Live één op één coachprogramma – 6 weken

Maak impact met jouw kracht!

Voor vrouwen die verlangen naar meer vrijheid, plezier en voldoening in hun carrière. Ik help je om jouw kracht en gedrevenheid te ontdekken en in te zetten om anderen te helpen. Zodat je werkelijk het verschil maakt en voldoening haalt uit je werk. 

Wil jij met jouw talenten en gedrevenheid
impact en het verschil maken?

Maar heb je nu al een tijd het gevoel dat:

 • Je geen plezier en voldoening meer uit je werk haalt en maakt het idee dat je dit werk nog langere tijd moet doen je moedeloos?
 • Voel je aan alles dat je meer in je mars hebt en dat er meer moet zijn dan het werk wat je nu doet?
 • Voel je je onzeker en ben je continu aan het twijfelen of je het roer om zal gooien?
 • Weet je niet goed wat je precies wilt en hoe je jouw talenten en gedrevenheid kan inzetten, zodat je echt van toegevoegde waarde bent?
 • Heb je het gevoel vast te zitten en niet in beweging te komen omdat je bang bent een verkeerde keuze te maken?
 • Ben je alle regeltjes en betutteling op het werk zat en voel je dat het je energie ontneemt?
 • Knaagt het idee ‘ik zou wel willen ondernemen’ telkens vaker aan je, maar voel je je tegelijkertijd overweldigd door het gevoel ‘wie zit er nu op mij te wachten’.

Hoe zou het voor je zijn om van al het gedoe in je hoofd weer richting te vinden en vol vertrouwen een stap te nemen in je carrière?

Je verlangt naar meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière. Je merkt telkens vaker dat je een verschil wilt maken voor anderen. En dat je jouw talenten en gedrevenheid wilt inzetten om dit te doen. Zodat je werkelijk van toegevoegde waarde bent en impact maakt. Je weet dat dit je veel meer voldoening zal geven. Bovendien wil je meer vrijheid en ruimte geven aan jouw creativiteit. Dat geeft je namelijk echt plezier.

Ik weet als geen ander dat je hoofd over kan lopen van onzekerheid. Zou een carrière met meer vrijheid, plezier en voldoening echt voor jou zijn weggelegd? Ik geloof dat als je meer zicht hebt in jouw krachten je met een zelfverzekerd gevoel een stap kunt nemen in je carrière.

EEN CARRIÈRE MET IMPACT!

Het 6 weekse live één op éen programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die impact en het verschil willen maken. Het zijn vrouwen die hun krachten niet willen vergooien, maar hun talenten en gedrevenheid willen inzetten om anderen te helpen. Ik help je in mijn één op één programma van vast dienstverband naar een carrière met meer vrijheid, plezier en voldoening. We komen samen tot de kern van wat je nu echt belangrijk vindt en waarin je het verschil wilt maken. Je krijgt inzicht in jouw natuurlijke krachten en jouw gedrevenheid, zodat je weet hoe je van toegevoegde waarde kunt zijn en het verschil maakt. Bovendien bouwen we samen een stevig fundament, zodat jij vertrouwen voelt in jezelf om een carrière met impact te realiseren.

e-book

Your greatness is not what you have,

it’s what you give.

WAT LEVERT HET PROGRAMMA JE OP?

Na het één op één coach programma ben je in staat om vol vertrouwen een stap te nemen richting een carrière met impact.  

 • Je hebt een heldere visie voor de toekomst die focus en richting geeft.
 • Je hebt glashelder wat je krachten zijn, zodat je het verschil kan maken en anderen kunt helpen.
 • Je voelt dat je het waard bent en je neemt vol vertrouwen een stap in je carrière.
 • Je hebt meer uitdaging en haalt alles eruit wat in je zit.
 • Je ervaart meer vrijheid, plezier en voldoening in je carrière.
 • Je maakt krachtige keuzes die je vooruitbrengen.
 • Je hebt een plan voor een volgende stap in je carrière of het realiseren van jouw ondernemersdroom.
 • Je gaat verdienen wat je waard bent.
 • Je neemt de regie over jouw carrière op jouw voorwaarden.
Een carrière met impact, één op één coaching

WAT IS DE INVESTERING IN DIT PROGRAMMA?

