Business Starter Programma

Ben jij klaar om een vliegende start te maken met je bedrijf?

In 3 maanden zetten we samen het fundament van je bedrijf neer en leer ik je de basis ondernemersvaardigheden die jij nodig hebt als startende ondernemer. Zodat je gaat ondernemen met impact en omzet.

Je bent recent begonnen met je bedrijf en je hebt een waanzinnig bedrijfsidee waarmee je impact en verschil voor anderen wilt maken. Als coach (kennisondernemer) wil je moeiteloos klanten aantrekken met een gefundeerde strategie. Alleen je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen.

Lees hieronder meer informatie over het programma.

We starten op maandag 29 maart. Je kunt je nu aanmelden.

myndz ondernemerscoach

Herken je dit?

Je hebt besloten om te gaan ondernemen. Je weet precies waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe je van toegevoegde waarde wilt zijn voor anderen. Je hebt al aardig wat ideeën voor je bedrijf en heel veel zin om aan de slag te gaan. Je hebt je zelfs ingeschreven bij de KvK of je staat op het punt om dat te gaan doen. Alleen nu merk je dat:

Je eigenlijk geen idee hebt hoe je een bedrijf neerzet waar je ook een goede omzet mee kunt draaien;

Je weet niet goed waar je moet beginnen, je rommelt wat aan met het idee ‘ik ben toch goed bezig’ en denkt vooral veel na over je bedrijf, maar je twijfelt of je wel met de juiste dingen bezig bent;

Je realiseert je dat ondernemen hele andere koek is. Je bent goed in je vak, maar je hebt geen kaas gevreten van het ondernemerschap en dingen als sales- en marketing. Je beseft je dat je nu ook een goede ondernemer moet worden;

Je steekt veel energie en misschien zelfs geld in het uitzoeken van je logo, mooie kleuren, branding, fotoshoots en een website. Dat voelt fijn, want je bent met leuke dingen bezig en je kunt elke keer weer een taak van je lijstje afvinken. Maar tot nu toe zie je alleen maar de spaarrekening slinken en levert het je geen klanten op;

Je hebt je angst overwonnen om voor het ondernemerschap te kiezen, maar nu voel je direct weer veel onzekerheid. Alle informatie en opties over het ondernemerschap, zoals funnels, webinars en weggevers is overweldigend. Je merkt dat je veel piekert en twijfelt.

Je durft niet zichtbaar te zijn op social media, omdat je bang bent dat oud-collega’s, vrienden of familie er wat van zullen vinden. Het houdt je tegen echt te knallen met je bedrijf;

Eigenlijk vind je het ondernemerschap een beetje eenzaam. Opeens sta je er helemaal alleen voor. Je hebt niemand om mee te sparren of om feedback te vragen als je even onzeker bent;

Je bent ondernemer geworden vanwege de vrijheid en hebt 1001 ideeën. Nu loop je alleen vast op die ideeën. Het kan niet allemaal tegelijk. Wat moet je eerst doen? Wat is nú belangrijk?

Het is tijd om werkelijk impact en verschil te gaan maken voor anderen, zodat je écht meer vrijheid, plezier en voldoening gaat creëren in het ondernemerschap en niet stiekem nog na hoeft te denken of je terug moet keren naar een baan in loondienst.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Elke keer zie ik het weer; startende ondernemers die vol goede moed starten met ondernemen of naast hun baan hun onderneming proberen op te zetten, maar overweldigd raken door alle opties, mogelijkheden en tips via gratis webinars en e-books.

Ik sta er versteld van hoeveel tijd en energie er gestopt wordt in het mooi maken van hun Instagram profiel met de hoop dat de klanten vanzelf aan de deur kloppen. Ik kan je nu al vertellen dat je na een tijdje deze strategie te volgen, nog geen steek verder bent.

En ik kan het weten. In 2017 stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik had mega veel ideeën, had energie voor tien om mijn bedrijf op te zetten en was vastberaden het te laten slagen.

