MYNDZ coaching

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE VROUW DIE HAAR AMBITIES WILT REALISEREN?

Verlang jij er ook zo naar om meer voldoening uit je werk te halen en je ambities waar te maken op jouw voorwaarden?

 • Je haalt al een tijd geen plezier meer uit je werk, het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen maakt je moedeloos.
 • Je voelt aan alles dat er meer uit jezelf te halen is, maar je kunt er alleen niet de vinger opleggen, wat dan en vooral hoe dan!
 • Je blijft het waarmaken van je ambities maar uitstellen, zorgvuldig stop je je verlangens weg voor een later moment.
 • Je voelt dat je vastzit en niet in beweging durft te komen door de angst dat als je een stap neemt het weleens helemaal mis kan gaan.
 • Je weet niet goed wat je talenten en kwaliteiten zijn, je voelt weinig vertrouwen in jezelf.
 • Je voelt je verantwoordelijk, je streeft naar perfectie zodat iedereen tevreden is, maar je voelt dat de energie je volledig is ontnomen.

Hoe zou het voor je zijn om jouw droombaan te vinden?
Stel jezelf eens voor dat je jouw vuur voluit laat branden, je ambities realiseert en volop energie uit je werk haalt. En dat allemaal ‘on your terms’.

Je dag energiek starten. Doen waar je goed in bent en tegelijk een stapje extra willen zetten zodat je optimaal gebruik maakt van je potentieel. Je prioriteit geeft aan jezelf en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Je erkenning krijgt voor je talenten en je vertrouwen hebt in jezelf. En impact maakt door je talenten en gedrevenheid in te zetten voor een ander. Hoe zou dat voor je zijn?

MAAK JE AMBITIE WERKELIJKHEID!

Het is allemaal mogelijk door regie te nemen over jouw carrière op jouw voorwaarden. Ik geef je weer richting in mijn één op één coach programma ‘Maak je ambitie werkelijkheid’. Ik bied je een programma waar je in 6 weken jouw volledige potentieel gaat benutten. Samen doorlopen we 6 stappen:

 1. Wat is mijn verlangen?
  In deze stap leggen we de basis, je krijgt inzicht in jezelf, je verlangens en jouw ambities. Na deze sessie heb je concreet welke verlangens je hebt en heb je een stip op de horizon gezet.
 2. Wat houdt mij tegen?
  In deze stap ontdek je wat je precies tegenhoudt en neem je afscheid van obstakels die je niet meer dienen. Na deze stap voel je vertrouwen in jezelf.
 3. Wat maakt mij gedreven?
  Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? We onderzoeken wat je energie geeft, waar je inspiratie van krijgt en wat je nu echt motiveert. Na deze stap weet je wat jouw brandstof is om in actie te komen.
 4. Wat zijn mijn natuurlijke krachten en talenten?
  In deze stap ontdek je jouw talenten, kwaliteiten en persoonlijke waarden. Na deze stap weet je waar je goed in bent en wat jou voldoening geeft.
 5. Richting kiezen, wat wil ik nu echt?
  Voor wie kan ik van betekenis zijn en hoe zet ik mijn gedrevenheid en talenten optimaal in om van toegevoegde waarde voor een ander te zijn. Je weet nu wat je echt wilt en je krijgt richting en focus.
 6. Nu ga ik het doen!
  Je weet wat je wilt, nu ga je het doen! In deze stap maken we een plan wat helder maakt welke stappen je concreet moet zetten om daar te komen waar je wilt zijn. Ik leer je hoe je in beweging komt en blijft.
MYNDZ coaching

Het is mijn missie dat elke vrouw met plezier naar haar werk gaat en dat prachtige talentvolle vrouwen, zoals jij, volledig hun potentieel gaan benutten. Zodat jij carrière kunt maken op jouw eigen voorwaarden en trouw blijft aan jezelf.

De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf, dat je richting vindt in je carrière, dat je barrières doorbreekt, dat je een ijzersterk vertrouwen krijgt in jezelf en de regie neemt over jouw carrière op jouw voorwaarden.

Na het één op één coach programma ben je in staat om jouw ambities waar te maken en heb je stappen gezet om daar te komen.

