Business Starter Programma

Ben jij klaar om een vliegende start te maken met je bedrijf?

In 3 maanden zetten we samen het fundament van je bedrijf neer en leer ik je de ondernemersvaardigheden die jij nodig hebt als startende ondernemer. Zodat je moeiteloos klanten aantrekt met een gefundeerde strategie.

Je bent recent begonnen met je bedrijf als coach (kennisondernemer) omdat je impact en verschil wilt maken voor anderen en daarmee de wereld een stukje mooier wilt maken, terwijl je voor jezelf een leven creëert met meer (financiële) vrijheid, plezier en voldoening.

Lees hieronder meer informatie over het programma.

We starten op maandag 14 juni. Je kunt je nu aanmelden.

myndz ondernemerscoach

Herken je dit?

Je bent gaan ondernemen omdat je positieve impact wilt maken voor anderen. Je weet precies waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe je van toegevoegde waarde kan zijn voor anderen.

Alleen nu merk je dat:

Je eigenlijk geen idee hebt hoe je een bedrijf neerzet waar je ook een goede omzet mee kunt draaien;

Er veel meer op je af komt dan je had verwacht. Je probeert meerdere dingen maar je twijfelt waar je moet beginnen en of je wel met de juiste dingen bezig bent;

Je realiseert je dat ondernemen hele andere koek is. Je bent goed in je vak, maar je hebt geen kaas gevreten van het ondernemerschap en dingen als sales en marketing. Je beseft je dat je nu ook een goede ondernemer moet worden;

Misschien heb je al wel een website waar je veel tijd, geld en energie in hebt gestopt maar deze levert momenteel nog weinig of geen klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website en weet niet hoe je dit aan moet pakken;

Je voelt je soms onzeker en overweldigd door alle informatie en opties in het ondernemerschap. Je twijfel of je wel goed genoeg bent als coach en of het wel mogelijk is om als coach goed geld te verdienen;

Je doel is mensen te helpen en een leven te creëren waar je vrijheid, voldoening en plezier uithaalt. Je hebt veel ideeën en plannen om dit te realiseren. Alleen je loopt nu vast op al je ideeën en plannen. Het kan niet allemaal tegelijk. Wat moet je eerst doen? Wat is nú belangrijk?

Stop met aanrommelen! Je bent namelijk niet gaan ondernemen als hobby. Het is tijd om een goede basis neer te zetten en de belangrijkste praktische en mentale stappen te nemen om leiderschap te nemen in je bedrijf. Zodat je werkelijk impact en verschil maakt voor anderen en meer vrijheid, plezier en voldoening gaat creëren in het ondernemerschap.

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Je bent nog maar net gestart met je bedrijf of misschien ben je al langer ondernemer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je zelfs je eerste klant nog helemaal niet gehad.

Je bent op het punt gekomen dat je voelt dat er iets moet veranderen. Je probeert wel van alles, maar je bent klaar met dingen zelf uitvogelen en uitproberen. Het heeft namelijk tot nu toe tot niets geleid. Dit is niet waarom je bent gaan ondernemen. Je wilt oprecht mensen helpen en goed geld verdienen met je bedrijf.

In 2017 stond ik op hetzelfde punt als jij. Ik had mega veel ideeën, had energie voor tien om mijn bedrijf op te zetten en was vastberaden het te laten slagen.

Maar na ongeveer 9 maanden in het ondernemerschap brak ik totaal. Een eigen bedrijf opzetten viel mij zwaar. Ik had geen flauw idee hoe ik nu een goed lopend bedrijf moest opzetten. Elke maand vroeg ik mij af of ik wel voldoende inkomsten kon genereren om de volgende maand mijn vaste lasten te betalen.

Ik weet nog goed dat ik op enig moment totaal in huilen uitbarstte en voelde dat ik op een kruispunt stond. Ga ik terug naar mijn leven in loondienst waarvan ik wist totaal ongelukkig te zullen zijn, of kies ik ervoor om het ondernemerschap echt te laten slagen?

Dat was het moment dat ik besloot om écht te gaan voor het ondernemerschap en leiderschap te nemen in mijn bedrijf.

Tot dan toe had ik het ondernemerschap en wel of niet klanten hebben, gezien als iets wat je overkomt. Ik zag in dat je alleen kan slagen als je echt kiest om ondernemer te zijn en niet langer blijft aanrommelen en het alleen blijft proberen. Ik investeerde in een coach, zette het fundament van mijn bedrijf neer en ging eindelijk echt de impact maken die ik wilde en geld verdienen. Met als resultaat dat ik in 2020 afsloot met een omzet van meer dan €100.000.

