1-op-1 maatwerk leiderschapscoaching - Ready to Lead Mentorship

Voor gedreven ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die meer helderheid, richting en zelfvertrouwen willen.

Daadkrachtig en vol zelfvertrouwen jezelf, je bedrijf en/of je team leiden op een manier die voor jou werkt.

Haal het beste uit jezelf en sla een brug tussen je eigen werkgeluk, plezier en krachten en een inspirerend leider voor je bedrijf en/of team(s) te zijn.

myndz business en leiderschapcoach

Krachtige leiderschapscoaching voor meer vertrouwen, impact en plezier.

Impact maken en verschil maken is wat je drijft. Je krijgt het alleen niet altijd voor elkaar wat je voor ogen hebt. Op dit moment ervaar je dat….

Je vooral hard aan het werken bent, alles kost veel energie en je hebt weinig tijd.

Je niet altijd vertrouwen in jezelf voelt. Je bent jezelf geregeld aan het inhouden, kleinhouden of aan het twijfelen aan jezelf.

Je loopt jezelf geregeld voorbij of cijfert jezelf weg, omdat je niemand wilt teleurstellen, geen nee durft te zeggen of alles direct zelf wilt oplossen.

Je motivatie verloren bent, verwijdert bent van jouw kracht en je het plezier even kwijt bent. Misschien heb je zelfs vraagtekens bij je huidige carrière pad.

Je nog te vaak de dingen doet die je eigenlijk niet meer zelf moet doen of telkens ja zegt tegen projecten of opdrachten die je te veel energie kosten en niet (meer) bij je passen.

Je niet de impact maakt in je bedrijf of met je team die je wenst. Je hebt moeite om met jouw leiderschap mensen mee te krijgen in jouw lange termijn visie en om de beoogde doelen te realiseren.

Kortom; er is gedoe wat nu belemmert dat jij enerzijds werkplezier ervaart en anderzijds impact maakt en je doelen realiseert. Je wilt meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. 

myndz business en leiderschapscoach

Ben je klaar voor een groeisprong? Een sprong waar je jezelf, je team(s) en/of je bedrijf naar de next level tilt. Als jij groeit, groeit jouw bedrijf en team automatisch met je mee.

Waarom voor een leiderschapscoach kiezen?

Jij bent de sleutel tot groei en transformatie. Je beseft je dat als jij jouw dromen en doelen wilt realiseren jij eerst jezelf beter hebt te leren kennen en dat je zelf stappen mag maken in jouw leiderschap. Meer helderheid, richting bepalen en zelfvertrouwen ervaren. 

Als je het volgende level wilt bereiken heb je van binnen naar buiten het aan te pakken. Ik geloof dat leiderschap nemen gaat over; grasping things at the root. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken.

Je hebt behoefte om meer in the lead te zijn en daadkrachtig en vol zelfvertrouwen op te komen dagen. Jij bent dan ook ready om:

Het beste uit jezelf, je bedrijf, je team(s) te halen en je impact te vergroten.

De rol te pakken die écht bij je past, te gaan staan voor jouw krachten en waarde en daardoor jezelf, je bedrijf en/of team’s naar de next level te brengen.

Stevig positie in te nemen, je uit te spreken, jouw visie te laten horen en jezelf zichtbaar te maken, zodat je gezien en gehoord wordt.

Het op jouw eigen manier te doen, op jouw voorwaarden, zodat je echt vrijheid, plezier en voldoening ervaart.

Helderheid en focus te hebben op jouw visie en de impact die je beoogt, zodat je bewuste keuzes kunt maken, ownership neemt en richting bepaalt.

Een bevlogen en betrokken team te leiden waar individueel talent floreert, men oplossingsgericht en slagvaardig samenwerkt en met veel plezier een bijdrage wordt geleverd aan de impact en groei ambities.

Ik heb inmiddels 100+ leiders gecoacht en weet wat nodig is om volledig jezelf te zijn, terwijl je impact maakt. Mijn kracht; snel tot de kern komen, vragen stellen die niemand anders stelt, nieuwe perspectieven brengen en een kraakhelder en praktisch plan brengen die snel jouw realiteit shift.

Ready to Lead Mentorship programma

Het 1-op-1 Ready to Lead Mentorship programma is een op maat gemaakt leiderschapscoaching programma voor ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die daadkrachtig en vol zelfvertrouwen zichzelf, hun bedrijf en/of hun team willen leiden op een manier die voor hun werkt.

Jouw spiegel

Ik ben jouw spiegel. Verhelderend, soms confronterend, maar altijd raakt het de kern van wat nu zichtbaar mag worden om leiderschap te nemen. Iets waar het nu vanuit jezelf, collega’s of interne organisatie mogelijk aan ontbreekt.

Jouw sparringpartner

Ik ben jouw sparringpartner en persoonlijke adviseur. Ik denk met jou mee als je advies nodig hebt en wilt sparren over casussen, vraagstukken of even vastloopt. De gehele periode dat we samenwerken sta ik tot jouw beschikking.

Jouw support systeem

Ik ben jouw support systeem. Ik versterk jou om in jouw grootsheid te stappen en in the lead te zijn van jouw eigen pad naar impactvol leiderschap. Je zoekt op waar je jezelf nog kunt stretchen en zet stappen die je eerder voor onmogelijk hield. Wat dat je oplevert; cruciale doorbraken op innerlijk vlak, een vuurtje wat vlamt als nooit tevoren en buitengewoon veel zelfvertrouwen.

Kortom het Ready to Lead Mentorship brengt jou;

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij 100% komt opdagen als jezelf en vertrouwen voelt in jezelf en jouw leiderschap.

