Gratis Groei Sessie

Wil jij starten met ondernemen? Ben je klaar met aanrommelen en klaar om jouw angsten en onzekerheden te doorbreken? Meld je dan aan om kans te maken op een gratis groeisessie.

Elke maand selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis groei gesprek van 30 minuten. Klik hieronder om kans te maken.

myndz carriere coach

Maak kans op een gratis groei sessie van 30 minuten

Het is mijn missie om coaches en kennisondernemers te helpen om impact te maken voor anderen, strategisch en tactisch het fundament van hun bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat zij moeiteloos klanten kunnen aantrekken. Ik help je meer vrijheid, plezier en voldoening te creëren in het ondernemerschap en een bedrijf op te zetten waar je ook zo snel mogelijk een goede omzet meedraait.

Wil jij impact en verschil maken voor anderen? Jouw krachten inzetten als coach of kennisondernemer, bijvoorbeeld als carrièrecoach, lifestyle coach, fotograaf, VA, voeding expert, branding of marketing expert, interieurstyliste of trainer. Dan is deze groei sessie geschikt voor jou.

Deze sessie is niet geschikt voor jou als je een onderneming wilt opzetten met een product, webshop of als je als blogger, vlogger, influencer aan de slag wilt.

Ik selecteer elke maand 2 kandidaten voor een gratis groei sessie. De volgende selectiedata is op vrijdag 30 april.

Als je geselecteerd wordt voor een groei sessie krijg je persoonlijk bericht van mij om een datum en tijdstip met je te plannen. Ben je niet geselecteerd, dan ontvang je ook bericht.

Tijdens een groei sessie bekijken we samen wat je verlangen is, onderzoeken we wat je tegenhoudt en geef ik je tips hoe je in beweging kan komen, zodat je vol vertrouwen kunt starten met ondernemen.

Ik wil tijdens de groei sessie echt van toegevoegde waarde voor jou zijn. Daarom wil ik vragen onderstaande vragen te beantwoorden.

Hoe kom je in aanmerking?

Klik op onderstaande button om het vragenformulier in te vullen en je aan te melden voor een groeisessie;

Op de selectiedatum selecteer ik 2 kandidaten voor een groei sessie;

Je ontvangt na selectie een persoonlijke bericht of je geselecteerd bent per mail;

We maken samen een afspraak voor een groei sessie;

Een groeisessie duurt 30 minuten en is via Skype of Zoom.

Wat anderen zeggen

Ben jij van plan om binnenkort te starten met ondernemen? Ben je klaar met aanrommelen en klaar om jouw angsten en onzekerheden te doorbreken? Meld je dan nu aan om kans te maken op een gratis groei sessie.

Scroll naar top