Je inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen. Je moet alleen even weten welke stappen je daarvoor te nemen hebt. Het lijkt misschien nu heel moeilijk, maar in feite is het een spel met een aantal spelregels. Als je dit begrijpt dan is het voor jou ook mogelijk om een bedrijf op te zetten waar je allereerst veel voldoening uithaalt en een goede omzet mee genereert.

Om die reden heb ik het Business Starter programma ontwikkeld. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor coaches (kennisondernemers) die niet jarenlang willen aanmodderen en onnodig hard willen werken om een succesvol bedrijf op te zetten. Je wilt direct de basis goed neerzetten en leren een goede ondernemer te zijn. Je wilt je angsten en onzekerheden doorbreken en veel vertrouwen voelen.

In het Business Starter programma help ik jou samen met mijn team in 3 maanden een ijzersterke fundering voor je bedrijf op te zetten. Ik leer je de exacte stappen die ik heb genomen en leer je de skills om van je bedrijf een succes te maken. Niet alleen de strategische stappen, maar ook de mentale stappen.

Dus wat ga jij doen? Alleen aanrommelen of mij je laten helpen?

myndz ondernemerscoach

"Je inschrijven bij de KVK en een mooie website neerzetten maakt je nog geen goede ondernemer. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt."

Wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

Een bedrijf waarmee je impact maakt, een consistente stroom te gekke klanten aantrekt en (financiële) vrijheid ervaart;

Focus en richting, omdat je met de juiste dingen bezig bent. Je hebt een heldere strategie waarmee je jouw bedrijf kan laten groeien.

Zelfverzekerd jouw bedrijf bouwen en leiden. Je weet wat je waard bent. Je weet jouw waarde zichtbaar te maken en je wordt betaald voor wat je waard bent.

Je investeert in jezelf en jouw bedrijf, zodat je de kennis hebt en de mentale stappen neemt om jouw omzet te verdubbelen.

Wat anderen zeggen

Hi! Ik ben Mariëlla Vink en ik ben in 2017 mijn bedrijf Myndz gestart

Mijn ondernemersreis begon roerig. Ik had 10 jaar gewerkt in vast dienstverband als HR-manager, maar eigenlijk haalde ik al een lange tijd geen energie meer uit mijn werk.

Tot mijn dierbare tante Tineke overleed aan de gevolgen van Alzheimer. In een klap dacht ik: Waar maak ik me nou eigenlijk druk om? Het leven is veel te kort om werk te doen waar ik geen energie en voldoening uit haal. Dan ga je flink relativeren en word je keihard wakker geschud. Ik gooide direct het roer om en koos voor meer vrijheid, plezier en voldoening in mijn leven en werk.

Inmiddels ben ik 3,5 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf weten op te zetten. Dankzij een aantal mentale en strategische stappen wist ik als startende ondernemer binnen no-time te groeien naar een bedrijf met €10.000 en meer omzet per maand. Alleen daar kwam ik niet vanzelf. Na 9 maanden aanrommelen zonder omzet, besloot ik écht ondernemer te willen zijn en ook te leren een goede ondernemer te zijn. Ik brak door mijn bullshit heen, bouwde slimme systemen om consistent klanten aan te trekken en ging eindelijk genieten van de (financiële) vrijheid waar ik altijd naar verlangde.

Ik help coaches (kennisondernemers) die impact willen maken voor anderen, strategisch en tactisch het fundament van hun bedrijf neer te zetten en mentale blokkades te doorbreken, zodat zij moeiteloos klanten kunnen aantrekken. Het is mijn missie om vrouwen te helpen krachtige leiders van hun bedrijf te worden, zodat ze impact en verschil maken voor anderen en voldoening ervaren in het ondernemerschap.

myndz carriere coach

Hoe ziet het Business Starter Programma eruit?

In 3 maanden ga ik je samen met mijn team helpen om een ijzersterk fundament voor jouw bedrijf neer te zetten waarmee je consistent klanten aantrekt. Je leert de ondernemersvaardigheden die jij als startende ondernemer nodig hebt. Zodat je werkelijk verschil gaat maken voor de mensen die jij het allerliefste helpt.

Ik leer je precies de stappen die ik heb genomen om een succesvol bedrijf op te zetten. Je krijgt een complete strategie waarmee ik razendsnel ben gegroeid en die je zo kunt kopiëren. Je hoeft niet bang te zijn overweldigd te raken. Ik geloof in simpel ondernemen en geef je focus, zodat je de juiste stappen neemt.

