Kickstart sessie

Voor vrouwen die willen starten met ondernemen, maar nog niet goed weten waar ze moeten beginnen. Ik help je helder te maken hoe je kunt beginnen en welke stappen je daarvoor te nemen hebt. Zodat je vol vertrouwen de eerste stappen richting het ondernemerschap zet.

myndz ondernemerscoach

Herken je dit?

Je hebt besloten dat je wilt starten met ondernemen. Je weet alleen niet goed waar je moet beginnen en wat dan precies de stappen zijn die je moet nemen.

Je wilt je baan in loondienst opzeggen of je hebt dit net gedaan. Je voelt alleen onrust, omdat je eigenlijk geen helder plan hebt hoe je het gaat aanpakken.

Je voelt je onzeker en twijfelt vaak over je plannen om te gaan ondernemen. Kan je er wel voldoende geld mee verdienen? En zitten mensen wel op jou te wachten?

Je hebt veel ideeën en daardoor is het een chaos in je hoofd, je mist focus.

Je voelt je vaak eenzaam met je ideeën en plannen, want in je omgeving heb je geen mensen die je kunt vragen om tips en adviezen.

Je merkt dat het negatieve stemmetje je dan toch weer tegenhoudt om de eerste stap te zetten. Je baalt, want je voelt aan alles dat je er klaar voor bent om een stap te zetten.

myndz carriere coach

Your greatness is not what you have, it’s what you give.

Hi! Ik ben Mariëlla

Hi, ik ben Mariëlla en geloof dat starten met ondernemen niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Kiezen voor het ondernemerschap is eng, maar zo ongelofelijk bevrijdend. En ik geloof dat iedereen het kan. Je hebt alleen even de juiste begeleiding nodig om erachter te komen hoe je kunt beginnen.

Ik heb het hele pad al bewandeld en sta op het punt waar jij graag wilt zijn. 

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden wat mij vertelde dat ik wilde ondernemen. Maar waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? 

Totdat mijn dierbare tante Tineke op een gegeven moment overleed en ik dacht: Wat ben ik nou eigenlijk aan het doen? Ik ben hier niet om dag in, dag uit iets te doen waar ik eigenlijk geen energie van krijg.  

En dus nam ik het risico.  

Een besluit waar ik elke dag nog dankbaar voor ben. Ik heb de juiste begeleiding gezocht en nu, 2,5 jaar later, heb ik een succesvol bedrijf waarmee ik mensen zoals jij help om in vertrouwen de stap naar het ondernemerschap te nemen. Meer over mij.

myndz ondernemerscoach

Stel je voor dat…..

Je voelt dat je klaar bent om te starten met ondernemen;

Je glashelder hebt waar je moet beginnen en welke stappen je moet zetten;

Je met een zelfverzekerd gevoel je eerste stappen richting het ondernemerschap maakt;

Je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn voor anderen, zodat je impact en verschil kunt maken;

Je belemmerende patronen weet te doorbreken, waardoor je je niet meer laat tegenhouden een stap te zetten;

Je kunt losbreken uit de baan wat je al zolang geen energie meer geeft.

Hoeveel zou dat je waard zijn?

Kickstart Sessie

In een live kickstart sessie van 2 uur ga ik je helpen om helder te maken hoe je kunt beginnen met ondernemen. Ik geef je overzicht en handvatten, zodat je een plan hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij scherp krijgt hoe je van toegevoegde kunt zijn voor anderen, we onderzoeken en tackelen jouw belemmerende gedachten en maken een plan om te starten met ondernemen. We delen het plan op in behapbare kleine stappen en acties, zodat je in beweging komt en naar huis gaat met een plan waar je heel veel zin in hebt.

Na deze kickstart sessie heb je:

Meer zicht op jouw verlangens en hoe je jezelf kunt inzetten als ondernemer;

Helder welke belemmerende patronen je tegenhouden en hoe je deze kan doorbreken;

Glashelder hoe je kan starten met ondernemen;

Een plan en overzicht van stappen die je kunt zetten om in beweging te komen richting het ondernemerschap.

Wat omvat een kickstart sessie?

2 uur live coaching met persoonlijke coach begeleiding van mij;

Na 2 weken een vervolg online sessie van 30 minuten. Ik beantwoord de laatste vragen en ben jouw stok achter de deur zodat je daadwerkelijk gerichte actie neemt naar het ondernemerschap;

Voorafgaand aan de kickstart sessie vul je een vragenformulier in, zodat jij je kunt voorbereiden op onze sessie en ik mij kan verdiepen in jou en jouw verlangens.

Na een kickstart sessie voel je vooral rust en vertrouwen om te starten met ondernemen. Ik zie nog zoveel vrouwen kiezen voor de zekerheid van een baan die ze al een hele lange tijd geen energie meer geeft. En niet kiezen voor hetgeen waar hun hart echt sneller van gaat kloppen. Je denkt dan ‘ach mijn baan is ook wel prima’. Je kiest weer voor je comfortabele leven. Maar ze zeggen heel vaak: Een comfortabel leven is het grootste gevaar voor een geweldig leven. Ik ga je laten inzien dat ondernemen niet moeilijk of lastig is en dat het ontzettend veel vrijheid, plezier en voldoening gaat geven. Laat mij je helpen! Ik heb het hele pad al doorlopen en weet precies hoe je kunt beginnen. Het is namelijk niet zo ingewikkeld als je denkt. Ik geloof dat iedereen het kan. Je hebt alleen even een duwtje in de rug nodig en de juiste begeleiding om erachter te komen hoe je kunt beginnen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Investering

De investering in de kickstart sessie is 297,- incl. btw.

WANNEER

We plannen onze kickstart sessie en vervolgafspraak samen in, op basis van onze agenda.

Waar

De kickstart sessie vindt plaats op locatie in Schiedam. Het adres is Dam 46A. De beste ideeën ontstaan als jij uit je eigen omgeving komt.

Wat anderen zeggen

Ja ik wil handvatten om te starten met ondernemen!

Scroll naar top