Live programma – 3 maanden

Maak impact met jouw kracht!

Voor vrouwen die verlangen naar meer vrijheid, plezier en voldoening in het ondernemerschap. Samen ontdekken we wie jij bent, wat je drijft, waarin je de beste bent en hoe jij verschil maakt voor anderen of de wereld. Ik help je een eigen bedrijf te starten waarmee je ook zo snel mogelijk een goede omzet draait.

We starten 25 mei 2020.

Wil jij met jouw talenten en gedrevenheid impact en het verschil maken?

Maar heb je nu al een tijd het gevoel dat:

 • Je geen plezier en voldoening meer uit je werk in loondienst haalt en maakt het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen je moedeloos?
 • Je wilt wel ondernemen, maar twijfelt of je daar wel voldoende inkomsten mee kunt genereren?
 • Ben je alle regeltjes en betutteling op het werk zat en voel je dat het je energie ontneemt? 
 • Voel je aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet?
 • Weet je niet goed wat je precies wilt en hoe je jouw talenten en gedrevenheid kan inzetten, zodat je echt van toegevoegde waarde bent en voeldoening haalt uit wat je doet?
 • Voel je je onzeker en twijfel je of je wel voldoende bent? Je vraagt je af of je wel bijzonder genoeg bent om impact te maken en je ondernemersdroom te realiseren.  
 • Voel je een vuurtje in je branden, wat je stiekem vertelt dat je wilt gaan ondernemen? Je kan het je alleen bijna niet voorstellen, want wat ga je dan doen en hoe pak je dit aan?
 • Vraag je je af of mensen wel op jou zitten te wachten en of je wel instaat bent om rond te komen van een bedrijf?
 • Merk je regelmatig dat het negatieve stemmetje je tegenhoudt? Je hoofd loopt over van onzekerheid.
 • Heb je het gevoel vast te zitten en niet in beweging te komen omdat je bang bent een verkeerde keuze te maken?

Hoe zou het voor je zijn om glashelder te hebben hoe je impact en verschil kan maken en vanuit rust en vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap?

Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Je merkt telkens vaker dat je een verschil wilt maken en dat je echt ergens aan wilt bijdragen om mensen te helpen of de wereld een stukje mooier of beter te maken. Je wilt niet langer werken aan de dromen van iemand anders. Maar jouw talenten en gedrevenheid inzetten om van toegevoegde waarde te zijn en impact te maken. Je weet dat dit je veel meer voldoening zal geven. Bovendien wil je meer vrijheid en ruimte geven aan jouw creativiteit. Eigenlijk wil je gewoon weer dat vuurtje in jou voelen.

Ik weet als geen ander dat je hoofd over kan lopen van onzekerheid. Zou ondernemen met meer vrijheid, plezier en voldoening echt voor jou zijn weggelegd? En kan ik daar wel voldoende geld mee verdienen? Ik geloof dat als je weet wie je bent, waar je voor staat en dat doet waarin jij de beste bent, je gaat vliegen en werkelijk impact maakt. Als je dit aan elkaar weet te verbinden neem je met een zelfverzekerd gevoel een stap richting het ondernemerschap.

Hoe lang ga je nog verstoppertje spelen, jezelf wegcijferen en mooi weer spelen? Wees eens eerlijk hoe lang ga je dit nog volhouden?

Het is ontzettend makkelijk om te doen alsof alles wel prima is en te denken dat je het zelf wel kan oplossen. Ik heb ook een tijd ontkend dat er iets aan de hand was. En ik weet ook hoe snel je gedachten het van je overnemen en je vertellen dat het voor jou niet mogelijk is om meer vrijheid, plezier en voldoening te creëren. Misschien hoop je zelfs wel op een wonder. Dat alles in één keer glashelder is, dat je weet wat je echt wilt en je je weer energiek voelt. Ik weet dat het wonder niet gaat gebeuren. Vrijheid en voldoening komt je niet aanwaaien terwijl jij op dezelfde voet verder gaat en maar blijft nadenken hoe je een verschil voor de wereld maakt.

