ondernemerschap

KLAAR VOOR EEN VLAMMENDE START VAN 2019! IN 5 STAPPEN RICHTING VINDEN IN JE CARRIÈRE

Voel jij aan alles dat 2019 jouw jaar is om werk te maken van je ambities? Je hebt lang genoeg gepiekerd en getwijfeld. Je wilt ontdekken wat je echt wilt en werk doen wat je blij maakt en voldoening geeft.

Je haalt al een tijd geen energie meer uit je werk. Je voelt aan alles dat er meer moet zijn dan dit werk en je hebt het gevoel stil te staan. Je merkt dat de gedachten over je werk telkens nadrukkelijker aanwezig zijn. Zeker nu het einde van het jaar nadert.

Daarom is het tijd voor verandering! Het nieuwe jaar is een perfect moment om echt in actie te komen en jouw dromen niet langer uit te stellen.

Wil jij vol gas en met 100% focus het nieuwe jaar in? Ik help je in mijn gratis online workshop om tot een gericht plan te komen zodat je in beweging komt. Na mijn workshop heb je helder welke stappen je moet nemen, weet je wat nodig is om veranderingen door te voeren en zit je vol energie om het jaar vlammend te starten!

Doe je mee?

Meld je hieronder gratis aan voor de online workshop op donderdag 20 december 2018 om 19:30 uur

Donderdag 20 december

om 19:30 uur

Reserveer je plekje nu!


Voel je aan alles dat er meer moet zijn dan het werk dat je nu doet? Dan is deze gratis workshop voor jou!

HERKEN JE DIT?

 • Ik weet al een tijd dat het werk wat ik nu doe het niet echt is, maar eigenlijk weet ik niet goed wat ik dan wel wil.
 • Telkens meer denk ik na over de vragen: ‘waarom doe ik de dingen die ik doe?’ en ‘Hoe kan ik met mijn werk ergens aan bijdragen?’.
 • Ik heb het gevoel dat ik veel meer in mij heb dan er nu uitkomt. Ik voel een vuur en een gedrevenheid, maar ik weet niet hoe ik daar optimaal gebruik van kan maken.
 • Ik voel dat ik vastzit en niet in beweging durf te komen door de angst dat als ik een stap neem het weleens helemaal mis kan gaan.
 • Als mensen aan mij vragen hoe het op het werk is, blijf ik altijd positief en geef ik aan hoe blij ik ben met alle kansen die ik krijg. Eigenlijk schaam ik mij en ben ik bang dat mensen vinden dat ik mij aanstel, misschien is het ook wel een fase die weer overgaat.
richting vinden in je carrière

Met 5 stappen kreeg ik weer richting in mijn leven en werk en kon ik keuzes voor mijzelf maken. En deze stappen leer ik je graag. Jij wilt toch ook werk waar je plezier uit haalt? En eindelijk antwoord krijgen op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’.

Meld je hieronder gratis aan voor de online workshop op donderdag 20 december 2018 om 19:30 uur

Donderdag 20 december

om 19:30 uur

Reserveer je plekje nu!


Ik geloof krachtig dat het voor jou mogelijk is om werk te vinden waar je jouw talenten optimaal kan benutten, waar je iets kunt bijdragen aan de wereld en dat je voldoening geeft. Werk waar je jouw gedrevenheid in kwijt kunt en waarin je echt vrijheid kunt ervaren.

En ik kan het weten. Een aantal jaar terug maakte ik zelf een switch. Boy oh boy daar gingen wel wat tranen aan vooraf. Ik schaamde mij en had het gevoel ondankbaar te zijn, want eigenlijk had ik het allemaal prima voor elkaar. Een keiharde les leerde mij dat ik niet langer op deze manier door kon gaan, want Miss Burn-Out stond al op de voordeur te kloppen en ik zag door het overlijden van mijn tante Tineke in dat het leven veel te kort is om werk te doen waar je niet blij van wordt. Ik herpakte mijzelf, vond richting, maakte harde keuzes, kon mij los maken van het plaatje dat het zo ‘moet’ zijn en stelde nieuwe doelen en prioriteiten in mijn leven en werk. Nu vraag ik mij af waarom ik dat niet veel eerder heb gedaan!

Als je nu een contrast voelt tussen de baan die je hebt en de baan die je werkelijk wilt, dan heb je wat te doen! Ik help je daar graag bij.

IN 5 STAPPEN RICHTING VINDEN IN JE CARRIÈRE

Doe mee aan de gratis live online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’. Ik heb het hele proces doorlopen, van niet weten wat ik wil, losmaken van mijn werk tot nieuwe richting vinden en een stip op de horizon zetten. In deze gratis online workshop deel ik mijn leermomenten, tips en gouden route naar werk waar je blij van wordt. Zodat jij jouw talenten en potentieel echt kan gaan benutten en weer plezier en energie haalt uit je werk en niet langer hoeft te piekeren over wat je nu echt wilt, maar het gewoon gaat doen!

In de workshop krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Welke stappen je moet ondernemen om te weten wat je echt wilt;
 • Hoe je een stip op de horizon zet, weer richting bepaald en daardoor keuzes kan maken;
 • Waarom het zo belangrijk is om je gevoelens dat je ander werk wilt serieus te nemen;
 • Hoe je loskomt van werk, angst en beperkende gedachten en de drempel overgaat.
richting vinden in je carrière

WAT GAAT DE GRATIS ONLINE WORKSHOP JE BIEDEN?

De online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’ geeft je veel voorwaartse energie en zet je in de actiemodus om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw ambities. Zodat je een vlammende start hebt van het nieuwe jaar. Voel je je nu besluiteloos, onzeker, heb je keuzestress en weet je niet welke kant je op moet? Ik help je om richting te vinden en meer inzicht te krijgen in wat je nu werkelijk wilt, door jou te leren:

 • Hoe je stopt met uitstellen;
 • Hoe je concreet richting kan vinden;
 • Hoe je mogelijkheden gaat zien;
 • Hoe je durft voor jezelf te kiezen en keuzes maakt;
 • Hoe je uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil jij werk maken van je ambities en niet leven van weekend naar weekend? Zorg dan dat je deze live online workshop niet mist.

Meld je hieronder gratis aan voor de online workshop op donderdag 20 december 2018 om 19:30 uur

Donderdag 20 december

om 19:30 uur

Reserveer je plekje nu!


OVER MARIËLLA

Het is mijn missie dat geen enkele vrouw meer met tegenzin naar haar werk gaat! Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière op jouw voorwaarden.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met het maken van een switch. Ik weet dat de wereld staat de springen om te gekke en getalenteerde vrouwen zoals jij! Daarom support ik jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten.

richting vinden in je carrière

DEZE AMBITIEUZE VROUWEN MAAKTE WERK VAN HUN AMBITIE

Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

wat anderen zeggen, marije

Marije Timmerman

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Mariëlla kan een hele goede analyse maken van je, waardoor ze direct treffende dingen zegt. Geen poespas en dat werkt!

wat anderen zeggen, Talisa

Talisa Huntink

Als je vast zit in keuzes maken, dan is Mariëlla de beste coach die je je kunt wensen; Ze luistert, denkt mee en is een echte supporter, waardoor je steeds meer in jezelf gaat geloven. Ik kan het en ik ga het nu doen. Dank je Mariëlla, voor je inzichten en support!

Inge Reinarz

Mariëlla heeft mij geïnspireerd om mijn ambities waar te maken! Ze luistert en stelt vragen zonder oordeel, wat maakt dat ik mij ontzettend veilig voelde. Ook als ze de vinger op de zere plek legt, die zij snel ziet. Ze heeft mij echt een boost gegeven.

Chantal Verheijen