1 op 1 One Day Experience

Voel jij aan alles dat je meer in je mars hebt en klaar bent voor de volgende stap? Of voel je dat het roer om mag, maar weet je nog niet goed wat je wilt? Neem leiderschap over jouw potentieel.

Op dit moment ontbreekt er namelijk iets. Je bent afgedwaald van je eigen pad. Je voelt dat vuurtje in jou niet meer vlammen, je haalt geen energie en voldoening uit wat je doet en je laat niet alles zien van wat je kan. 

Een One Day Experience is een 1 op 1 live dag voor jou die niet langer wil volgen, maar in the lead wil zijn over wat je echt wilt en belangrijk vindt. Jouw potentie volledig benutten en daar vorm aangeven op een eigen manier.

myndz business en leiderschapcoach

Ontgrendel jouw volledige potentieel

Je wilt een volgende stap nemen, alleen iets houdt je tegen.

Hier herken jij je in:

Je loopt rond met vragen als wie ben ik? waar geloof ik in? waar sta ik voor? wat kom ik hier brengen? wat kan ik? wat is mijn missie? en hoe geef ik hier vorm aan? Je weet niet goed wat je écht wilt en als je diep vanbinnen wel weet wat je wilt, durf je er nog niet voor te gaan staan.

Je bent goed in wat je doet, maar je vraagt jezelf af of je er zelf wel echt blij van wordt. Je bent opzoek naar meer. Meer impact, meer plezier en vooral meer voldoening.

Je hebt grote dromen, ambities en plannen, maar ergens voelt het onhaalbaar want je lijkt maar niet in actie te komen en de resultaten te behalen die je wilt.

Je laat nog niet alles zien van wat je kunt, je twijfelt aan jezelf en houdt jezelf ergens nog klein. Je kan alleen de vinger er niet opleggen wat dit nu precies is.

Je holt van hot naar her en je bent altijd druk, je hebt het gevoel altijd met werk bezig te zijn en continu AAN te staan. Eigenlijk wil je gewoon meer tijd en vrijheid.

Je hebt het gevoel even vast te zitten en niet goed te weten hoe je er meer uit kan halen, zodat je echt doet waar je voldoening, plezier en energie uithaalt.

Je potentieel benutten gaat niet alleen over je talent benutten. Of nog meer leren, ervaring opdoen of beter je best doen. Het gaat over het samenbrengen van wat je kan, wat je wilt en wie je bent. Zodat jouw vuurtje weer gaat branden, je impact maakt met jouw kracht, voldoening ervaart en dat uitdraagt op een manier die eigen is. Niet langer volgen wat moet of hoort, jezelf inhouden of afwachten, maar volledig in the lead zijn en daarvoor gaan staan.

Het is tijd om jouw potentieel te ontgrendelen en door te groeien naar het volgende level. Een level waar jij vrijheid, plezier en voldoening ervaart.

Wat andere zeggen

myndz business en leiderschapscoach

Wat kun je verwachten van deze One Day Experience?

Een One Day Experience is een 1 op 1 live dag om jouw potentieel te ontgrendelen, zodat je meer impact maakt en voldoening, energie en vrijheid ervaart.

We ontdekken samen wie je bent, wat je wilt, waar je voor staat, wat je voor anderen en de wereld wilt betekenen en vooral ook hoe je dat op een eigen manier uitdraagt en waarmaakt.

Er is geen vast programma. Deze dag is op maat gemaakt voor jou om jou scherp te laten zien wat jij in potentie kan verwezenlijken. Zodat jij richting kan kiezen, keuzes kan maken en de volgende stap kan bepalen.

Het effect is dat je alles vanaf een afstandje kunt bekijken en het grotere plaatje ziet. Er zullen dingen in jezelf op hun plaats vallen, puzzelstukjes worden gelegd en kwartjes vallen.

Hoe werk het?
Je krijgt rake vragen, scherpe maar liefdevolle feedback en ik schud de boel graag voor je op. Ik maak o.a. gebruik van systemisch werk of neem je mee naar een plek in de stad die symbool kan staan voor jouw proces. Aan het einde van de dag heb jij een blauwdruk voor jouw potentieel, weet je wat je wilt en weet je precies waar je mee aan de slag kunt.

Wat levert het jou op?

Je hebt jouw potentieel ontgrendelt, je weet wat je kan, wat je écht wilt en wie je bent.

Je weet hoe je van toegevoegde waarde kan zijn voor anderen en de wereld, wat jouw impact is en hoe je dit kan inzetten om resultaten te behalen.

Jouw vuurtje is weer AAN. De energie stroomt; meer creativiteit, ideeën en zin.

Je hebt richting bepaald en keuzes gemaakt, zodat je focus terug is.

Je voelt vertrouwen in jezelf en jouw mogelijkheden, niet langer pushen op wilskracht, maar jezelf leiden vanuit voldoening, plezier en energie.

Hoe verfrissend en verhelderend zou het zijn om koers te bepalen vanuit dat wat écht voldoening geeft?

Jij bent het instrument, het is een kwestie van afpellen en jezelf toestaan 100% op te komen dagen als jezelf. De energie die dan ontstaat, spat ervan af! Het maakt je woest aantrekkelijk, een fantastische leider en geeft waanzinnig veel voldoening.

1 op 1 One Day Experience

Je wilt een volgende stap nemen, jouw potentieel ontgrendelen en daar op je eigen manier vorm aan geven. Zodat jouw vuurtje vlamt als nooit tevoren, je impact vergroot, je echt doet wat voldoening en vrijheid geeft.

Een inzicht gevende Experience dag in Schiedam.

Van 10:00 tot 16:00 uur.

Volledige verzorging inclusief lunch.

Een cadeau dat jou ondersteunt in de dag.

Jouw investering in een One Day Experience is 750,- exclusief btw. Even overleggen of dit voor jou de beste keuzes is? Stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com.

Liever langer samenwerken?

Ben jij klaar voor een transformatie en doorbraak om next level je hart te volgen? Je bent opzoek naar intensieve 1-op-1 begeleiding richting een leider die 100% met vertrouwen als zichzelf komt opdagen, staat voor haar kracht en wat ze belangrijk vindt en haar impact vergroot. Dan is het Business Leader Mentorship programma voor 3 of 6 maanden geschikt voor jou. 

3 of 6 maanden live 1-op-1 begeleiding;

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij in jouw grootsheid stapt en 100% komt opdagen als jezelf;

Een helder eigen geluid en visie, waarmee jij stevig positie inneemt en je onderscheidt;

Wat je doet en hoe je het doet voelt licht en simpel. Je doet het op jouw voorwaarden, zodat het echt voldoening, plezier en vrijheid geeft;

Via onderstaande button lees je meer informatie over dit programma. 

Wat andere zeggen

Deze dag is voor jou:

Je bent een leider met een missie (manager, leider, ondernemer, future ondernemer)

Je wilt jouw impact vergroten en meer voldoening, plezier en vrijheid ervaren.

Je loopt vast omdat er praktische of fundamentele zaken spelen die je tegenhouden om naar het volgende level te groeien.

Je wilt koers bepalen op basis van je eigenheid, bevlogenheid en missie.

Je wilt de boel opschudden, niet maanden nadenken over je volgende stap, maar in één klap helderheid op wat je écht wilt en te doen hebt.

Je hebt behoefte om alles wat je doet in je leven, werk of bedrijf op te hangen aan een haakje dat richting geeft, de basis waarvan uit alles richting krijgt, samenvalt en klopt.

Voel je dat je daar behoefte aan hebt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is deze Experience dag voor jou.

Plan direct een kennismakingsgesprek in!

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar boven