WIE IS MARIËLLA?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. In eerste instantie was ik mij nog onbewust van het verlies van energie, maar steeds vaker merkte ik het op. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen?

Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk, je hebt alles goed voor elkaar en je leven is hartstikke comfortabel’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een vurig verlangen in mij. Een vuur dat telkens harder ging branden en mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik voelde dat er meer voor mij in het verschiet lag en dat ik een stap wilde nemen. Maar welke en hoe? Geen idee. Het lef om daadwerkelijk een sprong te wagen lag tot dan toe enorm ver van mij weg.

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij.

Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon. In één klap werd helder dat ik een ander pad moest bewandelen en wel één van goud! Tineke leerde mij zoveel levenslessen, maar waarvan ik tot dan toe niet inzag wat voor waarde ze hadden. Het overlijden van Tineke deed mij inzien dat ik niet langer wilde blijven hangen in werk waar ik geen energie meer van kreeg. Zij leerde mij dicht bij mijzelf te blijven en niet te settelen voor minder, omdat het makkelijk of veilig is. Ik besloot in het diepe te springen en dat is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Als coach laat ik mijn vuur nu optimaal branden en dat maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière.

Wat je over mij moet weten

Wat mij ultiem blij maakt is het kijken naar sport. Nu denk je wellicht, sport kijken!? Jazeker! Het zien van de overwinning op het gezicht van de sporter is prachtig! Daarom ook het liefst sporten met een finish. Daadwerkelijk iemand over de streep juichen is echt gaaf. Het zegt veel over mij, ik ben namelijk gefocust op resultaat. Ik ga in alles wat ik doe voor goud! Daadwerkelijk duurzame resultaten behalen is waar mijn motor echt van gaat lopen. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Vriendinnen zeggen dan ook over mij dat ik mij snel in iemand kan invoelen en tot de kern kom. Ik ben scherp, stel rake vragen en zal niet om de hete brij heen draaien.

De reddende engel spelen doe ik niet. Eerlijk, ik ben eigenlijk niet zo goed met mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf. Verwacht van mij eerder een schop onder de kont. 

Tegelijkertijd ben ik een rasechte supporter en sta ik het liefst met een liefdevol hart mensen aan te moedigen, zodat zij groeien en vertrouwen voelen in zichzelf.

MIJN MISSIE

Tijdens mijn carrière als HR-manager kon ik mij enorm opwinden als vrouwen lange tijd in een functie bleven hangen waar ze geen voldoening meer uit haalden en hun talenten en potentieel niet volledig benutten uit veiligheid of omdat ze iedereen maar willen pleasen. Ik zag hoe vrouwen hun talenten ontkenden, onvoldoende vertrouwden op hun kennis en ervaring, alle ballen in de lucht probeerden te houden en zich maar bleven voegen naar het ‘perfecte plaatje’.

Het overkwam mij ook!

Ik weet dat de wereld staat te springen om te gekke en talentvolle vrouwen. Vrouwen die succesvol zijn door dat ze hun vrouwelijke kant zoals kwetsbaarheid en intuïtie inzetten om meer zichtbaar te zijn, invloed uit te oefenen, impact te maken en het verschil te maken voor anderen. Jouw krachten en talenten zichtbaar maken, zodat je er anderen daadwerkelijk mee kunt helpen. Dat is hoe je voldoening en plezier uit je carrière haalt. Het is mijn missie dat elke vrouw het vertrouwen in zichzelf voelt om haar krachten in te zetten en daadwerkelijk een verschil te maken.

Talentvolle vrouwen zijn er genoeg, als ik om mij heen kijk zie ik ze telkens meer. We snakken naar deze vrouwen! Pak jij ook je kans om je talenten en gedrevenheid in het licht te zetten?

Typisch Mariëlla

  • Het brein is wat mij fascineert, voor breinweetjes moet je dan ook bij mij zijn. Ik vind het enorm interessant hoe het brein ons beïnvloedt in onze ontwikkeling.
  • In tegenstelling tot het zijn van een absolute sport fan, kan ik echt niet tegen mijn verlies. Dus speel met mij vooral geen spelletjes.
  • Absolute kennis spons en boeken nerd! Ik lees graag, het liefst zelfhulpboeken over mindset, persoonlijke ontwikkeling en geluk.
  • Muziek doet wonderen en daarom steun ik het initiatief Miracles of Music met mijn organisatietalent.
  • Family first, mijn familie is SUPER belangrijk voor mij!
  • Wandelen in de natuur met de zon op mijn gezicht is hoe ik mij graag ontspan. En daarna de dag afsluiten met krachtige yoga voor de nodige energie.
ambities waarmaken

Ben jij klaar om jouw vuur te laten branden?

Ja ik maak graag kennis met je!

Denk jij dat ik de juiste coach ben om jou te helpen weer voldoening en plezier in je carrière te krijgen? Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op.

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial