Business Leader Mentorship

Je weet dat je op de huidige manier niet meer verder wilt. Het klopt voor jou gewoon niet. Je bent je bedrijf te veel gaan leiden vanuit dat wat hoort en moet, wat je omgeving ervan vindt, het perfecte verdienmodel of je ego die je nog kleinhoudt. Hierdoor voel je je afgemat, ervaar je druk en doe je niet echt waar je goed in bent en energie van krijgt.

Jij wil ondernemen vanuit echtheid. Jezelf aan de buitenwereld laten zien met jouw visie, jouw krachten en potentie benutten en de diepgaande impact maken waarvoor jij bestemd bent.

Het is tijd om te herijken, terug naar de basis te gaan en een bedrijf te bouwen waar je puur, zuiver en onbegrensd jezelf bent. Zodat je impact en verschil maakt met jouw missie en een fundament hebt die blijvend sterk en stevig is.

myndz business en leiderschapcoach

Ready to lead

Je bent eager en gedreven. Je bijt je snel ergens in vast en gaat er 100% voor. Je wilt namelijk impact maken, maar om die impact te bereiken besloot je je vooral vast te bijten in het worden van een goede ondernemer. Je eerste prioriteit in het ondernemerschap was namelijk geld verdienen, zodat je je vaste lasten kon betalen en niet rechtsomkeert terug in loondienstverband hoefde te gaan.

Inmiddels ben je de reden waarom je bent gestart voor je gevoel soms een beetje uit het oog verloren. Je bent vooral de ondernemer geworden die logische keuzes maakt. De veranderaar, changemaker, impactmaker in jou is telkens meer op de achtergrond verdwenen.

Het stukje wat jou uniek, echt en aantrekkelijk maakt mist.

Afgedwaald van jezelf en een bedrijf rijker die niet het leven dient zoals jij dat wil leiden.

Jij bent klaar om jezelf en je bedrijf met echtheid te leiden.

Jij bent ready om…

Een fundament voor een missie gedreven bedrijf te leggen wat stevig en sterk staat.

Een stevige positie in te nemen en jouw visie te laten horen.

Te gaan staan voor jouw krachten en volledige potentie.

Een doelgroep, aanbod en strategie neer te zetten die zuiver is en klopt.

Opnieuw tot leven te komen, de energie voelen bruisen en je creativiteit laten stromen.

Het beste van jezelf te laten zien, waardoor jouw impact vergroot en je de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt.

myndz business en leiderschapscoach

“Radical simply means, ‘grasping things at the root’ - Angela Davis

Wat is Radicaal Leiderschap nemen?

Radicaal Leiderschap gaat over missie gedreven ondernemen vanuit echtheid.

De oorsprong van het woord Radicaal is het Latijnse woord Radix, ofwel:

De wortel 

De oorsprong

De basis voor jezelf en je bedrijf neerzetten waar jij puur, zuiver en onbegrensd jezelf bent. En jij vanuit deze basis je richting bepaalt, keuzes maakt en een bedrijf bouwt met een sterke visie zodat je doelgroep en aanbod werkelijk klopt.

Een bedrijf met een sterk missie gedreven fundament is blijvend, staat stevig en sterk. Het is de basis voor duurzaam succes en nodig om de impact te maken en resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Ik weet uit ervaring wat hiervoor nodig is en ondersteun jou om dit stevige fundament voor jezelf en je bedrijf neer te zetten.

Business Leader Mentorship programma

In mijn 1-op-1 Business Leader Mentorship programma ben ik jouw spiegel. Soms verhelderend, soms confronterend, maar altijd raakt het een diepere laag om jou uit te dagen nog meer in je echtheid en grootsheid te stappen. 

Radicaal leiderschap en groei naar een bedrijf met meer diepgang en zingeving vraagt van jou ook dat je jezelf aan durft te kijken. Je zoekt op waar je jezelf nog kunt stretchen en zet stappen die je eerder voor onmogelijk hield. Wat dat je oplevert, is een bedrijf dat jou vrijheid geeft en cruciale doorbraken op innerlijk vlak. 