Maar na ongeveer 9 maanden in het ondernemerschap brak ik totaal. Ik had mijn goedbetaalde baan opgezegd voor de droom van het ondernemerschap. Maar een eigen bedrijf opzetten viel mij zwaar. Ik had geen flauw idee hoe ik nu een goed lopend bedrijf moest opzetten. Elke maand vroeg ik mij af of ik wel voldoende inkomsten kon genereren om de volgende maand mijn vaste lasten te betalen.

Ik weet nog goed dat ik op enig moment totaal in huilen uitbarstte en voelde dat ik op een kruispunt stond. Ga ik terug naar mijn leven in loondienst waarvan ik wist totaal ongelukkig te zullen zijn, of kies ik ervoor om het ondernemerschap echt te laten slagen?

Dat was het moment dat ik besloot om écht te gaan voor het ondernemerschap.

Tot dan toe had ik het ondernemerschap en wel of niet klanten hebben, gezien als iets wat je overkomt. Ik zag in dat je alleen kan slagen als je echt kiest om ondernemer te zijn en niet langer blijft aanrommelen en overweegt terug te gaan naar het zogenaamde veilige nest van een vaste baan. Ik investeerde in een coach, zette het fundament van mijn bedrijf neer en ging eindelijk echt geld verdienen. Met als resultaat dat ik in 2020 afsloot met een omzet van meer dan €100.000.

Je inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt. We zouden het allemaal heel gek vinden als je een nieuwe baan hebt en je komt op de eerste dag op je werk en je collega zegt: ‘Daar is je werkplek. Je redt je wel he?’ Maar als ondernemer vinden we opeens dat we het zelf moeten kunnen. Dat gaat niet. Je bent er simpelweg nog niet voor opgeleid.

Als je eerlijk bent, verlang je ernaar om stap voor stap bij de hand genomen te worden door een coach die het hele proces al heeft doorlopen. Die precies weet welke stappen nodig zijn om een succesvol bedrijf op te zetten en die je vertrouwen en eerlijke feedback geeft die je wel vooruithelpen.

Het Business Starter programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die niet jarenlang willen aanmodderen en onnodig hard willen werken om een succesvol bedrijf op te zetten. Je wilt direct de basis goed neerzetten en leren een goede ondernemer zijn. Je wilt je angsten en onzekerheden doorbreken en veel vertrouwen voelen.

Ik geloof erin dat ook jij een succesvol bedrijf kunt opzetten als je zowel strategisch en tactisch een stevig fundament neerzet, maar ook mentaal en emotioneel klaar bent om moeiteloos klanten aan te trekken. Daarom ga ik je in het Business Starter programma alles leren om een goedlopend bedrijf neer te zetten. Ik leer je de exacte stappen die ik heb genomen en leer je de skills om van je bedrijf een succes te maken.

Dus wat ga jij doen? Alleen aanrommelen of mij je laten helpen?

myndz ondernemerscoach

"Je inschrijven bij de KVK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt."

Wat anderen zeggen

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart

Mijn ondernemersreis begon roerig. Ik had 10 jaar gewerkt in vast dienstverband als HR-manager, maar eigenlijk haalde ik al een lange tijd geen energie meer uit mijn werk. De sprong wagen naar het ondernemerschap durfde ik niet, ik had een goed betaalde baan en alles prima voor elkaar. Ergens voelde ik wel het vuurtje branden, maar de angst en onzekerheid nam vaak de overhand.

Tot mijn dierbare tante Tineke overleed aan de gevolgen van Alzheimer. In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Je gaat dan flink relativeren en je wordt keihard wakkergeschud. Ik gooide direct het roer om en koos voor meer vrijheid, plezier en voldoening in mijn leven en werk.

Inmiddels ben ik 3,5 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten. Dankzij een aantal mentale en strategische stappen wist ik als startende ondernemer binnen no-time te groeien naar een bedrijf met €10.000 en meer omzet per maand. Alleen daar kwam ik niet vanzelf. Na 9 maanden aanrommelen zonder omzet, besloot ik écht ondernemer te willen zijn en ook te leren een goede ondernemer te zijn. Ik brak door mijn bullshit heen, bouwde slimme systemen om consistent klanten aan te trekken en ging eindelijk genieten van de (financiële) vrijheid waar ik altijd naar verlangde.

Ik help coaches (kennisondernemers) die impact willen maken voor anderen, strategisch en tactisch het fundament van hun bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat zij moeiteloos klanten kunnen aantrekken.

myndz carriere coach

Hoe ziet het Business Starter Programma eruit?

In 3 maanden ga ik je helpen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten en ga ik je de basis ondernemersvaardigheden leren die jij als startende ondernemer nodig hebt. Zodat het niet alleen bij een mooi bedrijfsidee blijft, maar dat je ook werkelijk verschil gaat maken voor de mensen die jij het allerliefste helpt.

We zorgen ervoor dat je een authentiek bedrijf opzet, zodat je niet alleen veel voldoening haalt uit je bedrijf, maar ook zo snel mogelijk geld kunt verdienen met je bedrijf. Ik leer je precies de stappen die ik heb genomen om een succesvol bedrijf op te zetten. Je krijgt een complete strategie waarmee ik razendsnel ben gegroeid en die je zo kunt kopiëren. Je hoeft niet bang te zijn overweldigd te raken. Ik geloof in simpel ondernemen en deel alleen informatie die jij als startende ondernemer nodig hebt. We doen het samen stap voor stap, zodat jij de juiste focus hebt.

We starten maandag 29 maart 2021. Je kunt je nu aanmelden.

De investering in dit programma is 1.950, exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 650 exclusief btw.

Praktische informatie

We werken 3 maanden samen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Ik leer jou de basis ondernemersvaardigheden.

Een 1-op-1 live kick-off van 1,5 uur waarin we samen jouw toegevoegde waarde en impact heel concreet en inzichtelijk maken. We zorgen ervoor dat jouw bedrijfsidee helemaal helder is.

Daarna volgen 4 live 1-op-1 coach sessies van 1 uur waar we gaan werken aan het fundament van jouw bedrijf; o.a. bepalen we je doelgroep, je strategisch productaanbod, je weggever, je website teksten en jouw (financieel) plan.

Een online omgeving met informatie en templates om te leren ondernemen.

Een WhatsApp groep met gelijkgestemde startende ondernemers. Je mag hier schaamteloos kwetsbaar zijn en tegelijkertijd al je successen vieren.

Welke modules behandelen we?

Je waarom en verhaal

Wat is jouw verhaal en waarom en hoe kan je jezelf onderscheiden van anderen, die ogenschijnlijk hetzelfde doen. We zorgen ervoor dat je de leukste klanten gaat aantrekken.

Je ideale klant

Als je er voor iedereen bent, ben je er tegelijkertijd voor niemand. Voor wie wil jij verschil maken en van toegevoegde waarde zijn? We gaan samen een doelgroep kiezen waar jij energie van krijgt en die goed betalen. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij jouw klant echt kan raken met jouw boodschap.

Jouw strategische productaanbod

Welke producten/diensten kan jij aanbieden welke naadloos aansluiten op jouw doelgroep en volledig passen bij wat jij het beste kan. Ik leer je hoe je jouw producten slim en strategisch opbouwt.

Een website die converteert

Ik leer je onweerstaanbaar goede teksten schrijven voor jouw website waarmee je jouw klanten raakt en zorgt dat bezoekers, betalende klanten worden.

Zichtbaarheid en Marketing

We zorgen ervoor dat jij precies weet hoe jij je ideale klant kunt bereiken. Welke activiteiten jij kunt gaan doen om moeiteloos klanten aan te trekken.

Sales

Ik leer je hoe je in een gesprek van een potentiële klant een betalende klant maakt. Je leert hoe je jezelf voorbereidt op een sales gesprek, hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren als ‘ik vind het duur’, of ‘ik probeer het nog even zelf’, en hoe je volmondig JA krijgt voor jouw programma.

Doelen en (Financieel) Plan

Ik zeg altijd; omzet overkomt je niet, die plan je! We maken een plan, zodat jij precies weet hoe je het praktisch en financieel gaat aanpakken. Dit geeft rust en vertrouwen.

Na dit programma

Na dit programma heb je het fundament van jouw bedrijf neergezet en ben je in staat om moeiteloos klanten aan te trekken met een gefundeerde strategie en vanuit de juiste energie.

In 3 maanden leid ik jou op naar een ondernemer die de skills in huis heeft om een vliegende start te maken met haar startende onderneming;

Je hebt een heldere en bewezen strategie in handen, waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien;

Je hebt concreet voor wie jij er bent en weet precies waar jij jouw doelgroep kunt vinden;

Je hebt een strategisch productaanbod waar je energie van krijgt en waar je klanten niet omheen kunnen;

Je hebt website teksten waarin je jouw persoonlijke verhaal deelt, die jouw klanten raken en aanspreken en ervoor zorgen dat je klanten binnenhaalt;

Weet jij welke activiteiten je kunt doen om leads en klanten aan te trekken. Je hebt focus welke online kanalen je wilt inzetten en hoe je dat kan doen;

Weet je hoe je ontspannen gesprekken met je potentiële klanten voert, zodat je de juiste energie uitstraalt en ze het vertrouwen kunt geven om JA te zeggen tegen jouw aanbod;

Heb je een helder plan om je bedrijf op te zetten, wat rust en vertrouwen geeft;

Voel je vertrouwen in jezelf en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit rust en vertrouwen.

Wat is de investering in het Business Starter programma? De investering in dit programma is 1.950,- exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 650,- exclusief btw.

Voor wie is het Business Starter programma geschikt?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is speciaal voor vrouwen die impact en verschil willen maken en behoefte hebben om dat wat hun drijft en wat ze het beste kunnen, in te zetten om de wereld een stukje mooier te maken.

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je een concreet bedrijfsidee hebt en wilt inzetten als coach (kennisondernemer), zoals lifecoaches, carrière coaches, marketing experts, voeding experts, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen en VA’s.

Je bent startende ondernemer. Je bent inmiddels ingeschreven bij de KvK of je staat op het punt om dat te doen.

Je bent vastberaden om een vliegende start te maken met je bedrijf. Je wilt niet maanden alleen aanmodderen en wilt een goede basis neerzetten, waar vanuit je bedrijf kan groeien.

Je een enorme drive en can-do mentaliteit hebt. Leergierig, nieuwsgierig, daadkrachtig en ambitieus zijn woorden die jou omschrijven;

Je bent bereid om grote stappen te maken, uit je schaduw te stappen en klaar om van je bedrijf een succes te maken.

Voel jij op bovenstaande punten een HELL YA? Dan ben jij 100% een match voor het Business Starter programma.

myndz ondernemerscoach

"Terwijl jij maar blijft aanrommelen en plannen blijft maken voor je bedrijf, zit je ondertussen nog vast aan die energievretende baan waar je mentaal allang afscheid van hebt genomen."

Wat anderen zeggen

Ik hoor je denken, ja maar...

Je hebt altijd twee keuzes.

Je doet helemaal niets en je gaat op dezelfde voet verder. Kans is groot dat je over 3 maanden deze pagina opnieuw leest en er nog niet veel veranderd is.

Het is helemaal niet vreemd dat je nog niet goed weet hoe je moet ondernemen. Tot nu toe heb je in loondienst altijd een leidinggevende gehad die je vertelde wat te doen, ofwel je feedback gaf. Nu vraagt het dat je leiderschap en verantwoordelijkheid neemt in jouw bedrijf en dus ook een goede ondernemer wordt.

