Mariëlla Vink, Leiderschapscoach

Ik had mijn doel behaald: 100k+ omzet. Ik had alles helemaal op rolletjes lopen. Geautomatiseerde funnels, succesvolle lanceringen en volle programma’s. En toch besloot ik radicaal te stoppen. Niet de meest voor de hand liggende keuze en door vele zelfs afgeraden. Een pad waar ik niet volg wat moet of hoort, maar moedig mijn eigen leiding volg. Dat voelt puur, stevig en krachtiger dan ooit.

myndz business en leiderschapscoach

De openbaring

Het is nu 4+ jaar geleden dat ik startte als ondernemer. Ik werkte destijds 10 jaar als HR-manager voor een grote corporate. Ik leerde daar veel, kreeg mooie kansen en maakte promotie op promotie en toch was ik doodongelukkig in die baan. 

Tijdens een vakantie overleed mijn tante Tineke plotseling aan de gevolgen van Alzheimer.  Haar overlijden was voor mij de openbaring om het anders te gaan doen in mijn leven. Ik voelde me geroepen om mijn hart te volgen, het roer om te gooien en volledig voor het ondernemerschap te gaan.

In loondienst  leefde en werkte ik als een topsporter. Ik ging all-in, werkte hard, gaf veel en maakte snel stappen. Dat is mijn kracht, maar net zo goed mijn valkuil. Ik was mijzelf daar totaal in verloren. Dus nam ik mij voor in het ondernemerschap het anders te doen. Met meer zingeving, meer vrijheid en meer rust.

Succesvol ondernemen

Een bedrijf opzetten bleek nog niet zo makkelijk, ik had totaal geen kaas gegeten van het ondernemerschap. Om zingeving, vrijheid en rust te creëren ging ik ook hier all-in. Gedreven stortte ik mij in de wereld van marketing en ondernemerschap.

Ik ontwikkelde mij als mens en ondernemer in een rap tempo, leerde alles over marketing, salesfunnels en bouwde mijn bedrijf steeds verder uit. Ik volgde nauwlettend de ontwikkelingen en leerde van andere succesvolle ondernemers. Er kwam telkens meer bij kijken: een team dat mij ondersteunde, grotere lanceringen en meerdere coachprogramma’s met allerlei bonusmateriaal. 

Alles liep op rolletjes, de 100K omzet bereikte ik en streefde ik zelfs voorbij. Ik had alle aanwijzingen en regels opgevolgd om een succesvol bedrijf op te bouwen en de vaardigheden ontwikkelt om een goede ondernemer te zijn.

Maar toch verloor ik mijzelf weer. Ik had alle vaardigheden geleerd om een succesvol bedrijf te leiden alleen in de tussentijd was ik afgedwaald van mijzelf, mijn kracht, mijn waarde en vooral mijn echtheid. En dat doofde een vuurtje in mij.

Ik deed de dingen in mijn bedrijf vooral omdat ik dacht dat ze zo moesten of hoorden om een goed verdienmodel te creëren. Maar mijn hart zei, ‘dit werkt niet meer voor mij’.

myndz business en leiderschapscoach
myndz business en leiderschapscoach

‘The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away’. – Pablo Picasso

Niet volgen, maar leiden

Ik besloot volledig te stoppen met al mijn gratis producten, geautomatiseerde funnels, lanceringen en maar liefst drie verschillende programma’s naast elkaar met allerlei bonusmateriaal. Ik besloot terug te keren naar mijn eigen kracht en potentie. En vooral mijn HART te volgen.

Ondanks al mijn twijfels en mensen om mij heen die het me afraden. Mijn ego zei herhaaldelijk; het werkt zo goed, lekker mee doorgaan joh, iedereen doet het. Maar mijn gevoel zei iets heel anders; ik wil weer puur mijzelf zijn en een fundering voor mijzelf en mijn bedrijf leggen die klopt voor mij.

Het bracht me op een pad, waar ik me weer verbond met mijn missie, mijn waarheid, mijn eigen kracht en potentie. Ik voel het zelfs als mijn spirituele ontwaking. Een pad waar ik niet volg wat moet of hoort, maar moedig mijn eigen leiding volg. Dat voelt puur, stevig en krachtiger dan ooit.

Ready to Lead!

Ik geloof dat jij en ik hier zijn met een reden. Het is jouw bestemming om te doen wat je hier te doen hebt en te zorgen dat je de juiste mensen helpt die nodig hebben wat jij te bieden hebt. Voor hun maak jij impact en het verschil.

Wat je ook doet in het leven, je intuïtie leidt je hier altijd naartoe. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te zijn en je hart open te houden.

Alleen soms zijn we afgedwaald van ons pad. Afgeleid door dat wat we denken dat moet of hoort, wat de omgeving ervan vindt of het ego wat je kleinhoudt. Het leidt tot een leven waar je je afgemat voelt, slecht slaapt, stress en druk ervaart en soms zelfs een slecht geweten van krijgt.

Leiderschap nemen gaat voor mij over; grasping things at the root. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken.

Ik ondersteun jou terug te gaan naar eigenheid, het op jouw manier te doen en terug te stappen op je eigen pad en daar stevig en sterk positie op in te nemen. Zodat je 100% op komt dagen als jezelf, breekt met alles wat nog remt en een doorbraak realiseert in jouw persoonlijke en professionele doelen. Je ervaart meer rust, vertrouwen en energie.

Ik weet uit ervaring wat hiervoor nodig is en ondersteun jou om stevig positie in te nemen als de leider die je van nature bent, jouw volledige potentie te benutten en te presteren op het niveau waar jij werkelijk impact maakt. 

Ben jij Ready to Lead? Dan help ik je graag. Klik op de button om met mij persoonlijk kennis te maken. 

Liefs Mariëlla

myndz business en leiderschapscoach

Ben jij Ready to Lead? Plan een persoonlijke kennismaking met mij en krijg direct eerlijke en directe feedback, rake vragen en een nieuw en verhelderend perspectief.

Scroll naar boven