Gratis Groei Sessie

Wil jij starten met ondernemen? Ben je klaar met aanrommelen en klaar om jouw angsten en onzekerheden te doorbreken? Meld je dan aan om kans te maken op een gratis groeisessie.

Elke maand selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis groei gesprek van 30 minuten. Klik hieronder om kans te maken.

myndz carriere coach

Maak kans op een gratis groei sessie van 30 minuten

Het is mijn missie om vrouwen te helpen om hun kracht en gedrevenheid in te zetten in het ondernemerschap, zodat ze vol vertrouwen en zonder geldzorgen kunnen ondernemen. Ik vind het belangrijk om vrouwen de gelegenheid te geven om te ontdekken hoe ze meer vrijheid, voldoening en vooral plezier kunnen creëren in het ondernemerschap.

Wil jij impact en verschil maken voor anderen? Jouw krachten inzetten als kennisondernemer of dienstverlenend expert, bijvoorbeeld als coach, fotograaf, VA, voeding expert, branding expert, interieurstyliste of trainer. Dan is deze groei sessie geschikt voor jou en zie ik graag jouw aanmelding tegemoet.

Ik selecteer elke selectiedatum 2 vrouwen voor een gratis groei sessie.

Op vrijdag 27 november maak ik bekend welke vrouwen geselecteerd zijn voor een sessie.

Als je geselecteerd wordt voor een groei sessie krijg je persoonlijk bericht van mij om een datum en tijdstip met je te plannen. Ben je niet geselecteerd, dan ontvang je ook bericht.

Tijdens de groei sessie bekijken we samen wat je verlangen is, onderzoeken we wat je tegenhoudt en ik geef je tips hoe je in beweging kan komen, zodat je vol vertrouwen jouw onderneming kan opzetten

Hoe kom je in aanmerking?

Klik op onderstaande button om het vragenformulier in te vullen en je aan te melden voor een groeisessie;

Op de selectiedatum selecteer ik 2 kandidaten voor een groei sessie;

Je ontvangt na selectie een persoonlijke bericht of je geselecteerd bent per mail;

We maken samen een afspraak voor een groei sessie;

Een groeisessie duurt 30 minuten en is via Skype of Zoom.

Wat anderen zeggen

Ben jij van plan om binnenkort te starten met ondernemen? Ben je klaar met aanrommelen en klaar om jouw angsten en onzekerheden te doorbreken? Meld je dan nu aan om kans te maken op een gratis groei sessie.

Scroll naar top