weten wat je echt wilt

VERLANG JIJ NAAR WERK WAAR JE VOLDOENING UITHAALT?

 • Je haalt al een tijd geen energie meer uit je werk en het idee dat je dit werk nog veel langer moet doen maakt je moedeloos?
 • Je wilt weleens wat anders, maar ja wat dan? Er moet toch brood op de plank!
 • Je weet dat je meer kunt, dat zeggen mensen ook tegen je. Je kunt er alleen niet de vinger opleggen en je bent onzeker over je talenten?
 • Je cijfert jezelf keer op keer weg, omdat je je verantwoordelijk voelt voor je gezin, vrienden of collega’s. Je wilt in het ‘perfecte plaatje’ passen en alle ballen in de lucht houden?
 • Je hoort jezelf telkens vaker zeuren en klagen over het werk?
 • Je gaat volledig voorbij aan je verlangens, je merkt dat de energie je langzaamaan ontnomen wordt?

Dat kan en moet anders! Want werk doen wat niet meer bij je past slurpt energie. Als je niet uitkijkt raak je volledig van jezelf verwijdert of beland je misschien wel in een burn-out ofwel
bore-out. Dat laten wij niet gebeuren!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS

 • Je energie uit je werk haalt en uitkijkt naar een nieuwe werkdag;
 • Je helderheid hebt over wat je echt wilt en een baan vind waar je blij van wordt;
 • Je vertrouwen hebt in jezelf en jouw talenten optimaal gaat benutten;
 • Je geen onrust meer voelt en veranderingen in je carrière met beide handen aanpakt;
 • Je zichtbaar wordt en je erkenning krijgt voor jouw ambities;
 • Je een goede balans voelt in je leven.

8 WEEKS PROGRAMMA 'WETEN WAT JE ECHT WILT'

In het groepstraject ‘Weten wat je echt wilt’ hebben wij een 8 weeks programma samengesteld dat jou helpt om enerzijds bewuster te luisteren naar je lichaam en te voelen wat zich in je afspeelt, zodat je ontdekt wat je diepste gevoelens en verlangens zijn omtrent werk. En anderzijds inzichtelijk te maken wat je nu echt wilt, welke talenten je hebt en welke obstakels je moet loslaten. Om vervolgens in de actiemodus te komen en concreet te maken hoe je dit dan gaat realiseren, wat daarvoor nodig is en hoe je jezelf zichtbaar gaat maken.

Voel je je nu besluiteloos, onzeker, heb je keuzestress en weet je niet welke kant je op moet? Wij helpen je om richting te vinden en meer inzicht te krijgen in wat je nu werkelijk wilt, zodat je jouw talenten en potentieel echt gaat benutten en weer plezier en energie haalt uit je werk.

weten wat je wilt

Hoe mooi is het om met gelijkgestemde je verlangens, angsten en prachtige talenten te delen, elkaar te inspireren en te versterken om volmondig ‘JA’ tegen jezelf te zeggen.

WAT GAAT HET PROGRAMMA JE OPLEVEREN?

 • Je krijgt meer inzicht in jezelf en wat je echt wilt;
 • Je bent je bewust van interne processen in jezelf en weet nu hoe je hiermee om kan gaan;
 • Geen onrustig gevoel meer omdat je weet wat je wilt en hoe je dit kan aanpakken;
 • Je laat angsten en belemmerende gedachten los;
 • Je hebt een ijzersterk vertrouwen in jezelf en weet wat jouw talenten zijn;
 • Je durft keuzes te maken en je hebt doelen die je richting geven;
 • Je voelt weer energie en ervaart balans in je leven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

Het 8 weekse programma start op 31 oktober 2018. De volgende data reserveer je in je agenda.

Yoga beoefening

 • Woensdag 31 oktober 20:45 – 22:00 uur
 • Woensdag 7 november 20:45 – 22:00 uur
 • Woensdag 14 november 20:45 – 22:00 uur
 • Woensdag 21 november 20:45 – 22:00 uur
 • Woensdag 28 november 20:45 – 22:00 uur
 • Donderdag  6 december 20:00 – 21:15 uur
 • Woensdag 12 december 20:45 – 22:00 uur
 • Woensdag 19 december 20:45 – 22:00 uur

Ontwikkelspecials

 • Zaterdag 3 november 09:30 – 13:30 uur
 • Zaterdag 17 november 09:30 – 13:30 uur
 • Zaterdag 1 december 09:30 – 13:30 uur
 • Zaterdag 8 december 09:30 – 13:30 uur

Waar?