Ik wil eerlijk met je zijn. Vaak lukt het niet om alleen vragen te beantwoorden over wie ben ik?, wat wil ik? en waar haal ik echt voldoening uit? Of om jouw belemmerende gedachten te doorzien en te doorbreken. Ik weet dat je na een paar maanden het alleen geprobeerd te hebben je erachter komt dat je hulp nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen ga je veel sneller. Je hebt iemand nodig die hetzelfde pad heeft bewandeld, die op het punt is waar jij graag wilt zijn en inmiddels succesvol impact maakt voor anderen.

MAAK IMPACT MET JOUW KRACHT

In 3 maanden help ik je ontdekken hoe je impact kan maken met jouw kracht en gedrevenheid. We maken samen een verbinding tussen wie je bent, wat je drijft en wat je heel goed kunt, zodat je een stevig fundament hebt voor een authentieke onderneming. Om succesvol te ondernemen heb je eerst jezelf goed te leren kennen en begrijpen. Samen komen we dan ook tot de kern van wat je nu echt belangrijk vindt en waarin je het verschil wilt maken. Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke krachten en jouw gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn. We bouwen samen een stevig fundament van vertrouwen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en afrekent met dat wat je tegenhoudt. Bovendien maken we een concreet plan, zodat jij een bedrijf opzet, waarmee je ook zo snel mogelijk een goede omzet draait. Ik help je vol vertrouwen van vast dienstverband naar het ondernemerschap, zodat je meer vrijheid, plezier en voldoening ervaart en klanten als een magneet kan gaan aantrekken. Dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en van betekenis willen zijn voor anderen of de wereld een stukje beter willen maken. Ik heb het proces al doorlopen en sta op het punt waar jij wilt zijn. Met mijn gerichte aanpak weet ik snel tot de kern te komen bij jou, patronen te doorbreken en behalen we samen duurzame resultaten.

Maak impact met jouw kracht

Ik geloof dat jij een succesvolle ondernemer wordt als je een verbinding maakt tussen wie je bent, waarom jij doet wat je doet, wat je drijft en wat je heel goed kunt. Veel startende ondernemers focussen zich eerst op dingen als sales en marketing zonder echt goed te weten wie je bent en hoe je verschil kan maken voor anderen. Gevolg is dat de klanten uitblijven en jij jouw ondernemersdroom maar niet realiseert. Het is ontzettend belangrijk om eerst tot de kern te komen bij jezelf en de basis neer te zetten, zodat je een onderneming neerzet die heel goed bij jou past en waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Je grootste magnetische kracht als ondernemer zit uiteindelijk in je authenticiteit. Als hetgeen wat jij doet in lijn is met hetgeen waar je hart echt sneller van gaat kloppen en wat je echt heel goed kunt, dan trek je moeiteloos klanten aan. Met dit programma leg je een stevig fundament voor een authentieke onderneming.  

Your greatness is not what you have,

it’s what you give.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat omvat dit programma?

 • 3 maanden samenwerken richting een authentieke onderneming waarmee je impact en verschil maakt;
 • Een live kick off van 2 uur waarin we samen doelen stellen voor de komende 3 maanden en jouw werkelijke verlangens onderzoeken;
 • 3 live 1 op 1 sessies van 1,5 uur met persoonlijke coach begeleiding van mij;
 • 2 live dagen met de andere deelnemers van het programma. Live dagen zijn volledig verzorgd en inclusief lunch;
 • Een werkboek met opdrachten;
 • Toegang tot een besloten WhatsApp groep met gelijkgestemde waar je mij te allen tijde je vragen mag stellen. Dit programma zal maximaal 8 deelnemers hebben.
 • Je mag mij gedurende de 3 maanden al jouw vragen per mail stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Wat is jouw investering?
De investering voor dit programma bedraagt 1.945,- inclusief btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 973,- inclusief btw of 3 delen van 649,- inclusief btw te voldoen.

Wanneer?
Het programma start vanaf 25 mei en duurt 3 maanden. Het programma bestaat uit 4 live sessies 1 op 1, hiervoor plannen we samen afspraken in onze agenda. De live dagen worden door middel van een datumprikker ingepland. 

