Hoe lang ga je dit nog volhouden? Ik ben op zoek naar de volgende vrouwen, wil je mij een bericht sturen als je iemand kent of jezelf herkent?

Dit is een oproep!

  • Aan alle vrouwen die al langere tijd geen voldoening en plezier meer uit hun werk halen. De vrouwen die al een tijd voelen dat energie weg lekt en dat er meer moet zijn dan het werk wat ze nu doen. Die aan alles voelen dat ze meer in hun mars hebben en er meer uit willen halen.
  • De vrouwen die rondlopen met de gedachte, ‘zal ik het roer omgooien’ en misschien zelfs dromen van het ondernemerschap. De vrouwen die echt van toegevoegde waarde willen zijn, voldoening uit hun werk willen halen en meer vrijheid willen.
  • Maar ook aan alle vrouwen die zich hartstikke onzeker voelen. Die continu aan het piekeren en twijfelen zijn om een stap te nemen in hun carrière en die zich afvragen of ze het wel waard zijn, wel voldoende zijn of misschien eerst nog meer ervaring of kennis nodig hebben voordat ze een stap kunnen maken.

Ben of ken jij deze vrouw?

Lees dan alsjeblieft verder, want de volgende vraag komt echt recht uit mijn hart.

Hoe lang ga je dit nog volhouden?

Ik heb je nu al zolang mijn blogs zien lezen, mijn gratis workshop/trainingen en sessies zien bekijken of misschien (stiekem) zelfs zien volgen. Ik weet dat je heel graag een verandering in je situatie wilt, maar toch is het je nog niet gelukt. De ene dag voel je je sterk en wil je het doen en de andere dag twijfel je weer en leg je het naast je neer. Ondertussen kun je het telkens moeilijker volhouden op je werk. Het wordt telkens duidelijker dat het geen match meer is. Waar je het eerst nog kon ontkennen, is er nu geen ontkomen meer aan. Elke blog die je van mij leest maakt duidelijker wat er echt aan de hand is. Je voelt dat je vast zit en je weet het gewoon even niet meer. Hoe moet het nu verder? Mijn vraag is lieve jij, hoe lang ga je dit nog volhouden?

Spelletje spelen

Hoe lang ga je nog verstoppertje spelen, jezelf wegcijferen, ontkennen dat er iets aan de hand is, mooi weer spelen en doen alsof er niets aan de hand is? Ik voel met je mee. Ik heb het zelf ook allemaal gedaan. Het enige effect van het spelletje dat ik speelde was dat ik alleen maar nog meer gefrustreerd raakte. Ik weet dat jij ook hoopt op een wonder, dat het allemaal vanzelf weer beter gaat. Dat je je niet zo moe, uitgeput, moedeloos en verslagen voelt. Dat je het opeens allemaal helder hebt, weet wat je wilt, dat de baan die je altijd al had gewild zomaar aan je wordt aangeboden of dat je als vanzelf een succesvolle business start. Dat het je komt aanwaaien. Ik stond daar ook aan de zijlijn te wachten hopend op een wonder. Mijn vraag is lieve jij, hoe lang ga je dit nog tolereren van jezelf?

Pak je kans!

Ik kan je vertellen, er komt geen wonder! Als je het spelletje met jezelf blijft spelen en aan de zijlijn blijft staan wachten, dan gebeurt er helemaal niets. Misschien is dat een teleurstelling voor je. Ik laat je graag zien dat het een kans is. Een kans die jij met beide handen nu kan pakken om wel verandering te brengen in je situatie. Het is namelijk jouw kans om weer de regie over je eigen leven en werk terug te nemen. Erken dat je je KAK voelt, dat je werk geen match meer is, dat je hartstikke onzeker bent, absoluut geen idee hebt wat je wilt en hoe je het moet aanpakken, dat je al een tijd verstoppertje speelt. Maar erken vooral dat je jezelf een beter leven gunt! Misschien wacht je op het juiste moment. Tot het jouw tijd is om een stap te nemen. Lieve jij, het juiste moment komt nooit. Het is nooit het juiste moment om iets te veranderen in je leven. Het komt altijd ongelegen. Ik heb ook heel lang mijn moment afgewacht. Tot mijn tante Tineke plotseling overleed en ik keihard in zag dat het leven veel te kort is om te wachten op het juiste moment. Jouw moment is echt nu!

Ik maak mij zorgen

Dit schrijf ik omdat ik mij oprecht zorgen om je maak. Ik weet hoe moeilijk het is om een stap te nemen. Het vraagt om moedig te zijn, het onbekende tegemoet te treden en vol vertrouwen de toekomst in te gaan. Maar ik ken maar al te goed de risico’s als je in je huidige situatie blijft. Doen wat niet meer bij je past slurpt energie en sloopt je uiteindelijk. Als je niet uitkijkt raak je volledig van jezelf verwijdert of nog erger beland je in een burn-out of bore-out. Lieve jij, ga jij het zover laten komen? De keuze is aan jou. Als je niets doet, verandert er helemaal niets. En dat zou ik oprecht zonde vinden!

Heb jij je in mijn verhaal herkent? 

Nu is het moment om te erkennen dat het anders moet, om de regie terug te nemen, helder te maken wat je wilt en jouw kansen te pakken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor coaching? Klik hier om vragen te stellen en telefonisch kennis te maken. Ik begeleid managers, ondernemers, leidinggevende en professionals die vastlopen in hun carrière en het nemen van leiderschap. De oorzaken kunnen verschillend zijn, maar ze zijn allemaal opzoek naar helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat ze weer plezier en voldoening ervaren in hun leven en werk. Door middel van coaching help ik je het beste uit jezelf te halen en trouw te blijven aan jezelf.

Scroll naar boven