Het één op één coach programma bestaat uit 6 live trainingen van 1,5 uur. Tussen de trainingen door werk je aan opdrachten die ondersteunend zijn aan het programma.

De financiële investering is 1.475,- incl. btw. Dit bedrag is ook in 2 delen van 738,- incl. btw of 3 delen van 492,- incl. btw te voldoen.

Dit is je kans, de wereld staat te springen om te gekke en getalenteerde vrouwen, zoals jij!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

WIE IS MARIËLLA?

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uit haalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Toch zette ik een tijd lang mijn schouders eronder, want ik was succesvol in mijn werk. Ik zei tegen mijzelf dat ik niet moest zeuren. ‘Je krijgt prachtige kansen, je wordt gewaardeerd in je werk en je hebt alles goed voor elkaar’. Hup aan het werk jij!

Toch voelde ik een verlangen in mij, wat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ik durfde alleen niet een stap te maken. Tot mijn dierbare tante Tineke overleed en alles voor mij veranderde. Na haar overlijden wist ik dat het anders moest en kon. Ik besloot de regie terug te nemen en carrière voor mijzelf te creëren waarin ik werkelijk het verschil kon maken voor anderen.

Ik help vrouwen die vast zitten in een baan waar ze geen voldoening meer uithalen, ontdekken wat hun kracht en gedrevenheid is, zodat ze vol vertrouwen een stap nemen in hun carrière. Meer over mij.

ambities waarmaken

WAT ANDEREN ZEGGEN

wat anderen zeggen, marije

– Marije Timmerman – 

‘Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!’

Ik had net mijn baan opgezegd en was aan het twijfelen wat ik wilde doen. Aan de ene kant wilde ik graag verder als Scrum Master (wat ik al deed) in een organisatie die er ook op was ingericht. Aan de andere kant wilde ik graag een eigen bedrijf starten. Ik had alleen nog geen concreet bedrijfsidee en wist ook niet zo goed waar te beginnen. Daarom besloot ik het coachprogramma ‘Maak werk van jouw ambitie’ van Mariëlla te volgen.

Ik weet nu wie ik wil zijn en durf mezelf meer te laten zien en ‘in de spotlights’ te gaan staan. Een belangrijke les die ik heb geleerd is: je hebt altijd een keuze. Ik maak nu keuzes op basis van mijn eigen persoonlijke waarden en trek me minder aan van wat anderen ervan vinden.

Tijdens het programma werd ik actief uitgedaagd door Mariëlla om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Het is ongelofelijk belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijdens mijn carrière had ik het gevoel stil te staan. Ik werd niet uitgedaagd en had niet het gevoel dat ik alles uit mezelf haalde. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

Dit programma is heel waardevol als je het idee hebt dat je niet alles uit jezelf haalt tijdens je carrière. Stiekem weet je wel dat je niet op je plek zit, maar je weet ook niet zo goed want je anders zou moeten doen. Of als je voor jezelf zou willen beginnen, maar twijfelt of het wel echt iets voor je is. Tijdens dit programma ga je namelijk even helemaal terug naar de basis: wie wil ik eigenlijk zijn? Je gaat erachter komen wat je écht zou willen doen. Het is heel belangrijk om eerst helder te hebben wie je bent, waar je voor staat, waar je talenten liggen en wat jouw verhaal is. Dit gaat je richting geven en in mijn geval vormt het de basis voor mijn onderneming!

Review, testimonial, ervaringen, referentie

– Denise van Deventer- Hannema – 

‘Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn.’

Voorafgaand twijfelde ik of ik na afloop van het één op één programma wel echt richting zou hebben en concrete stappen zou kunnen maken om een nieuwe baan te vinden. Ik heb zoveel nieuwe inzichten opgedaan in dit programma.

