Maak impact met jouw kracht!

Voor vrouwen die verlangen naar meer vrijheid, plezier en voldoening in het ondernemerschap. Samen ontdekken we wie jij bent, wat je drijft, waarin je de beste bent en hoe jij verschil maakt voor anderen. Ik help je een eigen bedrijf te starten waarmee je ook zo snel mogelijk een goede omzet draait.

Dit programma is voor jou als je graag wilt ondernemen maar nog niet weet op welk gebied en nog niet weet wat jouw kracht is. Samen komen we tot jouw bedrijfsidee. Lees hieronder meer informatie over het programma. 

Huidige groep is vol. Heb je interesse in dit programma? Zet je dan op de wachtlijst door onderaan deze pagina je gegevens achter te laten.

myndz carriere coach

Wil jij met jouw talenten en gedrevenheid impact en het verschil maken?

Maar heb je nu al een tijd het gevoel dat:

Je geen plezier en voldoening meer uit je werk in loondienst haalt en maakt het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen je moedeloos?

Je wilt wel ondernemen, maar twijfelt of je daar wel voldoende inkomsten mee kunt genereren?

Ben je alle regeltjes en betutteling op het werk zat en voel je dat het je energie ontneemt?

Voel je aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet?

Weet je niet goed wat je precies wilt en hoe je jouw talenten en gedrevenheid kan inzetten, zodat je echt van toegevoegde waarde bent en voeldoening haalt uit wat je doet?

Voel je je onzeker en twijfel je of je wel voldoende bent? Je vraagt je af of je wel bijzonder genoeg bent om impact te maken en je ondernemersdroom te realiseren.

Voel je een vuurtje in je branden, wat je stiekem vertelt dat je wilt gaan ondernemen? Je kan het je alleen bijna niet voorstellen, want wat ga je dan doen en hoe pak je dit aan?

Vraag je je af of mensen wel op jou zitten te wachten en of je wel instaat bent om rond te komen van een bedrijf?

Merk je regelmatig dat het negatieve stemmetje je tegenhoudt? Je hoofd loopt over van onzekerheid.

Heb je het gevoel vast te zitten en niet in beweging te komen omdat je bang bent een verkeerde keuze te maken?

Hoe zou het voor je zijn om glashelder te hebben hoe je impact en verschil kan maken en vanuit rust en vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap?

Het is tijd om jouw vuurtje te laten branden

Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Je merkt telkens vaker dat je een verschil wilt maken en dat je echt ergens aan wilt bijdragen om mensen te helpen of de wereld een stukje mooier of beter te maken. Je wilt niet langer werken aan de dromen van iemand anders. Maar jouw talenten en gedrevenheid inzetten om van toegevoegde waarde te zijn en impact te maken. Je weet dat dit je veel meer voldoening zal geven. Bovendien wil je meer vrijheid en ruimte geven aan jouw creativiteit. Eigenlijk wil je gewoon weer dat vuurtje in jou voelen.

Ik weet als geen ander dat je hoofd over kan lopen van onzekerheid. Zou ondernemen met meer vrijheid, plezier en voldoening echt voor jou zijn weggelegd? En kan ik daar wel voldoende geld mee verdienen? Ik geloof dat als je weet wie je bent, waar je voor staat en dat doet waarin jij de beste bent, je gaat vliegen en werkelijk impact maakt. Als je dit aan elkaar weet te verbinden neem je met een zelfverzekerd gevoel een stap richting het ondernemerschap.

Vrijheid en voldoening komt je niet aanwaaien terwijl jij op dezelfde voet verder gaat

Hoe lang ga je nog verstoppertje spelen, jezelf wegcijferen en mooi weer spelen? Wees eens eerlijk hoe lang ga je dit nog volhouden?

Het is ontzettend makkelijk om te doen alsof alles wel prima is en te denken dat je het zelf wel kan oplossen. Ik heb ook een tijd ontkend dat er iets aan de hand was. En ik weet ook hoe snel je gedachten het van je overnemen en je vertellen dat het voor jou niet mogelijk is om meer vrijheid, plezier en voldoening te creëren. Misschien hoop je zelfs wel op een wonder. Dat alles in één keer glashelder is, dat je weet wat je echt wilt en je je weer energiek voelt. Ik weet dat het wonder niet gaat gebeuren. Vrijheid en voldoening komt je niet aanwaaien terwijl jij op dezelfde voet verder gaat en maar blijft nadenken hoe je een verschil voor de wereld maakt.

Ik wil eerlijk met je zijn. Vaak lukt het niet om alleen vragen te beantwoorden over wie ben ik?, wat wil ik? en waar haal ik echt voldoening uit? Of om jouw belemmerende gedachten te doorzien en te doorbreken. Ik weet dat je na een paar maanden het alleen geprobeerd te hebben je erachter komt dat je hulp nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen ga je veel sneller. Je hebt iemand nodig die hetzelfde pad heeft bewandeld, die op het punt is waar jij graag wilt zijn en inmiddels succesvol impact maakt voor anderen.

myndz carriere coach
myndz carriere coach

Your greatness is not what you have, it’s what you give.

Wat anderen zeggen

Hoe ziet het Maak Impact Met Jouw Kracht Programma eruit?

In 3 maanden help ik je ontdekken hoe je impact kan maken met jouw kracht en gedrevenheid. We maken samen een verbinding tussen wie je bent, wat je drijft en wat je heel goed kunt, zodat je een stevig fundament hebt voor een authentieke onderneming. Om succesvol te ondernemen heb je eerst jezelf goed te leren kennen en begrijpen. Samen komen we dan ook tot de kern van wat je nu echt belangrijk vindt en waarin je het verschil wilt maken. Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke krachten en jouw gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn. We bouwen samen een stevig fundament van vertrouwen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en afrekent met dat wat je tegenhoudt. Bovendien maken we een concreet plan, zodat jij een bedrijf opzet, waarmee je ook zo snel mogelijk een goede omzet draait. Ik help je vol vertrouwen van vast dienstverband naar het ondernemerschap, zodat je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart en klanten als een magneet kan gaan aantrekken. Dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en van betekenis willen zijn voor anderen of de wereld een stukje beter willen maken. Ik heb het proces al doorlopen en sta op het punt waar jij wilt zijn. Met mijn gerichte aanpak weet ik snel tot de kern te komen bij jou, patronen te doorbreken en behalen we samen duurzame resultaten.

WAT OMVAT DIT PROGRAMMA

3 maanden samenwerken richting een authentieke onderneming waarmee je impact en verschil maakt;

Een live kick off van 2 uur waarin we samen doelen stellen voor de komende 3 maanden en jouw werkelijke verlangens onderzoeken;

3 live 1 op 1 sessies van 1,5 uur met persoonlijke coach begeleiding van mij;

2 live dagen met de andere deelnemers van het programma. Live dagen zijn volledig verzorgd en inclusief lunch;

Een werkboek met opdrachten;

Toegang tot een besloten WhatsApp groep met gelijkgestemde waar je mij te allen tijde je vragen mag stellen. Dit programma zal maximaal 8 deelnemers hebben.

Je mag mij gedurende de 3 maanden al jouw vragen per mail stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

PRAKTISCHE ZAKEN

Investering

De investering voor dit programma bedraagt 1.945,- inclusief btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 973,- inclusief btw of 3 delen van 649,- inclusief btw te voldoen.

Wat

Het programma bestaat uit 4 live sessies 1 op 1, hiervoor plannen we samen afspraken in onze agenda. De live dagen worden door middel van een datumprikker ingepland. De huidige groep is vol, meld je onderaan deze pagina aan voor de wachtlijst. 

Waar

Alle sessies vinden plaats op de Dam 46A te Schiedam. Ik geloof er in dat de beste ideeën ontstaan als jij uit je eigen omgeving komt. Deze plek gaat jou de inspiratie en creativiteit geven die je nodig hebt om stappen te maken richting het ondernemerschap.

Ik hoor je denken, ja maar...

Oké ik weet dat je nu denkt, dit kost geld! Is het de investering wel waard? En wat nou als ik het zelf niet kan waarmaken en niet ontdek hoe ik impact kan maken? 

Ja ik weet precies hoe het proces in jezelf werkt en heb het zelf ook heel vaak ondervonden. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het je aan vergooide energie, tijd en frustratie als je zo doorgaat? Tegen welke prijs zou je alles zo willen laten? Doorbreek het patroon, neem niet langer genoegen met een baan waar je geen voldoening uithaalt en zet je ontevredenheid om, zodat je werkelijk verschil maakt met jouw krachten.

myndz ondernemerscoach

Wat levert het programma je op?

Na het programma ‘Maak impact met jouw kracht’ ben je in staat om vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap en weet je hoe je impact en verschil maakt voor anderen of de wereld.

Je hebt glashelder hoe je verschil en impact kunt maken in jouw toekomstige onderneming.

Je hebt een heldere visie over hoe je verschil kunt maken voor anderen of de wereld. Dit geeft focus en richting.

Je weet wat jouw kracht is, waar jij de beste in bent en wat je drijft, zodat je werkelijk van betekenis bent.

Je voelt een sterk vertrouwen in jezelf. Je laat jezelf niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten en weet deze te doorbreken.

Je weet waar je energie, motivatie en inspiratie uithaalt en voelt je gedreven. Jouw vuurtje is weer terug.

Je hebt een stevig fundament voor een authentieke onderneming, waarmee je klanten aantrekt als een magneet.

Je hebt een concreet bedrijfsidee en plan om een volgende stap te maken richting het ondernemerschap.

Je gaat verdienen wat je waard bent en met hetgeen je echt leuk vindt en waar je heel erg goed in bent.

Je maakt keuzes die je vooruitbrengen en je neemt de regie terug.

Je ervaart meer vrijheid, plezier en voldoening.

myndz ondernemerscoach

De wereld heeft meer te gekke en getalenteerde vrouwen, zoals jij, nodig die impact en verschil gaan maken.

Er zijn twee keuzes te maken

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet verder te gaan en te doen alsof er niets aan de hand is. Je kunt je nog eens een boek lezen in de hoop dat de antwoorden vanzelf wel komen of het nog een tijdje zelf proberen. Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? 

Je kan ook kiezen om het direct goed aan te pakken en je te laten helpen door iemand die het hele pad al heeft doorlopen. Die precies weet wat nodig is om tot de kern te komen bij jou en patronen weet te doorbreken. Ik heb een succesvol bedrijf weten op te zetten, omdat ik onderneem vanuit wat mij echt voldoening geeft en waarmee ik impact en verschil maak. Ik help jou gericht om dit te realiseren. Samen doorlopen we stap voor stap het proces en versterken we het fundament van vertrouwen.

Wie is Mariëlla?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

myndz ondernemerscoach

Veel gestelde vragen

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om authentiek bedrijf op te zetten. Jouw grootste magnetische kracht is uiteindelijk jouw authenticiteit.

Alle sessies vinden plaats op mijn eigen locatie op de Dam 46a te Schiedam. Ik geloof er in dat de beste ideeën ontstaan als jij uit je eigen omgeving komt. Deze plek geeft jou de inspiratie en creativiteit om stappen te nemen richting het ondernemerschap.

Alle sessies zijn live en daar is een belangrijke reden voor. Eén van mijn belangrijkste behoeftes is om echt connectie te maken met mijn klanten. Ik wil je energie voelen, ik wil je gezicht en houding zien en ik wil horen wat er allemaal in je omgaat. Vanuit deze persoonlijke connectie ben ik werkelijk op mijn best en boek ik de mooiste resultaten met jou. Deze connectie kan alleen ontstaan als ik je regelmatig live met je samenwerk. De sessies en live dagen vinden plaats op mijn eigen locatie in het inspirerende en historische centrum van Schiedam (Dam 46A). Op 5 minuten lopen zit de lekkerste chocoladewinkel van Schiedam, dus zeker de moeite waard om nog even een rondje te doen als je er toch bent.

