MYNDZ coaching

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE VROUW DIE CARRIÈRE WILT MAKEN OP JOUW EIGEN VOORWAARDEN?

Verlang jij er ook zo naar om meer voldoening uit je werk te halen en je ambities waar te maken op jouw voorwaarden?

 • Je haalt al een tijd geen plezier meer uit je werk, het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen maakt je moedeloos.
 • Je voelt aan alles dat er meer uit jezelf te halen is, maar je kunt er alleen niet de vinger opleggen, wat dan en vooral hoe dan!
 • Je blijft het waarmaken van je ambities maar uitstellen, zorgvuldig stop je je verlangens weg voor een later moment.
 • Je voelt dat je vastzit en niet in beweging durft te komen door de angst dat als je een stap neemt het weleens helemaal mis kan gaan.
 • Je weet niet goed wat je talenten en kwaliteiten zijn, je voelt weinig vertrouwen in jezelf.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin en werk, ze kunnen toch niet zonder mij? Je streeft naar perfectie zodat iedereen tevreden is, maar je voelt dat de energie je volledig is ontnomen.

Hoe zou het voor je zijn om jouw droombaan te vinden?
Stel jezelf eens voor dat je jouw vuur voluit laat branden, je lang gekoesterde ambities waar gaat maken en weer energie uit je werk haalt. En dat allemaal ‘on your terms’.

Geen slopend lange dagen, maar energiek naar je werk. Doen waar je goed in bent en tegelijk een stapje extra zetten zodat je optimaal gebruik maakt van je potentieel. Je prioriteit geeft aan jezelf en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Erkenning krijgt voor je talenten en je vertrouwen met de dag ziet toenemen. Je niet laat leiden door je comfortzone en je angsten los laat die je niet langer meer dienen. Hoe zou dat voor je zijn?

MAAK WERK VAN JOUW AMBITIE!

Het is allemaal mogelijk door regie te nemen over jouw carrière op jouw voorwaarden. Ik geef je weer richting in mijn één op één coach programma ‘Maak werk van je ambitie’. Ik bied je een programma waar je in 6 weken jouw volledige potentieel gaat benutten. Samen doorlopen we 5 stappen:

 1. Wat is mijn verlangen?
  In deze stap leggen we de basis, je krijgt inzicht in jezelf, je verlangens en jouw ambities. Na deze sessie heb je concreet welke verlangens je hebt en heb je een stip op de horizon gezet.
 2. Wat houdt mij tegen?
  In deze stap ontdek je wat je precies tegenhoudt en neem je afscheid van obstakels die je niet meer dienen. Na deze stap voel je vertrouwen in jezelf.
 3. Wat wil ik nu eigenlijk echt?
  In deze stap ontdek je jouw talenten, kwaliteiten en persoonlijke waarden. Na deze stap weet je waar je goed in bent en wat jou voldoening geeft.
 4. Hoe ga ik dit realiseren?
  In deze stap maken we een plan wat helder maakt welke stappen je concreet moet zetten om daar te komen waar je wilt zijn. Je leert keuzes maken en je krijgt richting en focus.
 5. Nu ga ik het doen!
  Je weet wat je wilt en wat je daarvoor te doen hebt, nu ga je het doen! Ik leer je hoe je in beweging komt en blijft.
MYNDZ coaching

Ik ben een groot supporter van ambitieuze vrouwen.
Het is mijn missie dat elke vrouw met plezier naar haar werk gaat en dat prachtige talentvolle vrouwen, zoals jij, volledig hun potentieel gaan benutten. Zodat jij carrière kunt maken op jouw eigen voorwaarden en trouw blijft aan jezelf.

De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf, dat je richting vindt in je carrière, dat je barrières doorbreekt, dat je een ijzersterk vertrouwen krijgt in jezelf en de regie neemt over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Na het één op één coach programma ben je in staat om jouw ambities waar te maken en heb je stappen gezet om daar te komen.

 • Je hebt glashelder wat je precies wilt.
 • Je maakt krachtige keuzes die je vooruit brengen.
 • Je hebt een heldere visie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je weet wat jouw talenten en persoonlijke waarden zijn en benut volledig jouw potentieel
 • Je hebt voldoende vertrouwen in jezelf en je durft uit je comfortzone te stappen.
 • Je voelt je gedreven om je dromen waar te maken.
 • Je hebt een plan voor een vliegende start richting een baan waar je voldoening uithaalt.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
coach

WAT IS JOUW INVESTERING?

Allereerst investeer je in jezelf. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw talenten en ambities en investeert tijd om daar te komen. Het coaching traject bestaat uit 6 sessies. Tussen de sessies door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn aan het programma.

De financiële investering voor het waarmaken van jouw ambities is € 1.150,- incl. BTW. Dit bedrag is ook in 2 delen te voldoen van € 575,- incl BTW.

Dit is je kans, benut jouw potentieel en maak je ambities waar!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

WIE IS MARIËLLA?

Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière op jouw voorwaarden.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met het maken van een switch. Daarom support ik jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten. Meer over mij.

MYNDZ coaching events blog

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden een ambitie sessie te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou over de streep juichen om jouw doelen te behalen is wat ik echt gaaf vind. Ik ben een coach die is gefocust op resultaat. Ik ga in alles wat ik doe voor goud! Ik ben een rasechte supporter en sta met een liefdevol hart jou aan te moedigen om te groeien en ik help je in jouw ontwikkeling, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten en jouw ambities waar gaat maken.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Ik ben altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en zeg dan ook ronduit wat ik denk. Alles om jou een liefdevolle schop onder je kont te geven. Het zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen met je en we direct stappen kunnen maken. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik omgeef mij graag in een inspirerende omgeving en daarom maak ik gebruik van 2 vaste coach locaties in Schiedam of Rotterdam. De precieze locatie spreken we vooraf met elkaar af. Kom ik jou kant op? Geen probleem, ik reken boven op de genoemde prijzen reiskosten à € 0,19 p/km.

Hoe lang duren de coachsessies?

Het één op één coach programma ‘Maak werk van je ambitie’ bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Daarnaast voer je thuis opdrachten uit en ga je aan de slag met het waarmaken van je ambities. Je besteed tussen de sessies ongeveer 0,5 dag aan voorbereidingen voor de volgende sessie.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het traject in 2 delen van € 575,- incl. BTW betalen. Het eerste deel betaal je voor de eerste sessie, het tweede deel halverwege het traject.

Ja ik zet een eerste stap en laat mijn vuur branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

ambitie