Het eerste inzicht dat voor mij belangrijk was is dat ik echt een gevoelsmens ben. Ik heb gemerkt dat ik dit in de laatste jaren langzaamaan heb weggestopt omdat mijn functie/leven/ikzelf van mij verlangde om op een andere manier te functioneren. Ik merkte dat ik daardoor in verschillende omgeving, zowel zakelijk als privé, nooit volledig mijzelf was. Ik ben hier nu veel bewuster van en probeer momenteel meer mijzelf te zijn door minder te denken en meer op mijn gevoel af te gaan.

Mariëlla heeft voor mij het verschil gemaakt door mij terug te brengen naar mijn gevoel. Ik ben veel bewuster bezig om ‘volledig’ mijzelf te zijn in verschillende omgevingen en situaties door te luisteren naar mijn gevoel en niet na te denken over welke kant van mijzelf al dan niet gepast is in een bepaalde situatie, wordt verwacht van anderen of ik bewust niet aan anderen wil laten zien.

Mariëlla heeft gedurende het hele programma benadrukt, en mij doen laten inzien, dat mijn kwaliteiten en ervaring wel degelijk van toegevoegde waarde zijn. Ondanks dat het stemmetje in mijn hoofd vindt dat ik de juiste opleiding of werkervaring moet hebben om het nieuwe vakgebied te betreden, ga ik in de komende periode na of dit ‘echt waar’ is door te doen, leren en ontdekken. Mariëlla heeft mijn twijfel, angst en onzekerheid omgezet naar nieuwsgierigheid, het willen opdoen van nieuwe kennis, ontmoeten van nieuwe mensen en het willen leren van nieuwe vaardigheden.

Ook heeft de insteek van het programma voor mij een verschil gemaakt. Door de persoonlijke en ontspannen setting en het gebruik van de ruimte en verschillende materialen merkte ik dat ik mijn creativiteit, waarvan ik niet besefte dat ik die had, ruimte kon geven en meer vanuit mijn gevoel sprak en handelde.

Ik zou mensen die van zichzelf weten dat zij in hun huidige functie niet op hun plek zitten maar niet weten ‘wat dan wel’ aanraden om met Mariëlla te werken. Mariëlla kijkt naar wat iemand vanuit de kern enthousiast maakt en koppelt dat aan opgedane kennis en ervaring. Vervolgens kom je gedurende het programma tot nieuwe inzichten waardoor datgene wat jou tegenhoudt kleiner wordt en je meer richting krijgt.

– Karin Zwennicker – 

‘Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan!’

Voordat ik met het groepsprogramma bij Mariëlla startte, had ik totaal geen idee wat ik wilde. Een deel van de inhoud van het programma maakte mij wel erg nieuwsgierig; vooral het ontdekken wat mijn verlangen is en wat mijn missie is. Maar ik had ontzettend mijn twijfels om deel te nemen aan dit programma, want; ik wist echt totaal niet wat ik wilde! En hoe zou iemand anders, Mariëlla in dit geval, daar wel achter kunnen komen?

Mijn nieuwsgierigheid naar het laatste: of ik hier tijdens dit programma achter zou kunnen komen, heeft gemaakt dat ik mij toch heb aangemeld.En wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is, waar mijn vuurtje van gaat branden. Eind 2016 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Tijdens deze periode ben ik mijzelf helemaal kwijtgeraakt, en wist ik lange tijd absoluut niet meer wat mijn talenten waren. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ook niet geheel onbelangrijk; ik bezit nu de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Ik raad iedereen aan om samen met Mariëlla te gaan werken. Waarom? Mariëlla heeft jarenlange ervaring als HR-manager, maar heeft ook een tijd in een baan “gezeten” waar zij geen voldoening en energie meer uit haalde. Mariëlla weet deze twee ervaringen, als professional en ervaringsdeskundige, op een bijzondere manier zo samen in te zetten dat je als snel tot de kern komt. Mariëlla is een no-nonsens type, die je goed laat nadenken over jezelf, en confronteert je ook met jezelf. Dit doet zij met een grote dosis liefde.