Daarbij is het ondernemerschap hartstikke spannend en elke stap die je neemt is nieuw. Het is ontzettend gemakkelijk om je te laten overweldigen door angst en onzekerheid. Hierdoor ga je misschien niet echt te stappen zetten die wel gewoon nodig zijn. Dat vraagt een andere kijk en je te laten helpen door iemand die al op het punt staat waar jij graag wilt zijn. Ook ik kies ervoor om mij in het ondernemerschap te laten begeleiden door een coach en ik zal dit ook blijven doen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een goede strategie neer te zetten en je bedrijf serieus te nemen. Grote kans dat jij één van de ondernemers bent die wel slaagt in het ondernemerschap. Op het moment dat ik mijn bedrijf serieus nam en geld investeerde vanuit vertrouwen, veranderde er ontzettend veel en begon ik echt te groeien.

myndz ondernemerscoach

Veel gestelde vragen

De volgende editie van het programma start op maandag 29 maart 2021. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst.

1.950,- exclusief 21% btw. Het mag ook in 3 termijnen van 650,- exclusief btw worden betaald.

Het programma is voor startende coaches (kennisondernemers), zoals lifecoaches, carrière coaches, marketing experts, voeding experts, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen en VA’s. Stuur even een mail naar mariellavink@myndz.com of meld je aan voor de wachtlijst via het formulier hieronder. We plannen dan een match call in om af te stemmen of het programma bij jou past.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Ik vond het ook mega spannend om mijn eerste investering in mijzelf en bedrijf te doen. En elke keer als ik het opnieuw doe vind ik het weer spannend. Maar inmiddels weet ik ook hoeveel het mij elke keer weer oplevert. Op het moment dat ik met vertrouwen geld ging investeren in mijzelf en mijn bedrijf ging ik echt in een stroomversnelling groeien. Heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het fundament van je bedrijf neer te zetten. Een klant van mij, Kelly zei volmondig ja tegen een samenwerking met mij, ondanks de angst dat ze onvoldoende geld zou hebben om het te kunnen betalen. Na 3 dagen ontving ik van haar dit bericht: ‘Omg yes!!! Ok kijk er zo naar uit! En je had gelijk, ik heb een bizarre opdracht binnen gekregen. M’n geluk kan niet op!’ Mijn ervaring is dat als je volmondig ja tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

De 1-op-1 sessie vinden plaats bij mij op kantoor (Dam 46A in Schiedam) of via Zoom.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de WhatsApp groep.

Jazeker, je ontvangt een factuur. De btw is aftrekbaar.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Ik vond het ook mega spannend om mijn eerste investering in mijzelf en bedrijf te doen. En elke keer als ik het opnieuw doe vind ik het weer spannend. Maar inmiddels weet ik ook hoeveel het mij elke keer weer oplevert. Op het moment dat ik met vertrouwen geld ging investeren in mijzelf en mijn bedrijf, ging ik echt in een stroomversnelling groeien.

 

Heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen een stap kunt nemen richting het ondernemerschap en direct als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het fundament van je bedrijf neer te zetten.

 

Een klant van mij, Kelly, zei volmondig ja tegen een samenwerking met mij, ondanks de angst dat ze onvoldoende geld zou hebben om het te kunnen betalen. Na 3 dagen ontving ik van haar dit bericht: ‘Omg yes!!! Ok kijk er zo naar uit! En je had gelijk, ik heb een bizarre opdracht binnen gekregen. M’n geluk kan niet op!’ Mijn ervaring is dat als je volmondig ja tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat, dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden, geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Het Business Starter programma zit momenteel volledig vol. Wil je nu alvast op de wachtlijst voor de volgende editie eind maart 2021? Vul dan je gegevens in via onderstaande formulier, dan neem ik vanaf eind februari 2021 contact met je op.

Inschrijven voor de wachtlijst is volledig vrijblijvend. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een Match & Succes call in om kennis te maken.

Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via mariellavink@myndz.com.

myndz ondernemerscoach
Scroll naar top