vrouwen als extra cadeau erbij. Samenwerken met hetzelfde doel: een carrière met meer vrijheid!
 • De groep heeft minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dus je maakt deel uit van een kleine groep vrouwen en je krijgt veel persoonlijke aandacht van mij.

Ben jij klaar voor een carrière met meer vrijheid?

WAT IS JOUW INVESTERING?

Het live groepsprogramma bestaat uit 5 trainingsdagen. Daarnaast besteed je ongeveer 3 uur per week om aan de slag te gaan met de opdrachten uit het werkboek.

De financiële investering voor het programma is 995,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 498,- incl. btw of 3 delen van 332,- incl. btw te voldoen.

AANMELDEN

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Na dit programma heb je helder wat je precies wilt en voel je het vertrouwen om een stap te nemen naar een carrière met meer vrijheid.

 • Je hebt glashelder wat je precies wilt.
 • Je maakt keuzes die je vooruitbrengen.
 • Je hebt een heldere visie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je weet wat jouw talenten en persoonlijke waarden zijn, zodat je weet wat jouw krachten zijn.
 • Je voelt een sterk vertrouwen in jezelf en je durft uit je comfortzone te stappen.
 • Je weet waar je energie, motivatie en inspiratie uithaalt en voelt je gedreven. Jouw vuurtje is weer terug.
 • Je hebt een gericht plan voor een vliegende start richting een carrière met meer vrijheid.
 • Je gaat geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
ambitie, carrière, loopbaan

Wil jij niet langer blijven hangen in een energievretende baan en een carrière realiseren met meer vrijheid?

Dan is dit actiegericht programma zeker iets voor jou.

HI! IK BEN MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Toch zette ik een tijd lang mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk en je hebt alles goed voor elkaar’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een verlangen in mij, wat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik durfde alleen niet een stap te maken. Tot mijn dierbare tante Tineke overleed en alles voor mij veranderde. Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon. Ik besloot de regie terug te nemen en carrière voor mijzelf te creëren waarin ik werkelijk het verschil kon maken voor anderen.

Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, review

– Astrid Arduin – 

‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. ’

Ik heb me voor het groepsprogramma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

review, testimonial

– Maureen Mijne – 

‘De sessies sloten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil.’

Ik geloof niet in toeval. Het is dan ook geen toeval dat ik begin maart op een LinkedIn-post van Mariëlla stuitte. Ik was al een maand of  twee op zoek naar iemand die mij verder kon helpen in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Ging ik die marketingcommunicatie-opleiding volgen of had ik toch iets anders nodig om daar te komen waar ik wilde? Maar waar was “daar” dan eigenlijk? Ik wist het niet zo goed.

Ik stuurde Mariëlla een berichtje om te connecten en we maakten een afspraak voor een vrijblijvende sessie via Skype. Het viel me toen al op hoe scherp Mariëlla is en hoe goed ze een situatie inschat. Binnen een week zat ik bij de eerste groepssessie en ik wist meteen dat ik de juiste beslissingen had genomen. De sessies sluiten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil. Die vrijdagmiddagen bij Mariëlla waren voor mij een moment voor mezelf, weg van alle ruis en hectiek. Elke week hebben we een puzzelstukje gevonden en aan het einde van de rit, paste het precies.

Wat Mariëlla terecht opmerkte tijdens onze laatste sessie is dat ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil. Ik had het nodig om via deze sessies keuzes te maken, de juiste vorm te vinden en het uit te durven spreken. De ruis in mijn hoofd is weg en ik kan alleen maar zeggen dat ik nu rust, zekerheid en focus heb. We gaan ervoor!

wat anderen zeggen, review

– Rose-Mary Joppe- 

‘Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken.’

Een mooie baan bij een gerenommeerd bedrijf waarin ik word gewaardeerd, mooie kansen krijg én de mogelijkheid om parttime te werken zodat ik de opvang van mijn kindjes kan organiseren. En toch heb ik dat sluimerende ‘er is meer’ gevoel. Hellup! Mijn -zorgvuldig opgebouwde- gouden kooitje is misschien niet meer zo vervullend! Ook zie ik mijzelf als een enorme generalist, krachtig op gedrag en vaardigheden, minder krachtig op diepgaande kennis. Dat maakt dat ik niet zo goed kan zien wat ik in de weide wereld kan doen.