We starten maandag 14 juni 2021. Je kunt je nu aanmelden.

De investering in dit programma is 1.950,- exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 660,- exclusief btw. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Praktische informatie

We werken 3 maanden samen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Je hebt 3 maanden een lijntje met mij en mijn team.

We starten met een gezamelijke online kick-off van 2 uur met de andere deelnemers van het programma. In deze kick-off leer ik jou alles over het scherp maken van jouw verhaal, waarom, doelgroep en productaanbod.

Je krijgt toegang tot mijn online omgeving. De modules helpen je stap voor stap het fundament van jouw bedrijf te bouwen. Je leert o.a. hoe je een strategisch productaanbod creëert, hoe je een website bouwt die converteert, welke activiteiten je kunt doen om leads en klanten te genereren en hoe je een financieel en strategisch plan maakt. Je kunt de modules in eigen tempo doorlopen en alle modules zijn voorzien van diverse templates en opdrachten, zodat jij alle handvatten hebt om een goed lopend bedrijf op te zetten.

Je kunt gedurende deze 3 maanden, 2 keer een 1 op 1 call inplannen met mij van 30 minuten via Zoom. Ik beantwoord al jouw vragen en zorg ervoor dat je de juiste focus hebt en continu in beweging blijft.

Je krijgt persoonlijk feedback van mij en mijn team op diverse teksten, zoals je website teksten, productaanbod en ideale klant.

Elke maand een online masterclass van een uur van mijn (support) team. Ondernemen doe je niet alleen en ik heb geleerd van de beste. Iris, Nathalie en Sacha gaan je helpen om te transformeren naar de vrouw die moeiteloos klanten aantrekt.

Een besloten Facebookgroep met gelijkgestemde ondernemers. Hier ga ik elke maandag live om je een positieve boost te geven. Ik besteed in deze video’s aandacht aan zowel het maken van strategische stappen, als het doorbreken van mentale blokkades. Ook beantwoord ik vragen uit de groep. Op vrijdag vieren we samen onze successen.

Welke modules behandelen we?

Je waarom en verhaal

Wat is jouw verhaal en waarom wil je impact en verschil maken voor anderen? Hoe kan je jezelf onderscheiden van anderen, die ogenschijnlijk hetzelfde doen. We zorgen ervoor dat je de leukste klanten gaat aantrekken.

Je ideale klant

Als je er voor iedereen bent, ben je er tegelijkertijd voor niemand. Voor wie wil jij verschil maken en van toegevoegde waarde zijn? We gaan samen een doelgroep kiezen waar jij energie van krijgt en die goed betalen. Vervolgens zorgen we ervoor dat jij jouw klant echt kan raken met jouw boodschap.

Jouw strategische productaanbod

Welke producten/diensten kan jij aanbieden welke naadloos aansluiten op jouw doelgroep en volledig passen bij wat jij het beste kan. Ik leer je hoe je jouw producten slim en strategisch opbouwt.

Een website die converteert

Ik leer je onweerstaanbaar goede teksten schrijven voor jouw website waarmee je jouw klanten raakt en zorgt dat bezoekers, betalende klanten worden.

Zichtbaarheid en Marketing

We zorgen ervoor dat jij precies weet hoe jij je ideale klant kunt bereiken. Welke activiteiten jij kunt gaan doen om moeiteloos klanten aan te trekken.

Sales

Ik leer je hoe je in een gesprek van een potentiële klant een betalende klant maakt. Je leert hoe je jezelf voorbereidt op een sales gesprek, hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren als ‘ik vind het duur’, of ‘ik probeer het nog even zelf’, en hoe je volmondig JA krijgt voor jouw programma.

Doelen en (Financieel) Plan

Ik zeg altijd; omzet overkomt je niet, die plan je! We maken een plan, zodat jij precies weet hoe je het praktisch en financieel gaat aanpakken. Dit geeft rust en vertrouwen.

Na dit programma

Na dit programma heb je het fundament van jouw bedrijf neergezet en ben je in staat om moeiteloos klanten aan te trekken met een gefundeerde strategie en vanuit de juiste energie.

In 3 maanden leid ik jou op naar een ondernemer die de skills in huis heeft om een vliegende start te maken met haar onderneming;

Je hebt een heldere en bewezen strategie in handen, waarmee jij je bedrijf kunt laten groeien;

Je hebt concreet voor wie jij er bent en weet precies waar jij jouw doelgroep kunt vinden;

Je hebt een strategisch productaanbod waar je energie van krijgt en waar je klanten niet omheen kunnen;

Je hebt website teksten waarin je jouw persoonlijke verhaal deelt, die jouw klanten raken en aanspreken en ervoor zorgen dat je klanten binnenhaalt;

Weet jij welke activiteiten je kunt doen om leads en klanten aan te trekken. Je hebt focus welke online kanalen je wilt inzetten en hoe je dat kan doen;

Weet je hoe je ontspannen gesprekken met je potentiële klanten voert, zodat je de juiste energie uitstraalt en ze het vertrouwen kunt geven om JA te zeggen tegen jouw aanbod;

Heb je een helder plan om je bedrijf op te zetten, wat rust en vertrouwen geeft;

Ben je een ondernemer met een nieuwe mindset. Je voelt vertrouwen in jezelf en laat je je niet langer tegenhouden door angsten, twijfels en onzekerheden. Je onderneemt vanuit rust en vertrouwen.

Wat is de investering in het Business Starter programma? De investering in dit programma is 1.950,- exclusief btw. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 660,- exclusief btw.

Het team wat jou gaat helpen

Afgelopen jaren heb ik grote sprongen in mijn bedrijf gemaakt, omdat ik investeerde in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mijn bedrijf. Om te transformeren naar de vrouw die €10.000 en meer kan omzetten heb ik o.a. geïnvesteerd in Business coaches, hypnose coaches en breathwork sessies.

Om die reden krijg je in dit programma niet alleen begeleiding van mij, maar ook van mijn expert team. Mensen die van invloed zijn geweest op mijn eigen persoonlijke en zakelijke groei of door mij gecoacht zijn en enorm snel gegroeid zijn met hun bedrijf.

Het kern expert team:

Het support team:

Voor wie is het Business Starter programma geschikt?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is speciaal voor coaches (kennisondernemers) die impact en verschil willen maken en behoefte hebben om dat wat hun drijft en wat ze het beste kunnen, in te zetten om de wereld een stukje mooier te maken.

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je bent recent begonnen met je bedrijf of je bent al langer ondernemer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken. Misschien heb je zelfs je eerste klant nog helemaal niet gehad.

Je bent een coach (kennisondernemer); zoals lifecoaches, carrière coaches, marketing experts, voeding experts, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen en VA’s.

Je bent vastberaden om een vliegende start te maken met je bedrijf. Je wilt niet maanden alleen aanmodderen en wilt een goede basis neerzetten, waar vanuit je bedrijf kan groeien.

Je hebt een enorme drive en can-do mentaliteit. Leergierig, nieuwsgierig, daadkrachtig en ambitieus zijn woorden die jou omschrijven;

Je bent bereid om grote stappen te maken, uit je schaduw te stappen en klaar om van je bedrijf een succes te maken.

Voel jij op bovenstaande punten een HELL YA? Dan ben jij 100% een match voor het Business Starter programma.

myndz ondernemerscoach

“Terwijl jij druk bezig bent met meer kennis en informatie vergaren en alles perfect te maken, helpt iemand anders je klanten.”

Wat anderen zeggen

Ik hoor je denken, ja maar...

Je hebt altijd twee keuzes.

Je doet helemaal niets en je gaat op dezelfde voet verder. Kans is groot dat je over 3 maanden deze pagina opnieuw leest en er nog niet veel veranderd is.

Het is helemaal niet vreemd dat je nog niet goed weet hoe je moet ondernemen. Je bent tot dusver opgegroeid met een ‘loondienst’ mentaliteit. Maar het ondernemerschap vraagt van jou een andere manier van denken en handelen.

Het vraagt dat je leiderschap en verantwoordelijkheid neemt in jouw bedrijf en dus ook een goede ondernemer wordt. Daarbij is het ondernemerschap hartstikke spannend en elke stap die je neemt is nieuw. Het is ontzettend gemakkelijk om je te laten overweldigen door angst en onzekerheid. Hierdoor ga je misschien niet echt te stappen zetten die wel gewoon nodig zijn.

Dat vraagt een andere kijk en je te laten helpen door iemand die al op het punt staat waar jij graag wilt zijn. Ook ik kies ervoor om mij in het ondernemerschap te laten begeleiden door een coach en ik zal dit ook blijven doen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een goede strategie neer te zetten en je bedrijf serieus te nemen. Grote kans dat jij één van de ondernemers bent die wel slaagt in het ondernemerschap. Op het moment dat ik mijn bedrijf serieus nam en geld investeerde vanuit vertrouwen, veranderde er ontzettend veel en begon ik echt te groeien.

