gratis online masterclass

In 5 stappen starten met ondernemen

In deze online masterclass deel ik mijn verhaal, tips en route naar het realiseren van mijn ondernemersdroom. Ik leer je hoe je vol vertrouwen en zonder geldzorgen een stap zet richting het ondernemerschap.

De volgende webinar is op maandag 11 mei om 19:30 uur.

IN 5 STAPPEN RICHTING MEER VRIJHEID, PLEZIER EN VOLDOENING

Voel jij aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet? Je haalt al een tijd geen energie en voldoening meer uit je werk in loondienst en je hebt het gevoel stil te staan. Ergens voel je dat je je hart moet gaan volgen.

Je denkt al een tijd na over het ondernemerschap en hoe gaaf het zou zijn om impact en verschil te maken voor anderen. Alleen gedachten over het ondernemerschap wuif je snel weer weg. Je zou het wel graag willen, maar eigenlijk durf je het niet en voel je je verlamt door angst en onzekerheid. Want zitten mensen dan wel op mij te wachten? Wat zou ik dan gaan doen? Hoe moet ik dat dan aanpakken? En kan ik daar dan wel voldoende geld mee verdienen?

Toch voel je aan alles dat het anders voor je moet en ben je nieuwsgierig hoe je stappen kunt maken richting het ondernemerschap en meer vrijheid, plezier en voldoening kunt creëren voor jezelf. 

Ik weet precies hoe je je voelt! Ook ik heb dit proces doorlopen. In mijn gratis online masterclass deel ik mijn verhaal en geef ik je concrete stappen om in beweging te komen en vol vertrouwen een stap te nemen. Deze online masterclass geeft je veel voorwaartse energie!

Doe mee!

Meld je hieronder gratis aan voor de online masterclass op maandag 11 mei 19:30 uur.

Voel je aan alles dat er meer moet zijn dan het werk dat je nu doet in loondienst? Dan is deze gratis online masterclass voor jou!

Roxanne zei over de online masterclass:

Bedankt voor je enthousiasme en tips. Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt, zeker een voorbeeld! Ik ga aan de slag met mijn uitzicht en hoop binnenkort stappen te zetten. 

Liza zei over de online masterclass:

Heel erg tof! Lekkere energie en je geeft mij weer iets over na te denken. Dankjewel daarvoor!

Marisa zei over de online masterclass:

Dank je wel! Je enthousiasme werkt aanstekelijk!

Sabine zei over de online masterclass:

Super motiverend!!!

HERKEN JE DIT?

 • Je weet al een tijd dat het werk wat je nu doet het niet echt is, het klopt gewoon niet, maar eigenlijk weet je niet goed wat je dan wel zou willen.
 • Telkens vaker denk je na over het ondernemerschap, maar die gedachte stop je vervolgens snel weer weg. Zou dat überhaupt voor je weggelegd zijn?
 • Je vraagt je af: ‘waarom doe ik de dingen die ik doe?’ en ‘hoe kan ik met mijn talenten ergens aan bijdragen?’. Je hebt behoeften om meer voldoening uit het werk te halen wat je doet.
 • Je hebt het gevoel dat je veel meer in je mars hebt dan er nu uitkomt. Je voelt een vuur en een gedrevenheid, maar je weet niet hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. En of je daar dan voldoende geld mee kan verdienen. 
 • In je huidige functie is weinig ruimte voor creativiteit en vrijheid. Je merkt dat je niet alles van jezelf kunt inzetten en dat je daardoor niet optimaal functioneert.
 • Je hebt het gevoel vast te zitten. Je voelt je onrustig, omdat je continu twijfelt en piekert en je je afvraagt of je wel voldoende bent. 
Ambities waarmaken

Met deze 5 stappen kreeg ik weer richting in mijn leven en werk en voelde ik het vertrouwen om een stap te nemen richting het ondernemerschap. De stappen hielpen mij om plezier en voldoening te halen uit wat ik doe en een succesvol bedrijf op te zetten. En deze stappen leer ik je graag.  

In 2016 besloot ik na 10 jaar vast dienstverband het roer om te gooien. Daar ging absoluut heel wat tranen aan vooraf. Ik schaamde mij en had het gevoel ondankbaar te zijn, want eigenlijk had ik het allemaal prima voor elkaar. Een keiharde les leerde mij dat ik niet langer op deze manier door kon gaan. Ik zag in door het overlijden van mijn tante Tineke dat het leven veel te kort is om werk te doen waar je niet blij van wordt. Ik herpakte mijzelf, vond richting en maakte keuzes die goed voor mij waren. Nu zet ik mijn talenten en gedrevenheid in om impact en verschil te maken voor anderen en daar haal ik enorm veel voldoening uit.

IN 5 STAPPEN JE ONDERNEMERSDROOM REALISEREN

Doe mee aan de gratis online masterclass ‘In 5 stappen starten met ondernemen’. Ik heb het hele proces doorlopen, van niet weten wat ik wil, losmaken van mijn werk tot nieuwe richting vinden in het ondernemerschap. In deze online masterclass deel ik mijn leermomenten, tips en route naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Zodat jij werkelijk impact en verschil maakt voor anderen en weer energie haalt uit wat je doet.  

In de online masterclass krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Welke stappen je moet ondernemen om te weten wat je echt wilt;
 • Hoe je richting bepaald en keuzes kan maken richting het ondernemerschap;
 • Hoe je je talenten en gedrevenheid inzet om impact en verschil te maken;
 • Hoe je in de actiemodus komt, zodat je voorwaartse energie krijgt;
 • Hoe je omgaat met onzekerheid en twijfels en het vertrouwen in jezelf vindt.
ambities, gevangen, weten wat je wilt

WAT GAAT DEZE GRATIS ONLINE MASTERCLASS JE BIEDEN?

De online masterclass ‘In 5 stappen starten met ondernemen’ geeft je veel voorwaartse energie en geeft je het vertrouwen om een stap te nemen richting het ondernemerschap.

Voel je je nu besluiteloos, onzeker, heb je keuzestress en weet je niet welke kant je op moet? Ik help je om richting te vinden en meer inzicht te krijgen in wat je nu werkelijk wilt, door jou te leren:

 • Hoe je stopt met uitstellen;
 • Hoe je concreet richting kan vinden;
 • Hoe je het vertrouwen in jezelf kan laten groeien;
 • Hoe je durft voor jezelf te kiezen en keuzes maakt;
 • Hoe je uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil jij meer vrijheid en voldoening uit je werk halen en meer ruimte geven aan jouw droom om te gaan ondernemen? Zorg dan dat je deze live masterclass niet mist.

HOE WERKT EEN ONLINE MASTERCLASS PRECIES?

Nog niet eerder meegedaan aan een online masterclass? Geen zorgen, het is hartstikke eenvoudig. Je meldt je aan door je naam en e-mail adres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail in jouw mailbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de masterclass dag om live deel te nemen. Je hoeft er alleen op te klikken en je kan de masterclass direct volgen. Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de chat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. Leuk als je meedoet, je bent hartstikke welkom!

OVER MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie?Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet.

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

ambities waarmaken

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial