Business Upgrade programma

Ben jij klaar voor meer impact, omzet en vrijheid?

De basis van je bedrijf staat. Je hebt de eerste uitdagende fase overleeft, waarin je nog helemaal geen klanten had en nu voel je aan alles dat dit het is! Je wilt er serieus voor gaan en je voelt aan alles dat je het kunt en dat niemand je meer tegenhoudt om het te laten slagen.

Maar er is nog genoeg werk aan de winkel.

Je hebt een website, producten en je bent af en toe zichtbaar op social media. Maar daar houdt het dan ook mee op. Het levert nog onvoldoende inkomsten op en daarbij maken die stemmetjes in je hoofd je ook nog altijd onzeker. Je hebt behoefte aan meer focus en een strategie waarmee je je bedrijf consistent kan laten groeien naar 5K of meer omzet per maand.

In het Business Upgrade programma begeleid ik coaches (kennisondernemers) in 3 maanden naar een bedrijf waar je veel voldoening uit haalt en een consistente stroom aan leads en te gekke klanten realiseert. Zodat je vanuit rust en vertrouwen onderneemt, werkelijk de impact gaat maken die je voor ogen hebt en verdient wat je waard bent.

We starten op maandag 24 mei 2021. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst.

myndz ondernemerscoach

Herken je dit?

Ben je nu al een tijdje aan het ondernemen, maar gaat het jou allemaal veel te langzaam? Je merkt namelijk nu vooral dat:

Je een oké omzet en een aantal leuke klanten hebt. Alleen hoe hard je ook je best doet, je lijkt maar niet door dat omzetplafond heen te breken. Nieuwe klanten aantrekken kost veel energie en is op dit moment niet bepaald het leukste wat je in je bedrijf te doen hebt;

Je hebt het gevoel al een tijdje op hetzelfde level te hangen en bent klaar met hobbyen. Je wilt een serieuze business bouwen, waarmee je de leukste klanten aantrekt en zelf ook nog een fijn salaris aan overhoudt;

Regelmatig zit je overweldigd achter je computer door alle mogelijkheden die er zijn en alles wat je nog te doen hebt. Je hebt het gevoel niet met de juiste dingen bezig te zijn;

Je bedrijf staat nog niet op het punt waar je gehoopt had nu te staan. Toch voel je aan alles dat dit is wat je wilt, en je wilt een manier vinden om het écht te laten slagen;

Je hebt veel dromen en je hoofd loopt over van de ideeën, gevolg is alleen dat je focus mist en snel afgeleid bent;

Marketing & sales en zichtbaar zijn via social media vind je nog altijd spannend. Je weet dat je hier winst kan bereiken, maar je zoekt naar een manier die voor jou werkt en niet voelt als een trucje;

Je vooral op zoek bent naar meer zelfvertrouwen om vanuit de juiste energie te ondernemen. Die negatieve stemmetjes houden je nog te veel bezig om je dromen te realiseren. Je weet dat ze er altijd zullen zijn, maar je wilt je er niet langer door tegen laten houden.

Kortom, je wilt sneller en moeiteloos een succesvol bedrijf opbouwen!

Het is je missie om anderen te helpen. Je bent met veel enthousiasme en liefde je bedrijf gestart. Hoewel het ondernemerschap nu al bevrijdend is, heb je het gevoel er nog veel meer uit te kunnen halen. Je weet precies wat je wilt, alleen ben je nog zoekende naar de juiste aanpak en een systeem waarmee je kan groeien met je bedrijf.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Ik geloof dat iedereen een succesvol bedrijf kan opzetten waar je allereerst veel voldoening uit haalt en ook een goede omzet mee draait. In het begin van mijn ondernemerschap heb ik lang alleen aangerommeld. Met alle gevolgen van dien; geen tot weinig omzet en een hoop frustratie. Toen ik echt koos voor het ondernemerschap, een coach zocht die mij hielp en de juiste stappen nam, trok ik binnen no-time een consistente stroom klanten aan.

Hoe ik dat heb gedaan?

