One Day Experience

Je voelt dat je door wilt stromen naar het volgende level in je bedrijf. 

Om jouw bedrijf krachtig te leiden en de impact te maken die jij voor ogen hebt, heb je op dé plek in je bedrijf te gaan staan waar jouw krachten, potentie en missie optimaal benut worden. Daarvoor heb jij jezelf te zien in jouw grootsheid.

Tijdens de One Day Experience zet ik je direct op de plek waar jij thuishoort in je bedrijf, waar je het meest krachtig staat, waar je het meest effectief bent in je bedrijf en waar je duurzame impact maakt. In jouw grootsheid.

Jouw waarden, krachten en hogere doel zien, werkt als een katalysator om jezelf en je bedrijf te leiden vanuit echtheid. Een groeiformule die puur, stevig en duurzaam is.

myndz business en leiderschapcoach

Stevig je bedrijf leiden vanuit authenticiteit

Je loopt momenteel tegen een aantal zaken aan in je bedrijf. Dit kunnen praktische zaken zijn, zoals;

Je agenda loopt vol, maar nee verkopen, een wachtlijst hanteren of inboeten op de kwaliteit voelt niet goed. Je wilt je bedrijf inrichten op een manier die bij jou past, waar je impact blijft maken en de groei kunt fasciliteren.

Je wilt je prijzen verhogen, maar een hogere prijs vragen geeft je het gevoel dat je nog meer moeten geven of extra waarde moet gaan leveren.

Je zou eigenlijk wel minder uren willen werken, alleen je ziet niet direct een oplossing hoe je dit kunt organiseren. Je wilt het liefst alles zelf blijven doen, maar minder klanten helpen betekent ook minder verdienen.

Je hebt grootse ideeën en plannen om impact en het verschil te maken voor jouw klanten. Alleen het voelt ook groot en onbereikbaar. Je raakt soms overweldigd door alles wat je te doen staat om dit te bereiken.

Of er spelen meer fundamentele zaken, zoals doe ik wel écht waar ik goed in ben en energie van krijg. Je loopt rond met vragen als wie ben ik? waar geloof ik in? waar sta ik voor? wat kom ik hier brengen? wat kan ik? wat is mijn impact? en hoe kan ik mijn impact uitdragen?

Het zijn momenten in je bedrijf dat je onvermijdelijk weer aan het groeien bent naar het volgende niveau. Dit is het moment waarop jij bepaald of jij aan zet blijft in je bedrijf of dat je je kracht uit handen geeft, door te doen wat je denkt dat moet of hoort.

De groei van je bedrijf kun je alleen goed leiden als je echt verbonden bent met jouw missie. Dat is de basis waar je gaat staan voor wat jij echt wilt en wat echt voor jou werkt. 

Een bedrijf waar jij jezelf en je bedrijf leidt vanuit authenticiteit staat stevig en sterk. Vanuit deze stevige positie kan je alles aan. Het is alleen niet mogelijk om naar het volgende level door te stromen als je deze stevige basis in jezelf nog mist en je laat leiden door zaken die buiten jezelf liggen. Het volgende level vraagt alleen maar van jou dat je nog steviger gaat staan en dealt met de verantwoordelijkheid die dat met zich meebrengt. Het is tijd om: te ontdekken wat jouw waarden, krachten en hogere doel is.

myndz business en leiderschapscoach

Wat kun je verwachten van deze One Day Experience?

In een One Day Experience ondersteun ik je om jouw missie, krachten en potentie helder te zien, zodat jij meer bewuster keuzes kan gaan maken, je rol als leider kan gaan uitdragen en richting kan geven aan je bedrijf. 

Er is geen vast programma of standaard template. Deze dag is op maat gemaakt voor jou om jou scherp te laten zien hoe je missie gedreven kan ondernemen vanuit echtheid. Zodat jij de leider in jezelf ontdekt om praktische of fundamentele zaken in je bedrijf aan te pakken.

Het effect is dat je alles vanaf een afstandje kunt bekijken en het grotere plaatje ziet. Er zullen dingen in jezelf op hun plaats vallen, puzzelstukjes worden gelegd en kwartjes vallen.

Hoe werk het?
Je krijgt rake vragen,  scherpe maar liefdevolle feedback en ik schud de boel graag voor je op. Ik maak o.a. gebruik van systemisch werk of neem je mee naar een plek in de stad die symbool kan staan voor jouw proces.

Wat levert het jou op?

Je hebt jouw missie, visie en toegevoegde waarde scherp.

Je weet hoe je jouw missie, visie en toegevoegde waarde op een eigen manier kan vertalen naar je aanbod, strategie en werkwijze.

Je hebt concrete ideeën en acties om de groei in je bedrijf te faciliteren vanuit een stevige basis.

Je weet hoe je trouw kunt blijven aan jezelf en voelt geen twijfels meer!

De energie gaat weer stromen; meer creativiteit, ideeën en zin.

Je weet hoe je jezelf en je bedrijf stevig kunt leiden.

Hoe verfrissend en verhelderend zou het zijn om je eigen koers te bepalen?

One Day Experience

Je wilt groeien naar het volgende level van jouw bedrijf en jouw kracht, potentie en missie helder zien, zodat je vandaaruit zelf groeistappen kan maken.

Een inzicht gevende Experience dag in Schiedam.

Van 10:00 tot 16:00 uur.

Volledige verzorging inclusief lunch.

Een cadeau dat jou ondersteunt in de dag.

Jouw investering in een One Day Experience is 750,- exclusief btw. Even overleggen of dit voor jou de beste keuzes is? Stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com.

The Full Experience

Ben je klaar om jouw bedrijf stevig te leiden? Je wilt niet alleen jouw kracht, potentie en missie helder zien, maar ook ondersteuning bij het nemen van de groei stappen die daarvoor nodig zijn. Ik ondersteun je om richting te bepalen en keuzes te maken.

Een volledige verzorgde Experience dag in Schiedam;

1,5 maanden 1-op-1 coach begeleiding;

2 coach sessie van 1,5 uur in Schiedam of op verzoek online via Zoom;

1 keer per week support voor jouw vragen;

Een cadeau dat jou ondersteunt in je proces.

Jouw investering is 1.550,- exclusief btw. De investering kan ook in 2 delen worden voldaan. Wil je even overleggen wat nu het beste bij jouw situatie past? Stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com.

Wat andere zeggen

Herken je jezelf hierin:

Je loopt nu vast in je bedrijf omdat er praktische of fundamentele zaken spelen die je tegenhouden om naar het volgende level in je bedrijf te groeien en een duurzame impact te maken.

Je voelt aan alles dat de koers die je vanaf nu gaat behalen in je bedrijf mag komen vanuit authenticiteit.

Je wilt de boel opschudden, niet maanden nadenken over je volgende stap, maar in één klap helderheid op wat je te doen hebt.

Je hebt behoeften om alles wat je doet in je leven en bedrijf op te hangen aan een haakje die richting geeft, de basis waarvan uit alles richting krijgt, samenvalt en klopt.

Voel je dat je daar behoefte aan hebt?
Zou je met me samen willen werken?
Wil je duurzame impact maken?

Plan direct een kennismakingsgesprek in!

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar top