Categorieën

OVER MYNDZ

Mijn naam is Mariëlla Vink, 32 jaar en ik woon in het historische centrum van Schiedam. Als Life & Career coach help ik mensen en teams bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is mijn wens dat je volledig jezelf kan zijn in alles wat je doet.

Als je volledig jezelf bent dan leef je vanuit je hart, vertrouw je op je intuïtie, maak je bewuste keuzes, accepteer je wie je bent, straal je energie uit, inspireer je jezelf en anderen, zorg je goed voor jezelf en de wereld, omarm je je angsten en laat je je niet belemmeren door jezelf of anderen en bovenal leef je met een flinke dosis plezier en zin. Een JA tegen jezelf, is een ja tegen ontwikkeling en groei. Ik ben ervan overtuigd dat als je volledig jezelf bent en hierop afstemt dat de groei die hieruit voortvloeit prachtig is en jou laat stralen.

Jezelf zijn hoef je niet na te streven, je bent het al, je hoeft het alleen (weer) te zien. Ik help je graag je ware zelf te zien, zodat je voluit leeft vanuit je hart. Met Myndz verzorg ik inspirerende coaching trajecten, events en workshops voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik was HR Manager, nu ben ik mijzelf
In 2016 maakte ik zelf een belangrijke stap in mijn leven om mijn dromen na te jagen. Na 10 jaar vast dienstverband besloot ik de stap te nemen naar ondernemerschap.

Ik werkte 10 jaar als HR-manager bij een groot facilitair bedrijf. Ik gaf advies aan het management over personeelsvraagstukken. De laatste 2 jaar heb ik vooral gewerkt aan de ontwikkeling van mensen en teams. Dit vond ik het allerleukste om te doen in mijn functie. Het zien groeien van mensen en mensen aan elkaar verbinden is wat mij blij maakt. De energie die mensen uitstralen als zij volledig zichzelf zijn is prachtig.

Helaas ging er in die tijd ook veel energie verloren. Ik sliep slecht, zette voortdurend mijn hakken in het zand en was cynisch over de ontwikkelingen in het bedrijf.


Mijn inspiratiebron

Mijn tante Tineke is mijn inspiratiebron, haar verhaal en levenslessen vormen een belangrijke basis voor mijn persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop ik coach. In september 2016 overleed Tineke op 51-jarige leeftijd aan Alzheimer. Zij zette zich jarenlang in voor meer bekendheid met de ziekte van Alzheimer bij jonge mensen en zamelde geld in voor meer onderzoek naar deze ziekte.


Eyeopener, ik leef!

Haar overlijden was zeer droevig, maar ook een enorme eyeopener voor mij. Ik leef! Ik werd mij bewust dat ik iets anders moest gaan doen en dat het bedrijf waar ik werkte al een tijd niet meer bij mij paste. Ik besloot uit dienst te gaan en Myndz op te starten. Ik merkte dat ik mij meer wilde richten op de ontwikkeling van mensen en dat de plek waar ik werkte hiervoor onvoldoende ruimte bood. Het gaf mij het vertrouwen om volledig op mijn intuïtie te vertrouwen en een stap te nemen in mijn leven. De levenslessen van Tineke neem ik mee om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zichzelf te zijn, zodat je voluit leeft vanuit je hart. Haar wijsheden heb ik omgedoopt tot de Theorie van Tante Tineke.

Ik ben erg dankbaar voor de keuze die ik heb gemaakt. Het geeft mij enorm veel energie en het creëren van mijn eigen richting en mijzelf ontdekken en bovenal ZIJN is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven. Dat gun ik jou uiteraard ook!

Liefs Mariëlla

MYNDZ coaching events blog