Mariëlla Vink, Business & Leiderschapscoach

Ik had mijn doel behaald: 100k+ omzet. Ik had alles helemaal op rolletjes lopen. Geautomatiseerde funnels, succesvolle lanceringen en volle programma’s. En toch besloot ik radicaal te stoppen. Niet de meest voor de hand liggende keuze en door vele zelfs afgeraden. Ik noem het radicaal leiderschap nemen. Een basis die echt, puur en stevig is.

myndz business en leiderschapscoach

De openbaring

Het is nu 4+ jaar geleden dat ik startte als ondernemer. Ik werkte destijds 10 jaar als HR-manager voor een grote corporate. Ik leerde daar veel, kreeg mooie kansen en maakte promotie op promotie en toch was ik doodongelukkig in die baan. 

Tijdens een vakantie overleed mijn tante Tineke plotseling aan de gevolgen van Alzheimer.  Haar overlijden was voor mij de openbaring om het anders te gaan doen in mijn leven. Ik voelde me geroepen om mijn hart te volgen, het roer om te gooien en volledig voor het ondernemerschap te gaan.

In loondienst  leefde en werkte ik als een topsporter. Ik ging all-in, werkte hard, gaf veel en maakte snel stappen. Dat is mijn kracht, maar net zo goed mijn valkuil. Ik was mijzelf daar totaal in verloren. Dus nam ik mij voor in het ondernemerschap het anders te doen. Met meer zingeving, meer vrijheid en meer rust.

Succesvol ondernemen

Een bedrijf opzetten bleek nog niet zo makkelijk, ik had totaal geen kaas gegeten van het ondernemerschap. Om zingeving, vrijheid en rust te creëren ging ik ook hier all-in. Gedreven stortte ik mij in de wereld van marketing en ondernemerschap.

Ik ontwikkelde mij als mens en ondernemer in een rap tempo, leerde alles over marketing, salesfunnels en bouwde mijn bedrijf steeds verder uit. Ik volgde nauwlettend de ontwikkelingen en leerde van andere succesvolle ondernemers. Er kwam telkens meer bij kijken: een team dat mij ondersteunde, grotere lanceringen en meerdere coachprogramma’s met allerlei bonusmateriaal. 

Alles liep op rolletjes, de 100K omzet bereikte ik en streefde ik zelfs voorbij. Ik had alle aanwijzingen en regels opgevolgd om een succesvol bedrijf op te bouwen en de vaardigheden ontwikkelt om een goede ondernemer te zijn.

Maar toch verloor ik mijzelf weer. Ik had alle vaardigheden geleerd om een succesvol bedrijf te leiden alleen in de tussentijd was ik afgedwaald van mijzelf, mijn kracht, mijn waarde en vooral mijn echtheid. En dat doofde een vuurtje in mij.

Ik deed de dingen in mijn bedrijf vooral omdat ik dacht dat ze zo moesten of hoorden om een goed verdienmodel te creëren. Maar mijn hart zei, ‘dit werkt niet meer voor mij’.

myndz business en leiderschapscoach
myndz business en leiderschapscoach

‘The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away’. – Pablo Picasso

Niet volgen, maar leiden

Ik besloot volledig te stoppen met al mijn gratis producten, geautomatiseerde funnels, lanceringen en maar liefst drie verschillende programma’s naast elkaar met allerlei bonusmateriaal. Ik besloot terug te keren naar mijn eigen kracht en potentie. 

Ondanks al mijn twijfels en mensen om mij heen die het me afraden. Mijn ego zei herhaaldelijk; het werkt zo goed, lekker mee doorgaan joh, iedereen doet het. Maar mijn gevoel zei iets heel anders; ik wil weer puur mijzelf zijn en een fundering voor mijn bedrijf leggen die klopt voor mij.

Het bracht me op een pad, waar ik me weer verbond met mijn missie, mijn waarheid, mijn eigen kracht en potentie. Ik voel het zelfs als mijn spirituele ontwaking. Een pad waar ik niet volg wat moet of hoort, maar moedig mijn eigen leiding volg. Dat voelt puur, stevig en krachtiger dan ooit.

Neem Radicaal Leiderschap

Ik geloof dat jij en ik hier zijn met een reden. Het is jouw bestemming om te doen wat je hier te doen hebt en te zorgen dat je de juiste mensen helpt die nodig hebben wat jij te bieden hebt. Voor hun maak jij impact en het verschil.

Wat je ook doet in het leven, je intuïtie leidt je hier altijd naartoe. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te zijn en je hart open te houden.

Alleen soms zijn we afgedwaald van ons pad. Afgeleid door dat wat we denken dat moet of hoort, wat de omgeving ervan vindt, het perfecte verdienmodel of het ego wat je kleinhoudt. Het leidt tot een leven waar je je afgemat voelt, slecht slaapt, stress en druk ervaart en soms zelfs een slecht geweten van krijgt.

Radicaal Leiderschap gaat over missie gedreven ondernemen vanuit jouw kern. Jouw waarden, jouw krachten en jouw hogere doel.

De oorsprong van het woord Radicaal is het Latijnse woord Radix, ofwel:
De wortel
De oorsprong

De basis voor jezelf en je bedrijf neerzetten waar jij puur, zuiver en onbegrensd jezelf bent. En jij vanuit deze basis bewuste keuzes maakt, ownership neemt en consequent handelt en richting geeft aan jouw bedrijf. Een bedrijf met een sterke visie en missie om duurzame impact te maken.

Een bedrijf met een sterk missie gedreven fundament is blijvend, staat stevig en sterk. Het is de basis voor duurzaam succes en nodig om de impact te maken en resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Ik weet uit ervaring wat hiervoor nodig is en ondersteun jou om stevig positie in te nemen als de leider die je van nature bent, jouw volledige potentie te benutten en te presteren op het niveau waar jij werkelijk impact maakt. 

Ben jij klaar om jezelf en je bedrijf te leiden vanuit vertrouwen, echtheid en zingeving? Dan help ik je graag. Klik op de button hieronder om met mij persoonlijk kennis te maken.

Liefs Mariëlla

myndz business en leiderschapscoach

Voel jij dat je klaar bent om je bedrijf te leiden vanuit echtheid? Je bent ready to lead! Plan een persoonlijke kennismaking met mij en krijg direct eerlijke en directe feedback, rake vragen en een nieuw en verhelderend perspectief.

Scroll naar top