Business Starter Programma

In 3 maanden zetten we samen het fundament van je bedrijf neer en leer ik je de basis ondernemersvaardigheden die jij nodig hebt als startende ondernemer. Zodat je gaat ondernemen met impact en omzet.

Dit programma is voor jou als je een bedrijfsidee hebt waarmee je impact en verschil wilt maken voor anderen. Je zet jouw kracht in als kennisondernemer of dienstverlenend expert, bijvoorbeeld als coach, fotograaf, VA, voeding expert, branding expert, interieurstyliste of trainer. Je wilt moeiteloos klanten aantrekken met een gefundeerde strategie. Lees hieronder meer informatie over het programma. 

We starten op 23 november 2020.

myndz ondernemerscoach

Herken je dit?

Je weet inmiddels precies waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe je van toegevoegde waarde kan zijn voor anderen. Je hebt al aardig wat ideeën voor je bedrijf en heel veel zin om aan de slag te gaan. Recent heb je besloten de stap richting het ondernemerschap écht te nemen. Je hebt je misschien zelfs al ingeschreven bij de KvK.

Alleen nu merk je dat:

Je eigenlijk geen idee hebt hoe je een bedrijf neerzet waar je ook een goede omzet mee kunt draaien;

Je weet niet goed waar je moet beginnen, je rommelt wat aan met het idee ‘ik ben toch goed bezig’ en denkt vooral veel na over je bedrijf, maar je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent;

Je weet hoe je jouw krachten kunt inzetten om van toegevoegde waarde voor anderen te zijn, maar je realiseert je dat ondernemen hele andere koek is. Je bent goed in je vak, maar je hebt geen kaas gevreten van het ondernemerschap en dingen als sales- en marketing. Je beseft je dat je nu ook een goede ondernemer moet worden;

Je steekt veel energie en misschien zelfs geld in het uitzoeken van je logo, mooie kleuren, branding, fotoshoots en een website. Dat voelt fijn, want je bent met leuke dingen bezig en je kunt elke keer weer een taak van je lijstje afvinken. Maar tot nu toe zie je alleen maar de spaarrekening slinken en levert het je geen klanten op;

Je hebt je angst overwonnen om voor het ondernemerschap te kiezen, maar nu voel je al direct weer onzekerheid. Alle informatie en opties over het ondernemerschap, zoals funnels, webinars, weggevers is overweldigend. Je weet eigenlijk niet goed wat je focus en aandacht zou moeten hebben als startende ondernemer;

Je durft niet zichtbaar te zijn op social media, omdat je bang bent dat oud-collega’s, vrienden of familie er wat van zullen vinden. Het houdt je tegen echt te knallen met je bedrijf;

Eigenlijk vind je het ondernemerschap een beetje eenzaam. Opeens sta je er helemaal alleen voor. Je hebt niemand om mee te sparren of om feedback te vragen als je even onzeker bent;

Je hebt de keuze gemaakt voor het ondernemerschap omdat je meer vrijheid, plezier en voldoening wilde. Je merkt alleen dat je nu keihard aan het werk bent, dat je niet met de klanten werkt die je het allerliefst zou willen helpen en ook is het elke maand weer lastig rondkomen. Eigenlijk merk je nog niets van de voordelen van het ondernemerschap.

Je bent ondernemer geworden vanwege de vrijheid en hebt 1001 ideeën. Nu loop je alleen vast op die ideeën. Het kan niet allemaal tegelijk. Wat moet je eerst doen? Wat is nú belangrijk?

Het is tijd om werkelijk impact en verschil te gaan maken voor anderen, zodat je écht meer vrijheid, plezier en voldoening gaat creëren in het ondernemerschap en niet stiekem nog na hoeft te denken of je terug moet keren naar een baan in loondienst.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Elke keer zie ik het weer startende ondernemers die vol goede moed starten met ondernemen of naast hun baan hun onderneming proberen op te zetten, maar overweldigd raken door alle opties, mogelijkheden en tips via gratis webinars en e-books.

Ik sta er versteld van hoeveel tijd en energie er gestopt wordt in het mooi maken van hun Instagram profiel met de hoop dat de klanten vanzelf aan de deur kloppen. Ik kan je nu al vertellen dat je na 3 maanden deze strategie te volgen nog geen steek verder bent.

En ik kan het weten. In 2017 stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik had mega veel ideeën, had energie voor tien om mijn bedrijf op te zetten en was vastberaden het te laten slagen.

Maar na ongeveer 9 maanden in het ondernemerschap brak ik totaal. Ik had mijn goedbetaalde baan opgezegd voor de droom van het ondernemerschap. Maar een eigen bedrijf opzetten viel mij zwaar. Het liep gewoon niet zoals ik wilde. Ik deed van alles om zichtbaar te zijn, maar niets sloeg echt aan en elke maand vroeg ik mij af of ik wel voldoende inkomsten kon genereren om de volgende maand mijn vaste lasten te betalen.

Ik weet nog goed dat ik op enig moment totaal in huilen uitbarstte en voelde dat ik op een kruispunt stond. Ga ik terug naar mijn leven in loondienst waarvan ik wist totaal ongelukkig te zullen zijn of koos ik om het ondernemerschap echt te laten slagen?

Dat was het moment dat ik besloot om écht te gaan voor het ondernemerschap.

Tot dan toe had ik het ondernemerschap en wel of niet klanten hebben gezien als iets wat je overkomt. Ik zag in dat je alleen kan slagen als je echt kiest om ondernemer te zijn en niet langer blijft aanrommelen en overweegt terug te gaan naar het zogenaamde veilige nest van een vaste baan. Ik investeerde in een coach, zette het fundament van mijn bedrijf neer en ging eindelijk echt geld verdienen.

Je inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt. We zouden het allemaal heel gek vinden als je een nieuwe baan hebt en je komt op de eerste dag op je werk en je collega zegt: Daar is je werkplek. Je redt je wel he? Maar als ondernemer vinden we opeens dat we het zelf moeten kunnen. Dat gaat niet. Je bent er simpelweg nog niet voor opgeleid.

Als je eerlijk bent verlang je ernaar om stap voor stap bij de hand genomen te worden door een coach die het hele proces al heeft doorlopen. Die precies weet welke stappen nodig zijn om een succesvol bedrijf op te zetten en die je vertrouwen geeft en eerlijke feedback geeft die je wel vooruithelpt.

Het business starter programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die al goed weten waar hun hart sneller van gaat kloppen en hoe ze met hun krachten impact en verschil kunnen maken voor anderen, maar nog niet weten hoe ze moeten ondernemen. Ik geloof erin dat ook jij een succesvol bedrijf kunt opzetten als je zowel strategisch en tactisch een stevig fundament neerzet, maar ook mentaal en emotioneel klaar bent om moeiteloos klanten aan te trekken.

Daarom ga ik je in het business starter programma alles leren om een goedlopend bedrijf neer te zetten.

Dus wat ga jij doen? Alleen aanrommelen of mij je laten helpen?

myndz ondernemerscoach

"Je inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt"

Wat anderen zeggen

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart

Mijn ondernemersreis begon roerig. Ik had 10 jaar gewerkt in vast dienstverband als HR-manager, maar eigenlijk haalde ik al een lange tijd geen energie meer uit mijn werk. De sprong wagen naar het ondernemerschap durfde ik niet, ik had een goed betaalde baan en alles prima voor elkaar. Ergens voelde ik wel het vuurtje branden, maar de angst en onzekerheid nam vaak de overhand.

Tot mijn dierbare tante Tineke overleed aan de gevolgen van Alzheimer. In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Je gaat dan flink relativeren en je wordt keihard wakker geschud. Ik gooide direct het roer om en koos voor meer vrijheid, plezier en voldoening in mijn leven en werk.

Inmiddels ben ik 3 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten. Ik help vrouwen om impact te maken met hun kracht en gedrevenheid, vol vertrouwen en zonder geldzorgen te ondernemen. Ik geloof dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden. Het vraagt allereerst om een verbinding te maken tussen wie je bent, waarom jij doet wat je doet, wat je drijft en wat je heel goed kunt. En vervolgens strategisch en tactische een fundament voor je bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat je moeiteloos klanten kunt aantrekken.

myndz carriere coach

Hoe ziet het Business Starter Programma eruit?

In 3 maanden ga ik je helpen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten en ga ik je de basis ondernemersvaardigheden leren die jij als startende ondernemer nodig hebt. Zodat het niet alleen bij een mooi bedrijfsidee blijft, maar dat je ook werkelijk verschil gaat maken voor de mensen die jij het allerliefste helpt. Je bent immers gaan ondernemen omdat je de wereld een klein beetje mooier wilde maken, toch? We gaan ervoor zorgen dat je dat ook werkelijk gaat doen. We zorgen ervoor dat je een authentiek bedrijf opzet, zodat je niet alleen veel voldoening haalt uit je bedrijf, maar ook zo snel mogelijk geld kunt verdienen met je bedrijf. Dit programma helpt jou stap voor stap het fundament van je bedrijf neer te zetten, zodat je de juiste focus hebt. Samen is het niet alleen vele malen leuker, ook vele malen sneller.

We starten maandag 23 november 2020. Van 21 december t/m 3 januari is er 2 weken pauze. Het programma eindigt op 12 maart 2021.

De investering in dit programma is 1.950,- exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 2 of 3 termijnen voldoen.

Praktische informatie

We werken 3 maanden samen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Ik leer jou de basis ondernemersvaardigheden.

Een 1 op 1 live kick off van 1,5 uur waarin we samen jouw toegevoegde waarde en impact heel concreet en inzichtelijk maken. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsidee helemaal helder is.

Daarna volgen 4 live 1 op 1 coach sessies van 1 uur waar we gaan werken aan het fundament van jouw bedrijf o.a. bepalen we je doelgroep, je strategisch productaanbod, je website teksten en jouw (financieel) plan.

Een online omgeving met informatie en templates om te leren ondernemen.

Een WhatsApp groep met gelijkgestemde startende ondernemers. Je mag hier schaamteloos kwetsbaar zijn en tegelijkertijd al je successen vieren.

Welke modules behandelen we?

Je waarom en verhaal

Wat is jouw verhaal en waarom en hoe kan je deze inzetten binnen jouw bedrijf.

Je ideale klant

Voor wie wil jij verschil maken en van toegevoegde waarde zijn. We zorgen ervoor dat jij je doelgroep enorm goed kent.

Jouw strategische productaanbod

Welke producten/diensten kan jij aanbieden wat naadloos aansluit op jouw doelgroep en volledig past bij wat jij het beste kan.

Een website die converteert

We zorgen ervoor dat je goede teksten hebt voor jouw website waarmee je klanten aantrekt.

Zichtbaarheid en Marketing

We zorgen ervoor dat jij precies weet hoe jij je ideale klant kunt bereiken. Welke activiteiten kun jij gaan doen om moeiteloos klanten aan te trekken.

Sales

Ik leer je hoe je in een gesprek van een potentiële klant een betalende klant maakt.

Doelen en (Financieel) Plan

We zorgen ervoor dat jij een plan hebt en weet hoe je het praktisch en financieel aanpakt.

Na dit programma

Na dit programma heb je het fundament van jouw bedrijf neergezet en ben je instaat om moeiteloos klanten aan te trekken met een gefundeerde strategie en vanuit de juiste energie.

Je bedrijfsidee staat als een huis;

Je hebt concreet voor wie jij er bent en weet precies waar jij jouw doelgroep kunt vinden;

Je hebt een strategisch productaanbod;

Je hebt website teksten waarin je jouw persoonlijke verhaal deelt, die jouw klanten raken en aanspreken en ervoor zorgen dat je klanten binnenhaalt.

Weet jij welke activiteiten je kunt doen om leads en klanten aan te trekken. Je hebt focus welke onlinekanalen je wilt inzetten en hoe je dat kan doen.

Weet je hoe je ontspannen gesprekken met je potentiele klanten voert, zodat je de juiste energie uitstraalt en ze het vertrouwen kunt geven om JA te zeggen tegen jouw voorstel.

Heb je een helder plan om je bedrijf op te zetten, wat rust en vertrouwen geeft.

De investering in het Business starter programma is € 1.950,- exclusief btw. Je mag deze investering ook in 2 of 3 termijnen betalen.

Dit programma is niet voor iedereen geschikt

Dit programma is speciaal voor vrouwen die impact en verschil willen maken en behoefte hebben om dat wat hun drijft en wat ze het beste kunnen in te zetten om de wereld een stukje mooier te maken. Jij weet al goed wat jouw impact is en je hebt in grote lijnen jouw bedrijfsidee staan. Je wilt impact en verschil maken voor anderen als kennisondernemer of dienstverlenend expert, bijvoorbeeld als coach, fotograaf, VA, voeding expert, branding expert, interieurstyliste of trainer.

Je bent startende ondernemer of je hebt recent besloten om de overstap naar het ondernemerschap te maken. Misschien heb je zelfs al de stap richting de Kamer van Koophandel genomen om je in te schrijven als ondernemer. Je voelt aan alles dat dit de juiste keuze is geweest en je bent vastberaden om er echt een te gek bedrijf van te maken.

