Ready to Lead Mentorship

Jij bent klaar voor een transformatie en doorbraak om next level je hart te volgen.

Er is namelijk een droom, doel en missie om impact te maken. Je voelt dat je daarvoor in een grotere versie van jezelf te stappen hebt. De leider die 100% met vertrouwen komt opdagen als zichzelf, staat voor haar kracht en wat ze belangrijk vindt en haar impact vergroot.

Deze leider zit al in jou. Alleen jij verstopt haar, ontwijkt haar of twijfelt aan haar. Het is tijd om te breken met alles wat nog remt en jouw grootsheid in de spotlight te zetten. De energie die dan ontstaat spat ervan af, het maakt je woest aantrekkelijk, een fantastisch leider en het geeft waanzinnig veel voldoening.  

Jij bent Ready to Lead!

myndz business en leiderschapcoach

Ready to lead

Je bent eager en gedreven. Je bijt je snel ergens in vast en gaat er 100% voor. Je hebt namelijk grootse plannen om impact te maken.

Je durft er alleen nog niet voor te gaan staan en er écht voor te gaan.

Op dit moment ervaar je dat….

Je vooral hard aan het werken bent om je doelen te realiseren. Het levert nog niet voldoende resultaten op. Het stroomt gewoon nog niet in energie, voldoening, impact, creativiteit en geld.

Je vooral veel aan het afwachten bent. Tot het juiste moment komt, tot het jouw beurt is, tot je meer kennis of ervaring hebt of tot iemand anders je toestemming geeft om je hart te volgen.

Je snel bent afgeleid door wat anderen doen. Je bent geneigd om te doen wat moet of hoort. Je bent continu afgestemd op anderen en volgt niet je eigen pad.

Je jezelf nog niet durft uit te spreken over de onderwerpen die je belangrijk vindt, jezelf nog niet als leider of expert ziet en nog geen positie durft in te nemen, zodat je gezien en gehoord wordt.

Je weet dat je niet langer jezelf kan inhouden, kleinhouden of twijfelen aan jezelf. Je hebt 100% met vertrouwen op te komen dagen. Je hebt behoefte om in the lead te zijn en jouw grootsheid in de spotlight te zetten.

Jij bent ready om…

Het beste van jezelf in de spotlight te zetten en jezelf te laten zien op je briljantst, waardoor je ongekende impact maakt en je snel kunt groeien naar meer overvloed.

Stevig positie in te nemen, je uit te spreken, jouw visie te laten horen en jezelf zichtbaar te maken, zodat je gezien en gehoord wordt.

Jouw potentie te ontgrendelen, te gaan staan voor jouw krachten en waarde en jouw grootsheid te laten zien, zodat jouw vuurtje vlamt als nooit tevoren.

In the lead te zijn, bewuste keuzes te maken die goed voelen, ownership te nemen en eigen richting te bepalen.

Het op jouw eigen manier te doen, op jouw voorwaarden, zodat je echt vrijheid, plezier en voldoening ervaart.

myndz business en leiderschapscoach

“Radical simply means, ‘grasping things at the root’ - Angela Davis

Waarom voor een leiderschapscoach kiezen?

Jij bent het instrument. Alles waar je nu naar verlangt, je dromen en je persoonlijke en professionele doelen die je wilt realiseren, begint met jou. De sleutel tot groei en transformatie ben jezelf. Als je het volgende level wilt bereiken heb je van binnen naar buiten het aan te pakken.

Ik geloof dat leiderschap nemen gaat over; grasping things at the root. Geen pleisters plakken, maar het bij de wortel aanpakken.

Als leiderschapscoach ondersteun ik jou terug te gaan naar eigenheid, het op jouw manier te doen en terug te stappen op je eigen pad en daar stevig en sterk positie op in te nemen. Zodat je 100% op komt dagen als jezelf, breekt met alles wat nog remt en een doorbraak realiseert in jouw persoonlijke en professionele doelen.

Ik weet uit ervaring wat hiervoor nodig is en ondersteun jou om te groeien naar de leider die je van nature bent, jouw volledige potentie te benutten en te presteren op het niveau waar jij werkelijk impact maakt. 

Ready to Lead Mentorship programma

In het 1-op-1 Ready to Lead Mentorship programma ben ik jouw spiegel. Soms verhelderend, soms confronterend, maar altijd raakt het een diepere laag om jou uit te dagen nog meer in je echtheid en grootsheid te stappen. 

In jouw grootsheid stappen en in the lead zijn van jouw eigen pad, vraagt van jou ook dat je jezelf aan durft te kijken. Je zoekt op waar je jezelf nog kunt stretchen en zet stappen die je eerder voor onmogelijk hield. Wat dat je oplevert; cruciale doorbraken op innerlijk vlak, een vuurtje wat vlamt als nooit tevoren en buitengewoon veel zelfvertrouwen.

De basis

We beginnen met de basis, de wortel. We gaan terug naar wie jij bent, naar jouw missie, jouw kracht, jouw potentie en de reden waarom je doet wat je doet. Wat je te doen hebt, welk verschil en welke impact jij kan maken in deze wereld. Je brengt jouw ziel (je impact), hart (je gedrevenheid), hoofd (je potentie) en lichaam (je voorwaarden) op één lijn. Je (her)ontdekt waar jouw vuurtje van aangaat, wat je ongelofelijke voldoening geeft en wie je bent in je grootsheid.

