Meld je nu aan voor een gratis ambitie sessie

Voel jij aan alles dat je meer uit jezelf wilt halen? En dat je geen energie meer uit je werk haalt? Hoe zou het voor je zijn om weer voldoening uit je werk te halen en echt blij te worden van je werk?

Ik wil je graag verder helpen om meer uit jezelf te halen, zodat je daadwerkelijk jouw ambities gaat realiseren. Kun jij wel wat hulp gebruiken? Meld je dan aan voor een gratis ambitie sessie van 20 minuten via Skype.

Wat kan je verwachten?

  • Gratis één op één ambitie sessie van 20 minuten via Skype.
  • Ik laat je zien waarom je nog niet bent waar je wilt zijn en ik geef je minstens 2 waardevolle tips waar je gegarandeerd mee aan de slag kunt.
  • Ik geef je een boost zodat je direct in actie komt!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor een gratis ambitie sessie. We maken samen een afspraak op een tijdstip dat voor jou het beste past. Je vult een kleine vragenlijst in, zodat ik meer zicht krijg op jouw vraagstuk en tips kan geven die echt van toegevoegde waarde zijn. We sparren via Skype. Hiervoor hoef jij niets te doen. Ik zorg ervoor dat ik je bel op het afgesproken tijdstip.

gratis ambitie sessie via skype

Ja, ik meld mij aan!

Let op: Ja, ik wil veel informatie en tips met je delen en we hebben maar 20 minuten. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en snel analytisch. Daarom ben ik altijd scherp, stel gerichte vragen en draai niet om de hete brij heen. Ik kan echt van waarde zijn als ik er geen doekjes om wind en ronduit kan zeggen wat ik denk. Als je daar klaar voor bent en open staat om jouw ambities te realiseren, vul dan nu dit formulier in! Ik zie en spreek je snel. Tot dan!

DEZE AMBITIEUZE VROUWEN MAAKTE HUN AMBITIE WERKELIJKHEID

Mariëlla heeft mij actief uitgedaagd om uit mijn comfort zone te stappen. Dit was voor mij erg waardevol. Ik ben hierdoor sterk gegroeid en heb veel meer vertrouwen in mijzelf. Dit programma heeft de ambitieuze en gedreven vrouw in mij weer naar boven gehaald en daar ben ik Mariëlla heel dankbaar voor!

wat anderen zeggen, marije

Marije Timmerman

Mariëlla weet de juiste dingen te zeggen en dat raakt en motiveert. Mariëlla kan een hele goede analyse maken van je, waardoor ze direct treffende dingen zegt. Geen poespas en dat werkt!

wat anderen zeggen, Talisa

Talisa Huntink

Mariëlla heeft mij in beweging gebracht, wat mij sterker heeft gemaakt en meer zelfvertrouwen heeft gegeven. Ik heb nu een duidelijk beeld van de richting die ik in wil.

review, testimonial

Marie Jose Holtkamp

Ik wist echt totaal niet wat ik wilde. Met een dosis nieuwsgierigheid startte ik het groepsprogramma bij Mariëlla. Wat ben ik ontzettend blij dat ik dit heb gedaan! Ik weet nu wat mijn verlangen is en waar mijn vuurtje van gaat branden. Wat ik nooit had verwacht; ook heb ik mijn talenten herontdekt tijdens dit groepsprogramma! Ik bezit nu zelfs de drive om mijn talenten te delen en in te zetten!

Karin Zwennicker

Dankzij Mariëlla weet ik nu precies wat ik wil, wat voor waarde ik kan bieden en wat voor impact ik kan hebben op mijn toekomstige klanten. Voor het programma had ik geen idee wie ik was, wat ik wilde en ik wist al helemaal niet wat mijn talenten zijn. Elke sessie leerde ik mezelf een beetje beter kennen. Als ik het overzicht van al mijn gedachten, ideeën en gevoelens even kwijt was, dacht Mariëlla mee en wist dan perfect de kern eruit te halen en orde in de chaos te scheppen.

wat anderen zeggen, review

Astrid Arduin

Het programma met Mariëlla heeft letterlijk deuren geopend. Ik heb ontdekt dat ik mijzelf klein houd en buitenspel heb gezet. Ik durf nu buiten de muurtjes van mijn gouden kooi te kijken. Af en toe vlieg ik nu de weide wereld in om te ontdekken op welke manier ik mijn talenten wil inzetten. Ik heb de intentie gezet ‘to rise high and to play big’.

wat anderen zeggen, review

Rose-Mary Joppe

Als je vast zit in keuzes maken, dan is Mariëlla de beste coach die je je kunt wensen; Ze luistert, denkt mee en is een echte supporter, waardoor je steeds meer in jezelf gaat geloven. Ik kan het en ik ga het nu doen. Dank je Mariëlla, voor je inzichten en support!

Inge Reinarz

Mariëlla heeft mij geïnspireerd om mijn ambities waar te maken! Ze luistert en stelt vragen zonder oordeel, wat maakt dat ik mij ontzettend veilig voelde. Ook als ze de vinger op de zere plek legt, die zij snel ziet. Ze heeft mij echt een boost gegeven.

Chantal Verheijen

De aanpak van Mariëlla is heel open en persoonlijk. Ze heeft mij inzicht gegeven in waar ik werkelijk enthousiast van word. Ik ben veel zelfverzekerder in de contacten met collega’s en mijn leidinggevenden. Het meest waardevolle wat ik heb meegekregen is om altijd dichtbij mijzelf te blijven.

Carina van Marle