Business Leader Mentorship

Je bent je huidige bedrijf aan het ontgroeien, dat is wel duidelijk. Waar je eerst nog vol voor de vele marketingtools ging, krijg je er nu spontaan jeuk van. En het coach- of trainingsprogramma dat je aanbiedt en de klanten waar je mee werkt, kosten je steeds meer energie en voelen meer als een moetje dan echte voldoening.

Waar je eerder nog rationeel dacht; ‘ik pas gewoon wat dingen aan in mijn bedrijf en besteed e.e.a. uit, dan komt het wel goed. Voel je nu aan alles ‘het mag radicaal anders’. 

myndz business en leiderschapcoach

Ready to lead

Je bent eager en gedreven. Je bijt je snel ergens in vast en gaat er 100% voor. Dit heeft je al ver gebracht in het ondernemerschap. Maar steeds meer besef je dat die winnaarsmentaliteit een overlevingsmechanisme voor je is geworden om je huidige strategie vol te houden. Om altijd maar door te gaan, ook al voelt het niet meer goed. Om altijd maar weer op te volgen van wat er van jou verwacht wordt of hoe het hoort als ondernemer. Je bent klaar met (op)volgen. Het is tijd om je eigen plek in te nemen.

En daarvoor is leiderschap nodig. Om je eigen shit aan te kijken, door patronen en overtuigingen heen te breken en te ownen waar je voor staat.  

Ben jij ready om…

Stevig positie in te nemen

Een rolmodel te zijn voor anderen

Meer vanuit overvloed te ondernemen

En je te onderscheiden van de massa

myndz business en leiderschapscoach

Ergens borrelt er een (ver)nieuw(d)e visie. Eén waarvoor je je nek moet uitsteken. En die is spannend. Want je voelt: het is tijd voor radicaal leiderschap.

Business Leader Mentorship programma

In mijn 1-op-1 Business Leader Mentorship programma ben ik jouw spiegel. Soms verhelderend, soms confronterend, maar nog vaker raakt het een diepere laag om jou uit te dagen nog meer in je grootsheid te stappen. 

Want voor mij gaat radicaal leiderschap en groeien naar een simpel bedrijf met meer diepgang en zingeving over jezelf durven aankijken op alle fronten. De stretch opzoeken en hierin spannende stappen te zetten die je eerder voor onmogelijk hield. Wat volgt is een bedrijf dat je volledige vrijheid geeft en cruciale doorbraken op innerlijk vlak. 

De essentie

We gaan terug naar wie jij deep down inside bent. Een business waar jij een compleet mens bent. We brengen jouw ziel, hart, hoofd en lichaam weer op één lijn. We (her)ontdekken jouw authentieke geluid, gedrevenheid en potentie en scherpen jouw unieke visie en boodschap aan. 

Een simpel bedrijf

We laten radicaal los dat wat zwaar en complex voelt. We maken je los van de massa en gaan jouw richting bepalen. We stappen weg van ingewikkelde marketingtrucjes en maken een simpel signature aanbod waarmee jij impact maakt voor je klanten en gewoonweg weer doet waar je goed in bent; coachen!

Radicaal Leiderschap

Je eigen potentie ownen vraagt om grenzen verleggen, je nek uitsteken en eigen richting bepalen i.p.v. meelopen met de massa. Kortom; radicaal leiderschap! Ik help je de ruis van je eigen interne dialoog weg te nemen en jezelf los te breken van de verwachtingen van anderen. Zodat jij weer JA zegt tegen je hart en doet wat zingeving geeft.

Wat kan je verwachten?

In mijn Business Leader Mentorship gaan we 5 maanden intensief samenwerken om je los te breken van de massa en hoog in te zetten op jouw eigen geluid. Zodat jij je volle potentieel gaat leven en hiermee goed geld gaat verdienen. 

3 keer een 1-op-1 coach sessie van 1,5 uur bij mij op locatie in Schiedam;

Tussentijds 5 keer een 1-op-1 coach call van 45 minuten via Zoom;

Voice message support via Voxer app, op cruciale momenten jouw vragen stellen of waardevolle ingevingen delen is goud waard;

Opdrachten, strategie en planning via Trello;

5 maanden lang mail support voor al jouw vragen en feedback.

We gaan je groei versnellen, een doorbraak in je omzet realiseren en de leukste klanten aantrekken als een magneet.

Jouw investering in het Business Leader Mentorship is 5.475,- exclusief btw.

Wat anderen zeggen

Voor wie is het Business Leader Mentorship geschikt?

Dit programma is voor jou als:

Je jezelf verloren bent in het ondernemerschap en je eigen geluid mist. Je bedrijf voelt nu complex en veel.

Je een coach (kennisexpert, strateeg en/of trainer) bent met een visie en winnaars mentaliteit. Jij gaat all-in!

Je bent goed in je vak, hebt geleerd van succesvolle ondernemers en alle succesprincipes toegepast voor een succesvolle business. Je hebt een minimale maandomzet van 3.000- 5.000 euro.

Je op zoek bent naar een Business & Leiderschapscoach die jou geen nieuwe marketingtrucjes leert, maar jouw potentie ziet, je spiegelt en je confronteert om de juiste knop bij jou in te drukken.

Het voor jou net zo logisch is als voor mij dat doelen en strategie samengaan met mindset, energie en kwetsbaarheid.

Hi, ik ben Mariëlla Vink, Business & Leiderschapscoach.

Ik stopte radicaal met al mijn gratis producten, geautomatiseerde funnels, lanceringen en maar liefst 3 verschillende programma’s naast elkaar met allerlei bonusmateriaal. 

Misschien denk jij nu: ‘Die is gek’.

Dat dacht mijn ego ook (het werkt zo goed, lekker mee doorgaan joh, iedereen doet het).

Maar mijn gevoel zei iets heel anders (ik wil weer coachen i.p.v. een marketingmachine zijn).

Ik ging weer terug naar mijn eigen kracht en potentie. 

Radicaal leiderschap noem ik het. Lees hier meer over mij.

myndz business en leiderschapscoach

Veelgestelde vragen

Nee, mijn programma is niet geschikt voor startende ondernemers. Dit programma is voor ondernemers die ongeveer 2 jaar en langer ondernemen. Je hebt geleerd van succesvolle ondernemers en alle succesprincipes toegepast om die 5 of 10k per maand te verdienen. Alleen nu voel je dat je bedrijf veel en complex is geworden. Je bent jezelf verloren in het ondernemerschap en zoekende naar je eigen geluid. Je bent klaar met het volgen van de massa en bent ready to lead. 

De investering in het programma is 5.475 euro exclusief btw. Dit bedrag is ook in 5 termijnen te betalen. 

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Nee, ik geloof dat de transformatie naar radicaal leiderschap en een bedrijf leiden vanuit je volledige potentie vraagt dat we een langere periode met elkaar samenwerken. 

We hebben 3 live coach sessies van 1,5 uur bij mij op kantoor in Schiedam (Dam 46A). De overige sessies vinden plaats via Zoom. 

Plan direct jouw Ready to Lead call

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar top