Leiderschapscoaching

Ready to Lead Mentorship

Leiderschapscoaching voor gedreven ondernemers, managers, leidinggevenden en professionals die meer helderheid, richting en zelfvertrouwen willen.

Daadkrachtig en vol zelfvertrouwen jezelf, je bedrijf, je team en/of je project begeleiden op een manier die voor jou werkt.

Realiseer door middel van leiderschapscoaching je doelen en ambities en haal het beste uit jezelf. 

Leiderschapscoaching leiderschapscoach Schiedam Rotterdam

Krachtige leiderschapscoaching voor meer vertrouwen, impact en plezier.

Je bent gedreven op impact te maken en je doelen, dromen en ambities te realiseren. Je krijgt het alleen niet altijd voor elkaar wat je voor ogen hebt. Op dit moment ervaar je dat:

Je vooral hard aan het werken bent, alles kost veel energie en je hebt weinig tijd.

Je niet altijd vertrouwen in jezelf voelt. Je bent jezelf geregeld aan het inhouden, kleinhouden of aan het twijfelen aan jezelf.

Je loopt jezelf geregeld voorbij of cijfert jezelf weg, omdat je niemand wilt teleurstellen, geen nee durft te zeggen of alles direct zelf wilt oplossen.

Je nog te vaak de dingen doet die je eigenlijk niet meer zelf moet doen of zeg je telkens ja tegen projecten of opdrachten die je te veel energie kosten en niet (meer) bij je passen.

Je behaalt niet de resultaten en doelen die je wenst. Je hebt moeite om mensen mee te krijgen, te motiveren, te inspireren en te enthousiasmeren in jouw lange termijn visie en doelen.

Je ziet in jouw team afhankelijke, afwachtende en onzekere teamleden. Of er is sprake van onderling gedoe en gekonkel.

Je bent het plezier kwijt en je motivatie verloren. Je voelt dat vuurtje niet meer, terwijl je normaal zo gedreven bent. Misschien heb je zelfs vraagtekens bij je huidige carrière pad.

Kortom; er is gedoe wat nu belemmert dat jij enerzijds werkplezier ervaart en anderzijds impact maakt en je doelen realiseert. Je zoekt leiderschapscoaching voor meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. 

Leiderschapscoaching leiderschapscoach Schiedam Rotterdam

Ben je klaar voor een groeisprong? Een sprong waar je jezelf, je projecten, je team(s) en/of je bedrijf naar de next level tilt. Als jij groeit, groeit de rest automatisch met je mee.

Waarom voor leiderschapscoaching kiezen?

Jij bent de sleutel tot groei en transformatie. Je beseft je dat als jij jouw doelen en ambities wilt realiseren jij eerst stappen mag maken in jouw zelfverzekerdheid en daadkracht.

Als je nu vastloopt, je dingen niet gedaan krijgt of iets je dwars zit. Werk er aan. Zoek het uit. Regel het. Wees een leider.

Het gaat allemaal om dingen gedaan krijgen en je doelen realiseren. Op een manier dat het goed voelt, je dichtbij jezelf blijft, het plezier geeft, versterkend is en voldoening geeft. 

Mijn aanpak; grasping things at the root. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken. Zodat waar je nu in vastloopt ook op lange termijn geen issue meer is.  

Jij bent dan ook ready om:

Het beste uit jezelf, je bedrijf, je project, je team(s) te halen en met focus en daadkracht doelen te realiseren.

Een dieper begrip te krijgen van jouw kernwaarden, kwaliteiten, motivatie en doel, zodat je vertrouwen voelt en de leiderschapsrol en stijl kunt pakken die echt bij je past en effectief is.

Zelfverzekerd positie in te nemen door jezelf authentiek uit te spreken, jouw visie te laten horen en je verhaal duidelijk over te brengen, zodat je zichtbaar bent en gezien en gehoord wordt.

Helderheid en focus te hebben op jouw doelen; knopen doorhakken, keuzes maken en besluiten nemen op de vraagstukken die spelen.

Jouw leiderschap te versterken; waardoor je bevlogen en betrokken (project)team(s) kunt leiden waar individueel talent floreert en oplossingsgericht, slagvaardig en met plezier wordt samengewerkt.

Volledig te begrijpen waarom je keer op keer vastloopt met jezelf, in je bedrijf, project of team, zodat je in the lead kan zijn en het op lange termijn geen issue meer is.

Vrijheid, plezier en voldoening te ervaren. Jij verdient het om dichtbij jezelf te blijven, het op jouw voorwaarden te doen en je ontspannen te voelen.

Ik heb inmiddels 100+ ondernemers, leidinggevende en professionals gecoacht en weet wat nodig is om volledig jezelf te zijn, terwijl je je doelen realiseert. Mijn kracht als leiderschapscoach; snel tot de kern komen, vragen stellen die niemand anders stelt, nieuwe perspectieven brengen en een kraakhelder en praktisch plan brengen die snel jouw realiteit shift.

Wat houdt het leiderschapscoaching programma in?

Tijdens dit leiderschapscoaching programma ga jij jouw zelfvertrouwen en leiderschap versterken. Zodat je meer helderheid, daadkracht en richting krijgt om jouw doelen te realiseren. Je laat obstakels en zaken waar je elke keer weer in vastloopt achter je. En we ontdekken jouw persoonlijke leiderschapsstijl en rol, die volledig bij jou past en je plezier en voldoening geeft. Het is een investering die jou persoonlijk helderheid, richting en zelfvertrouwen geeft in jouw eigen waarden en kwaliteiten en anderzijds je de tools geeft om anderen te begeleiden, te inspireren en enthousiasmeren.

Dit omvat het programma:

3, 6 of 12 maanden 1-op-1 leiderschapscoaching richting zelfvertrouwen en daadkrachtig leiderschap. We bepalen samen in ons kennismakingsgesprek hoe lang we samenwerken;

Een Live kick-off van 3 uur in Schiedam (dichtbij Rotterdam);

Elke maand twee persoonlijke coach sessies van 90 minuten op locatie in Schiedam of op verzoek online;

Onbeperkt toegang tot mij als sparringpartner en adviseur voor al jouw persoonlijke en zakelijke vraagstukken;

Een persoonlijke aanpak en stem mijn coaching volledig op jou af. Ik maak naast mijn vaste coach locatie in Schiedam gebruik van coaching in de natuur of op een creatieve plek zoals bijvoorbeeld het museum.

Een cadeau aan jezelf:

Een investering die je terug gaat zien in jezelf, in het plezier dat je hebt in je werk en de resultaten die je maakt met je bedrijf, team of project. De investering in dit programma is:

3 maanden 2.495,- exclusief btw | 6 maanden 4.950,- exclusief btw | 12 maanden 9.900,- exclusief btw. 

Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Ook is een offerte voor jouw bedrijf of werkgever mogelijk.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Vergroot jouw impact, vertrouwen en plezier

Dit leiderschapscoaching programma is speciaal voor gedreven ondernemers, managers, leidinggevenden, projectleiders en professionals zoals; specialisten, adviseurs en creatieven. 

Na afloop van het programma heb je:

Vrijheid, plezier en voldoening. Jij verdient het om dichtbij jezelf te blijven, het op jouw voorwaarden te doen en je ontspannen te voelen.

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij 100% komt opdagen als jezelf en vertrouwen voelt in jezelf en jouw leiderschap.

Volledig begrip van jouw kernwaarden, kwaliteiten, sterke punten, doel en motivatie. Je weet welke leiderschapsrol en stijl het beste bij je past en hoe je volledig tot je recht komt.

Vertrouwen om je verhaal, visie en doelen helder en duidelijk te communiceren. Je wordt gezien en gehoord en weet anderen te enthousiasmeren en inspireren.

Een duidelijk plan om jouw doelen te realiseren en de vraagstukken waar je al een tijd mee rondloopt op te lossen. Je hebt focus, richting en je kunt bewuste keuzes maken.

De samenwerking en relaties met je team, jouw klanten of jouw leidinggevende/ management team is versterkt en dient jou in het realiseren van je doelen.

Je plukt de vruchten van de genomen acties van jouw persoonlijke ontwikkeling die zich direct door vertaald in je persoonlijk leven, je bedrijf, je project en/of je team(s).

