Categorieën

EVENTS

Myndz biedt events en workshops aan waarin jij je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen. Naast de individuele coach trajecten organiseer ik regelmatig events en workshops om jou te inspireren volledig jezelf te zijn in alles wat je doet, zodat je voluit leeft vanuit je hart.

Tijdens de events en workshops werk je aan je ontwikkeling, waardoor je inzicht krijgt in jezelf, je bewuster in het leven gaat staat, meer in het hier en nu leeft en beter weet om te gaan met moeilijke situaties in je leven. De events en workshops prikkelen en dagen je uit en organiseer graag op een inspirerende plek.

Een belangrijk element in mijn events en workshops is het delen van verhalen. Ik geloof in de kracht van elkaar inspireren en met elkaar verbinden door het delen van verhalen en ervaringen. De verhalen en ervaringen die onderling gedeeld worden creëren bewustzijn, geven nieuwe inzichten en zetten je in beweging.

Verhalen zijn belangrijk voor het vormgeven van onze identiteit, om te begrijpen wie we zijn en hoe we zijn geworden wie we zijn. Met het vertellen van verhalen durf je jezelf kwetsbaar op te stellen, maak je contact met mensen en het laat je zien dat je niet alleen staat in bepaalde situaties. Door elkaar verhalen te vertellen kunnen we ons leven in elkaar passen tot één groot verhaal. Het geeft ons de kans om de samenhang te zien en dit is de sleutel tot zingeving in je leven. Heb jij mooi en bijzonder verhaal? Stuur mij een berichtje.

Wil je samen met mij een event of workshop ontwikkelen en organiseren of wil je als organisatie aan de slag met de ontwikkeling van jouw medewerkers en teams? Let’s drink coffee!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om als eerst op de hoogte te zijn van de events en workshops van Myndz.

NEXT UP

‘Connecting the Dots’, waar jouw verhaal betekenis krijgt!

Samen kijken we naar bepalende momenten in je leven die je hebben gebracht tot waar je nu staat. We nodigen je uit om deze momenten in een nieuw licht te zien, jouw cadeaus uit te pakken en jouw ‘Dots te Connecten’.