In 5 stappen een vliegende start maken met je bedrijf

In deze online masterclass deel ik mijn verhaal, tips en route naar een succesvol bedrijf. Ik leer je hoe je vol vertrouwen en zonder geldzorgen kunt starten met ondernemen.

Deze masterclass wordt regelmatig aangeboden. Zie je hier geen datum staan? Kom regelmatig terug op de pagina om te kijken of er al een nieuwe online masterclass is gepland. 

Je kunt me ook volgen op Instagram, daar laat ik het als eerste weten als er een nieuwe datum voor de masterclass is gepland.

In deze online masterclass deel ik mijn verhaal, tips en route naar een succesvol bedrijf. Ik leer je hoe je vol vertrouwen en zonder geldzorgen kunt starten met ondernemen.

Meld je hieronder direct aan om mee te doen. Je kunt zelf een datum selecteren, waarbij je kunt kiezen uit 11 of 12 januari.

myndz ondernemerscoach

Wat levert de masterclass jou op?

De online masterclass ‘In 5 stappen een vliegende start maken met je bedrijf’ geeft je veel voorwaartse energie en het vertrouwen om een stap te nemen richting het ondernemerschap.

Heb je 1001 ideeën, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Twijfel je of je met de juiste dingen bezig bent? Voel je je overweldigd en onzeker door alle mogelijkheden in het ondernemerschap? Wat moet je eerst doen? Wat is nú echt belangrijk? Dan is deze masterclass voor jou.

Ik help je om zonder geldzorgen en met vertrouwen te starten met ondernemen, door jou te leren:

Hoe je richting en focus vindt;

Hoe je het vertrouwen in jezelf kan laten groeien;

Hoe je tot een bedrijfsidee komt waarmee je impact en verschil maakt;

Hoe je in beweging komt en uit je comfortzone stapt.

Kortom, wil jij meer vrijheid, plezier en voldoening creëren in het ondernemerschap? En concreet horen welke stappen je moet nemen om een succesvol bedrijf op te zetten? Zorg dan dat je deze live masterclass niet mist.

myndz carriere coach

"Je inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt"

Hoe werkt een online masterclass precies?

Nog niet eerder meegedaan aan een online masterclass? Geen zorgen, het is hartstikke eenvoudig. Je meldt je aan door je naam en e-mail adres op te geven. Vervolgens ontvang je een e-mail in jouw mailbox met de bevestiging van je inschrijving en een link. Deze link gebruik je op de masterclass dag om live deel te nemen. Je hoeft er alleen op te klikken en je kan de masterclass direct volgen. Je volgt mij live en je kan eventueel vragen stellen in de chat. Je bent zelf niet zichtbaar voor de andere deelnemers. Leuk als je meedoet, je bent hartstikke welkom!

Wat anderen zeggen

Over Mariëlla

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Inmiddels ben ik 3 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf. Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen en zonder geldzorgen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

myndz carriere coach
Scroll naar top