Live één op één coachprogramma – 3 maanden

Maak impact met jouw kracht!

Voor vrouwen die verlangen naar meer vrijheid, plezier en voldoening in het ondernemerschap. Ik help je om jouw kracht en gedrevenheid te ontdekken en in te zetten om impact en verschil te maken voor anderen of de wereld. Zodat je werkelijk van betekenis bent en voldoening haalt uit je werk. 

Wil jij met jouw talenten en gedrevenheid impact en het verschil maken?

Maar heb je nu al een tijd het gevoel dat:

 • Je geen plezier en voldoening meer uit je werk in loondienst haalt en maakt het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen je moedeloos?
 • Ben je alle regeltjes en betutteling op het werk zat en voel je dat het je energie ontneemt? 
 • Voel je aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet?
 • Weet je niet goed wat je precies wilt en hoe je jouw talenten en gedrevenheid kan inzetten, zodat je echt van toegevoegde waarde bent?
 • Knaagt het idee ‘ik zou wel willen ondernemen’ telkens vaker aan je, maar voel je je tegelijkertijd overweldigd door het gevoel ‘wie zit er nu op mij te wachten en kan ik daar wel voldoende geld mee verdienen?’.
 • Voel je je onzeker en vraag je jezelf af of je wel voldoende bent? Het negatieve stemmetje houdt je telkens weer tegen om je ondernemersdroom te realiseren.
 • Heb je het gevoel vast te zitten en niet in beweging te komen omdat je bang bent een verkeerde keuze te maken?

Hoe zou het voor je zijn om richting te vinden en vanuit rust en vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap?

Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Je merkt telkens vaker dat je een verschil wilt maken en dat je echt ergens aan wilt bijdragen om mensen te helpen of de wereld een stukje mooier of beter te maken. Je wilt niet langer werken aan de dromen van iemand anders. Maar jouw talenten en gedrevenheid inzetten om van toegevoegde waarde te zijn en impact te maken. Je weet dat dit je veel meer voldoening zal geven. Bovendien wil je meer vrijheid en ruimte geven aan jouw creativiteit. Dat geeft je namelijk echt plezier.

Ik weet als geen ander dat je hoofd over kan lopen van onzekerheid. Zou ondernemen met meer vrijheid, plezier en voldoening echt voor jou zijn weggelegd? En kan ik daar wel voldoende geld mee verdienen? Ik geloof dat als je weet wie je bent, waar je voor staat en dat doet waarin jij de beste bent, je gaat vliegen en werkelijk impact maakt. Als je dit aan elkaar weet te verbinden neem je met een zelfverzekerd gevoel een stap richting het ondernemerschap.

Hoe lang ga je nog verstoppertje spelen, jezelf wegcijferen en mooi weer spelen? Wees eens eerlijk hoe lang ga je dit nog volhouden?

Het is ontzettend makkelijk om te doen alsof alles wel prima is en te denken dat je het zelf wel kan oplossen. Ik heb ook een tijd ontkend dat er iets aan de hand was. En ik weet ook hoe snel je gedachten het van je overnemen en je vertellen dat het voor jou niet mogelijk is om meer vrijheid, plezier en voldoening te creëren. Misschien hoop je zelfs wel op een wonder. Dat alles in één keer glashelder is, dat je weet wat je echt wilt en je je weer energiek voelt. Ik weet dat het wonder niet gaat gebeuren. Vrijheid en voldoening komt je niet aanwaaien terwijl jij op dezelfde voet verder gaat en maar blijft nadenken hoe je een verschil voor de wereld maakt.

Ik wil eerlijk met je zijn. Vaak lukt het niet om alleen vragen te beantwoorden over wie ben ik?, wat wil ik? en waar haal ik echt voldoening uit? Of om jouw belemmerende gedachten te doorzien en te doorbreken. Ik weet dat je na een paar maanden het alleen geprobeerd te hebben je erachter komt dat je hulp nodig hebt. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen ga je veel sneller. Je hebt iemand nodig die hetzelfde pad heeft bewandeld, die op het punt is waar jij graag wilt zijn en inmiddels succesvol impact maakt voor anderen.

EEN CARRIÈRE MET IMPACT!

In 3 maanden help ik je ontdekken hoe je impact kan maken met jouw kracht en gedrevenheid. Dit live één op éen programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die van betekenis willen zijn voor anderen of de wereld een stukje beter willen maken. Je wilt jouw krachten niet langer vergooien, maar jouw talenten en gedrevenheid inzetten om anderen te helpen. Ik help je van vast dienstverband naar meer vrijheid, plezier en voldoening. Om succesvol te ondernemen heb je eerst jezelf goed te leren kennen en begrijpen. Samen komen we dan ook tot de kern van wat je nu echt belangrijk vindt en waarin je het verschil wilt maken. Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke krachten en jouw gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn. Dit zorgt ervoor dat jij een authentieke onderneming kunt opzetten, waarmee jij klanten als een magneet aantrekt. We bouwen samen een stevig fundament van vertrouwen, zodat jij je zelfverzekerd voelt en afrekent met dat wat je tegenhoudt. Bovendien maken we een concreet plan, zodat jij jouw ondernemersdroom realiseert. Ik heb het proces al doorlopen en sta op het punt waar jij wilt zijn. Met mijn gerichte aanpak weet ik snel tot de kern te komen bij jou, patronen te doorbreken en behalen we samen duurzame resultaten.

Een carrière met impact, één op één coaching

Ik geloof dat jij een succesvolle ondernemer wordt als je een verbinding maakt tussen wie je bent, waarom jij doet wat je doet, wat je drijft en wat je heel goed kunt. Veel startende ondernemers focussen zich eerst op dingen als sales en marketing zonder echt goed te weten wie je bent en hoe je verschil kan maken voor anderen. Gevolg is dat de klanten uitblijven en jij jouw ondernemersdroom maar niet realiseert. Het is ontzettend belangrijk om eerst tot de kern te komen bij jezelf en de basis neer te zetten, zodat je een onderneming neerzet die heel goed bij jou past en waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Je grootste magnetische kracht als ondernemer zit uiteindelijk in je authenticiteit. Als hetgeen wat jij doet in lijn is met hetgeen waar je hart echt sneller van gaat kloppen en wat je echt heel goed kunt, dan trek je moeiteloos klanten aan. Met dit programma leg je een stevig fundament voor een authentieke onderneming.  

Your greatness is not what you have,

it’s what you give.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat omvat dit programma?

 • 3 maanden samenwerken richting een authentieke onderneming waarmee je impact en verschil maakt;
 • 6 live één op één sessies van 1,5 uur met persoonlijke coach begeleiding van mij;
 • Een werkboek met opdrachten;
 • Je mag mij gedurende de 3 maanden al jouw vragen per mail stellen. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Wat is jouw investering?
Het één op één coach programma bestaat uit 6 live trainingen van 1,5 uur. Tussen de trainingen door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn aan het programma.

De financiële investering is 1.725,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 863,- incl. btw of 3 delen van 576,- incl. btw te voldoen.

Wanneer?
Het live één op één programma bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. Samen plannen we afspraken in onze agenda.

Waar?
De sessies vinden plaats bij mij thuis in Schiedam centrum. Je ontvangt bij aanmelding mijn adresgegevens.

Oké ik weet dat je nu denkt, dit kost geld! Is het de investering wel waard? En wat nou als ik het zelf niet kan waarmaken en niet ontdek hoe ik impact kan maken? 

Ja ik weet precies hoe het proces in jezelf werkt en heb het zelf ook heel vaak ondervonden. Maar bekijk het eens vanuit een ander perspectief. Wat kost het je aan vergooide energie, tijd en frustratie als je zo doorgaat? Tegen welke prijs zou je alles zo willen laten? Doorbreek het patroon, neem niet langer genoegen met een baan waar je geen voldoening uithaalt en zet je ontevredenheid om, zodat je werkelijk verschil maakt met jouw krachten.

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Na het één op één coach programma ben je in staat om vol vertrouwen een stap te nemen richting het ondernemerschap en weet je hoe je impact en verschil maakt voor anderen of de wereld.

 • Je hebt glashelder hoe je verschil en impact kunt maken in jouw toekomstige onderneming.
 • Je hebt een heldere visie over hoe je verschil kunt maken voor anderen of de wereld. Dit geeft focus en richting.
 • Je weet wat jouw kracht is, waar jij de beste in bent en wat je drijft, zodat je werkelijk van betekenis bent.
 • Je voelt een sterk vertrouwen in jezelf. Je laat jezelf niet meer tegenhouden door belemmerende gedachten en weet deze te doorbreken.
 • Je weet waar je energie, motivatie en inspiratie uithaalt en voelt je gedreven. Jouw vuurtje is weer terug.
 • Je hebt een stevig fundament voor een authentieke onderneming, waarmee je klanten aantrekt als een magneet.
 • Je hebt een concreet idee en plan om een volgende stap te maken richting het ondernemerschap.
 • Je gaat verdienen wat je waard bent en met hetgeen je echt leuk vindt en waar je heel erg goed in bent.
 • Je maakt keuzes die je vooruitbrengen en je neemt de regie terug.
 • Je ervaart meer vrijheid, plezier en voldoening.
MYNDZ - Maak werk van jouw ambitie!

De wereld heeft meer te gekke en getalenteerde vrouwen, zoals jij, nodig die impact en verschil gaan maken. 

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Er zijn twee keuzes te maken.

Je kan ervoor kiezen om op dezelfde voet verder te gaan en te doen alsof er niets aan de hand is. Je kunt je nog eens een boek lezen in de hoop dat de antwoorden vanzelf wel komen of het nog een tijdje zelf proberen. Maar eerlijk, wat heeft dat je tot nu toe gebracht? 

Je kan ook kiezen om het direct goed aan te pakken en je te laten helpen door iemand die het hele pad al heeft doorlopen. Die precies weet wat nodig is om tot de kern te komen bij jou en patronen weet te doorbreken. Ik heb een succesvol bedrijf weten op te zetten, omdat ik onderneem vanuit wat mij echt voldoening geeft en waarmee ik impact en verschil maak. Ik help jou gericht om dit te realiseren. Samen doorlopen we stap voor stap het proces en versterken we het fundament van vertrouwen.

WIE IS MARIËLLA?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie?Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

Review, testimonial, ervaringen, referentie

– Denise van Deventer- Hannema – 

‘Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn.’

Voorafgaand twijfelde ik of ik na afloop van het één op één programma wel echt richting zou hebben en concrete stappen zou kunnen maken om een nieuwe baan te vinden. Ik heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan in dit programma.

Het eerste inzicht dat voor mij belangrijk was is dat ik echt een gevoelsmens ben. Ik heb gemerkt dat ik dit in de laatste jaren langzaamaan heb weggestopt omdat mijn functie/leven/ikzelf van mij verlangde om op een andere manier te functioneren. Ik merkte dat ik daardoor in verschillende omgeving, zowel zakelijk als privé, nooit volledig mijzelf was. Ik ben hier nu veel bewuster van en probeer momenteel meer mijzelf te zijn door minder te denken en meer op mijn gevoel af te gaan.

Mariëlla heeft voor mij het verschil gemaakt door mij terug te brengen naar mijn gevoel. Ik ben veel bewuster bezig om ‘volledig’ mijzelf te zijn in verschillende omgevingen en situaties door te luisteren naar mijn gevoel en niet na te denken over welke kant van mijzelf al dan niet gepast is in een bepaalde situatie, wordt verwacht van anderen of ik bewust niet aan anderen wil laten zien.

Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn. Ondanks dat het stemmetje in mijn hoofd vindt dat ik de juiste opleiding of werkervaring moet hebben om het nieuwe vakgebied te betreden, ga ik in de komende periode na of dit ‘echt waar’ is door te doen, leren en ontdekken. Mariëlla heeft mijn twijfel, angst en onzekerheid omgezet naar nieuwsgierigheid, het willen opdoen van nieuwe kennis, ontmoeten van nieuwe mensen en het willen leren van nieuwe vaardigheden.

Ook heeft de insteek van het programma voor mij een verschil gemaakt. Door de persoonlijke en ontspannen setting en het gebruik van de ruimte en verschillende materialen merkte ik dat ik mijn creativiteit, waarvan ik niet besefte dat ik die had, ruimte kon geven en meer vanuit mijn gevoel sprak en handelde.

Ik zou mensen die van zichzelf weten dat zij in hun huidige functie niet op hun plek zitten maar niet weten ‘wat dan wel’ aanraden om met Mariëlla te werken. Mariëlla kijkt naar wat iemand vanuit de kern enthousiast maakt en koppelt dat aan opgedane kennis en ervaring. Vervolgens kom je gedurende het programma tot nieuwe inzichten waardoor datgene wat jou tegenhoudt kleiner wordt en je meer richting krijgt.

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp- 

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken.

Ik wil ondernemen, is dit traject geschikt voor mij?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te helpen met de (stiekeme) droom om te gaan ondernemen. Ik krijg daar veel energie van. Vrouwen die aan alles voelen dat het werk in loondienst niet meer voor ze past en meer uit zichzelf willen halen om anderen te helpen. Vaak weet je nog niet goed wat je dan wilt doen en hoe je vervolgens de transitie naar het ondernemerschap kunt maken. De stappen van het programma zijn zeer geschikt om jouw ondernemersdroom te verkennen en te realiseren.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik omgeef mij graag in een inspirerende omgeving en daarom maak ik gebruik van een vaste coach locatie in het centrum van Schiedam. Het adres deel ik met je bij aanmelding.

Hoe lang duren de coachsessies?

Het één op één coach programma bestaat uit 6 trainingen van 1,5 uur. Daarnaast voer je thuis opdrachten uit. Je besteed tussen de trainingen door ongeveer 0,5 dag aan voorbereidingen voor de volgende training. De sessies plannen we ongeveer om de week, zodat je voldoende tijd hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten.

Is het mogelijk om het programma in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het traject in 2 delen van 863,- incl. btw betalen of 3 delen van 576,-.

Ja ik wil impact maken met mijn kracht!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis online workshop ‘In 5 stappen je ondernemersdroom realiseren’. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.