Enerzijds door de mentale blokkades en overtuigingen te doorzien en te doorbreken en anderzijds de juiste strategische stappen te nemen en automatische systemen te bouwen, waardoor mijn bedrijf moeiteloos kon groeien naar €10.000 en meer omzet per maand. Ik ben bereid geweest om op beide vlakken te investeren in mijzelf en dat heeft mij uiteindelijk gebracht tot het punt waar ik nu sta.

Je bent gaan ondernemen omdat je echt graag mensen wilt helpen. Maar om mensen te kunnen helpen, is het ook nodig om mensen aan te trekken en het vertrouwen te geven om door jou geholpen te worden. Je bent nu al even ondernemer, maar het lukt je nog niet om consistent inkomsten te genereren en boven een bepaald omzetplafond uit te stijgen. Daarbij geeft je bedrijf je nog niet de (financiële) vrijheid waar je naar verlangt.

Je wilt er nu zeker van zijn dat je daadwerkelijk het juiste doet, zodat je dat bedrijf opzet waar je al die tijd van hebt gedroomd. Een bedrijf waar je plezier, vrijheid en voldoening uit haalt.

Het ondernemerschap lijkt misschien nog niet echt te lukken en op sommige momenten zelfs moeilijk en lastig te zijn. Maar uiteindelijk is succesvol ondernemen een kwestie van een aantal spelregels volgen. Als je de spelregels kent en deze voor jouw bedrijf goed weet in te zetten, dan kan jij ook binnen no-time groeien met je bedrijf.

Je hebt voor je gevoel lang genoeg aangerommeld en het alleen geprobeerd, nu wil je investeren in jezelf en jouw bedrijf, zodat je beschikt over de kennis om een succesvol bedrijf op te zetten. Je bent klaar met alles alleen doen en je wilt iemand aan je zijde die stap voor stap met je meekijkt en je eerlijke feedback geeft.

In het Business Upgrade programma help ik coaches (kennisondernemers) om binnen 3 maanden een ijzersterke fundering neer te zetten en systemen in te richten waarmee je een consistente stroom aan klanten genereert. Ik leer je de exacte stappen die ik zelf heb gezet. Aan het einde van het programma heb je alle skills in huis om aan de juiste knoppen te draaien en van jouw bedrijf een groot succes te maken.

Het Business Upgrade programma is voor ondernemers die geen zin hebben om jarenlang met losse flodders te schieten, alles alleen uit te vinden en onnodig hard te werken.

myndz ondernemerscoach

Mijn coach zei tegen mij; ‘You’re not stuck, you’re stubborn’. Daarmee sloeg ze de spijker op zijn kop. Ik had alles alleen willen doen en niet gezien dat ik hulp nodig had om een goede ondernemer te worden. Zelfs de meest succesvolle ondernemers hebben iemand aan hun zijde, om ze te helpen door hun eigen bullshit te prikken en je eigen blinde vlekken te doorzien. Hoe fijn zou het fijn als je een complete strategie kunt kopiëren die écht werkt? Binnen no-time heb ik mijn bedrijf laten groeien. In dit programma deel ik mijn succesprincipes waarmee ik binnen een jaar naar 110k omzet per jaar groeide.

Wat anderen zeggen

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart.

Mijn ondernemersreis begon roerig. Ik had 10 jaar gewerkt in vast dienstverband als HR-manager, maar eigenlijk haalde ik al een lange tijd geen energie meer uit mijn werk. De sprong wagen naar het ondernemerschap durfde ik niet, ik had een goed betaalde baan en alles prima voor elkaar. Ergens voelde ik wel het vuurtje branden, maar de angst en onzekerheid nam vaak de overhand.

Tot mijn dierbare tante Tineke overleed aan de gevolgen van Alzheimer. In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Je gaat dan flink relativeren en je wordt keihard wakkergeschud. Ik gooide direct het roer om en koos voor meer vrijheid, plezier en voldoening in het ondernemerschap.