Waar?
Alle sessies vinden plaats op de Dam 46A te Schiedam. Ik geloof er in dat de beste ideeën ontstaan als jij uit je eigen omgeving komt. Deze plek gaat jou de inspiratie en creativiteit geven die je nodig hebt om stappen te maken richting het ondernemerschap.

Oké ik weet dat je nu denkt, dit kost geld! Is het de investering wel waard? En wat nou als ik het zelf niet kan waarmaken en niet ontdek hoe ik impact kan maken? 

Ja ik weet precies hoe het proces in jezelf werkt en heb het zelf ook heel vaak ondervonden. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het je aan vergooide energie, tijd en frustratie als je zo doorgaat? Tegen welke prijs zou je alles zo willen laten? Doorbreek het patroon, neem niet langer genoegen met een baan waar je geen voldoening uithaalt en zet je ontevredenheid om, zodat je werkelijk verschil maakt met jouw krachten.

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Na het programma ‘Maak impact met jouw kracht’ ben je in staat om vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap en weet je hoe je impact en verschil maakt voor anderen of de wereld.

 • Je hebt glashelder hoe je verschil en impact kunt maken in jouw toekomstige onderneming.
 • Je hebt een heldere visie over hoe je verschil kunt maken voor anderen of de wereld. Dit geeft focus en richting.
 • Je weet wat jouw kracht is, waar jij de beste in bent en wat je drijft, zodat je werkelijk van betekenis bent.
 • Je voelt een sterk vertrouwen in jezelf. Je laat jezelf niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten en weet deze te doorbreken.
 • Je weet waar je energie, motivatie en inspiratie uithaalt en voelt je gedreven. Jouw vuurtje is weer terug.
 • Je hebt een stevig fundament voor een authentieke onderneming, waarmee je klanten aantrekt als een magneet.
 • Je hebt een concreet idee en plan om een volgende stap te maken richting het ondernemerschap.
 • Je gaat verdienen wat je waard bent en met hetgeen je echt leuk vindt en waar je heel erg goed in bent.
 • Je maakt keuzes die je vooruitbrengen en je neemt de regie terug.
 • Je ervaart meer vrijheid, plezier en voldoening.
Maak impact met jouw kracht

De wereld heeft meer te gekke en getalenteerde vrouwen, zoals jij, nodig die impact en verschil gaan maken. 

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Er zijn twee keuzes te maken.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet verder te gaan en te doen alsof er niets aan de hand is. Je kunt je nog eens een boek lezen in de hoop dat de antwoorden vanzelf wel komen of het nog een tijdje zelf proberen. Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? 

Je kan ook kiezen om het direct goed aan te pakken en je te laten helpen door iemand die het hele pad al heeft doorlopen. Die precies weet wat nodig is om tot de kern te komen bij jou en patronen weet te doorbreken. Ik heb een succesvol bedrijf weten op te zetten, omdat ik onderneem vanuit wat mij echt voldoening geeft en waarmee ik impact en verschil maak. Ik help jou gericht om dit te realiseren. Samen doorlopen we stap voor stap het proces en versterken we het fundament van vertrouwen.

WIE IS MARIËLLA?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

Maak impact met jouw kracht

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman –

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het programma bij Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

Review, testimonial, ervaringen, referentie

– Denise van Deventer- Hannema –

‘Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn.’

Voorafgaand twijfelde ik of ik na afloop van het programma wel echt richting zou hebben en concrete stappen zou kunnen maken. Ik heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan in dit programma.

Het eerste inzicht dat voor mij belangrijk was is dat ik echt een gevoelsmens ben. Ik heb gemerkt dat ik dit in de laatste jaren langzaamaan heb weggestopt omdat mijn functie/leven/ikzelf van mij verlangde om op een andere manier te functioneren. Ik merkte dat ik daardoor in verschillende omgeving, zowel zakelijk als privé, nooit volledig mijzelf was. Ik ben hier nu veel bewuster van en probeer momenteel meer mijzelf te zijn door minder te denken en meer op mijn gevoel af te gaan.