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1 keer betalen (1945,- inclusief btw), in 2 termijnen van 973,- of in 3 termijnen van 649,-.

Het programma bestaat uit 4 live 1 op 1 momenten en 2 live dagen. De live dagen zijn van 09:30 tot 16:30 uur inclusief lunchpauze. De eerste 1 op 1 sessie duurt 2 uur en daarna heb je 3 sessies van 1,5 uur. Deze sessies plannen we samen in onze agenda en zijn dus goed rondom jouw afspraken of werk te plannen. Alle sessies vinden plaats doordeweeks binnen kantoortijden. De opdrachten die je thuis uitvoert kan je grotendeels zelf plannen. Je besteedt hier ongeveer 2 uur per week aan. Ik plan de sessies en live dagen zo dat je de ene week een activiteit hebt en de andere week een rust moment om te reflecteren. Ik neem je stap voor stap mee, zodat het voor jou behapbaar blijft.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel energie het kost als je dingen blijft doen die niet meer bij je passen. Je raakt telkens meer van jezelf verwijdert of nog erger je belandt in een burn-out of bore-out. Ga je het zover laten komen?

Of heb je al nagedacht hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om de eerste stap te zetten richting het ondernemerschap.

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je mijn e-book hebt gedownload? Wil je met vertrouwen starten met ondernemen? Of wil je nog langer in die energievretende baan blijven hangen? Wat gaat er de komende periode veranderen als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoeveel vrijheid, plezier en voldoening zou dat je geven? Eerlijk er is nooit echt een goed moment. Ik spreek veel vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken voor zichzelf en hun dromen waarmaken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust, stress en spijt omdat je niets hebt gedaan.

Jazeker het programma is prima te combineren en daarbij zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent om de overstap van loondienst naar het ondernemerschap te maken. Tijdens het programma leg je de basis voor een authentieke onderneming, zodat je precies weet hoe je het verschil kunt maken met jouw kracht en gedrevenheid en daar moeiteloos klanten mee aan kunt trekken. Toen ik 2,5 jaar geleden startte met ondernemen had ik deze basis nog niet. Ik weet nu dat als ik toentertijd hulp had gehad van iemand die hetzelfde pad had bewandeld ik veel tijd, energie en geld had kunnen besparen door niet langer zelf aan te modderen. Ik geloof dat dit programma jou gaat ondersteunen bij een snelle en soepele overgang naar het ondernemerschap.

In de WhatsApp groep mag je al jouw vragen stellen en vier je samen successen. Ik vind het belangrijk dat jij altijd jouw vraag kan stellen, maar ook je verhaal kwijt kunt als je even vastloopt. Daarnaast zal ik tips, inzichten of motivatie delen.

De WhatsApp groep is ook een hele mooie manier om de andere vrouwen te leren kennen. Ik heb al mooie vriendschappen zien ontstaan in mijn groepen en daarbij is een goed contact goud waard.

Zo haalde Cheryl tijdens een live moment met de groep direct een aantal waardevolle contacten op, waarmee ze direct aan de slag kon om haar droom als cultureel verbinder waar te maken.

En ook Astrid en Karin vonden elkaar als vriendinnen en gelijkgestemden, omdat ze veel met elkaar gemeen hebben.

Nieuwe mensen leren kennen heeft dus enorm veel waarde.

Heb je andere vragen? Stuur mij dan gerust een mail via mariellavink@myndz.com.

Wil jij starten met ondernemen en denk je dat het programma ‘Maak impact met jouw kracht’ iets voor jou is en zou je hier graag met mij over willen sparren? Vul dan onderstaand contact formulier in. Je bent dan direct aangemeld voor de wachtlijst. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

myndz ondernemerscoach

Ik wacht niet langer en wil een bedrijfsidee waarmee ik impact kan maken voor anderen

Scroll naar top