Wil jij net als ik ook jouw talenten weer (her)ontdekken? En weten wat echt jouw missie is? Dan moet je bij Mariëlla zijn. Ja dat moet!

review, testimonial

– Marie Jose Holtkamp- 

‘Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.’

Voor ik aan het groepsprogramma van Mariëlla begon, twijfelde ik of de baan die ik heb nog steeds de juiste is voor mij? Daarbij vroeg ik mij af of ik wel alles uit mijzelf haal. Ik wil niet wachten tot ik echt baal van mijn werk. Dus deed ik mee aan het groepsprogramma om hier helderheid in te krijgen.

Het was goed om stil te staan bij wat mijn kernwaarden zijn en vandaaruit de toekomst te gaan opbouwen die ik graag wil. Ik heb een duidelijk beeld van de richting die ik nu in wil en ik ga verder met Mariëlla om dat nu verder uit te diepen. Wat voor mij het meest waardevol is, is de waarde die Mariëlla toevoegt in de trainingsdagen. Mariëlla voelt de mensen in de groep goed aan. Dat heeft bij mij werkelijk dingen in beweging gebracht en me sterker gemaakt en meer zelfvertrouwen gegeven.

Het is vooral de aanpak die ik leuk en leerzaam vond. Mariëlla weet je te triggeren om in jezelf te duiken en daagt je uit. Ik zou het iedereen aanraden die meer uit zichzelf wil halen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat kan ik van jou als coach verwachten?

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om een carrière met vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Ik heb nog geen enkel idee welke richting ik op wil, is dit traject geschikt voor mij?

Prachtig een blanco canvas! Het feit dat jij nog geen idee hebt welke richting je op wilt maakt dat we zeker tot resultaat gaan komen. Samen onderzoeken we met een dosis nieuwsgierigheid wie je bent, wat je kunt, wat je uniek maakt en waar je ultiem blij van wordt. Het geeft je veel zelfinzicht die je direct kunt inzetten om stappen te maken in jouw carrière.

Ik zou wel willen ondernemen, kan jij mij hierbij helpen?

Ik vind het ontzettend leuk om vrouwen te helpen met de (stiekeme) droom om te gaan ondernemen. Ik krijg daar veel energie van. Vrouwen die aan alles voelen dat het werk in loondienst niet meer voor ze past en meer uit zichzelf willen halen om anderen te helpen. Vaak weet je nog niet goed wat je dan wilt doen en hoe je vervolgens de transitie naar het ondernemerschap kunt maken. De stappen van het programma zijn zeer geschikt om jouw ondernemersdroom te verkennen en te realiseren.

Waar vinden de coachsessies plaats?

Ik omgeef mij graag in een inspirerende omgeving en daarom maak ik gebruik van een vaste coach locatie in het centrum van Schiedam. Het adres deel ik met je bij aanmelding.

Hoe lang duren de coachsessies?

Het één op één coach programma bestaat uit 6 trainingen van 1,5 uur. Daarnaast voer je thuis opdrachten uit. Je besteed tussen de trainingen door ongeveer 0,5 dag aan voorbereidingen voor de volgende training. De sessies plannen we ongeveer om de week, zodat je voldoende tijd hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten.

Is het mogelijk om het programma in delen te betalen?

Ja dat is mogelijk je kunt het traject in 2 delen van 738,- incl. btw betalen of 3 delen van 492,-. Het eerste deel betaal je voor de eerste training, het tweede deel halverwege het programma. En het eventueel derde deel betaal je 2 weken voor het einde van het programma.

Ja ik wil vol vertrouwen een stap nemen in mijn carrière!

JA IK SCHRIJF MIJ IN!

Heb je wel interesse in dit programma, maar is het nu nog niet de juiste tijd voor jou? Dan kun je op je eigen tempo alvast een eerste start maken, met behulp van mijn gratis online workshop ‘In 5 stappen richting vinden in je carrière’. Je ontvangt dan ook regelmatig per email handige tips en inzichten waar je thuis zelf mee aan de slag kunt.