Mariëlla heeft voor mij het verschil gemaakt door mij terug te brengen naar mijn gevoel. Ik ben veel bewuster bezig om ‘volledig’ mijzelf te zijn in verschillende omgevingen en situaties door te luisteren naar mijn gevoel en niet na te denken over welke kant van mijzelf al dan niet gepast is in een bepaalde situatie, wordt verwacht van anderen of ik bewust niet aan anderen wil laten zien.

Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn. Ondanks dat het stemmetje in mijn hoofd vindt dat ik de juiste opleiding of werkervaring moet hebben om het nieuwe vakgebied te betreden, ga ik in de komende periode na of dit ‘echt waar’ is door te doen, leren en ontdekken. Mariëlla heeft mijn twijfel, angst en onzekerheid omgezet naar nieuwsgierigheid, het willen opdoen van nieuwe kennis, ontmoeten van nieuwe mensen en het willen leren van nieuwe vaardigheden.

Ook heeft de insteek van het programma voor mij een verschil gemaakt. Door de persoonlijke en ontspannen setting en het gebruik van de ruimte en verschillende materialen merkte ik dat ik mijn creativiteit, waarvan ik niet besefte dat ik die had, ruimte kon geven en meer vanuit mijn gevoel sprak en handelde.

Ik zou mensen die van zichzelf weten dat zij in hun huidige functie niet op hun plek zitten maar niet weten ‘wat dan wel’ aanraden om met Mariëlla te werken. Mariëlla kijkt naar wat iemand vanuit de kern enthousiast maakt en koppelt dat aan opgedane kennis en ervaring. Vervolgens kom je gedurende het programma tot nieuwe inzichten waardoor datgene wat jou tegenhoudt kleiner wordt en je meer richting krijgt.

– Karin Zwennicker –

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit programma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het programma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld. En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, review

– Astrid Arduin –

‘Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. ’

Ik heb me voor het programma opgegeven, omdat ik al een tijd twijfelde of ik wel verder wilde in mijn huidige baan. Ik had alleen geen enkel idee wat ik dan wel zou willen of kunnen. De eerste sessie was meteen ontzettend confronterend! Het werd namelijk pijnlijk duidelijk dat ik mezelf compleet had weg gecijferd in de afgelopen jaren. Ik moest dat echt even verwerken, maar bij Mariëlla kwam ik in een warm bad terecht.

Samen met mijn mede-deelnemers leerde ik mezelf elke sessie een beetje beter kennen en kwam ik steeds dichterbij mijn kern. Ik heb enorm genoten van de bijeenkomsten omdat ik dan een paar uurtjes echt alleen met mezelf en mijn ontwikkeling bezig was. Mariëlla is een super coach. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht ze mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen. Ze heeft me geholpen mijn missie te formuleren en heeft me zo in beweging gezet.

Ik ga een eigen onderneming beginnen en weet dankzij Mariëlla precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen: gewoon doen! Ik ben Mariëlla echt dankbaar voor wat zij en haar programma voor mij hebben gedaan.

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp-

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het programma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het programma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

review, testimonial

– Maureen Mijne –

‘De sessies sloten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil.’

Ik geloof niet in toeval. Het is dan ook geen toeval dat ik begin maart op een LinkedIn-post van Mariëlla stuitte. Ik was al een maand of twee op zoek naar iemand die mij verder kon helpen in mijn zoektocht naar de volgende stap in mijn carrière. Ging ik die marketingcommunicatie-opleiding volgen of had ik toch iets anders nodig om daar te komen waar ik wilde? Maar waar was “daar” dan eigenlijk? Ik wist het niet zo goed.

Ik stuurde Mariëlla een berichtje om te connecten en we maakten een afspraak voor een vrijblijvende sessie via Skype. Het viel me toen al op hoe scherp Mariëlla is en hoe goed ze een situatie inschat. Binnen een week zat ik bij de eerste groepssessie en ik wist meteen dat ik de juiste beslissingen had genomen. De sessies sluiten helemaal aan bij wat ik nodig had. De juiste vragen werden gesteld, ik werd uitgedaagd om diep bij mezelf naar binnen te gaan en uit te spreken wat ik echt wil. Die vrijdagmiddagen bij Mariëlla waren voor mij een moment voor mezelf, weg van alle ruis en hectiek. Elke week hebben we een puzzelstukje gevonden en aan het einde van de rit, paste het precies.

