Mijn nieuwjaarswens voor jou

mijn nieuwjaarswens voor jou

Wow wat was het in vele opzichten een mooi jaar. Het einde van het jaar nadert en wat heb ik er een goed gevoel over als ik terug kijk. In deze blog deel ik mijn nieuwjaarswens met jou.

Ik was HR manager, nu ben ik mijzelf

Het mooiste dat ik dit jaar ontdekte is dat ik volledig mijzelf mag zijn. Ik ben mijzelf. De bevlogenheid en het vertrouwen dat hierdoor ontstaat geeft mij zoveel energie, vrijheid en ruimte. Een hele mooie fundering die ik nooit meer loslaat.

Nieuwe ontmoetingen verrijken

Dit jaar heb ik veel nieuwe en mooie mensen mogen ontmoeten, maar ook kwam er een verdieping in de verbinding met mensen die ik al kende. Op mijn pad kwamen mensen die in vele opzichten bijzonder zijn, volledig hun hart volgen, zichzelf zijn en oprecht verbinding maken. Ik leerde dat (nieuwe) ontmoetingen en oprechte verbinding mijn leven verrijkt en enorm veel zingeving geeft.

Ik groei en ontdek

Het afgelopen jaar heb ik erg veel geleerd, avonturen beleefd en inspiratie opgedaan. Ik zie nu in dat het voor mij belangrijk is om bewust te kiezen voor een geïnspireerd leven. Daarom zorg ik goed voor mijzelf zodat mijn open haard* groeit en ik liefdevol voor mijzelf en anderen kan zijn.

Dankbaar voor lieve familie

Familie is en blijft het belangrijkste in mijn leven. Ik ben bijzonder dankbaar voor de steun die ik van hun heb gekregen om mijn hart te volgen en een belangrijke stap te nemen in mijn leven. De stappen die ik nam zijn voor mijn familie spannend, maar vanuit onvoorwaardelijke liefde steunen ze mij volledig.

Mijn nieuwjaarswens voor jou

Traditioneel wensen we elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar. Mijn wens voor jou is dat je in 2018 volledig jezelf bent. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf kon geven en dat gun ik jou ook!

Wil jij jezelf zijn in alles wat je doet zodat je volledig jouw potentieel kunt benutten en het leven gaat leven waar je blij van wordt? Dan ontmoet ik jou graag in 2018, samen komen we tot nieuwe inzichten, word je je bewust van je eigen gevoelens en patronen, help ik jezelf te ontdekken met een dosis nieuwsgierigheid en zet je concreet stappen naar het leven waar je volledig jezelf bent. Het mooie is, jezelf zijn hoef je niet na te streven, je bent het al, je hoeft het alleen (weer) te zien.

Een Liefdevol 2018!

Mariëlla

*open haard – woordgrapje wat voor mij staat voor een open hart en mijzelf zijn.

Scroll naar boven