MYNDZ coaching

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE VROUW DIE CARRIÈRE WILT MAKEN OP JOUW EIGEN VOORWAARDEN?

Verlang jij er ook zo naar om meer voldoening uit je werk te halen en je ambities waar te maken op jouw voorwaarden?

 • Je werk is al een lange tijd een sleur. Je piekert je rot over waar dit gevoel vandaan komt en je krijgt de rillingen bij de gedachten dat er voorlopig geen verandering inkomt.
 • Je voelt aan alles dat er meer uit jezelf te halen is, dat je meer in je mars hebt. Maar tegelijkertijd heb je eigenlijk alles prima voor elkaar. Je voelt je schuldig dat je überhaupt nadenkt over een verandering.
 • Je voelt dat je ambities hebt, maar concreet weet je eigenlijk niet wat je wilt, laat staan dat je stappen weet te zetten om ze waar te maken.
 • Het roer omgooien boezemt je angst in. Desondanks weet je dat er eigenlijk maar één optie is en dat is trouw blijven aan jezelf.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin en werk, ze kunnen toch niet zonder mij? Dus streef je naar perfectie zodat iedereen tevreden is, maar ga je ondertussen volledig voorbij aan jouw eigen verlangens.

Dit kan en moet anders!
Stel jezelf eens voor dat je jouw vuur voluit laat branden, je lang gekoesterde ambities waar gaat maken en weer energie uit je werk haalt. En dat allemaal ‘on your terms’.

Geen slopend lange dagen, maar energiek naar je werk. Doen waar je goed in bent en tegelijk een stapje extra zetten zodat je optimaal gebruik maakt van je potentieel. Je prioriteit geeft aan jezelf en keuzes maakt die goed voor jou zijn. Erkenning krijgt voor je talenten en je vertrouwen met de dag ziet toenemen. Je niet laat leiden door je comfortzone en je angsten los laat die je niet langer meer dienen.

MAAK WERK VAN JOUW AMBITIE!

Het is allemaal mogelijk door regie te nemen over jouw carrière op jouw voorwaarden. Ik support je graag in mijn één op één coaching traject. Je kunt elke carrière krijgen die je wilt als je maar bereid bent om een eerste stap te zetten!

Ik bied je een coaching traject waar je in 6 weken jouw volledige potentieel gaat benutten. We doen dit aan de hand van 5 stappen:

 1. Warmlopen, verschijn goed voorbereid aan de start
  Krijg inzicht in jezelf en in jouw ambities.
 2. Hordelopen, neem de hindernissen
  Ontdek wat je precies tegenhoudt en neem afscheid van obstakels die je niet meer dienen.
 3. Met pijl en boog schieten, zie de finish aan de horizon
  Wat wil je nu eigenlijk echt?
 4. Hink, stap, sprong, je eerste stappen richting de finish
  Stappen zetten om werk te maken van je ambitie.
 5. Finishen
  Je weet wat je wilt en wat je daarvoor te doen hebt, nu ga je het doen!
MYNDZ coaching

Ik ben een groot supporter van ambitieuze vrouwen.
Het is dan ook mijn doel om jouw vuur optimaal te laten branden.
Zodat jij carrière kunt maken op jouw eigen voorwaarden en trouw blijft aan jezelf.

De wereld staat te springen om te gekke vrouwen zoals jij!

WAT LEVERT HET COACHING TRAJECT JE OP?

Samen zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in jezelf ‘wat wil je nu echt?’, dat je leiding neemt in je eigen carrière, dat je beperkingen/angsten omver schopt, dat je een ijzersterk vertrouwen krijgt in je eigen kunnen en je concrete stappen neemt om daadwerkelijk werk te maken van jouw ambitie.

Na het één op één coaching traject ben je instaat om jouw ambities waar te maken en heb je stappen gezet om daar te komen.

 • Je neemt het heft in handen en neemt leiding over jouw carrière.
 • Je hebt helderheid over wat je precies wilt.
 • Je blijft dichtbij jezelf en creëert je eigen voorwaarden voor een succesvolle carrière.
 • Je zet concrete stappen om jouw ambities waar te maken en je gaat het doen!
coach

WAT IS JOUW INVESTERING?

Allereerst investeer je in jezelf. Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw talenten en ambities en investeert tijd om daar te komen. Het coaching traject bestaat uit 6 sessies. Tussen de sessies door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn aan het traject.

De financiële investering voor het waarmaken van jouw ambities is € 1150,- incl. BTW. Dit bedrag is ook in 2 delen te voldoen van € 575,- incl BTW.

Dit is je kans, benut jouw potentieel en maak je ambities waar!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou over de streep juichen om jouw doelen te behalen is wat ik echt gaaf vind. Ik ben een coach die is gefocust op resultaat. Ik ga in alles wat ik doe voor goud! Ik ben een rasechte supporter en sta met een liefdevol hart jou aan te moedigen om te groeien en ik help je in jouw ontwikkeling, zodat jij je volledige potentieel gaat benutten en jouw ambities waar gaat maken.

Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Ik ben altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik wind er geen doekjes om, kan behoorlijk confronterend zijn en zeg dan ook ronduit wat ik denk. Alles om jou een liefdevolle schop onder je kont te geven. Het zorgt ervoor dat ik snel tot de kern kan komen met je en we direct stappen kunnen maken. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik omgeef mij graag in een inspirerende omgeving (regio Rotterdam/Schiedam), dus zie ik jou bij een gezellig koffietentje, tijdens een wandeling in de natuur of op een fijne coachplek. De precieze locatie spreken vooraf met elkaar af. Kom ik jou kant op? Geen probleem, ik reken boven op de genoemde prijzen reiskosten à € 0,19 p/km.

Hoe lang duren de coachsessies?

Het één op één coachtraject ‘Maak werk van je ambitie’ bestaat uit 6 sessies van 1 tot maximaal 1,5 uur. Daarnaast voer je thuis opdrachten uit en ga je aan de slag met het waarmaken van je ambities. Je besteed tussen de sessies ongeveer 0,5 dag aan voorbereidingen voor de volgende sessie.

Is het mogelijk om het traject in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het traject in 2 delen van € 575,- incl. BTW betalen. Het eerste deel betaal je voor de eerste sessie, het tweede deel halverwege het traject.

Ja ik zet een eerste stap en laat mijn vuur branden!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis e-book, dat je hier kunt downloaden. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.

ambitie