Wat Mariëlla terecht opmerkte tijdens onze laatste sessie is dat ik eigenlijk heel goed weet wat ik wil. Ik had het nodig om via deze sessies keuzes te maken, de juiste vorm te vinden en het uit te durven spreken. De ruis in mijn hoofd is weg en ik kan alleen maar zeggen dat ik nu rust, zekerheid en focus heb. We gaan ervoor!

wat anderen zeggen, review

– Rose-Mary Joppe-

‘Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken.’

Een mooie baan bij een gerenommeerd bedrijf waarin ik word gewaardeerd, mooie kansen krijg én de mogelijkheid om parttime te werken zodat ik de opvang van mijn kindjes kan organiseren. En toch heb ik dat sluimerende ‘er is meer’ gevoel. Hellup! Mijn -zorgvuldig opgebouwde- gouden kooitje is misschien niet meer zo vervullend! Ook zie ik mijzelf als een enorme generalist, krachtig op gedrag en vaardigheden, minder krachtig op diepgaande kennis. Dat maakt dat ik niet zo goed kan zien wat ik in de weide wereld kan doen.

Na het programma met Mariëlla durf ik met een open blik naar mijn toekomst te kijken. Ik zie in dat de zekerheden die ik heb ingebouwd in mijn leven niet gebaseerd zijn op ‘groots denken en doen’. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’. Hierdoor is het zaadje geplant.

Mariëlla veegt de vloer aan met de klassieke loopbaantestjes door haar eigentijdse, integrale benadering. I love it! Alle aspecten rondom het (kunnen) vinden van jouw carrière pad komen in haar programma aan bod. Ook gebruikt zij een mix aan werkvormen, van visualisaties tot moodboards, zonder zweverig te worden. Zij is theoretisch sterk onderlegd én heeft de gave mensen goed aan te voelen. Daarnaast is zij een doorzetter en gefocust op resultaat. Ik liep hierdoor na elke sessie de deur uit met concreet gemaakte meters.

Ik ben een sterke voorstander van haar integrale benadering. Regelmatig heeft een mens (onbewuste) mechanismen in zich die het moeilijk kunnen maken om keuzes te maken die 100% passen. Mariëlla tackelt deze consequent en baant hiermee de weg vrij om jouw potentieel te kunnen zien en neer te zetten. Dit alles doet zij met beide benen stevig op de grond; to the point en eerlijk. De resultaten zijn daardoor duurzaam. Geen pleisters plakken, maar het echte werk! Iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit én op zoek is naar duurzaam resultaat, beveel ik dit programma zeker aan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee wat ik zou willen doen als ondernemer, is dit programma geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om authentiek bedrijf op te zetten. Jouw grootste magnetische kracht is uiteindelijk jouw authenticiteit.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Alle sessies vinden plaats op mijn eigen locatie op de Dam 46a te Schiedam. Ik geloof er in dat de beste ideeën ontstaan als jij uit je eigen omgeving komt. Deze plek geeft jou de inspiratie en creativiteit om stappen te nemen richting het ondernemerschap.

Waarom zijn de sessies live?

Alle sessies zijn live en daar is een belangrijke reden voor. Eén van mijn belangrijkste behoeftes is om echt connectie te maken met mijn klanten. Ik wil je energie voelen, ik wil je gezicht en houding zien en ik wil horen wat er allemaal in je omgaat. Vanuit deze persoonlijke connectie ben ik werkelijk op mijn best en boek ik de mooiste resultaten met jou. Deze connectie kan alleen ontstaan als ik je regelmatig live met je samenwerk. De sessies en live dagen vinden plaats op mijn eigen locatie in het inspirerende en historische centrum van Schiedam (Dam 46A). Op 5 minuten lopen zit de lekkerste chocoladewinkel van Schiedam, dus zeker de moeite waard om nog even een rondje te doen als je er toch bent.

