One Day Experience

Je voelt dat je vast zit op een bepaald level in je bedrijf.

Het maakt niet uit in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt, om door te stromen naar ‘the next level’, is het belangrijk dat jij jouw pure krachtige zelf helder ziet. Zodat je vandaaruit de onvermijdelijke groei, stap voor stap kunt faciliteren.

Tijdens de One Day Experience zet ik je direct op de plek waar jij thuishoort in je bedrijf, waar je het meest krachtig staat en waar je het meest effectief bent in bedrijf. In jouw grootsheid.

Jouw waarheid, potentie en kracht zien, werkt als een katalysator om jezelf en je bedrijf te leiden vanuit echtheid. Een groeiformule die puur, stevig en duurzaam is.

myndz business en leiderschapcoach

Stevig je bedrijf leiden vanuit authenticiteit

Je loopt momenteel tegen een aantal zaken aan in je bedrijf. Dit kunnen praktische zaken zijn, zoals; je agenda die vol loopt, maar je prijs flink omhoog gooien of inboeten op kwaliteit door minder uren te gaan coachen voelt niet juist.

Of er spelen meer fundamentele zaken, zoals doe ik wel écht waar ik goed in ben en energie van krijg.

Het zijn momenten in je bedrijf dat je onvermijdelijk weer aan het groeien bent naar het volgende niveau. Dit is het moment waarop jij bepaald of jij aan zet blijft in je bedrijf of dat je je kracht uit handen geeft, door te doen wat je denkt dat moet of hoort.

De groei van je bedrijf kun je alleen goed leiden als je echt verbonden bent met jouw missie. Dat is de basis waar je gaat staan voor wat jij echt wilt en wat echt voor jou werkt. 

Een bedrijf waar jij jezelf en je bedrijf leidt vanuit authenticiteit staat stevig en sterk. Vanuit deze stevige positie kan je alles aan. De waarheid is dat jij niet naar het volgende level zal doorstromen als jij deze stevige basis in jezelf mist en je nog te veel laat leiden door zaken die buiten jezelf liggen of je ego die je kleinhoudt. Het volgende level vraagt alleen maar van jou dat je nog steviger gaat staan en dealt met de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Het is tijd om: te ontdekken wat jouw missie is.

myndz business en leiderschapscoach

Wat kun je verwachten van deze One Day Experience?

In een One Day Experience ga ik je ondersteunen om jouw pure, zuivere en onbegrensde zelf te zien, zodat jij meer zicht krijgt op jou potentie, kracht en missie en daardoor keuzes kan gaan maken hoe je verder wilt groeien met jouw bedrijf.

Er is geen vast programma of standaard template. Deze dag is op maat gemaakt voor jou  om jou scherp te laten zien hoe je missie gedreven kan ondernemen vanuit echtheid. Zodat jij de leider in jezelf ontdekt om praktische of fundamentele zaken in je bedrijf aan te pakken.

Het effect is dat je alles vanaf een afstandje kunt bekijken en het grotere plaatje ziet. Er zullen dingen in jezelf op hun plaats vallen, puzzelstukjes worden gelegd en kwartjes vallen.

Hoe werk het?
Je krijgt rake vragen,  scherpe maar liefdevolle feedback en ik schud de boel graag voor je op. Ik maak o.a. gebruik van systemisch werk of neem je mee naar een plek in de stad die symbool kan staan voor jouw proces.

Wat levert het jou op?

Je ziet jezelf en je bedrijf in jouw grootsheid.

Je weet hoe je trouw kunt blijven aan jezelf.

Je weet hoe je je bedrijf kunt leiden vanuit echtheid.

Geen twijfels meer, je weet het!

De energie gaat weer stromen; meer creativiteit, ideeën en zin.

Je weet wat je wilt en hoe je het wilt.

Hoe verfrissend en verhelderend zou het zijn om je eigen koers te bepalen?

One Day Experience

Je wilt groeien naar het volgende level van jouw bedrijf en jouw kracht, potentie en missie helder zien, zodat je vandaaruit zelf groeistappen kan maken.

Een inzicht gevende Experience dag in Schiedam.

Van 10:00 tot 16:00 uur.

Volledige verzorging inclusief lunch.

Een cadeau dat jou ondersteunt in de dag.

Jouw investering in een One Day Experience is 750,- exclusief btw.

Even overleggen of dit voor jou de beste keuzes is? Stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com

Wat andere zeggen

Scroll naar top