Ik begin dit bericht te schrijven met een lach van oor tot oor.

Al maanden ben ik bezig met mijn nieuwe plannen en als ze dan eindelijk naar buiten mogen dan is dat echt even een waanzinnig tof hoogtepunt.

Afgelopen week heb ik op mijn Instagram account aangekondigd dat Nathalie van Tintelen één van de coaches wordt van mijn expertteam in de vernieuwde editie van het Business Starter programma. Alle mensen uit mijn expertteam zijn van invloed geweest op mijn eigen persoonlijke en zakelijke groei of door mij gecoacht en enorm snel gegroeid met hun bedrijf.

Afgelopen jaren ben ik in een razendsnel tempo ontwikkeld als mens en ondernemer. En dat is niet omdat ik alles in mijn eentje heb uitgevogeld. Ik heb grote sprongen kunnen maken, omdat ik heb geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mijn bedrijf. Om te transformeren naar de vrouw die een succesvol bedrijf kan dragen heb ik o.a. geïnvesteerd in een Business coach, VA’s, hypnose coaches en breathwork sessies.

Ik geloof dan ook heel sterk in een dubbele aanpak als je wilt groeien met je bedrijf. Enerzijds investeren in je eigen groei als mens en ondernemer. Een sterke mindset creëren en aan het stuur gaan zitten van je eigen bus. Maar ook leren ondernemen. Ondernemen is echt een vak en vraagt dat je leert hoe je je bedrijf kunt leiden en de juiste strategische stappen neemt.

En daarom wil ik in mijn programma’s jou helpen op beide vlakken. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Voor mij is de cirkel nu rond, omdat ik in de vernieuwde editie van het Business Starter programma nog veel meer ruimte geef aan jouw ontwikkeling op beide vlakken.

Afgelopen tijd zie ik een ontwikkeling bij veel business coaches richting online programma’s, zonder of met weinig persoonlijke begeleiding. Een logische ontwikkeling in een tijd dat we meer en meer digitaal zijn.

En tegelijkertijd merkte ik bij mezelf de afgelopen maanden heel sterk dat ik daar een ander antwoord op wil geven. Ik heb namelijk in de eerste fase van mijn bedrijf heel veel gehad aan de persoonlijke begeleiding die ik kreeg van mijn coaches. De inzichten die ze mij gaven, de feedback die ik kreeg en de focus die ze mij gaven. Maar vooral prikte ze door mijn bullshit heen op momenten dat ik het echt nodig had. Ze hielpen mij door blokkades te breken. En juist dat heeft zoveel verschil gemaakt en mij in een stroomversnelling laten groeien.

We denken vaak dat kennis macht is. Dus zuigen we informatie op als een spons. Als ik maar meer weet, dan lukt het mij vast ook wel om een doorbraak te realiseren. Maar kennis is pas macht als je het ook weet toe te passen. En daarvoor is vaak meer nodig dan alleen de kennis tot je nemen.

Om die reden kies ik er juist voor om een programma op te zetten, waar je veel persoonlijke begeleiding krijgt van mij en mijn expertteam. Omdat ik er 100% in geloof dat jij echt verschil voor jezelf en je bedrijf gaat maken als je niet alleen de praktische kennis hebt, maar ook wordt geholpen om echt door je bullshit heen te prikken.

Ik had ervoor kunnen kiezen om met de stroom mee te gaan en te komen met vergelijkbare producten in de markt. Maar ik kies er nu juist voor om te gaan staan voor waar ik in geloof. En dat is precies waar ik jou ook bij willen helpen. Een bedrijf runnen die heel goed bij jou past en waar je gaat staan voor waar jij in gelooft.

Durf anders te zijn, durf tegen de stroom in te zwemmen, durf een uniek stemgeluid te laten horen. Juist dan maak je impact en verschil.

Misschien voel je nu wel dat je dit ook wel zou willen, maar laat je je nog te veel afleiden door wat anderen zeggen. Of vraag je je af of je wel voldoende bent en jezelf wel echt als expert mag neerzetten.

Dan is dat precies waar je aan te werken hebt. Niet nog een keer een online cursus volgen, die je überhaupt niet afmaakt of die je overweldigt omdat je nog altijd niet weet hoe je het moet toepassen.

Nathalie en ik hebben afgelopen week een hele waardevolle podcast opgenomen over hoe zij razendsnel stappen heeft gemaakt en haar bedrijf startte met 22! mensen op haar wachtlijst. Je kunt hem hier luisteren.

De deuren voor de wachtlijst van mijn vernieuwde Business Starter programma zijn inmiddels geopend.

Het Business Starter programma is voor startende coaches (kennisondernemers) die niet maanden alleen willen aanrommelen, maar direct een goede basis neer willen zetten die je in een stroomversnelling laat groeien. Dit programma is geschikt voor jou als je net gestart bent met je bedrijf of al wat langer aan het ondernemen bent, maar nog niet de resultaten behaald die je zou willen omdat de basis nog onvoldoende staat. Dit programma is niet geschikt voor mensen die nog geen bedrijf hebben en nog in loondienst zijn.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een Match & Succes call in om kennis te maken.

Je kunt hier meer lezen over het programma: https://myndz.com/business-starter-programma/

Scroll naar boven