Het 8-weekse programma vindt plaats in het sfeervolle Pand Paulus bij Yoia, Korte Haven 125 te Schiedam.

Investering?

Het programma vraagt allereerst een investering in tijd. Het programma bestaat uit 8 yoga en meditatie lessen van 1 uur en 15 minuten en 4 ontwikkelspecials van 4 uur. Totaal besteed je 26 uur aan jouw ontwikkeling. Daarbij neem je tussen de ontwikkelspecials door de tijd om huiswerk te maken en bereid je je voor op de volgende ontwikkeldag.

De financiële investering in het programma ‘Weten wat je echt wilt’ is € 395,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 termijnen te betalen van € 198,- incl. btw. Het betreft een pilot programma, de investering is om die reden aantrekkelijk geprijsd.

MEER OVER HET PROGRAMMA

Het programma ‘Weten wat je echt wilt’ is een combinatie van yoga- en meditatiebeoefening en ontwikkelspecials.

Yoga en meditatie beoefening

Tijdens de yoga en meditatie lessen wordt aandacht besteedt aan bewustwording, ontwikkeling van inzicht en onderscheidingsvermogen en ontspanning. Door middel van fysieke oefeningen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en meditatie leer je voelen wat er is in jouw lichaam, de gedachtewereld en het gevoelsleven. Je leert dat deze invloed hebben op elkaar en dat het mogelijk is hiernaar te kijken en deze te beïnvloeden zodat er meer harmonie en balans ontstaat. De yoga en meditatie lessen helpen je te ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen. Dat wil zeggen, je leert meer observeren in plaats van identificeren met je lichaam, meningen en overtuigingen. Van daaruit kan je onderzoeken welke ruimte en mogelijkheden er zijn in het lichaam, in je hoofd en in je hart. Deze ruimte kun je gebruiken om te onderzoeken wat je nu echt wilt in je werk. De lessen worden wekelijks voor je verzorgd door Romanie.

Ontwikkelspecials

Mariëlla verzorgt in het programma ontwikkelspecials die erop gericht zijn om je antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. In 4 dagdelen gaan we van binnen naar buiten. Eerst leggen we de basis, je krijgt inzicht in jezelf, je verlangens en jouw ambities. We ontdekken wat je precies tegenhoudt en je neemt afscheid van obstakels die je niet meer dienen. We onderzoeken jouw talenten, kwaliteiten en persoonlijke waarden. En als laatste maken we helder welke stappen je concreet moet zetten om daar te komen waar je wilt zijn. Zodat je in beweging komt en blijft. De ontwikkelspecials helpen je richting te vinden, barrière te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen in jezelf op te bouwen. Zodat je keuzes gaat maken, in de actiemodus komt en jezelf durft te laten zien.

OVER ROMANIE EN MARIËLLA

Romanie Noordegraaf, eigenaresse van Yoia, biedt al 7 jaar yogalessen aan in het monumentale Pand Paulus in het hartje van Schiedam. Op deze prachtige locatie worden dagelijks diverse hatha yogalessen verzorgt en worden regelmatig workshops en cursussen, zoals bijvoorbeeld mindfulness, zwangerschapsyoga en verdiepingscursussen georganiseerd.

Sinds het najaar van 2016 is ook de VYN-erkende vierjarige yogadocentenopleiding Samsara gehuisvest in Pand Paulus, waarvan Romanie één van de twee directeuren is. Deze opleiding bestaat 30 jaar in Nederland en heeft met haar gevarieerde en ervaren docententeam honderden yogadocenten uit heel Nederland opgeleid.

Met deze twee organisaties en initiatieven biedt Romanie op de Korte Haven in Schiedam een omgeving waar mensen zich kunnen ontwikkelen in hun fysieke en geestelijke welbevinden.

Vanuit de praktijk in de studio heeft Romanie al jarenlang ervaring met de positieve effecten van yogabeoefening, meditatie en persoonlijke ontwikkeling van mensen. ‘Mensen slapen beter, gaan in hun eigen kracht staan, hebben minder stressklachten en ervaren een verbetering van hun fysieke en emotionele gezondheid’.

Romanie yoia

Mijn missie is dat geen enkele vrouw meer met tegenzin naar haar werk gaat! Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière op jouw voorwaarden.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven en dat gun ik jou natuurlijk ook!

Ik weet dat de wereld staat de springen om te gekke en getalenteerde vrouwen zoals jij! Daarom support ik jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten.

werkgeluk

Wil je nog even sparren of dit voor jou de aller beste keuze is? Stuur mij dan gerust een bericht.