Inspirerende spreker Mariëlla Vink

Breng de buurt positief in beweging

Als aanjager en kwartiermaker van schone dagen wist Mariëlla met haar buurtinitiatief De Vuilstort bewoners op een creatieve en positieve manier te activeren om samen de omgeving schoon te houden. Haar ervaring als initiatiefnemer en community builder in de wijk combineert Mariëlla met haar jarenlange ervaring als leiderschapscoach.

Spreekt over; Burgerkracht, gemeenschapskracht, bewonersinitiatieven, afvalinzameling, community building, stadsontwikkeling, gedragsverandering & leiderschap.

Altijd een raak, energiek & bevlogen verhaal.

Inspirerende spreker Mariëlla Vink

Samenwerken om de buurt positief in beweging te krijgen.

Hoe creëer je een positieve beweging om samen met bewoners complexe vraagstukken zoals afvaldumpingen op te lossen? Wat het probleem ook is, een betrokken buurt is altijd het antwoord. Ik geloof dat samenleven een werkwoord is. Verbinding is de key en de motor tot verandering.

Opzoek naar een inspirerend spreker voor jullie event, bijeenkomst of inspiratie sessie? En ben je nieuwsgierig hoe ik het aanpak? Dit kan ik voor jullie betekenen;

Een inspirerend verhaal over het initiatief de Vuilstort, hoe ik samen met buurtgenoten de mouwen heb opgestroopt om de omgeving schoner te krijgen.

Mijn lessen en tips hoe je een buurt in beweging brengt en ruimte regelt voor de samenleving om zelf aan oplossingen te werken.

Hoe je vertrouwen, verbinding en positief gedrag kunt stimuleren en organiseren.

Hoe je stevigheid kunt bieden aan actieve bewoners en buurtinitiatieven, situaties voorbij belemmeringen kunt tillen en creatieve out of the box oplossingen inzet.

Mijn aanbevelingen voor een specifiek vraagstuk in jullie buurt of stad.

Mariëlla Vink inspirerend spreker afvalvraagstukken

"Wat het probleem ook is, een betrokken buurt is altijd het antwoord. Ik geloof dat samenleven een werkwoord is. Verbinding is de key en de motor tot verandering. We doen het. Samen"

Aanjager van buurtinitiatief De Vuilstort

Op 1 oktober 2022 ben ik het Instagram account @devuilstortschiedam gestart. Ik voelde mij geroepen om de verwaarlozing, vervuiling en negativiteit aan te pakken in mijn wijk. Dagelijks geconfronteerd met enorme grofvuil en huisraad dumpingen, besloot ik mijn wijk wakker te schudden. Wat begon met elke dag een foto van het afvalpunt, mondde uit in een levendig ondernemend buurtinitiatief. Het resultaat; van 5 schone dagen per maand (2022), naar gemiddeld 20 schone dagen per maand (2023).

Rol van Mariëlla:

Bewoners bewust maken van hun eigen gedrag en verantwoordelijkheid.

Aanjager, community building en kwartiermaker.

De ‘gevestigde orde’ een fris perspectief en een creatieve oplossing geven.

Beweging organiseren in een niet sexy thema.

Van de wijk naar een stads brede aanpak organiseerde ik samen met de gemeente Schiedam en het afvalbedrijf Irado NV. een stads breed event en lokale wijk acties om container adoptanten en bewoners meer slagkracht en motivatie te geven bij hun activiteiten in de wijk. Lees hier meer over De Vuilstort. 

Praktische informatie

Zoek je een inspirerende spreker voor jouw event, bijeenkomst of inspiratie sessie? We kijken altijd samen naar een maatwerk verhaal om aan te sluiten bij de doelgroep en doel van het event. Een keynote van mij is altijd raak, energiek en een bevlogen verhaal met een fris perspectief. We zorgen voor voldoende interactie met het publiek, praktische handvatten om direct aan de slag te gaan en het publiek gaat met goede energie en positief gevoel naar huis.

Mariëlla spreekt over

Burgerkracht, gemeenschapskracht, stadsontwikkeling, bewonersinitiatieven, bewoners betrokkenheid, afvalinzameling, community building, gedragsverandering & leiderschap.

Voor wie

Gemeenten, afvalbedrijven,  maatschappelijke organisaties, afval initiatieven, buurtinitiatieven, buurtteams, woningcoöperaties en centrummanagement. Een keynote kan zich zowel richten op bewoners als professionals. 

Prijsrange

Het tarief voor een keynote presentatie ligt tussen de 500 – 1500 euro exclusief btw per opdracht. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Voor andere vormen, zoals het volledig (conceptueel) uitdenken en organiseren van events, bijeenkomsten of inspiratiesessies maak ik graag een offerte.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Deze organisaties gingen je voor

Over Mariëlla Vink; kwartiermaker, aanjager en dwarsdenker.

Ik ondersteun toekomstmakers in de stad, in de publieke sector, bij afvalbedrijven, buurtinitiatieven en sociale organisaties hun slagkracht te vergroten, beweging te organiseren en uitdagende complexe of vastgelopen (maatschappelijke) vraagstukken creatief en out-of-the-box aan te pakken.

Als kwartiermaker, procesbegeleider, inspirerend spreker en coach help ik je deze vraagstukken anders aan te vliegen, nieuwe wegen te vinden en met toekomstbestendige oplossingen te komen.

Mensen omschrijven mij als direct evenals empathisch. Ik noem het zelf hard op de inhoud, zacht op de relatie. Geen loze woorden, razendsnel tot de kern, prikkelend en raak in mijn vragen en ben niet bang om buiten de lijntjes te kleuren.

Een ervaren HR expert met 10+ jaar ervaring als adviseur, teamleider, (project)management en team coaching, o.a. op ontwikkeling, verandering en vernieuwing van processen en organisatie. Ervaren in het versterken, optimaliseren en ontwikkelen van mens en teams. Gediplomeerd HBO Human Resources Management en coaching en training gehad op het gebied van talent en teamontwikkeling. Lees hier meer over mij.

Over spreker Mariëlla Vink
Scroll naar boven