1-op-1 coaching Business Leader Mentorship

Voor de coach en kennis expert die in het ondernemerschap staat als een winnaar. Je bent eager en gedreven om de leider van jouw bedrijf te worden en dé leider van jouw markt.

Ik help je leiderschap te nemen op alle fronten. Samen gaan we jouw groei versnellen, jouw unieke geluid laten horen, jouw volledige potentie benutten, jouw plek claimen in de markt en een doorbraak in je omzet realiseren.

100% 1-op-1 samenwerken, 5 maanden lang. Zonder bullshit en poespas. Snel groeien op jouw tempo.

Voor dit coachprogramma ben ik erg selectief met wie ik werk, en daarom beperkt beschikbaar. Er zijn dit kwartaal 2 plekken. Vraag nu een gesprek aan als je er klaar voor bent om door mij uitgedaagd te worden de leider van je bedrijf te worden.

myndz ondernemerscoach

Je weet het al een tijdje. Jij bent hier om een grote impact te maken op het leven van anderen. Je hebt een bak aan (levens)ervaring, vakkennis en je hebt kristalhelder wat jouw krachten zijn en toegevoegde waarde is. Nu je ondernemer bent, ben jij eigenlijk niet meer te stoppen. Je bent hier om te winnen. Om jouw unieke boodschap en stemgeluid te laten horen.

Je hebt besloten ‘no more holding back’. Je gaat all-in. Je wilt de leider van jouw bedrijf en markt worden.

Je bent eager, nieuwsgierig, leergierig en je deinst niet terug voor groei en ontwikkeling. Je bent bereid tijd en inspanning te investeren voor de groei van jouw bedrijf. Naast hard en gedisciplineerd, ben je ook zacht en kwetsbaar. Je fixt jouw shit, je kijkt je angsten in de ogen en bent bereid los te laten wat niet meer dient en een positieve mindset te ontwikkelen.

Kortom;

Je wilt de beste in je vak zijn en de nummer 1 in jouw markt;

Je wilt positie innemen en vol vertrouwen jouw unieke stemgeluid laten horen;

Je wilt een rolmodel voor anderen zijn, delen over je eigen obstakels en lessen;

Je wilt vanuit overvloed ondernemen en win-win situaties creëren;

Je bent meer dan klaar om te investeren in jouw groei en ontwikkeling;

Je bent eager en bereid tijd en inspanning erin te steken;

Je staat met twee benen in het ondernemerschap en gaat all-in.

Het enige wat je nu nodig hebt is iemand die je spiegelt en met je meedenkt zodat je de juiste stappen zet. Maar ook iemand die je uitdaagt om een extra stap te zetten en je stimuleert om jouw grootste dromen voor jezelf en je bedrijf te realiseren.

De kans is alleen groot:

Dat je door je gedrevenheid en nieuwsgierigheid vooral heel veel doet. Hoewel je na het loondienst verband hebt gezworen nooit meer ‘te druk’ te zijn is dat nu vaak wel jouw realiteit.

Je bent het ondernemerschap ingerold en hebt vanzelf mooie en lucratieve klanten binnengehaald. Alleen je voelt dat je jouw volledige potentie aan talenten nog niet optimaal benut of misschien zelfs bent afgeweken van datgeen waar jouw kracht ligt.

Je hebt het gevoel dat het ondernemerschap telkens complexer wordt. Je hebt een grote variatie aan producten, helpt diverse groepen tegelijkertijd, stuurt een team aan en je bent continu bezig met leads genereren.

Je begint je telkens meer af te vragen; ‘hoe wil ik nu met mijn bedrijf verder en wat betekent vrijheid voor mij?’

Hoewel je hartstikke ambitieus bent realiseer je je ook, het is maar werk. Werk gaat bij jou altijd voor, maar nu mag er weleens wat meer focus komen voor dat wat ook belangrijk is; familie & vrienden.

Als jij je in één of meer van deze situaties herkent, dan is het tijd om leiderschap te tonen. Jouw volledige potentieel benutten, meer kwaliteit leveren i.p.v. kwantiteit en bewust te kiezen voor dat wat voldoening en plezier geeft.

Dat je heel ver bent gekomen met deze mentaliteit verbaasd mij niets. Maar is dit wat jouw écht gelukkig maakt?

businessmentory quote


"De emotie op het gezicht van een sporter die over de finish komt vind ik echt magisch. Sporters gaan erin met een winnaarsmentaliteit.

Eager. Gedreven. Daar houd ik van.