Rust in je hoofd en in het werk. Je voelt je weer vrij, sterk en relaxt.

Leiderschapscoaching leiderschapscoach Schiedam Rotterdam

Voor wie is het geschikt

Dit leiderschapscoaching programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectleiders en professionals; zoals bijvoorbeeld specialisten, creatieven en (HR) adviseurs. 

Je wilt het beste uit jezelf halen en je verlangt naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

In de basis is een samenwerking met mij vrij simpel.

Altijd 1-op-1 en maatwerk.

Altijd persoonlijk, intensief en voor langere periode.

Altijd raak, openhartig en praktisch.

Wat anderen zeggen

Met wie je het gaat aanpakken

Ik ben Mariëlla Vink, Leiderschaps-, carrière-, teamcoach en People & Culture expert.

  • 10 jaar HR (project) management ervaring.
  • 100+ leiders gecoacht in het ondernemerschap.
  • Raak, warm & betrokken.

Mijn kracht; snel tot de kern komen, vragen stellen die niemand anders stelt, nieuwe perspectieven brengen en een kraakhelder en praktisch plan brengen.

Impact maken, goed doen en ertoe doen is wat mij drijft. Ik geloof dat goed doen voor jezelf, anderen en je omgeving de toekomst heeft. Consumenten en werknemers zullen telkens kritischer zijn op bedrijven en leiders die een negatief effect hebben op de wereld en meer waarde hechten aan bedrijven en leiders die instaat zijn om een (commerciële) impact te maken. Daar wil ik een bijdrage aan leveren.

Lees hier meer over mij.

Leiderschapscoaching leiderschapscoach Schiedam Rotterdam

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Dit leiderschapscoaching programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectleiders en professionals; zoals bijvoorbeeld specialisten, creatieven en (HR) adviseurs.  Je wilt het beste uit jezelf halen en je verlangt naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

Dit leiderschapscoaching programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectleiders en professionals; zoals bijvoorbeeld specialisten, creatieven en (HR) adviseurs.  Je wilt het beste uit jezelf halen en je verlangt naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

Dit leiderschapscoaching programma is geschikt voor ondernemers, oprichters, directeuren, managers, teamleads, leidinggevenden, projectleiders en professionals; zoals bijvoorbeeld specialisten, creatieven en (HR) adviseurs.  Je wilt het beste uit jezelf halen en je verlangt naar meer helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat je écht plezier en voldoening ervaart. 

Je kunt 3, 6 of 12 maanden met mij samenwerken. In een persoonlijke kennismaking bepalen we samen de vorm die past bij jouw vraagstuk en behoefte. Jouw investering in het Ready to Lead Mentorship is; 3 maanden 2.495,- exclusief btw | 6 maanden 4.950,- exclusief btw | 12 maanden 9.900,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk. Ook is een offerte voor jou bedrijf of werkgever mogelijk.

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Nee ik bied geen losse coach sessies aan. Twijfel je of een programma voor 3 maanden of langer voor jouw vraagstuk noodzakelijk is? Plan een kennismaking in of stuur mij een mail via mariellavink@myndz.com zodat we samen kunnen onderzoeken wat je precies nodig hebt. 

Ik coach je in dit programma 3, 6 of 12 maanden intensief. We starten met een kick- off van 3 uur bij mij op locatie. Daarna ontvang je maandelijks 2 coach momenten van 1,5 uur. Daarnaast ontvang je onbeperkt ondersteuning via Voxer app (vergelijkbaar met WhatsApp) en mail . 

Onze live coach sessies vinden plaats bij mij in Schiedam (Nieuwstraat 9), dichtbij Rotterdam. In overleg kunnen we de coach sessie online houden. Je ontvangt bij de start van het programma alle informatie die je nodig hebt.

Ja zeker, graag zelfs. Je kunt je aanmelden voor kennismakingsgesprek. We stemmen dan samen af of er een klik is en of mijn coaching de beste keuze voor jou is. Ik beantwoord je vragen altijd graag, stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com als je me een vraag wilt stellen.

Plan direct vrijblijvend een gesprek om kennis te maken

Leiderschapscoaching leiderschapscoach Schiedam Rotterdam
Scroll naar boven