De basis - je pure zelf

We beginnen met de basis, de wortel. We gaan terug naar wie jij bent, naar jouw missie, jouw kracht, jouw potentie en de reden waarom je hier bent. Wat je te doen hebt, welk verschil en welke impact jij kan maken in deze wereld. Je brengt jouw ziel, hart, hoofd en lichaam weer op één lijn. Je (her)ontdekt jouw eigen geluid, gedrevenheid en scherpt jouw unieke visie en boodschap aan. 

Ondernemen vanuit echtheid

Je laat los wat zwaar, complex en als gedoe voelt in je bedrijf. Je neemt de ruis weg en bepaalt jouw richting. Je stapt weg van strategieën, methodes en werkwijzen die niet langer voor jou werken. Je steekt in op voelen wat voor jou klopt en doen wat jou roept. Ondernemen van binnen naar buiten. Een bedrijf waarin jij echt jezelf kunt zijn, waarmee jij impact maakt voor je klanten en gewoonweg doet waar je goed in bent!

Radicaal Leiderschap

Ondernemen vanuit echtheid vraagt dat je connectie maakt met jouw basis, jouw wortel. De basis waar je puur, zuiver en onbegrensd jezelf bent. Zodat je vanuit die basis richting bepaald, keuzes maakt en met visie je bedrijf leidt in plaats van afstemmen op wat de markt doet, wat klanten van je verwachten of je omgeving van je verlangt. Kortom; radicaal leiderschap! Ik help je de ruis van je eigen interne dialoog weg te nemen en jezelf los te maken van de verwachtingen van anderen. Zodat jij weer volledig afgestemd bent op je pure zelf, JA zegt tegen je hart en doet wat jou zingeving geeft.

Kortom het Business Leader Mentorship brengt jou;

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij kunt doen wat je hier voorbestemd bent om te doen.

Een business waar jij je authentieke zelf kan zijn. Jouw ziel, hart, hoofd en lichaam zijn weer op één lijn.

Een helder eigen geluid en visie, waarmee jij stevig positie inneemt en je onderscheidt.

Een business die licht en simpel voelt. Je bedrijf is ingericht op een manier die klopt voor jou.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Rust in je kop, omdat jij leiding neemt over jezelf en je bedrijf.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Wat kan je praktisch verwachten?

In het Business Leader Mentorship werken we 5 maanden intensief 1 op 1 samen en zetten we het fundament voor jou missie gedreven onderneming vanuit echtheid neer. Een bedrijf waar jij puur, zuiver en onbegrensd jezelf bent, zodat je impact en verschil maakt met jouw missie en een fundament hebt die blijvend sterk en stevig is. Een basis voor duurzaam succes om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt; rust, voldoening, plezier en vrijheid.

Inhoud van het Mentorship:

Een Live kick-off in Schiedam van drie uur;

Elke maand een persoonlijke coachsessie op locatie in Schiedam;

Elke maand een online coach call;

Onbeperkt support via voice message en e-mail;

Aanvullende opdrachten, strategie en planning.

Jouw investering in het Business Leader Mentorship is 5.575,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk.

Hannelore Smilde � Mariëlla Vink �

Wat levert het programma jou op?

100% terug op jouw pad, dat wat je bestemd bent te doen.

100% ondernemen vanuit echtheid.

100% levens veranderend, op alle facetten in je leven zal je groeien.

100% pure eerlijkheid naar jezelf en commitment naar jouw groei verlangens.

100% terug in de leidende positie in je bedrijf, zodat je eigen richting bepaald, keuzes maakt en actie neemt.

100% vertrouwen om jouw visie en waarheid uit te dragen.

100% ondernemen van binnen naar buiten, geen concessies en no bullshit.

100% leiderschap nemen in je bedrijf en jouw (bedrijfs)groei kunnen dragen.

