Gratis 3-daagse Challenge: Verdubbel je impact en omzet

Doe mee met mijn gratis challenge en krijg inzicht in de belangrijkste strategische en mentale stappen die je moet kennen om jouw impact en omzet te verdubbelen en consistent de leukste klanten aan te trekken.

Toen ik het spel en de spelregels van het ondernemerschap ging snappen, groeide ik binnen no-time naar €10.000 omzet per maand. Niet 1x, maar consistent.

Van maandag 22 maart tot en met woensdag 24 maart, 3 dagen live om 10:00 uur.

myndz ondernemerscoach

Dit ga je leren tijdens de challenge:

  • Waar je je op moet focussen om snel te groeien en consistent de leukste klanten aan te trekken.
  • Hoe je een slim systeem ontwikkelt waarmee je nieuwe leads en klanten aantrekt.
  • Hoe je de go-to persoon wordt in jouw vakgebied en jouw unieke boodschap laat horen.
  • Welke mentale shifts je te maken hebt om een succesvolle ondernemer en leider van je bedrijf te worden.
  • Welke fouten veel ondernemers maken waardoor ze niet door hun omzet plafond breken.
  • Ook deel ik mijn ondernemersverhaal en de inzichten en stappen die mij hebben geholpen om binnen no-time te groeien naar 100K omzet per jaar.

Wie mij kent weet dat ik vooral veel praktische tips, inzichten en lessen deel. 

Ik geloof dat ook jij een succesvol ondernemer kan worden. Het ondernemerschap gaat voor 50% over de juiste mindset en energie hebben en 50% weten welke strategische stappen je moet nemen. Ik geloof dat je een goed lopend bedrijf kan opzetten waar je allereerst veel voldoening uithaalt en waar je vervolgens ook een goede omzet meedraait.

Voor wie is deze challenge geschikt:

Deze challenge is geschikt voor coaches (kennisondernemers) die net gestart zijn met hun bedrijf en direct een goede basis willen neerzetten en coaches die al langer ondernemen maar nog niet de resultaten behalen die ze graag willen. In beide gevallen wil je echt doorpakken en jouw impact en omzet op korte termijn verdubbelen. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, je wilt je bedrijf echt succesvol maken. Je hebt een can-do mentaliteit en je bent nieuwsgierig hoe je nu je bedrijf kunt laten groeien.

Over Mariëlla

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart.

Mijn ondernemersreis begon roerig. Ik had 10 jaar gewerkt in vast dienstverband als HR-manager, maar eigenlijk haalde ik al een lange tijd geen energie meer uit mijn werk.

Tot mijn dierbare tante Tineke overleed aan de gevolgen van Alzheimer. In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Het leven is veel te kort om werk te doen waar ik geen energie en voldoening uit haal. Dan ga je flink relativeren en word je keihard wakker geschud. Ik gooide direct het roer om en koos voor meer vrijheid, plezier en voldoening in mijn leven en werk.

Inmiddels ben ik 3,5 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten. Dankzij een aantal mentale en strategische stappen wist ik binnen no-time te groeien naar een bedrijf met €10.000 en meer omzet per maand. Alleen daar kwam ik niet vanzelf. Na 9 maanden aanrommelen zonder omzet, besloot ik écht ondernemer te willen zijn en ook te leren een goede ondernemer te zijn. Ik brak door mijn bullshit heen, bouwde slimme systemen om consistent klanten aan te trekken en ging eindelijk genieten van de (financiële) vrijheid waar ik altijd naar verlangde.

Ik help coaches (kennisondernemers) die impact willen maken voor anderen, strategisch en tactisch het fundament van hun bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat zij moeiteloos klanten kunnen aantrekken. Het is mijn missie om vrouwen te helpen krachtige leiders van hun bedrijf te worden, zodat ze impact en verschil maken voor anderen en voldoening ervaren in het ondernemerschap. Meer over mij.

myndz carriere coach

Ik beloof je dat het waardevol wordt

Hoe werkt deze 3-daagse Challenge precies?

Hartstikke leuk dat je overweegt mee te doen aan deze 3-daagse Challenge. Op 22, 23 en 24 maart ga ik mijn inzichten en lessen delen om jou impact en omzet te verdubbelen. Elke dag geef ik om 10:00 uur een live masterclass op een bepaald thema. Een masterclass duurt 1 uur. Geen zorgen je bent zelf niet zichtbaar in beeld, je kunt alleen mij live zien en vragen stellen in de chat. Na afloop van elke challenge dag ontvang je per e-mail een replay opname en een opdracht die je kunt uitvoeren. Afgelopen jaar deden er 350 vrouwen mee. Je kunt je wel voorstellen hoeveel energie er vrij kwam in de groep. Samen is niet alleen leuker, ook vele malen sneller!

Meld je aan voor de challenge

Doe je mee? Ik ga je alles leren wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen.
Scroll naar top