1-op-1 carrière coaching

Voor jou die klaar is voor een volgende stap in je carrière en verlangt naar meer uitdaging, plezier en voldoening. Bepaal richting en neem met helderheid en zelfverzekerdheid een stap voorwaarts.

Krijg door middel van carrière coaching een dieper begrip van jouw kernwaarden, kwaliteiten, doel en motivatie. Versterk jezelf om met vertrouwen impact te maken, wordt gezien en krijg de waardering die je verdient.  

Carrière coaching carrièrecoach Schiedam Rotterdam

Het heeft lang genoeg geduurd.

Een baan waar je geen uitdaging, plezier en voldoening uithaalt is één van de grootste energieleks die er bestaat. Daar ben je de afgelopen tijd wel goed achter gekomen. Ik hoef jou niet te vertellen hoe dat je opbreekt.

Misschien ben je nog niet zover dat het energie lekt, maar merk je wel op dat je huidige baan eigenlijk prima is, maar niet meer de uitdaging en verdieping geeft die je wenst. Er mist iets, je kan niet alles van jezelf erin kwijt en het kriebelt om er meer uit te halen. Je bent als mens en professional gegroeid en je voelt dat de huidige jas je niet langer past.

Of loop je elke keer weer vast of tegen dezelfde uitdagingen aan in je werk of projecten, met je collega’s, met je team of met je leidinggevende. En zou je willen dat het werk je minder stress, druk en energie kost.

Je worstelt met uitdagingen, je hebt het gevoel vast te zitten, je bent gefrustreerd, moe en je voelt je op momenten niet gewaardeerd, erkent en gezien in je kwaliteiten.

Het heeft wel lang genoeg geduurd, vind je ook niet? Je verdient het om werk te doen waar je van geniet en wat plezier, voldoening en uitdaging geeft.  

Carrière coaching carrièrecoach Schiedam Rotterdam

You often feel tired. Not because you’ve done too much, but because you’ve done too little of what lights a fire inside you.

Een carrière bouwen op jouw unieke manier.

Het is je duidelijk dat je de signalen niet langer kunt negeren. Het is tijd om te kiezen voor een carrière waar je volledig tot je recht komt en werkelijk plezier, voldoening en energie uithaalt. Eens?

Dan is dit wat je wilt:

Jezelf klaarstomen voor een volgende of nieuwe carrièrestap, op de radar zijn voor een promotie of die ene speciale carrière kans beetpakken.

Een dieper begrip krijgen van jouw kernwaarden, kwaliteiten, motivatie en doel en deze duidelijk kunnen verwoorden en uitspreken, zodat je gezien en gehoord wordt.

Jouw vaardigheden en verhaal helder en authentiek kunnen overbrengen.

Duidelijkheid en richting in jouw volgende carrièrestap en meer plezier, impact en voldoening ervaren in dat wat je doet.

Zelfverzekerd zijn, jouw mindset en leiderschap versterken.

Helderheid op jouw voorwaarden, grenzen en verdienen wat je waard bent.

Knopen doorhaken en duidelijke besluitvorming over jouw loopbaan, carrière of leiderschap vraagstuk.

Volledig begrijpen waarom je bij diverse werkgevers, in een team of met collega’s vastloopt en hoe je erkenning en waardering krijgt.

Werk met mij als je carrière coaching zoekt wat jou enerzijds helpt om helderheid te krijgen op jouw volgende carrièrestap, maar je ook direct versterkt in jouw (persoonlijk) leiderschap, zodat waar je nu in vastloopt ook op lange termijn geen issue meer is.  

Wat houdt het 1-op-1 carrière coaching programma in?

Tijdens dit carrière coaching programma ga je jouw volgende carrière stap helder maken, jouw loopbaan vraagstuk oplossen en jouw zelfvertrouwen versterken, zodat je weer uitdaging, plezier en voldoening ervaart in het werk wat je doet. Je laat obstakels en zaken waar je elke keer weer in vastloopt achter je. Je bent je bewust van wat je kan, wat je wilt, hoe je het wilt aanpakken en je voelt vertrouwen om voorwaarts te bewegen in je carrière. Het is een investering in jouw toekomst en geeft je helderheid, richting en de mindset doorbraak om je impact te vergroten en je carrière een positieve en duurzame verandering te geven.

Dit omvat het programma:

Dit omvat het programma:

3 maanden 1-op-1 samenwerken richting helderheid en zelfvertrouwen in je carrière;

Een live kick-off van 2 uur in Schiedam (dichtbij Rotterdam);

5 coachingsessies van 90 minuten op locatie in Schiedam (dichtbij Rotterdam) of op verzoek online;

Een Human Design rapportage, jouw persoonlijke navigatiesysteem;

Tussentijdse opdrachten ondersteunend aan jouw proces;

Je mag mij gedurende onze samenwerking al jouw vragen per mail of app stellen.

Een groot cadeau aan jezelf en jouw toekomst:

Een investering die je terug gaat zien in jezelf, in het plezier dat je hebt in je werk en de impact die je maakt met je werk. De investering in dit programma is:

€ 2.250,- exclusief btw.

Het is mogelijk om het bedrag in termijnen te betalen. Ook is een offerte voor jouw werkgever mogelijk.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Vergroot jouw impact, vertrouwen en plezier.

Na afloop van het carrière coaching programma heb je:

Volledig begrip van jouw kernwaarden, kwaliteiten, sterke punten, doel en motivatie.

Vertrouwen om jezelf uit te spreken over jouw ambities en weet je jouw sterke punten te verwoorden, zodat je gezien en gehoord wordt.

Een duidelijk plan voor jouw volgende carrière stap en weet je met focus vooruit te bewegen.

Voel je je zelfverzekerd en neem je (persoonlijk) leiderschap.

Verbeter je de samenwerking met collega’s, je team(leden) of jouw leidinggevende/ management team.

Heldere voorwaarden, grenzen en weet je wat je (financieel) waard bent.

Vergroot jij jouw impact en invloed waardoor je daadkrachtig en slagvaardig kunt leiden.

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij 100% komt opdagen als jezelf.

Als je tot dit punt bent gekomen, dan weet je dat het tijd is om niet langer te verschuilen achter werk wat je niet langer dient en geeft wat je nodig hebt. Het is klaar met over je grenzen gaan, energieverlies en niet weten wat je wilt. Wil je weten wat nu de volgende stap is?

Wat anderen zeggen

Met wie je het gaat aanpakken

Ik ben Mariëlla Vink, carrièrecoach, leiderschapscoach en teamcoach.

  • 10 jaar HR (project) management ervaring.
  • 100+ leiders gecoacht in het ondernemerschap.
  • Raak, warm & betrokken.

Na 10 jaar vastdienstverband en het overlijden van mijn tante op jonge leeftijd, besloot ik het roer om te gooien. Ik voelde me geroepen om dingen anders te gaan doen in mijn leven. Minder hard werken en meer met het hart werken. Mijn persoonlijke lessen en mijn ervaring als carrière- en leiderschapscoach bundel ik om jou te helpen. 

Ik hanteer een persoonlijke aanpak en stem mijn carrière coaching volledig op jou af. Ik versterk jou om in jouw grootsheid te stappen en in the lead te zijn van jouw eigen carrière. Wat dat je oplevert; cruciale doorbraken op innerlijk vlak, een vuurtje wat vlamt als nooit tevoren en buitengewoon veel zelfvertrouwen.

Lees hier meer over mij.

Carrière coaching carrièrecoach Schiedam Rotterdam

Plan direct vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Carrière coaching carrièrecoach Schiedam Rotterdam jpeg
Scroll naar boven