Een bedrijf met een sterk missie gedreven fundament is blijvend en staat stevig en sterk. Het is de basis voor duurzaam succes en nodig om de impact en resultaten te behalen die jij voor ogen hebt.

Wat anderen zeggen

Voor wie is het Business Leader Mentorship geschikt?

Dit programma is voor ondernemers in alle fases van het ondernemerschap:

Je voelt dat er meer voor je mogelijk is, je doet niet wat je echt energie geeft, het beste van jezelf heb jij nog niet laten zien;

Je doet in je bedrijf vooral zaken omdat je denkt dat het zo moet of hoort, hierdoor ben je afgedwaald van jezelf en mist je bedrijf echtheid.

Je hebt het gevoel vast te zitten en je merkt dat het de laatste tijd niet meer lekker stroomt in je bedrijf, in geld, klanten, energie, zin, inspiratie of ideeën.

Je een eigen geluid mist. Je wilt je nog veel meer uitspreken over zaken die jij belangrijk vindt, positie innemen en impact maken voor de mensen die jouw hulp nodig hebben.

Je bedrijf nu complex en veel voelt. Je merkt dat je doelgroep, bedrijfsmodel, werkwijze of oplossing die je biedt aan je klanten niet (meer) lekker matcht en klopt.

Je een fundament wil voor je bedrijf die duurzaam, echt en jouw voldoening en vrijheid geeft.

Je een dienst aanbiedt (bijvoorbeeld als coach, kennisexpert, strateeg en/of trainer).

Je op zoek bent naar een Business & Leiderschapscoach die jou geen nieuwe trucjes leert, maar jouw potentie ziet, je spiegelt en je confronteert om de juiste knop bij jou in te drukken richting een onderneming met echtheid.

Het voor jou net zo logisch is als voor mij dat doelen en strategie samengaan met spiritualiteit, mindset, energie en kwetsbaarheid.

Hi, ik ben Mariëlla Vink, Business & Leiderschapscoach.

 

Ik ondersteun ondernemers missie gedreven te ondernemen vanuit echtheid.

Ik stopte radicaal met al mijn gratis producten, geautomatiseerde funnels, lanceringen en maar liefst 3 verschillende programma’s naast elkaar met allerlei bonusmateriaal. 

Ondanks al mijn twijfels en mensen om mij heen die het me afraden. Mijn ego zei herhaaldelijk; het werkt zo goed, lekker mee doorgaan joh, iedereen doet het. Maar mijn gevoel zei iets heel anders; ik wil weer puur mijzelf zijn en een fundering voor mijn bedrijf leggen die klopt voor mij.

Het bracht me op een pad, waar ik me weer verbond met mijn missie, mijn waarheid, mijn eigen kracht en potentie. Een pad waar ik niet volg wat moet of hoort, maar moedig mijn eigen leiding volg. Dat voelt puur, stevig en krachtiger dan ooit. 

Radicaal leiderschap noem ik het. Lees hier meer over mij.

myndz business en leiderschapscoach

Veelgestelde vragen

De investering in het programma is 5.575 euro exclusief btw. Dit bedrag is ook in 3 of 5 termijnen te betalen. Bij betaling in termijnen hanteer ik administratiekosten.

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Er zijn twee manieren om mij samen te werken. In het Business Leader Mentorship programma waar we 5 maanden intensief samenwerken of in een One Day Experience. Je kunt hier mee lezen over de One Day Experience. Twijfel je wat voor jou de beste keuzes is, stuur me dan gerust even een e-mail via mariellavink@myndz.com

Onze live coach sessies vinden plaats bij mij op kantoor in Schiedam (Dam 46A). De overige sessies vinden plaats via Zoom. Je ontvangt bij de start van het programma alle informatie die je nodig hebt.

Ja zeker, je kunt je aanmelden voor een Ready to Lead call. We stemmen dan samen af of er een klik is en of dit programma de beste keuze voor jou is. Ik beantwoord je vragen altijd graag, stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com als je me een vraag wilt stellen.

Plan direct jouw Ready to Lead call

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar top