Over mij

Ik had mijn doel behaald: 100k+ omzet. Ik had alles helemaal op rolletjes lopen. Geautomatiseerde funnels, succesvolle lanceringen en volle programma’s. En toch besloot ik radicaal te stoppen. Misschien denk jij nu: ‘Die is gek’. Ik noem het radicaal leiderschap nemen.

myndz business en leiderschapscoach

Mijn kracht is net zo goed mijn valkuil

Het is nu 4 jaar geleden dat ik startte als ondernemer. Toen al nam ik radicaal het besluit om het roer om te gooien en voor het ondernemerschap te gaan. Ik had 10 jaar als HR-manager gewerkt voor een grote corporate. Ik leerde veel, kreeg mooie kansen en maakte promotie op promotie en toch was ik doodongelukkig in die baan. 

Tijdens een vakantie overleed mijn tante Tineke plotseling aan de gevolgen van Alzheimer. Ik besloot direct dat het anders moest. Haar overlijden was voor mij de openbaring om het roer om te gooien. 

Ik had in loondienst geleefd en gewerkt als een topsporter. Als ik iets doe ga ik namelijk altijd all-in. Hard werken, veel geven en snel stappen maken. Het is mijn kracht, maar net zo goed mijn valkuil. Ik had mijzelf totaal verloren. 

Dus nam ik mij voor het in het ondernemerschap anders te doen. Meer zingeving, meer vrijheid, meer rust. 

In razend tempo leerde ik succesvol ondernemen

Een bedrijf opzetten bleek nog niet zo makkelijk. Ik had totaal geen kaas gegeten van het ondernemerschap. Maar natuurlijk ging ik all-in. Gedreven stortte ik mij in de wereld van marketing en ondernemerschap. Ik zette een duidelijke stip op de horizon; mijn klanten helpen met mijn missie en 100K omzet realiseren. 

Ik ontwikkelde mij in een rap tempo als mens en ondernemer. Leerde alles over marketing, salesfunnels en bouwde mijn bedrijf telkens verder uit. Ik volgde nauwlettend de ontwikkelingen en leerde van andere succesvolle ondernemers. Er kwam telkens meer bij kijken. Een team dat mij ondersteunde, grotere lanceringen en meerdere coachprogramma’s met allerlei bonusmateriaal. 

Alles liep op rolletjes en die 100K omzet kwam er en streefde ik zelfs voorbij. Ik had alles opgevolgd om een succesvol bedrijf op te bouwen. Maar toch had mijzelf weer verloren. Toen ik opnieuw bezig was met een plan om mijn bedrijf op te schalen dacht ik ineens: ‘NEE dit wordt veel te veel en te complex, dit werkt niet voor mij’. 

myndz business en leiderschapscoach
myndz business en leiderschapscoach

Beweeg maar naar hetgeen zo hard resoneert dat je er niet meer omheen kan. Niet meer te stoppen bent. Verbind maar met dat wat de storm in jou loslaat.

Niet volgen, maar leiden

Ik besloot radicaal te stoppen met al mijn gratis producten, geautomatiseerde funnels, lanceringen en maar liefst 3 verschillende programma’s naast elkaar met allerlei bonusmateriaal. Ik ging weer terug naar mijn eigen kracht en potentie. 

Ik besloot niet langer te volgen, maar te leiden. 

Misschien denk jij nu: ‘Die is gek’. Dat dacht mijn ego ook (het werkt zo goed, lekker mee doorgaan joh, iedereen doet het).

Maar mijn gevoel zei iets heel anders (ik wil weer coachen i.p.v. een marketingmachine zijn).

Ik ben hier niet om jou te helpen met gratis weggevers en funnels. 

Maar om te confronteren. Een spiegel te zijn. Bij jou de juiste knop indrukken. Ik ben er voor jou als jij voelt dat er veel ruis is. Dat je wordt afgeleid door anderen en jezelf bent kwijtgeraakt in het ondernemersspel. 

Neem radicaal leiderschap over jouw bedrijf

Soms zijn radicale keuzes nodig. In je leven, in relaties, in je bedrijf. Om volledig los te komen van patronen die jou niet meer dienen. Om helemaal terug te gaan naar de essentie van wie je deep down inside bent. 

Radicaal leiderschap noem ik het. 

🔥 Ga leiden i.p.v. volgen.
🔥 Ga richting bepalen i.p.v. mee te lopen met de massa.
🔥 Ga je grenzen verleggen, je nek uitsteken en ownen waar je voor staat.
🔥 Ga JA zeggen tegen je hart, je potentie en doe wat zingeving geeft.
🔥 Ga opdagen als jezelf en wees een authentiek rolmodel voor anderen. 

Dus als jij jouw authentieke geluid wilt (her)ontdekken en je wilt losmaken van de massa. Om meer zingeving en verdieping te ervaren in je business. En je volle potentieel gaat leven en hiermee goed geld gaat verdienen. 

Dan help ik je graag. 

Liefs Mariëlla 

myndz business en leiderschapscoach

Voel jij dat je klaar bent met (op)volgen? Je bent ready to lead! Ontdek hoe je een simpel bedrijf met een eigen geluid leidt.

Scroll naar top