Welke keuze ga jij maken? Doorbreek je situatie en kies voor een leven waar je allereerst heel veel voldoening uithaalt door het helpen van anderen en anderzijds de financiële en mentale vrijheid creëert waar je zo naar verlangt.

myndz ondernemerscoach

Veel gestelde vragen

De volgende editie van het programma start op maandag 14 juni 2021. Je kunt je nu aanmelden.

1.950,- exclusief 21% btw. Het mag ook in 3 termijnen van 660,- exclusief btw worden betaald. Je betaalt per deelbetaling 10,- administratiekosten. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Het programma is voor coaches (kennisondernemers), zoals lifecoaches, carrière coaches, marketing experts, voeding experts, branding experts, interieurstylisten, trainers, fotografen en VA’s. Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Stuur even een mail naar mariellavink@myndz.com of meld je aan voor de wachtlijst via het formulier hieronder. We plannen dan een match call in om af te stemmen of het programma bij jou past.

Je hebt recht op 2 keer 30 minuten 1 op 1 coaching van Mariëlla. Deze sessies vinden plaats via Zoom.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om geld te investeren in jezelf. Ik vond het ook mega spannend om mijn eerste investering in mijzelf en bedrijf te doen. En elke keer als ik het opnieuw doe vind ik het weer spannend. Maar inmiddels weet ik ook hoeveel het mij elke keer weer oplevert. Op het moment dat ik met vertrouwen geld ging investeren in mijzelf en mijn bedrijf ging ik echt in een stroomversnelling groeien.

Heb je ook al nagedacht over wat het je kost als je het niet doet? Stel je eens voor… hoeveel tijd en geld het kost als je de komende maanden alleen blijft aanrommelen en geen klanten aantrekt? Wat zou het je opleveren als je met vertrouwen investeert in jezelf en je bedrijf en als een magneet klanten aantrekt? Dat je samen met mij aan de slag gaat om het fundament van je bedrijf neer te zetten.

Een klant van mij, Kelly zei volmondig ja tegen een samenwerking met mij, ondanks de angst dat ze onvoldoende geld zou hebben om het te kunnen betalen. Na 3 dagen ontving ik van haar dit bericht: ‘Omg yes!!! Ok kijk er zo naar uit! En je had gelijk, ik heb een bizarre opdracht binnen gekregen. M’n geluk kan niet op!’ 

Mijn ervaring is dat als je volmondig ja tegen jezelf en je dromen zegt, dat je dit altijd terugkrijgt en vaak al tijdens de looptijd van het programma. Zou dit een investering waard zijn? Als de basis eenmaal staat dan pluk je daar jaren de vruchten van.

Je houdt onbeperkt toegang tot zowel de online omgeving als de Facebookgroep.

Jazeker, je ontvangt een factuur. De btw is aftrekbaar.

Alle masterclasses worden opgenomen en achteraf gedeeld. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, dan kun je van tevoren je vragen insturen en deze later terugkijken.

Jou werkelijk helpen het vertrouwen in jezelf te voelen om meer vrijheid, plezier en voldoening te realiseren is wat ik echt gaaf vind. Ik vind het belangrijk om met jou duurzame resultaten te behalen. Het gezicht van een vrouw die weer richting heeft gevonden, geeft mij enorm veel voldoening. Ik help je met een liefdevolle schop onder je kont om te groeien en het beste uit jezelf te halen, zodat jij net zoveel voldoening haalt uit je werk als ik. Ik stel rake vragen, heb een neus voor potentie, kan mij makkelijk invoelen en kom daarmee snel bij jou tot de kern. Ik ben nieuwsgierig ingesteld, snel analytisch en draai niet om de hete brij heen. Ik put uit mijn jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mensen en teams als HR-manager.

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Meld je nu aan

De volgende en tevens laatste editie start al op 14 juni. Claim nu je plek!

Wil jij op maandag 14 juni starten met het Business Starter programma? Je kunt je via onderstaande knop aanmelden en dan is je plek verzekerd. Twijfel je nog? Vraag dan nu een Match & Succes call aan.
myndz ondernemerscoach

Het Business Starter programma zit momenteel volledig vol. Wil je nu alvast op de wachtlijst voor de volgende editie van mandag 5 juli? Vul dan je gegevens in via onderstaande formulier en ik neem contact met je op.

Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse match. We plannen vooraf een Match & Succes call in om kennis te maken.

Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via mariellavink@myndz.com.

myndz ondernemerscoach
Scroll naar top