Inmiddels ben ik 3,5 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten. Dankzij een aantal mentale en strategische stappen wist ik binnen no-time te groeien naar een bedrijf met €10.000 en meer omzet per maand. Alleen daar kwam ik niet vanzelf. Na 9 maanden aanrommelen zonder omzet, besloot ik écht ondernemer te willen zijn en ook te leren een goede ondernemer te zijn. Ik brak door mijn bullshit heen, bouwde slimme systemen om consistent klanten aan te trekken en ging eindelijk genieten van de (financiële) vrijheid waar ik altijd naar verlangde.

Ik help coaches (kennisondernemers) die impact willen maken voor anderen, strategisch en tactisch het fundament van hun bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat zij moeiteloos klanten kunnen aantrekken.

MARIELLAVINK AE

Hoe ziet het Business Upgrade programma eruit?

In het Business Upgrade programma begeleid ik jou in 3 maanden naar een bedrijf waar je veel voldoening uit haalt en een consistente stroom aan te gekke klanten realiseert. Zodat je vanuit rust en vertrouwen onderneemt, werkelijk de impact gaat maken die je voor ogen hebt en gaat verdienen wat je waard bent.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

We werken 3 maanden samen om op zowel mentaal als strategisch vlak te groeien met jouw bedrijf. Ik leer je consistent klanten aantrekken en vanuit vertrouwen te ondernemen.

Een kick-off van 2 uur online of bij mij op kantoor in Schiedam. In deze kick-off sessie bepalen we samen de focus voor de aankomende 3 maanden, we duiken in je huidige business, bepalen je doelen en maken een strategisch plan.

Elke maand hebben we twee calls van 30 minuten via Zoom. In totaal zijn dit 5 calls van 30 minuten te verdelen over 3 maanden. Tijdens deze sessies zorg ik ervoor dat jij in de actiemodus blijft, de juiste focus houdt en precies dat doet wat nodig is om jouw programma’s te verkopen. Ik ben jouw stok achter de deur, denk continu mee over de juiste vervolgstappen en help je angsten en onzekerheden te doorbreken.

Een online omgeving met modules, hierin vind je alle praktische kennis die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen. Je blijft ook na het programma toegang houden tot deze informatie.

3 online masterclasses van mij. In dit uur neem ik je mee in mijn learnings als ondernemer en ga ik in op topics die bij deelnemers in de groep spelen. De topics hangen dus af van wat er in de groep speelt. Dit kan over strategische vraagstukken gaan, maar ook gaan over (money) mindset.

Een Facebook groep met gelijkgestemde ondernemers. Je mag hier schaamteloos kwetsbaar zijn en tegelijkertijd al je successen vieren. Wekelijks deel ik een video met daarin inzichten en tips over succesvol ondernemen.

Gedurende onze samenwerking mag je mij dagelijks praktische vragen stellen via mail & WhatsApp. Ik ben jouw sparringpartner en zorg ervoor dat je nooit het gevoel hebt vast te zitten. Ik reageer op jouw vragen van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur.

BONUS

Een volledig verzorgde live dag met de andere deelnemers van de groep. (bonus niet op website)

Wat brengt dit programma jou?​

Met het Business Upgrade programma leid ik jou op tot een ondernemer die alle kennis en skills in huis heeft om consistent leads en klanten aan te trekken. Aan het einde van het programma heb je alle skills in huis om aan de juiste knoppen te draaien en van jouw bedrijf een groot succes te maken.

Aan het einde van het programma heb je:

Een gefundeerde strategie waarmee je consistent leads en klanten aantrekt;

Begrijp jij de ‘spelregels’ van het ondernemerschap en weet je precies aan de juiste knoppen te draaien om jouw bedrijf te laten groeien;

Weet je precies hoe jij lanceringen van je programma’s tot een succes maakt;

Ervaar jij mentale en financiële vrijheid, zodat je vanuit rust en vertrouwen onderneemt;

Ben jij een ondernemer met een succes mindset en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit overvloed en dat wat voldoening geeft.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Jouw investering:

De investering in het Business Upgrade programma is 2.950,- exclusief btw. Je mag het ook in 3 termijnen van 984,- exclusief btw betalen. De btw is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Voor wie is dit programma geschikt:

Het Business Upgrade programma is alleen geschikt voor coaches (kennisondernemers);

Je de ambitie hebt om impact en verschil te maken voor anderen en daarmee de wereld een stukje mooier wilt maken;

Je een enorme drive en can-do mentaliteit hebt. Leergierig, nieuwsgierig, daadkrachtig en ambitieus zijn woorden die jou omschrijven;

Je niet bent gaan ondernemen als hobby, maar serieus wilt groeien met je bedrijf;

Je bereid bent om grote stappen te maken, uit je schaduw te stappen en klaar bent om mensen omver te blazen met een te gek bedrijf.

Voel jij op bovenstaande punten een HELL YA? Dan ben jij 100% een match voor het Business Upgrade programma.

Wat anderen zeggen

Veel gestelde vragen

De volgende editie van dit programma start op maandag 15 februari en duurt 3 maanden.

De investering in het Business Upgrade programma is 2.950,- exclusief btw. Ja mag het ook in 3 termijnen van 983,- exclusief btw betalen. De btw is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Het programma is voor coaches (kennisondernemers), zoals lifecoaches, carrière coaches, marketing experts, voeding experts, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen en VA’s. Stuur even een mail naar mariellavink@myndz.com of plan een match call in via het formulier hieronder om af te stemmen of het programma bij jou past.

Op de startdatum ontvang je een welkomstmail met alle praktische informatie. Je krijgt dan ook toegang tot mijn agenda. Je kunt zelf flexibel jouw afspraken in mijn agenda plannen.

Heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het fundament van je bedrijf neer te zetten.

Een klant van mij, Kelly zei volmondig ja tegen een samenwerking met mij, ondanks de angst dat ze onvoldoende geld zou hebben om het te kunnen betalen. Na 3 dagen ontving ik van haar dit bericht: ‘Omg yes!!! Ok kijk er zo naar uit! En je had gelijk, ik heb een bizarre opdracht binnen gekregen. M’n geluk kan niet op!’ Mijn ervaring is dat als je volmondig ja tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

De 1-op-1 sessie vinden plaats bij mij op kantoor (Dam 46A in Schiedam) of via Zoom.

Alle masterclasses worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de WhatsApp groep.

Jazeker, je ontvangt een factuur. De btw is aftrekbaar.

Dat begrijp ik. Het kan zijn dat je nu denkt ‘ik kom wel terug zodra ik het geld heb verdiend’. Dat is direct de grootste valkuil van ondernemers. Eerlijk, zo dacht ik ook als startende ondernemer. De eerste 9 maanden van mijn ondernemerschap durfde ik niet in mijzelf en mijn bedrijf te investeren. Met alle gevolgen van dien, geen omzet en veel onzekerheid of ik wel mijn vaste lasten kon betalen. Deze denkwijze diende mij niet. Dankzij de investeringen die ik heb gedaan in mijzelf en mijn bedrijf, verdubbelde ik meerdere malen mijn omzet.

Vind je het nog steeds spannend om in jezelf te investeren? Denk dan ook eens na over wat het je kost als je het nu niet doet. Hoeveel energie, tijd, geld gaan je dan mislopen? Hoeveel klanten ga je mislopen, omdat jij nog steeds blijft aanrommelen?

En, wat zou het je opleveren als je wel continu leads en klanten kunt genereren? Hoeveel vrijheid, vertrouwen en rust geeft dat jou? Bij elke investering die ik deed in mijzelf, verdiende ik het bedrag al binnen een maand terug. En dat zie ik veelal ook bij mijn klanten. Als de basis eenmaal staat, pluk je daar jarenlang de vruchten van. Is dat het je waard?

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Het Business Upgrade programma start 24 mei 2021. Wil je nu alvast op de wachtlijst voor de volgende editie? Vul dan je gegevens in via onderstaande formulier, dan neem ik in april 2021 contact met je op.

Inschrijven voor de wachtlijst is volledig vrijblijvend. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een Match & Succes call in om kennis te maken.

Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via mariellavink@myndz.com.

myndz ondernemerscoach
Scroll naar top