 • Je hebt glashelder wat je precies wilt.
 • Je maakt krachtige keuzes die je vooruit brengen.
 • Je hebt een heldere visie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je weet wat jouw talenten en persoonlijke waarden zijn en benut volledig jouw potentieel
 • Je hebt voldoende vertrouwen in jezelf en je durft uit je comfortzone te stappen.
 • Je voelt je gedreven om je dromen waar te maken.
 • Je hebt een plan voor een vliegende start richting een baan waar je voldoening uithaalt.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
coach

WAT IS DE INVESTERING IN DIT PROGRAMMA?

Allereerst investeer je in jezelf. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw talenten en ambities en investeert tijd om daar te komen. Het coach programma bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Tussen de sessies door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn aan het programma.

De financiële investering voor het realiseren van jouw ambities is 1.475,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 738,- incl btw of 3 delen van 492,- incl btw te voldoen.

Dit is je kans, benut jouw potentieel en realiseer je ambities!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

WIE IS MARIËLLA?

Het gezicht van een talentvolle vrouw die straalt, omdat ze weer richting heeft gevonden, maakt mij waanzinnig gelukkig! Ik help ambitieuze vrouwen antwoord te geven op de vraag ‘wat wil ik nu echt?’. Ik geef je weer richting, door je te leren krachtige keuzes te maken, barrières te doorbreken en een ijzersterk vertrouwen te bouwen, zodat je de regie neemt over je eigen carrière en je ambities werkelijk realiseert.

Ik weet als geen ander hoe het is om rond te lopen met het gevoel ‘is dit het nou?’. Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Een tijd lang zette ik mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik kan toch niet zomaar een goed betaalde baan opzeggen?! Toch brandde er een vuur in mij. Het vertelde mij dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik besloot in het diepe te springen en leef nu mijn droom. Het is het mooiste cadeau wat ik mijzelf heb gegeven.

Ik deel graag mijn persoonlijke ervaringen met het maken van een switch. Daarom help ik jou graag om het beste uit jezelf te halen en je volledige potentieel te benutten. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp- 

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

wat anderen zeggen, Talisa

– Talisa  Huntink- 

‘Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ze zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!’

Ik heb de ambitie om echt te gaan doen wat ik leuk vind. Mijn hart volgen! Met name de beren die ik op de weg zie houden mij tegen om het echt waar te maken. Als ik mijn dromen wil nastreven ben ik bang dat ik mijn baan moet opzeggen en dan zonder geld kom te zitten en misschien wel niet meer uit die situatie kan komen.

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Ik kan wel stil blijven zitten, want dat is lekker veilig, maar dat maakt mij uiteindelijk niet gelukkig en kan ik er beter voor kiezen om een (relatief) ‘enge’ stap te nemen om echt in actie te komen om mijn geluk wel na te streven, hoe eng ook. Ik ben na het gesprek met Mariëlla daarom direct weer gaan solliciteren en heb nog iets anders lopen waarvan ik hoop dat het slaagt! 

Ik zou anderen aanraden om het programma te doen, omdat Mariëlla een hele goede analyse kan maken van iemand op basis van enkel een Instagram account bijvoorbeeld. Mariëlla zegt direct treffende dingen alsof ze mij echt kent. Geen poespas en dat werkt!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk je ambities en doelen laten realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik ben een coach die is gefocust op resultaat. Ik ga in alles wat ik doe voor goud! Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten en jouw ambities realiseert.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Ik ben altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en zeg dan ook ronduit wat ik denk. Het zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen met je en we direct stappen kunnen maken. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik omgeef mij graag in een inspirerende omgeving en daarom maak ik gebruik van een vaste coach locatie in Schiedam. Het adres deel ik met jij bij inschrijving.

Hoe lang duren de coachsessies?

Het één op één coach programma ‘Maak je ambitie werkelijkheid’ bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Daarnaast voer je thuis opdrachten uit en ga je aan de slag met het realiseren van je ambities. Je besteed tussen de sessies ongeveer 0,5 dag aan voorbereidingen voor de volgende sessie. De sessies plannen we ongeveer om de week, zodat je voldoende tijd hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten.

Is het mogelijk om het programma in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het traject in 2 delen van 738,- incl. btw betalen of 3 delen van 492,-. Het eerste deel betaal je voor de eerste sessie, het tweede deel halverwege het programma. En het eventueel derde deel betaal je 2 weken voor het einde van het programma.

Ja ik zet een eerste stap en laat mijn vuur branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

tips voor je ambitie te realiseren