Na het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ met Mariëlla durf ik met een open blik naar mijn toekomst te kijken. Ik zie in dat de zekerheden die ik heb ingebouwd in mijn leven niet gebaseerd zijn op ‘groots denken en doen’. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’. Hierdoor is het zaadje geplant.

Mariëlla veegt de vloer aan met de klassieke loopbaantestjes door haar eigentijdse, integrale benadering. I love it! Alle aspecten rondom het (kunnen) vinden van jouw carrière pad komen in haar programma aan bod. Ook gebruikt zij een mix aan werkvormen, van visualisaties tot moodboards, zonder zweverig te worden. Zij is theoretisch sterk onderlegd én heeft de gave mensen goed aan te voelen. Daarnaast is zij een doorzetter en gefocust op resultaat. Ik liep hierdoor na elke sessie de deur uit met concreet gemaakte meters.

Ik ben een sterke voorstander van haar integrale benadering. Regelmatig heeft een mens (onbewuste) mechanismen in zich die het moeilijk kunnen maken om keuzes te maken die 100% passen. Mariëlla tackelt deze consequent en baant hiermee de weg vrij om jouw potentieel te kunnen zien en neer te zetten. Dit alles doet zij met beide benen stevig op de grond; to the point en eerlijk. De resultaten zijn daardoor duurzaam. Geen pleisters plakken, maar het echte werk! Iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit én op zoek is naar duurzaam resultaat, beveel ik dit programma zeker aan.

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp-

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

– Carina van Marle – 

‘Ik ben veel zelfverzekerder en durf dichtbij mijzelf te blijven’

Op zich ging ik met plezier naar mijn werk, maar al enige tijd vroeg ik mij af of ik werkelijk tevreden was en voldoende werd uitgedaagd. Door de gesprekken en oefeningen in het groepsprogramma ‘Realiseer een vlammende carrière’ ben ik anders, meer objectief, naar mijn werk gaan kijken. Het gaf mij inzicht in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven en mijn emoties te aanvaarden, maar mij daar niet door te laten beïnvloeden. Dit programma zou ik aan vrouwen aanraden die de kriebels hebben. Die eigenlijk tevreden zijn met de werksituatie maar toch ook het gevoel hebben dat er best wat mag veranderen. De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ook in een groep heb ik het gevoel gehad volledig gehoord en gezien te worden. Door de goede opbouw en opdrachten leerde ik juist van de verschillen die ik met de andere vrouwen heb.

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om een carrière met vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik zou wel willen ondernemen, kan jij mij hierbij helpen?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te helpen met de (stiekeme) droom om te gaan ondernemen. Ik krijg daar veel energie van. Vrouwen die aan alles voelen dat het werk in loondienst niet meer voor ze past en meer uit zichzelf willen halen om anderen te helpen. Vaak weet je nog niet goed wat je dan wilt doen en hoe je vervolgens de transitie naar het ondernemerschap kunt maken. De stappen van het programma zijn zeer geschikt om jouw ondernemersdroom te verkennen en te realiseren.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit programma geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Is dit groepsprogramma iets voor mij?

Natuurlijk kan alleen jij die beslissing echt maken! Dit programma is voor jou als je aan alles voelt dat het tijd is voor een volgende stap in je carrière en je al langer geen voldoening uit je werk haalt.

 • Je wilt meer duidelijkheid over wat je nu echt wilt.
 • Je wilt meer vertrouwen krijgen in jezelf
 • Je wilt jouw krachten inzetten om anderen te helpen en van toegevoegde waarde te zijn.
 • Je wilt een keuze maken die goed voelt.
 • Je wilt een heldere toekomstvisie die focus en richting geeft.
 • Je wilt geld verdienen met wat je echt leuk vindt.
 • Je wilt weer de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Herken je jezelf daarin, dan is dit groepsprogramma zeker iets voor jou! Je bent hartstikke welkom. Twijfel je nog of dit de allerbeste keuze is voor jou? Neem gerust contact met mij op en dan kijken we samen of dit een goede keuze is voor jou. Liever één op één met mij werken? Dat kan, neem hier een kijkje.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het programma in 2 delen van 498,- incl. btw. betalen of in 3 delen van 332,- incl. btw. Het eerste deel betaal je voor de start van het programma, het tweede deel halverwege het programma. Een eventueel derde termijn betaal je twee weken voor het einde van het programma.

Ja ik zet een stap en laat mijn vuur weer branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.