Ik ben Mariëlla Vink,

Leiderschapscoach, carrièrecoach, teamcoach en People & Culture expert voor gedreven ondernemers, leidinggevenden en professionals.

Die hun doelen willen realiseren op een manier dat je dichtbij jezelf blijft en plezier en voldoening ervaart. 

Werk met mij samen voor leiderschapscoaching, carrière coaching, teamcoaching en People & Culture (interim) advies. 

myndz business en leiderschapscoach

Dit is waarom je uitgerekend met mij wilt samenwerken

Een ervaren HR / People & Culture expert met 10 jaar ervaring als adviseur, teamleider, (project)management en teamcoaching. Ervaren in het versterken, optimaliseren en ontwikkelen van mens en teams. Gediplomeerd HBO Human Resources Management en coaching en training gehad op het gebied van talent en teamontwikkeling.

Ruim 100 ondernemers, leidinggevenden en professionals ondersteunt richting meer plezier, voldoening en daadkracht in hun leiderschap. Ik weet hoe je het beste uit jezelf, je bedrijf, je project en/of je team haalt op een manier die werkt voor jou.

Ik breng jou razendsnel inzichten op de grootste uitdagingen, durf vragen te stellen die niemand anders stelt, breng nieuwe perspectieven en geef je de rust, structuur en het praktische plan wat nodig is.

Ik werk altijd persoonlijk, intensief en lever altijd maatwerk, daarmee waarborg ik dat we doen wat goed is voor jou.

Ik ga altijd terug naar waar het écht om gaat; goed doen voor jezelf, voor anderen en voor de omgeving. Je missie, idealen en waarden staan bij mij altijd centraal. Want waar goed doen centraal staat; werken mensen met voldoening en plezier en excelleren bedrijven in innovatie, vernieuwing en impact.

Een waardevolle partner voor het realiseren van jouw doelen, dromen en ambities. 

Meer Mariëlla, mijn persoonlijke verhaal

Ik ben opgegroeid in Schiedam en nooit meer weggegaan. Vanuit mijn appartement werk ik onder toeziend oog van mijn teckel Jet. Ze houdt me nauwlettend in de gaten en zodra de klok 12 uur slaat springt ze op voor haar middag wandeling. Dat houdt mij scherp en fris op de dag.

In het ondernemerschap heb ik mijn vuurtje gevonden en ervaar ik voldoening. Door het overlijden van mijn tante Tineke, die op jonge leeftijd (51) overleed aan de gevolgen van dementie, voelde ik mij geroepen om dingen anders te gaan doen in mijn leven.

Minder hard werken en meer met het hart werken. Daarvoor leefde en werkte ik als topsporter. Altijd all-in, hard gaan, veel geven en snel stappen maken. Na haar overlijden realiseerde ik me wat er echt toe doet.  

Ertoe doen en goed doen is wat mij bezighoudt. Iets wat mijn tante mij elke dag liet zien en ervaren. Ik geloof dat goed doen voor jezelf, anderen en je omgeving de toekomst heeft. Consumenten en werknemers zullen telkens kritischer zijn op bedrijven en leiders die een negatief effect hebben op de wereld en meer waarde hechten aan bedrijven en leiders die instaat zijn om een commerciële impact te maken. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.

Goed doen voor mijzelf betekent de natuur in gaan, gewichten liften in de gym en mij creatief uitten door bijvoorbeeld potten te bakken. Goed doen met mijn bedrijf betekent dat ik elk jaar iets terug geef aan een maatschappelijk doel of initiatief. 

myndz business en leiderschapscoach
myndz business en leiderschapscoach

‘The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away’. – Pablo Picasso

Waar ik in geloof

Goed doen is belangrijk. Goed doen, geeft richting en trekt alles naar een hoger niveau. Het draagt bij aan zingeving en voldoening voor iedereen. Daar waar het écht omdraait in het leven.

Leiderschap in woorden & daden. Daden en handelen spreekt luider dan woorden. Karakter tonen door het werkelijk te laten zien in gedrag en handelen. Geen loze woorden, maar ernaar leven.

Hard op de inhoud, zacht op de relatie. Meedogenloos eerlijk naar jezelf en radicaal openhartig met de ander. De basis voor wederzijds respect, begrip en waardering.

Alle NEUZEN respecteren. Het zit hem in alle NEUZEN. Waarden hechten aan alle inzichten, meningen, invalshoeken in het team en deze benutten om goede dingen uit te laten ontstaan. Samen kansen pakken voor creativiteit, open gesprekken, vernieuwing, innovatie en optimalisatie.

Razendsnel tot de kern. Betrokken, toegewijd en simpelweg doen wat écht nodig is. Daadkrachtig en slagvaardig.

Plezier en nieuwsgierigheid is de voedingsbodem Een sfeer creëren waar vriendelijkheid, nieuwsgierigheid en samen plezier maken centraal staat. Het is de voeding om samen te groeien.

Connecten via LinkedIn?

Wekelijks inzichten, tips en call to actions om meer zelfvertrouwen en daadkracht in jouw leiderschap te krijgen. Laten we een connectie maken!

Benieuwd naar de kansen die ik voor jou zie?

In 60 minuten direct tot de kern van jouw probleem en geef ik inzicht in de kansen die ik voor je zie om je doelen te realiseren, terwijl je plezier en voldoening ervaart. Direct aan de slag, boek nu hieronder een kennismaking. 

Scroll naar boven