Projecten met maatschappelijk sociaal thema

Met deze projecten ben ik dagelijks bezig

Ondersteuning nodig bij complexe of vastgelopen (maatschappelijke of sociale) vraagstukken die vragen om een nieuw perspectief, een creatieve oplossing of in beweging mogen komen?

Events, inspiratiesessies en bijeenkomsten die inspireren en mensen in beweging brengen.

Kwartiermaker en aanjager voor initiatieven in ruimtelijk en sociaal domein.

Sparringpartner en adviseur voor uitdagende vraagstukken die een toekomstbestendige oplossing vragen.

Projecten maatschappelijk sociaal thema

Schiedam Schoon event

In opdracht van Irado en gemeente Schiedam is het event concept Schiedam Schoon uitgedacht en de organisatie van het event verzorgd. Het doel van het event was container adoptanten en actieve bewoners samenbrengen en hun versterken en motiveren om samen de mouwen op te stropen voor een schoon Schiedam.

Conceptueel uitwerken van het event.

Project leiding & event organisatie.

Inspirerende keynote presentatie tijdens het event.

Initiatief De Vuilstort

Op 1 oktober 2022 startte Mariëlla Vink het Instagram account @devuilstortschiedam om zo de verwaarlozing, vervuiling en negativiteit aan te pakken in haar wijk. Wat begon met elke dag een foto van het afvalpunt, mondde uit in een levendig ondernemend buurtinitiatief. Het resultaat; van 5 schone dagen per maand, naar gemiddeld 20 schone dagen per maand.

Aanjager van schone dagen!

Bewustwording en eigenaarschap creëren.

Beweging organiseren in een niet se(x)y thema.

Zo pakken we het project aan

Let's talk

We starten met een kennismaking en verkennen jullie vraagstuk en hulpvraag. Samen onderzoeken we hoe ik jullie kan ondersteunen.

Brainstorm

We werpen nieuw licht op de zaak, genereren ideeën en denken creatief en out of the box na over toekomstbestendige oplossingen.

Aan de slag

We maken de plannen concreet en werken deze uit en gaan in co-creatie met elkaar aan de slag.

Ready, set, go!

Het is tijd om ons project zichtbaar te maken en te lanceren. We hebben alles in de puntjes voorbereid en zijn klaar om te gaan. 

Met wie je het gaat aanpakken

Ik ondersteun toekomstmakers in de stad, in de publieke sector, bij afvalbedrijven, buurtinitiatieven en sociale organisaties hun slagkracht te vergroten, beweging te organiseren en uitdagende complexe of vastgelopen (maatschappelijke) vraagstukken creatief en out-of-the-box aan te pakken.

Als kwartiermaker, procesbegeleider, spreker en leiderschapscoach help ik je deze vraagstukken anders aan te vliegen, nieuwe wegen te vinden en met toekomstbestendige oplossingen te komen.

Mensen omschrijven mij als direct evenals empathisch. Ik noem het zelf hard op de inhoud, zacht op de relatie. Geen loze woorden, razendsnel tot de kern, prikkelend en raak in mijn vragen en ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Een ervaren HR expert met 10+ jaar ervaring als adviseur, teamleider, (project)management en team coaching, o.a. op ontwikkeling, verandering en vernieuwing van processen en organisatie. Ervaren in het versterken, optimaliseren en ontwikkelen van mens en teams. Gediplomeerd HBO Human Resources Management en coaching en training gehad op het gebied van talent en teamontwikkeling. Lees hier meer over mij.

Projecten maatschappelijk sociaal thema Mariëlla Vink

Plan direct vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Projecten kennismaken Mariëlla Vink
Scroll naar boven