gratis online workshop

In 5 stappen richting vinden in je carrière

In deze online workshop deel ik mijn verhaal, tips en route naar meer vrijheid, plezier en voldoening in mijn carrière. Laat mij je helpen om in beweging te komen en weer voorwaartse energie te voelen. 

IN 5 STAPPEN RICHTING VINDEN IN JE CARRIÈRE

Voel jij aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet? Je haalt al een tijd geen energie meer uit je werk en je hebt het gevoel stil te staan. Je merkt dat de gedachten over je werk telkens nadrukkelijker aanwezig zijn en dat het je niet meer los wilt laten.

Je voelt dat het tijd is voor een verandering! Tegelijkertijd ben je onzeker en twijfel je continu. Eigenlijk ben je wel klaar met dat gepieker en getwijfel van jezelf. Je wilt ontdekken wat je echt wilt en werk doen wat je plezier en vooral voldoening geeft.

Ik weet precies hoe je je voelt! Ook ik heb dit proces doorlopen. In mijn gratis online workshop deel ik mijn verhaal en geef ik je concrete stappen om in beweging te komen. Deze workshop geeft je veel voorwaartse energie!

Doe je mee?

Meld je hieronder gratis aan voor de online workshop op
maandag 19 augustus 19:30 uur

Voel je aan alles dat er meer moet zijn dan het werk dat je nu doet? Dan is deze gratis workshop voor jou!

HERKEN JE DIT?

 • Ik weet al een tijd dat het werk wat ik nu doe het niet echt is, maar eigenlijk weet ik niet goed wat ik dan wel wil.
 • Telkens meer denk ik na over de vragen: ‘waarom doe ik de dingen die ik doe?’ en ‘hoe kan ik met mijn werk ergens aan bijdragen?’.
 • Ik heb het gevoel dat ik veel meer in mij heb dan er nu uitkomt. Ik voel een vuur en een gedrevenheid, maar ik weet niet hoe ik daar optimaal gebruik van kan maken.
 • Ik voel dat ik vastzit en niet in beweging durf te komen door de angst dat als ik een stap neem het weleens helemaal mis kan gaan.
 • Als mensen aan mij vragen hoe het op het werk is, blijf ik altijd positief en geef ik aan hoe blij ik ben met alle kansen die ik krijg. Eigenlijk schaam ik mij en ben ik bang dat mensen vinden dat ik mij aanstel, misschien is het ook wel een fase die weer overgaat.
Ambities waarmaken

Met deze 5 stappen kreeg ik weer richting in mijn leven en werk. De stappen hielpen mij om weer plezier en voldoening te halen uit wat ik doe. En deze stappen leer ik je graag.  

Meld je hieronder gratis aan voor de online workshop op
maandag 19 augustus 2019 om 19:30 uur.

Een aantal jaar terug besloot ik het roer om te gooien. Boy oh boy daar gingen wel wat tranen aan vooraf. Ik schaamde mij en had het gevoel ondankbaar te zijn, want eigenlijk had ik het allemaal prima voor elkaar. Een keiharde les leerde mij dat ik niet langer op deze manier door kon gaan. Een burn-out stond al op mij te wachten en ik zag door het overlijden van mijn tante Tineke in dat het leven veel te kort is om werk te doen waar je niet blij van wordt. Ik herpakte mijzelf, vond richting en maakte keuzes die goed voor mij waren. Nu zet ik mijn talenten en gedrevenheid in om anderen te helpen en daar haal ik enorm veel voldoening uit.

IN 5 STAPPEN RICHTING VINDEN IN JE CARRIÈRE

Doe mee aan de gratis live online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’. Ik heb het hele proces doorlopen, van niet weten wat ik wil, losmaken van mijn werk tot nieuwe richting vinden. In deze gratis online workshop deel ik mijn leermomenten, tips en route naar meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière. Zodat jij weer energie haalt uit je werk en niet langer hoeft te piekeren over wat je nu echt wilt, maar het gewoon gaat doen!

In de workshop krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Welke stappen je moet ondernemen om te weten wat je echt wilt;
 • Hoe je richting bepaald en keuzes kan maken;
 • Hoe je in de actiemodus komt, zodat je voorwaartse energie krijgt;
 • Hoe je omgaat met onzekerheid en twijfels en het vertrouwen in jezelf vindt.
ambities, gevangen, weten wat je wilt

WAT GAAT DE GRATIS ONLINE WORKSHOP JE BIEDEN?

De online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’ geeft je veel voorwaartse energie en geeft je het vertrouwen om een stap te nemen in je carrière.

Voel je je nu besluiteloos, onzeker, heb je keuzestress en weet je niet welke kant je op moet? Ik help je om richting te vinden en meer inzicht te krijgen in wat je nu werkelijk wilt, door jou te leren:

 • Hoe je stopt met uitstellen;
 • Hoe je concreet richting kan vinden;
 • Hoe je mogelijkheden gaat zien;
 • Hoe je durft voor jezelf te kiezen en keuzes maakt;
 • Hoe je uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil jij meer vrijheid en niet leven van weekend naar weekend? Zorg dan dat je deze live online workshop niet mist.

HOE WERKT EEN ONLINE WORKSHOP PRECIES?

Nog niet eerder meegedaan aan een online workshop? Geen zorgen, het is hartstikke eenvoudig. Je meldt je aan door je naam en e-mail adres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail in jouw mailbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de workshop dag om live deel te nemen aan de workshop. Je hoeft er alleen op te klikken en je kan de workshop direct volgen. Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de chat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. Leuk als je meedoet, je bent hartstikke welkom!

OVER MARIËLLA

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Toch zette ik een tijd lang mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk en je hebt alles goed voor elkaar’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een verlangen in mij, wat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik durfde alleen niet een stap te maken. Tot mijn dierbare tante Tineke overleed en alles voor mij veranderde. Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon. Ik besloot de regie terug te nemen en dat is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven.

Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière. Meer over mij.

ambities waarmaken

DEZE VROUWEN GINGEN JE VOOR

Review, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, Testimonial, ervaringen, referentie
Review, ervaringen, testimonial, referentie
Review, referentie, testimonial, ervaringen
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial
Review, referentie, ervaringen, testimonial