Meld je nu aan voor een gratis ambitie sessie

Voel jij aan alles dat je meer uit jezelf wilt halen? En dat je geen energie meer uit je werk haalt? Hoe zou het voor je zijn om weer voldoening uit je werk te halen en echt blij te worden van je werk?

Ik wil je graag verder helpen om meer uit jezelf te halen, zodat je daadwerkelijk werk gaat maken van jouw ambitie. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor een gratis ambitie sessie van 20 minuten via Skype.

Na het invullen van onderstaand formulier neem ik contact met je op. We maken een afspraak op een tijdstip dat voor jou het beste past.

  • Gratis één op één ambitie sessie van 20 minuten via Skype.
  • Ik laat je zien waarom je nog niet bent waar je wilt zijn en ik geef je minstens 2 waardevolle tips waar je gegarandeerd mee aan de slag kunt.
  • Ik geef je een boost zodat je direct in actie komt!
gratis ambitie sessie via skype

T

Let op: Ja, ik wil veel informatie en tips met je delen en we hebben maar 20 minuten. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Daarom ben ik altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik kan echt van waarde zijn als ik er geen doekjes om wind en ronduit kan zeggen wat ik denk. Als je daar klaar voor bent en open staat om werk te maken van jouw ambitie, vul dan nu dit formulier in! Ik zie en spreek je dan snel. Tot dan!

T

DEZE AMBITIEUZE VROUWEN MAAKTE WERK VAN HUN AMBITIE

Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

wat anderen zeggen, marije

Marije Timmerman

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Mariëlla kan een hele goede analyse maken van je, waardoor ze direct treffende dingen zegt. Geen poespas en dat werkt!

wat anderen zeggen, Talisa

Talisa Huntink

Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.

review, testimonial

Marie Jose Holtkamp

Als je vast zit in keuzes maken, dan is Mariëlla de beste coach die je je kunt wensen; Ze luistert, denkt mee en is een echte supporter, waardoor je steeds meer in jezelf gaat geloven. Ik kan het en ik ga het nu doen. Dank je Mariëlla, voor je inzichten en support!

Inge Reinarz

Mariëlla heeft mij geïnspireerd om mijn ambities waar te maken! Ze luistert en stelt vragen zonder oordeel, wat maakt dat ik mij ontzettend veilig voelde. Ook als ze de vinger op de zere plek legt, die zij snel ziet. Ze heeft mij echt een boost gegeven.

Chantal Verheijen