Business Mastery programma

Voor next level ondernemers die willen doorpakken naar 10k omzet of meer per maand. Jij bent coach (kennisondernemer) en wilt nu doorgroeien om door te breken naar het volgende level van het ondernemerschap. Je hebt namelijk een belangrijke missie; impact en verschil maken voor anderen en jouw ultieme droomleven creëren.

Je bent niet alleen ondernemer geworden om een leuk salaris te verdienen, maar ook om een positieve footprint achter te laten op deze wereld. Je wilt mentale en financiële vrijheid en iets goeds doen met jouw bedrijf. Je hebt inmiddels al goede omzetten en fijne klanten, maar jij voelt dat je niet een gemiddeld bedrijf wilt, maar een buitengewoon bedrijf.

Ik help je maximale leiderschap op alle fronten te nemen, meer omzet, meer vrijheid en bovenal meer impact te creëren.

Dit programma is alleen toegankelijk op uitnodiging of na volledige screening. Meld je aan voor de wachtlijst.

myndz ondernemerscoach

Dit programma is voor jou als:

Je 1/ 2 jaar of langer onderneemt als coach (kennisondernemer) en nu een omzet draait van €3.000 tot €5.000 per maand. Je wilt nu doorpakken naar 10k en meer omzet per maand;

Jij behoort niet tot de groep hobby ondernemers of mensen die het doen voor een fijn salaris. Jij wilt big impact maken op jouw klanten en jezelf maximaal stretchen voor een buitengewoon bedrijf;

Je merkt dat je jouw omgeving en con-collega’s begint te ontgroeien en je behoefte hebt aan een omgeving waar je schaamteloos ambitieus mag zijn en groots mag dromen. Het is fijn om te groeien, maar je voelt je ook wat eenzaam in deze nieuwe fase;

Jij herkent je in iemand die overal kansen ziet, in mogelijkheden denkt, doortastend is, 100% verantwoordelijkheid en leiderschap neemt en een positieve succes mindset heeft.

Je begrijpt in grote lijnen het ondernemerschap. Je hebt alleen nu even iemand nodig die jou en je bedrijf naar de next level trekken. En de uitdagingen van een buitengewoon leider en ondernemer volledig begrijpt en je helpt om hierin te groeien.

Herken jij je volledig in bovenstaande? Dan ben jij 100% een match voor het Business Mastery programma.

Dit programma is mijn meest exclusieve programma en deelname is alleen op basis van uitnodiging of een volledige screening. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden op de wachtlijst, zodat je in aanmerking komt voor een selectiegesprek.

Jij voelt aan alles dat je klaar bent voor de next level en dat je wilt groeien in jouw volledige potentieel. Buitengewoon ondernemen en leiderschap voor maximale impact, vrijheid en omzet.

Wat kan je van het Business Mastery programma verwachten?

Ondernemen op buitengewoon niveau en 10K en meer per maand omzetten vraagt om leiderschap en verantwoordelijkheid te nemen voor zo ongeveer alles in je leven en werk. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Je mindset, gezondheid en relaties hebben direct invloed op het succes van jouw bedrijf.

Bijna 2 jaar geleden kreeg ik deze vraag van mijn business coach, ‘welke vrouw heb jij te worden om 10K en meer te gaan verdienen?’. Een vraag die bijzonder veel impact maakte en mij radicaal heeft doen besluiten om 100% verantwoordelijkheid en leiderschap te nemen binnen mijn bedrijf. Ik ging vanaf dat moment leven, werken en beslissingen nemen als de vrouw die het al had. Langzaamaan transformeerde ik in de vrouw die een buitengewoon bedrijf kon leiden en die nu meer dan 100k omzet per jaar draait en onderweg is naar 300k.

En dat is precies waar ik jou ook bij ga helpen! Wat staat er tussen jou en je doel in? En waar mag je verantwoordelijkheid, leiderschap en geïnspireerde actie nemen? Samen zorgen we ervoor dat je zowel mentaal en energetisch op topniveau kunt presenteren en strategisch en tactisch alles op orde hebt. Groeien naar 10K en meer omzet wordt geen overwinning op je portemonnee, maar een dikke vette overwinning op jezelf.

We gaan niet harder, maar slimmer werken.

We bouwen intelligente systemen en gaan uitbesteden.

Optimaliseren je strategie en verdienmodellen, zodat je je impact en aantal klanten die je helpt kunt vergroten.

Je gaat een team bouwen en leren hoe je een team leidt.

We zorgen voor mentale en financiële vrijheid, zodat je je bedrijf op jouw voorwaarden runt.

Wat anderen zeggen

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

In het Business Upgrade programma begeleid ik jou in 3 maanden naar een bedrijf waar je veel voldoening uit haalt en een consistente stroom aan te gekke klanten realiseert. Zodat je vanuit rust en vertrouwen onderneemt, werkelijk de impact gaat maken die je voor ogen hebt en gaat verdienen wat je waard bent.

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

We starten dit programma met een intensieve deep dive van 2 uur in jouw business op mijn locatie in Schiedam. (Dam 46A in Schiedam) We duiken in je huidige situatie en stellen vast welke dromen en doelen je hebt en maken een plan voor de komende maanden.

Elke twee weken hebben we een coach sessie van 30 minuten via Zoom. In deze sessies bespreken we je voortgang, kijk ik mee met de uitvoering van je strategie en coach ik je op persoonlijke en zakelijke blokkades.

Je mag me te allen tijde mailen met je vragen, zodat je nooit het gevoel hebt vast te zitten. Hier reageer ik van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur op.

Toegang tot een besloten Facebook groep met de andere 8 deelnemers waar je ook je vragen kunt stellen. Je hebt een supportive omgeving waar je schaamteloos ambitieus en kwetsbaar mag zijn.

2 live dagen met de andere deelnemers van het programma.

Elke maand een online masterclass van een uur waar ik diverse topics aansnijd die spelen binnen de groep. Dit kan variëren van money mindset tot leider zijn van een team.

3 keer een online masterclass van een expert.

Toegang tot alle online modules en templates om een succesvolle business te bouwen.

Wat anderen zeggen

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Ben jij coach (kennisondernemer) en klaar om je bedrijf op te schalen naar 10K en meer omzet per maand? Laat hieronder je gegevens achter, zodat je als eerste op de hoogte bent als de deuren van het Business Mastery programma opengaan. Je wordt aangemeld op de wachtlijst.

Dit programma is alleen toegankelijk op uitnodiging of na volledige screening. Inschrijven voor de wachtlijst is vrijblijvend. We plannen vooraf een Match & Succes call in om kennis te maken en te onderzoeken of dit programma voor jou geschikt is. Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via mariellavink@myndz.com.

myndz ondernemerscoach
Scroll naar top