WIE IS MARIËLLA?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. In eerste instantie was ik mij nog onbewust van het verlies van energie, maar steeds vaker merkte ik het op. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen?

Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk, je hebt alles goed voor elkaar en je leven is hartstikke comfortabel’. Hup aan het werk jij!

Toch brandde er een vuur in mij. Een vuur dat telkens harder ging branden en mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik voelde dat er meer voor mij in het verschiet lag en dat ik een stap wilde nemen. Maar welke en hoe? Geen idee. Het lef om daadwerkelijk een sprong te wagen lag tot dan toe enorm ver van mij weg.

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij.

Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon. In één klap werd helder dat ik een ander pad moest bewandelen en wel één van goud! Tineke leerde mij zoveel levenslessen, maar waarvan ik tot dan toe niet inzag wat voor waarde ze hadden. Het overlijden van Tineke deed mij inzien dat ik niet langer wilde blijven hangen in werk waar ik geen energie meer van kreeg. Zij leerde mij dicht bij mijzelf te blijven en niet te settelen voor minder, omdat het makkelijk of veilig is.

Als coach laat ik mijn vuur nu optimaal branden en dat maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’, zodat zij carrière kunnen maken op hun eigen voorwaarden en trouw blijven aan zichzelf.

Wat je over mij moet weten

Wat mij ultiem blij maakt is het kijken naar sport. Nu denk je wellicht, sport kijken!? Jazeker! Het zien van de overwinning op het gezicht van de sporter is prachtig! Daarom ook het liefst sporten met een finish. Daadwerkelijk iemand over de streep juichen is echt gaaf. Het zegt veel over mij, ik ben namelijk gefocust op resultaat. Ik ga in alles wat ik doe voor goud! Doelen behalen is waar ik elke dag weer energiek voor uit mijn bed kom. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Vriendinnen zeggen dan ook over mij, dat ik altijd scherp ben, doorvraag tot ik alles weet, niet om de hete brij heen draai en ronduit zeg wat ik denk.

De reddende engel spelen doe ik niet. Eerlijk, ik ben niet goed met mensen die geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en neem geen problemen van een ander mee naar huis.

Tegelijkertijd ben ik een rasechte supporter en sta ik het liefst met een liefdevol hart mensen aan te moedigen om te groeien in hun ontwikkeling, zodat zij volledig hun potentieel gaan benutten.

MIJN VISIE, MAAK JE AMBITIE WERKELIJKHEID!

Tijdens mijn carrière als HR-manager kon ik mij enorm opwinden als vrouwen lange tijd in een functie bleven hangen waar ze geen voldoening meer uit haalden en hun talenten en potentieel niet volledig benutten uit veiligheid of omdat ze iedereen maar willen pleasen. Ik zag hoe vrouwen hun talenten ontkenden, onvoldoende vertrouwden op hun kennis en ervaring, alle ballen in de lucht probeerden te houden en zich maar bleven voegen naar het ‘perfecte plaatje’.

Het overkwam mij ook!

Ik ben een groot voorvechter van ambitieuze vrouwen. Vrouwen met ambitie die succesvol zijn door dat ze hun vrouwelijke kant zoals kwetsbaarheid en intuïtie inzetten om meer zichtbaar te zijn, invloed uit te oefenen, impact te maken en volledig leiding te nemen over hun eigen carrière op hun voorwaarden. Ambitieus zijn gaat voor mij dan ook over je eigen krachten en talenten in het licht zetten. Het is mijn missie dat elke vrouw met plezier naar haar werk gaat en dat prachtige talentvolle vrouwen, zoals jij, volledig hun potentieel gaan benutten.

Vrouwen met ambitie zijn er genoeg, als ik om mij heen kijk zie ik ze telkens meer. We snakken naar getalenteerde vrouwen! Pak jij ook je kans om je talenten en gedrevenheid in het licht te zetten?

Typisch Mariëlla

  • Het brein is wat mij fascineert, voor breinweetjes moet je dan ook bij mij zijn. Ik vind het enorm interessant hoe het brein ons beïnvloedt in onze ontwikkeling.
  • In tegenstelling tot het zijn van een absolute sport fan, kan ik echt niet tegen mijn verlies. Dus speel met mij vooral geen spelletjes.
  • Absolute kennis spons en boeken nerd! Ik lees graag, het liefst zelfhulpboeken over mindset, persoonlijke ontwikkeling en geluk.
  • Muziek doet wonderen en daarom steun ik het initiatief Miracles of Music met mijn organisatietalent.
  • Family first, mijn familie is SUPER belangrijk voor mij!
  • Wandelen in de natuur met de zon op mijn gezicht is hoe ik mij graag ontspan. En daarna de dag afsluiten met krachtige yoga voor de nodige energie.
ambities waarmaken

Ben jij klaar om jouw vuur te laten branden?

Ja ik ga voor goud!

Denk jij dat ik de juiste coach ben om jou naar de finish te supporten, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten? Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op.

DEZE AMBITIEUZE VROUWEN MAAKTE WERK VAN HUN AMBITIE

Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

wat anderen zeggen, marije

Marije Timmerman

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Mariëlla kan een hele goede analyse maken van je, waardoor ze direct treffende dingen zegt. Geen poespas en dat werkt!

wat anderen zeggen, Talisa

Talisa Huntink

Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.

review, testimonial

Marie Jose Holtkamp

Ik wist echt totaal niet wat ik wilde. Met een dosis nieuwsgierigheid startte ik het groepsprogramma bij Mariëlla. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Karin Zwennicker

Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Voor het programma had ik geen idee wie ik was, wat ik wilde en ik wist al helemaal niet wat mijn talenten zijn. Elke sessie leerde ik mezelf een beetje beter kennen. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht Mariëlla mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen.

wat anderen zeggen, review

Astrid Arduin

Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’.

wat anderen zeggen, review

Rose-Mary Joppe

Als je vast zit in keuzes maken, dan is Mariëlla de beste coach die je je kunt wensen; Ze luistert, denkt mee en is een echte supporter, waardoor je steeds meer in jezelf gaat geloven. Ik kan het en ik ga het nu doen. Dank je Mariëlla, voor je inzichten en support!

Inge Reinarz

Mariëlla heeft mij geïnspireerd om mijn ambities waar te maken! Ze luistert en stelt vragen zonder oordeel, wat maakt dat ik mij ontzettend veilig voelde. Ook als ze de vinger op de zere plek legt, die zij snel ziet. Ze heeft mij echt een boost gegeven.

Chantal Verheijen

De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ze heeft mij inzicht gegeven in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven.

Carina van Marle