Heb jij nog niet helder wat je precies wilt en hoe je van toegevoegde waarde kan zijn in het ondernemerschap ik help je graag in het programma ‘Maak impact met jouw kracht’.

myndz ondernemerscoach

"Terwijl jij maar blijft aanrommelen en maar plannen blijft maken voor je bedrijf, zit je ondertussen nog vast aan die energievretende baan waar je mentaal allang afscheid van hebt genomen"

Wat anderen zeggen

Ik hoor je denken, ja maar...

Mijn lieve tante Tineke leerde mij altijd dat je twee keuzes hebt.

Je doet helemaal niets en je gaat op dezelfde voet verder. Kans is groot dat je over 3 maanden deze pagina opnieuw leest en er nog niet veel veranderd is.

Het is helemaal niet vreemd dat je nog niet goed weet hoe je moet ondernemen. Tot nu toe heb je in loondienst altijd een leidinggevende gehad die je vertelde wat te doen ofwel je feedback gaf. Nu vraagt het dat je leiderschap en verantwoordelijkheid neemt in jouw bedrijf en dus ook een goede ondernemer wordt.

Daarbij is het ondernemerschap hartstikke spannend en elke stap die je neemt is nieuw. Het is ontzettend gemakkelijk om je te laten overweldigen door angst en onzekerheid. Hierdoor ga je misschien niet echt te stappen zetten die wel gewoon nodig zijn. Dat vraagt een andere kijk en je te laten helpen door iemand die al op het punt staat waar jij graag wilt zijn. Ook ik kies ervoor om mij in het ondernemerschap te laten begeleiden door een coach en ik zal dit ook blijven doen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een goede strategie neer te zetten en je bedrijf serieus te nemen. Grote kans dat jij één van de ondernemers bent die wel slaagt in het ondernemerschap. Op het moment dat ik mijn bedrijf serieus nam en geld investeerde vanuit vertrouwen, veranderde er ontzettend veel en begon ik echt te groeien.

myndz ondernemerscoach

Veel gestelde vragen

De volgende editie van het programma start op maandag 23 november. Van 21 december t/m 3 januari is er 2 weken pauze. Het programma eindigt op 12 maart 2021.

€ 1.950,- exclusief 21% BTW. Het mag ook in 2 termijnen van € 975,- exclusief btw of 3 termijnen van € 650,- exclusief btw worden betaald.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Ik vond het ook mega spannend om mijn eerste investering in mijzelf en bedrijf te doen. En elke keer als ik het opnieuw doe vind ik het weer spannend. Maar inmiddels weet ik ook hoeveel het mij elke keer weer oplevert. Op het moment dat ik met vertrouwen geld ging investeren in mijzelf en mijn bedrijf ging ik echt in een stroomversnelling groeien.

Heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het fundament van je bedrijf neer te zetten.

Een klant van mij, Kelly zei volmondig ja tegen een samenwerking met mij, ondanks de angst dat ze onvoldoende geld zou hebben om het te kunnen betalen. Na 3 dagen ontving ik van haar dit bericht: ‘Omg yes!!! Ok kijk er zo naar uit! En je had gelijk, ik heb een bizarre opdracht binnen gekregen. M’n geluk kan niet op!’ Mijn ervaring is dat als je volmondig ja tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Dit programma is speciaal voor vrouwen die impact en verschil willen maken voor anderen. Jij weet al goed wat jouw impact is en je hebt in grote lijnen jouw bedrijfsidee staan. Je wilt impact en verschil maken voor anderen als kennisondernemer of dienstverlenend expert, bijvoorbeeld als coach, fotograaf, VA, voeding expert, branding expert, interieurstyliste of trainer.

Je bent startende ondernemer of je hebt recent besloten om de overstap naar het ondernemerschap te maken. Misschien heb je zelfs al de stap richting de Kamer van Koophandel genomen om je in te schrijven als ondernemer. Je voelt aan alles dat dit de juiste keuze is geweest en je bent vastberaden om er echt een te gek bedrijf van te maken.

Heb jij nog niet helder wat je precies wilt en hoe je van toegevoegde waarde kan zijn in het ondernemerschap ik help je graag in het programma ‘Maak impact met jouw kracht’.

Heb je andere vragen? Stuur mij dan gerust een mail via mariellavink@myndz.com.

Wil je graag mee doen aan het Business starter programma maar zou je van tevoren graag even met mij sparren om af te stemmen of dit het juiste besluit is? Klik dan op onderstaande knop, vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit is dan ook geen sales call maar een match call.

myndz ondernemerscoach

Ja ik wil het fundament van mijn bedrijf neerzetten!

Scroll naar top