Nieuwe uitdaging aangaan?

Ik ben Mariëlla Vink, dé coach voor jou die de uitdaging wil aangaan.

Wil jij een geheel nieuwe uitdaging aangaan, een kans pakken of een sprong maken in je werk, ontwikkeling of de uitdaging aangaan om jouw (persoonlijk) leiderschap te versterken?

Je voelt zin, enthousiasme en energie om ervoor te gaan en ook dat je deze uitdaging niet alleen wilt aangaan.

Doormiddel van leiderschapscoaching, carrière coaching en teamcoaching ondersteun ik jou richting je nieuwe werk, naar daadkrachtig en inspirerend leiderschap en een bevlogen en betrokken team.

uitdaging aangaan mariëlla vink

Hoe ik zelf een nieuwe uitdaging aanging

Een nieuwe uitdaging aangaan, een kans pakken of een sprong in het diepe nemen. Ik doe het altijd met zelfvertrouwen en volle overtuiging. Een grote stap in je carrière of je persoonlijke ontwikkeling maken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Want wat als het niet lukt? Of wat als het me niet brengt waar ik naar opzoek ben?

Mijn eerste bewuste sprong in het diepe nam ik na het overlijden van mijn dierbare tante Tineke. Ze overleed op 51 jarige leeftijd aan de gevolgen van dementie. Ik voelde mij na haar overlijden geroepen om het anders te doen in mijn leven en werk. Minder hard werken en meer met het hart werken. Daarvoor leefde en werkte ik als topsporter. Altijd all-in, hard gaan, veel geven en snel stappen maken. Na haar overlijden realiseerde ik me wat er echt toe doet in het leven.

Ik besloot per direct te stoppen met mijn goed betaald HR-manager functie en werd ondernemer. Natuurlijk had ik twijfels, onzekerheden en was ik ongelofelijk bang dat ik een verkeerd besluit nam. En toch koos ik om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een uitdaging met jezelf aangaan is je hart volgen terwijl je je sterk en zelfverzekerd voelt. Elke stap die je neemt voelt als een overwinning op jezelf en geeft veel voldoening.

De uitdaging met jezelf aangaan

Het gaat namelijk nooit over daadwerkelijk je baan opzeggen, die promotie aannemen of je team beter laten functioneren. De uitdaging met jezelf aangaan gaat over leiderschap nemen en jezelf versterken. Eigen keuzes durven maken, jezelf uitspreken en laten zien, je kwaliteiten optimaal benutten en jezelf toestaan om te groeien en te ontwikkelen.

Als carrière-, leiderschap- en team coach is het mijn doel om je te ondersteunen zelfverzekerd en daadkrachtig elke nieuwe uitdaging aan te gaan die je meer plezier en voldoening geeft en waarmee je werkelijk impact maakt in je werk. Als coach sta ik voor ‘grasping things at the root’. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken. Zodat waar je nu in vastloopt ook op lange termijn geen issue meer is. We werken daarom altijd persoonlijk en intensief samen in 1-op-1 coaching.

nieuwe uitdaging aangaan mariëlla vink

‘The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away’. – Pablo Picasso

Fun & Real facts over Mariëlla Vink

Ik ben opgegroeid in Schiedam en nooit meer weggegaan. Vanuit mijn appartement in het historische stadscentrum werk ik onder toeziend oog van mijn teckel Jet. Iedereen wordt enthousiast begroet door mijn vrolijke viervoeter, waarna ze zichzelf nestelt op de bank voor haar schoonheidsslaapje. Uiteraard houdt ze de boel nauwlettend in de gaten en zodra de klok 12 uur slaat springt ze op voor haar middag wandeling.

Goed doen vind ik belangrijk. Ik run nu ruim een jaar een burgerinitiatief De Vuilstort Schiedam, waar ik met een dosis positiviteit, humor en een knipoog buurtgenoten activeer om de wijk schoon te houden. Het geeft mij veel voldoening om te zien dat we als bewoners ons weer trots en eigenaar voelen over onze wijk.

Goed doen voor mijzelf betekent de natuur in gaan, gewichten liften in de gym en mij creatief uitten door bijvoorbeeld potten te bakken. Goed doen met mijn bedrijf betekent dat ik elk jaar iets terug geef aan een maatschappelijk doel of initiatief.

Mijn klanten, familie en vrienden omschrijven mij als direct evenals empathisch. Ik noem het zelf hard op de inhoud, zacht op de relatie. Geen loze woorden, razendsnel tot de kern, prikkelend en raak in mijn vragen en schuw een confronterend inzicht niet. Altijd met respect, waardering en begrip voor verschillende perspectieven.

Kom ronduit uit voor mijn eigenWIJSheid! Ik denk graag zelf na, voel me niet bezwaard om dingen anders te doen en vind heerlijk om een andere visie of perspectief in te brengen.

Een ervaren HR expert met 10+ jaar ervaring als adviseur, teamleider, (project)management en teamcoaching. Ervaren in het versterken, optimaliseren en ontwikkelen van mens en teams. Gediplomeerd HBO Human Resources Management en coaching en training gehad op het gebied van talent en teamontwikkeling.

nieuwe uitdaging aangaan mariëlla vink

Ga met mij de uitdaging aan!

Samen jouw nieuwe uitdaging aangaan? In een kennismakingsgesprek komen we in 60 minuten direct tot de kern van jouw uitdaging, geef ik je een inzicht of nieuwe perspectief en maak ik helder hoe je jouw uitdaging aangaat. Plan nu hieronder een kennismaking. 

Scroll naar boven