Leiderschapscoaching

Voor toekomstmakers met sociale ambities. 

Je wilt verandering en beweging organiseren. Dat vraagt anders denken, verbinden, nieuwe wegen vinden en buiten de lijntjes kleuren. Hoe je het nu doet, werkt niet meer. Je bent eraan toe om met stevigheid en vanuit verbinding situaties voorbij belemmeringen te tillen. Je wilt leiderschap geven aan een positieve beweging. 

Realiseer door middel van leiderschapscoaching je sociale doelen en ambities, haal het beste uit jezelf en je team en werk effectiever samen.

Leiderschapscoaching Schiedam Rotterdam

Leiderschap geven aan een positieve beweging

Jij werkt in de stadin de publieke sector, bij een afvalbedrijf, buurtinitiatief of bij een organisatie met een sociale ambitie. Je wilt verbetering en vernieuwing op een thema waar jij enthousiast over bent. Hiervoor moet je pionieren, heilige huisjes omverblazen, vooroplopen, nieuwe wegen vinden en soms op ongebaande paden lopen. Het is geweldig en ook een geweldige uitdaging.

Je bent nieuwsgierig hoe je:

Samenwerking kunt organiseren en waardevolle verbinding tot stand brengt tussen verschillende stakeholders.

Complexe vraagstukken en veranderingen in beweging brengt en situaties voorbij belemmeringen tilt.

Vertrouwen en veiligheid creëert voor een vruchtbare samenwerking.

Authentiek jezelf kunt uitspreken over je ambities, doelen en visie, waardoor je op een inspirerende wijze koers bepaalt en mensen meeneemt om deze te realiseren.

Jouw leiderschap versterkt; waardoor je bevlogen en betrokken (project)team(s) kunt leiden waar individueel talent floreert en oplossingsgericht, slagvaardig en met plezier wordt samengewerkt.

De wens is om mensen positief in beweging te brengen, ruimte te regelen voor inbreng van ideeën en oplossingen en effectiever samen te werken met je omgeving. Van denken en praten over, naar samen doen.

Leiderschapscoaching Mariëlla Vink Schiedam Rotterdam

"Ben je klaar om een positieve beweging te leiden en complexe vraagstukken creatief en oplossingsgericht aan te vliegen? Als jij groeit, groeit de rest automatisch met je mee. Mijn aanpak; grasping things at the root. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken. Zodat waar je nu in vastloopt op lange termijn geen issue meer is."

Op dit moment ervaar je vooral…..

Dat je hard aan het werken bent, alles kost veel energie en tijd.

Dat je mensen niet altijd weet te enthousiasmeren, motiveren of inspireren voor de sociale ambities.

Dat je ongeduldig raakt als mensen je niet kunnen volgen.

Dat je geneigd bent om het over te nemen om dingen gedaan te krijgen.

Dat je enthousiast begint, maar in het proces afhaakt als zaken te lang duren.

Dat je niet voldoende ruimte en tijd kan maken voor de zaken die er echt toe doen.

Dat je af en toe nog in gedoe, conflict of tegenwerking terecht komt.

Dat je soms vertrouwen in jezelf verliest en gaat twijfelen aan jezelf.

Dat je niet de resultaten en doelen haalt die je wenst en daarmee je beoogde impact niet kan waarmaken.

Het gaat allemaal om dingen gedaan krijgen en je sociale ambities realiseren. Op een manier dat het goed voelt, je dichtbij jezelf blijft, het plezier geeft, versterkend is en voldoening geeft. 

Zo pakken we het samen aan

Tijdens leiderschapscoaching ga jij jouw leiderschapsrol versterken, zodat je jouw sociale ambities en doelen daadwerkelijk samen met jouw stakeholders kunt realiseren. Mijn coaching komt samen op vier vlakken:

Een positieve beweging leiden

Je spreekt jezelf authentiek uit over de koers en weet mensen op een inspirerende wijze mee te nemen in veranderingen en/of de gezamenlijke ambities, doelen en visie, zodat deze breed gedragen zijn.

Verschil maken doe je samen

Verbinding is de key en de motor tot verandering. Je bent zichtbaar aanwezig, hebt korte communicatielijnen, regelt ruimte voor inbreng van ideeën en oplossingen en staat echt in de wind voor mensen om situaties voorbij belemmeringen te tillen.

Een bevlogen leider

Je kent jouw persoonlijke leiderschapsstijl en rol, waarmee je zelfvertrouwen voelt in je eigen waarden en kwaliteiten. Zodat je niet alleen het beste uit jezelf haalt, maar ook veel voldoening ervaart in wat je doet.

Oplossingsgericht & slagvaardig

Een project of team dat effectief functioneert omdat de inrichting, structuur en processen op orde zijn en jij het optimaal weet te faciliteren en ondersteunen.

Leiderschapscoaching Rotterdam Schiedam

Dit omvat leiderschapscoaching:

Je kunt op twee manieren met mij samenwerken. We bepalen in ons kennismakingsgesprek welke samenwerkingsvorm het beste bij jouw vraagstuk past.

Doorbraak sessie:

Eenmalige live sessie van 2,5 uur in Schiedam (dichtbij Rotterdam);

Direct een doorbraak in jouw vastgelopen vraagstuk, een fris perspectief en inzicht waarom je keer op keer vastloopt met jezelf, met je team of project zodat je met helderheid koers kan bepalen.

Jouw investering is € 495,- exclusief btw.

Dare to lead:

Een live kick-off van 2,5 uur in Schiedam (dichtbij Rotterdam);

Elke maand twee persoonlijke coach sessies van 90 minuten op locatie in Schiedam of op verzoek online;

Onbeperkt toegang tot mij als sparringpartner en adviseur voor al jouw persoonlijke en zakelijke vraagstukken;

Jouw investering voor een samenwerking van 3 maanden is € 2.495,- exclusief btw

Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Ook is een offerte voor jouw bedrijf of werkgever mogelijk.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Dit gaat onze samenwerking jou opleveren

Na afloop van het programma heb je:

Volledig begrip van jouw kernwaarden, kwaliteiten, sterke punten, doel en motivatie. Je weet welke leiderschapsrol en stijl het beste bij je past en hoe je volledig tot je recht komt.

Vertrouwen om je verhaal, sociale ambities en doelen helder en duidelijk te communiceren. Je wordt gezien en gehoord en weet anderen te enthousiasmeren en inspireren.

Een duidelijk plan om jouw doelen te realiseren en de vraagstukken waar je al een tijd mee rondloopt op te lossen. Je hebt focus, richting en je kunt bewuste keuzes maken.

Sterke relaties en verbinding met jouw stakeholders. Je hebt een verbindende aanpak die samenwerking bevordert.

Rust in je hoofd en in het werk. Je voelt je weer vrij, sterk en relaxt.

Leiderschapscoaching voor publieke sector

Voor wie is mijn coaching geschikt

Mijn leiderschapscoaching is geschikt voor ondernemers, directeuren, managers, leidinggevenden, projectleiders, ambtenaren, bestuurders, wethouders, buurtteams en stadsmakers. Je werkt in de publieke sector, bij een buurtinitiatief, afvalbedrijf of een sociaal maatschappelijke organisatie.

In jouw rol wordt je gezien of wordt je steeds meer uitgenodigd om de rol te nemen van veranderaar, kwartiermaker, pionier, aanjager ofwel impactmaker. Je bent voornamelijk bezig met toekomstgerichte verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen voor de samenleving van morgen. Hiervoor is anders denken, samenwerken en doen noodzakelijk. Je voelt je bevlogen in wat je doet en tegelijkertijd loop je tegen zaken aan die ervoor zorgen dat je nog niet de resultaten behaald die je graag zou willen.

Wat anderen zeggen

Met wie je het gaat aanpakken

Ik ben Mariëlla Vink. Een aanpakker die begrijpt hoe je mensen verbindt en in beweging zet.

Ondernemen met mijn buurt heeft mij als ondernemer verrijkt en mijn energie doen ontluiken. Ik geloof dat samenleven een werkwoord is. Een gemeenschap is zo sterk als het wordt onderhouden. Wat het probleem ook is, een betrokken gemeenschap is altijd het antwoord. Verbinding is de key en de motor tot verandering.

Mensen omschrijven mij als direct evenals empathisch. Ik noem het zelf hard op de inhoud, zacht op de relatie. Geen loze woorden, razendsnel tot de kern, prikkelend en raak in mijn vragen en ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

10+ jaar ervaring als HR adviseur, teamleider, (project)management en leiderschap & team coaching, o.a. op ontwikkeling, verandering en vernieuwing van processen en organisatie. Ervaren in het versterken, optimaliseren en ontwikkelen van mens en teams. Lees hier meer over mij.

Leiderschapscoach Mariëlla Vink

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Mijn leiderschapscoaching is geschikt voor ondernemers, directeuren, managers, leidinggevenden, projectleiders, ambtenaren, bestuurders, wethouders, buurtteams en stadsmakers. Je werkt in de publieke sector, bij een buurtinitiatief, afvalbedrijf of een sociaal maatschappelijke organisatie.

In jouw rol wordt je gezien of wordt je steeds meer uitgenodigd om de rol te nemen van veranderaar, kwartiermaker, pionier, aanjager ofwel impactmaker. Je bent voornamelijk bezig met toekomstgerichte verbeteringen, vernieuwingen en veranderingen voor de samenleving van morgen. Hiervoor is anders denken, samenwerken en doen noodzakelijk. Je voelt je bevlogen in wat je doet en tegelijkertijd loop je tegen zaken aan die ervoor zorgen dat je nog niet de resultaten behaald die je graag zou willen.

Je kunt op verschillende manieren met mij samenwerken. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bepalen we welke vorm het beste bij jouw vraagstuk en behoefte past. In delen betalen is mogelijk. Ook is een offerte voor jou bedrijf of werkgever mogelijk.

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Onze live coach sessies vinden plaats bij mij in Schiedam (Nieuwstraat 9), dichtbij Rotterdam. In overleg kunnen we de coach sessie online houden. Je ontvangt bij de start van het programma alle informatie die je nodig hebt.

Ja zeker, graag zelfs. Je kunt je aanmelden voor kennismakingsgesprek. We stemmen dan samen af of er een klik is en of mijn coaching de beste keuze voor jou is. Ik beantwoord je vragen altijd graag, stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com als je me een vraag wilt stellen.

Plan direct vrijblijvend een gesprek om kennis te maken

Leiderschapscoaching
Scroll naar boven