Is het mogelijk om het programma in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk. Je mag het bedrag in 1 keer betalen (1945,- inclusief btw), in 2 termijnen van 973,- of in 3 termijnen van 649,-.

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan het programma ‘Maak impact met jouw kracht’? Wat is de tijdsinvestering per week?

Het programma bestaat uit 4 live 1 op 1 momenten en 2 live dagen. De live dagen zijn van 09:30 tot 16:30 uur inclusief lunchpauze. De eerste 1 op 1 sessie duurt 2 uur en daarna heb je 3 sessies van 1,5 uur. Deze sessies plannen we samen in onze agenda en zijn dus goed rondom jouw afspraken of werk te plannen. Alle sessies vinden plaats doordeweeks binnen kantoortijden. De opdrachten die je thuis uitvoert kan je grotendeels zelf plannen. Je besteedt hier ongeveer 2 uur per week aan. Ik plan de sessies en live dagen zo dat je de ene week een activiteit hebt en de andere week een rust moment om te reflecteren. Ik neem je stap voor stap mee, zodat het voor jou behapbaar blijft.

Ik heb het geld op dit moment niet

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Maar heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel energie het kost als je dingen blijft doen die niet meer bij je passen. Je raakt telkens meer van jezelf verwijdert of nog erger je belandt in een burn-out of bore-out. Ga je het zover laten komen?

Of heb je al nagedacht hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om de eerste stap te zetten richting het ondernemerschap.

Ik ben er nog niet klaar voor

Zeg eens eerlijk? Wat is eigenlijk de reden dat je mijn e-book hebt gedownload? Wil je met vertrouwen starten met ondernemen? Of wil je nog langer in die energievretende baan blijven hangen? Wat gaat er de komende periode veranderen als je niets doet? Wat zou er gaan veranderen als je nu wel de stap gaat zetten? Hoeveel vrijheid, plezier en voldoening zou dat je geven? Eerlijk er is nooit echt een goed moment. Ik spreek veel vrouwen die net als jij niet 100% zeker wisten of ze er klaar voor waren. Er was één ding dat ze wel wisten. Ze moesten een keuze maken voor zichzelf en hun dromen waarmaken, want als je niets doet dan ervaar je over een half jaar nog steeds onrust, stress en spijt omdat je niets hebt gedaan.

Ik heb nog een baan. Is het dan wel slim om nu mee te doen?

Jazeker het programma is prima te combineren en daarbij zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent om de overstap van loondienst naar het ondernemerschap te maken. Tijdens het programma leg je de basis voor een authentieke onderneming, zodat je precies weet hoe je het verschil kunt maken met jouw kracht en gedrevenheid en daar moeiteloos klanten mee aan kunt trekken. Toen ik 2,5 jaar geleden startte met ondernemen had ik deze basis nog niet. Ik weet nu dat als ik toentertijd hulp had gehad van iemand die hetzelfde pad had bewandeld ik veel tijd, energie en geld had kunnen besparen door niet langer zelf aan te modderen. Ik geloof dat dit programma jou gaat ondersteunen bij een snelle en soepele overgang naar het ondernemerschap.

Wat gebeurt er in de WhatsApp groep?

In de WhatsApp groep mag je al jouw vragen stellen en vier je samen successen. Ik vind het belangrijk dat jij altijd jouw vraag kan stellen, maar ook je verhaal kwijt kunt als je even vastloopt. Daarnaast zal ik tips, inzichten of motivatie delen.

De WhatsApp groep is ook een hele mooie manier om de andere vrouwen te leren kennen. Ik heb al mooie vriendschappen zien ontstaan in mijn groepen en daarbij is een goed contact goud waard.

Zo haalde Cheryl tijdens een live moment met de groep direct een aantal waardevolle contacten op, waarmee ze direct aan de slag kon om haar droom als cultureel verbinder waar te maken.

En ook Astrid en Karin vonden elkaar als vriendinnen en gelijkgestemden, omdat ze veel met elkaar gemeen hebben.

Nieuwe mensen leren kennen heeft dus enorm veel waarde.

Ja ik wil impact maken met mijn kracht!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book ‘In 5 stappen starten met ondernemen zonder geldzorgen’. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.