Een helder eigen geluid en visie, waarmee jij stevig positie inneemt en je onderscheidt als inspirerend leider en/of excellent werkgever.

Helderheid en focus op jouw lange termijn visie en impact doelen, zodat je bewuste keuzes kunt maken, ownership neemt en richting bepaalt.

Je ervaart meer verbinding, vertrouwen, bevlogenheid en betrokkenheid met de mensen waarmee je samenwerkt.

Wat je doet en hoe je het doet voelt licht en simpel. Je doet het op jouw manier en voorwaarden, zodat je je een vrije, vaardige en relaxte leider voelt.

Rust in je hoofd, omdat gedoe en belemmerende obstakels niet meer in de weg staan en je weet hoe je zelf de leiding kunt nemen.

Je plukt de vruchten van de genomen acties en jouw persoonlijke ontwikkeling die zich direct door vertaald in je persoonlijk leven, je bedrijf en/of je team(s).

Jouw vuurtje vlamt als nooit tevoren, je voelt energie, inspiratie, zin en creativiteit. De energie die dan ontstaat spat ervan af, het maakt je aantrekkelijk en fantastisch leider en het geeft waanzinnig veel voldoening.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Wat kan je praktisch verwachten?

In het Ready to Lead Mentorship programma werken we 3, 6 of 12 maanden intensief 1-op-1 samen voor een transformatie en doorbraak naar een inspirerend leider die vol zelfvertrouwen en daadkracht aan het roer staat van jouw carrière, bedrijf en/of team(s).

Dit programma is speciaal voor gedreven ondernemers, managers en professionals die ongekende impact willen maken vanuit een stevig fundament wat eigen is en rust, vertrouwen, voldoening en plezier geeft.

Inhoud van het Mentorship:

Een Live kick-off van 3 uur in Schiedam;

Elke maand twee persoonlijke coach sessies van 90 minuten op locatie in Schiedam of op verzoek online;

Onbeperkt toegang tot mij als sparringpartner en adviseur;

Ik hanteer een persoonlijke aanpak en stem mijn coaching volledig op jou af. Ik vind het waardevol om naast mijn vaste coach locatie in Schiedam gebruik te maken van coaching in de natuur of op een creatieve plek zoals bijvoorbeeld het museum.

Je kunt 3, 6 of 12 maanden met mij samenwerken. In een persoonlijke kennismaking bepalen we samen de vorm die past bij jouw vraagstuk en behoefte. Jouw investering in het Ready to Lead Mentorship programma is;

3 maanden 2.495,- exclusief btw | 6 maanden 4.950,- exclusief btw | 12 maanden 9.900,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk.

Hannelore Smilde � Mariëlla Vink �

Voor wie is het geschikt

Dit programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectmanagers en professionals zoals bijvoorbeeld HR experts die impact willen maken, het beste uit zichzelf willen halen en verlangen naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

In de basis is een samenwerking met mij vrij simpel.

Altijd 1-op-1 en maatwerk.

Altijd persoonlijk, intensief en voor langere periode.

Altijd raak, openhartig en praktisch.

Wat anderen zeggen

Met wie je het gaat aanpakken

Ik ben Mariëlla Vink, Leiderschaps-, teamcoach en People & Culture expert.

  • 10 jaar HR (project) management ervaring.
  • 100+ leiders gecoacht in het ondernemerschap.
  • Raak, warm & betrokken.

Mijn kracht; snel tot de kern komen, vragen stellen die niemand anders stelt, nieuwe perspectieven brengen en een kraakhelder en praktisch plan brengen.

Impact maken, goed doen en ertoe doen is wat mij drijft. Ik geloof dat goed doen voor jezelf, anderen en je omgeving de toekomst heeft. Consumenten en werknemers zullen telkens kritischer zijn op bedrijven en leiders die een negatief effect hebben op de wereld en meer waarde hechten aan bedrijven en leiders die instaat zijn om een (commerciële) impact te maken. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.

Lees hier meer over mij.

myndz business en leiderschapscoach

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Dit programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectmanagers en professionals zoals bijvoorbeeld HR experts die impact willen maken, het beste uit zichzelf willen halen en verlangen naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

Je kunt 3, 6 of 12 maanden met mij samenwerken. In een persoonlijke kennismaking bepalen we samen de vorm die past bij jouw vraagstuk en behoefte. Jouw investering in het Ready to Lead Mentorship is; 3 maanden 2.495,- exclusief btw | 6 maanden 4.950,- exclusief btw | 12 maanden 9.900,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk.

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Nee ik bied geen losse coach sessies aan. Twijfel je of een programma voor 3 maanden of langer voor jouw vraagstuk noodzakelijk is? Plan een kennismaking in of stuur mij een mail via mariellavink@myndz.com zodat we samen kunnen onderzoeken wat je precies nodig hebt. 

Ik coach je in dit programma 3, 6 of 12 maanden intensief. We starten met een kick- off van 3 uur bij mij op locatie. Daarna ontvang je maandelijks 2 coach momenten van 1,5 uur. Daarnaast ontvang je onbeperkt ondersteuning via Voxer app (vergelijkbaar met WhatsApp) en mail . 

Onze live coach sessies vinden plaats bij mij op kantoor in Schiedam (Nieuwstraat 9). In overleg kunnen we de coach sessie online houden. Je ontvangt bij de start van het programma alle informatie die je nodig hebt.

Ja zeker, graag zelfs. Je kunt je aanmelden voor een Ready to Lead call. We stemmen dan samen af of er een klik is en of mijn coaching de beste keuze voor jou is. Ik beantwoord je vragen altijd graag, stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com als je me een vraag wilt stellen.

Plan direct vrijblijvend jouw Ready to Lead call om kennis te maken.

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar boven