Een fantastische sportprestatie gebeurt niet vanzelf. Het vraagt om 100% leiderschap te nemen op alle fronten. En zo is het in jouw bedrijf ook."

Misschien herken je dit wel

Je hebt een (business) coach traject of opleiding gevolgd met andere deelnemers. Jij was altijd eager en ging snel. Je was voorbereid, stelde raken vragen, vroeg om feedback en maakte optimaal gebruik van je coach of trainer. Met als gevolg dat je groeide en jezelf ontwikkelde in een razend tempo.

Maar je voelde tijdens zo’n traject of opleiding vaak ook dat je teruggehouden werd in jouw groei. Omdat de anderen niet zo snel gingen, alles moeilijk en zwaar vonden of 1001 excuusjes hadden om niet een enge actie uit te voeren. Ze hadden niet dezelfde bereidheid als jij om er tijd, aandacht en energie in te steken.

Je hebt daarom behoefte om te groeien zonder de ballast van een groep. Zonder ruis, op je eigen tempo je groei versnellen.

Of misschien heb je nog niet eerder een traject gevolgd, maar voel je aan alles dat je direct serieus aan de slag wil met een coach waarbij jij de volledige aandacht krijgt en niet wordt afgeleid door andere mensen.

Herken je dit? Dan is het 1-op-1 coaching programma Business Leader Mentorship voor jou.

Na dit programma

In 5 maanden ga ik je helpen om de leider van jouw bedrijf te worden en dé leider van jouw markt. Hiermee gaan we aan de slag;

De go-to person van jouw markt worden. Ik help je jouw expertstatus te claimen, jouw unieke boodschap en geluid te laten horen.

We creëren een persoonlijk, mensgericht, simpel en kwalitatief hoogwaardig signature aanbod waarmee je verdient wat je waard bent.

Je onderneemt vanuit jouw ‘zone of genius’, je doet precies dat wat voldoening geeft, waar je vuur van brandt en ontketenen jouw volledige potentieel aan krachten.

Je transformeert tot de vrouw met een nieuwe mindset. Een mindset van een leider.

We nemen radicaal leiderschap op 3 niveaus; persoonlijk leiderschap, leiderschap richting je klanten en leiderschap over je bedrijf (en team).

We gaan je groei versnellen, een doorbraak in je omzet realiseren en de leukste klanten aantrekken als een magneet.

No bullshit, niet volgen maar leiden!

Wat anderen zeggen

Wat houdt het programma praktisch gezien in?

We werken 5 maanden intensief 1-op-1 samen om leiderschap te nemen op alle fronten. Samen gaan we jouw groei versnellen, jouw unieke geluid laten horen, jouw plek claimen in de markt en een doorbraak in je omzet realiseren.

Na dit programma ben je getransformeerd tot de vrouw die 100% leiderschap neemt over haar leven en bedrijf. Je kunt jouw bedrijf dragen, omdat je een sterke mindset hebt, de juiste energie uitstraalt en strategisch de juiste dingen doet.

Wat kun je verwachten tijdens deze 5 maanden?

3 keer een 1-op-1 coach sessie van 1,5 uur bij mij op locatie in Schiedam;

5 keer een 1-op-1 coach call van 45 minuten via Zoom;

Toegang tot alle online modules en templates om een succesvolle business te bouwen;

Voice message support via Voxer app, op cruciale momenten jouw vraag stellen is goud waard;

5 maanden lang mail support voor al jouw strategische vragen of feedback.

Voor wie is het Business Leader Mentorship geschikt?

Business Leader Mentorship is voor jou als:

Je een drive hebt om de leider van jouw bedrijf en markt te worden op jouw voorwaarden;

Je een bedrijf hebt als coach, kennis expert, strateeg en/of trainer. Je bent ervaren in je vak, hebt een dosis levenservaring en bent al een tijdje ondernemer;

Al een maandomzet hebt van minimaal €3000;

Je het niet langer prima vindt om gemiddeld te presteren, maar wilt presteren vanuit je volledige potentieel;

Het voor jou net zo logisch is als voor mij dat doelen en strategie samengaan met mindset, energie en kwetsbaarheid.

Plan direct jouw Match call

Voel jij bij het lezen van deze pagina, helemaal een HELL YES! Dan is dit programma geschikt voor jou.

Dit programma is alleen toegankelijk op uitnodiging of na een Match call. Tijdens een Match call maken we kennis en onderzoeken we of dit programma voor jou geschikt is. Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via mariellavink@myndz.com.

businessmentory matchcall
Scroll naar top