Vorige week schreef ik over mijn ontdekkingsreis van het afgelopen jaar en dat ik de workshop “365 dagen veranderen” heb ontwikkeld. In deze blog lees je meer over de workshop en kun je jezelf inschrijven, zodat jij de eerste stap zet naar 365 dagen veranderen.

Mijn eigen transformatie van het afgelopen jaar is mijn inspiratiebron voor de ontwikkeling van mijn eerste workshop. Afgelopen maanden werkte ik aan een programma waarbij ik jou meeneem op mijn eigen reis en ik je al mijn leerpunten en hoogtepunten vertel. Daarbij wil ik jou helpen om zelf ook stappen te nemen in je leven. Zodat je jouw dromen waar kan maken en het leven gaat leven waar je blij van wordt.

Waarom deze workshop?

Bij mijn eigen veranderproces heb ik ervaren dat het erg belangrijk is om geïnspireerd te raken en ervaringsverhalen te horen. In het proces van een verandering ben je vaak zoekende. Je zoekt naar je eigen weg, voelt je onzeker en je hebt angsten. Je comfortzone trekt aan je als een magneet, maar je hart zegt je dat je jouw eigen pad wilt bewandelen. Zodat je eigen identiteit kunt creëren, kunt groeien, bloeien en stralen. Toch is de eerste stap naar verandering moeilijk en pieker je je suf of je het nu wel of niet moet doen. In dit proces heb ik mijzelf soms alleen gevoeld. Mensen begrepen niet goed waarom ik mijn leven helemaal op zijn kop wilde zetten, want “je hebt toch een prachtige carrière!”. In deze workshop wil ik een veilige plek creëren waar al je gevoelens en angsten er mogen zijn, maar waar ook de creatieve mindset die in jou broedt en de power die je voelt om die eerste stap te zetten de ruimte krijgen. Samen zetten we de eerste stap naar 365 dagen veranderen.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is er voor iedereen die behoefte heeft om een ervaringsverhaal te horen, zelf stappen in zijn/haar leven wilt maken, geïnspireerd wilt raken en zichzelf wil ontwikkelen om het eigen leven te gaan ontwerpen. Sta je voor een belangrijke keuze in je leven, denk je na over een carrière switch of wil je gaan ondernemen, wil je meer jouw potentieel ontdekken, negatieve gedachten loslaten of zoek je naar meer zingeving in je leven? Na deze workshop durf jij er te staan en sta je volledig in jouw kracht om jouw ontdekkingsreis aan te gaan.

Wat gaan we doen?

We doorlopen mijn ontdekkingsreis, vanuit een aantal life changing stappen die ik heb genomen om mijn hart te volgen en mijn dromen na te jagen. Hoe kwam ik uit mijn comfortzone, hoe herkende ik dat ik een switch moest maken, hoe liet ik het ‘oude’ los en ging ik mijn eigen richting creëren? Maar ook vertel ik je wat deed ik met mijn angsten en beperkende gedachten, hoe ik meer contact en verbinding maakte met mijn eigen lijf, met mijn hart en mijn hoofd. We volgen mijn route om uiteindelijk van dromen naar doen te komen. De workshop zet je aan het denken, geeft je inzicht en helpt je om de eerste stap te zetten.

Het beloofd een hele inspirerende ontbijtworkshop te worden. Ga je mee op ontdekkingsreis? Lees hier meer en schrijf jezelf in.