Breek met wat remt

Je laat los wat zwaar, complex en als gedoe voelt. Je neemt de ruis weg en bepaalt jouw eigen richting. Je stapt weg van overtuigingen, verwachtingen en dat wat moet of hoort. Je steekt in op voelen wat voor jou klopt en doen wat jou roept. We versterken jouw zelfvertrouwen, zodat jij in the lead bent en stevig en sterk positie inneemt. 100% opdagen als jezelf en ongekende impact maken met jouw kracht en op jouw voorwaarden.

Ready to Lead

Je bent Ready to Lead en om jouw grootsheid in the spotlight te zetten. Het is tijd om naar buiten te treden en daadwerkelijk impact te maken. Je weet wat jouw volgende stap is, in welke vorm je dit wilt laten zien en hoe je dit kan doen op een manier die eigen is. Je hebt richting bepaalt, keuzes gemaakt en neemt leiderschap. Je voelt energie, inspiratie en daadkracht om overvloed aan te trekken.

Kortom het Ready to Lead Mentorship brengt jou;

Cruciale doorbraken op innerlijk vlak zodat jij in jouw grootsheid stapt en 100% komt opdagen als jezelf.

Jouw vuurtje vlamt als nooit tevoren, je voelt energie, inspiratie, zin, creativiteit en weet hoe je snel kunt groeien naar meer overvloed.

Een helder eigen geluid en visie, waarmee jij stevig positie inneemt en je onderscheidt.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Wat je doet en hoe je het doet voelt licht en simpel. Je doet het op jouw voorwaarden, zodat het echt voldoening, plezier en vrijheid geeft.

Rust in je kop, omdat je weet hoe je zelf de leiding neemt.

Het is tijd om te breken met alles wat nog remt en jouw grootsheid in de spotlight te zetten. De energie die dan ontstaat spat ervan af, het maakt je woest aantrekkelijk, een fantastisch leider en het geeft waanzinnig veel voldoening.

Vertrouwen om jouw potentie te ownen, je grenzen te verleggen, jouw grootsheid te laten zien en jouw richting te bepalen.

Wat kan je praktisch verwachten?

In het Ready to Lead Mentorship programma werken we 3 of 6 maanden intensief 1 op 1 samen voor een transformatie en doorbraak om next level jouw hart te volgen. Ik help jou in de grotere versie van jezelf te stappen.

Een leider die haar eigen pad kiest, staat voor wat ze belangrijk vindt en leeft en werkt op haar voorwaarden. Zodat je ongekende impact maakt, 100% komt opdagen als jezelf en stevig en sterk leiding neemt. Een fundament wat stevig en sterk voelt en waar jij ownership neemt en vanuit rust, vertrouwen, voldoening en plezier richting bepaalt.

Inhoud van het Mentorship:

Een Live kick-off in Schiedam;

Elke maand twee persoonlijke coach sessies op locatie in Schiedam of op verzoek online;

Onbeperkt support via voice message en e-mail;

Aanvullende opdrachten, strategie of planning.

Je kunt 3 of 6 maanden met mij samenwerken. In een Ready to Lead call bepalen we samen wat voor jou de beste keuze is. Jouw investering in het Ready to Lead Mentorship is voor 3 maanden 2.396,- exclusief btw. Werken we 6 maanden samen dan is jouw investering 4.500,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk.

Hannelore Smilde � Mariëlla Vink �

Wat levert het programma jou op?

100% levens veranderend, op alle facetten in je leven zal je groeien en overvloed aantrekken.

100% de leider op je eigen pad, eigen richting, keuzes en actie bepalen.

100% opdagen als jezelf.

100% pure eerlijkheid naar jezelf en commitment naar jouw groei verlangens.

100% helderheid en focus.

100% vertrouwen om jouw potentie, visie en waarheid uit te dragen.

100% jezelf leiden van binnen naar buiten, geen concessies en no bullshit.

100% leiderschap nemen en jouw groei kunnen dragen.

Na dit programma ben jij in staat om je eigen pad te kiezen om de impact te maken die jij voor ogen hebt.

Wat anderen zeggen

Voor wie is het Business Leader Mentorship geschikt?

Dit programma is voor leiders met een missie (managers, leiders, ondernemers, future ondernemers), die goed willen doen in deze wereld en klaar zijn om ongekende impact te maken:

Je voelt dat je het beste van jezelf nog niet hebt laten zien, je weet dat je meer in jouw mars hebt en je hebt grote plannen, ideeën, dromen om impact te maken;

Je weet dat je hier bent om een grootse impact te maken, maar dit voelt soms ook overweldigend en onbereikbaar. Je weet niet goed waar je moet beginnen en hoe je er vorm aan kunt geven;

Je hebt veel inspirerende en creatieve ideeën. Je begint elke keer weer aan iets nieuws, waardoor je weinig progressie ziet en niets echt goed van de grond komt;

Je doet dingen vaak omdat je denkt dat het zo moet of hoort, hierdoor ben je afgedwaald van jezelf en mis je eigenheid.

Je hebt het gevoel vast te zitten en je merkt dat het de laatste tijd niet meer lekker stroomt in impact, geld, energie, zin, inspiratie of ideeën.

Je een eigen geluid mist. Je wilt je nog veel meer uitspreken over zaken die jij belangrijk vindt en positie innemen, zodat je echt gezien en gehoord wordt.

Je wilt het liefst alles in eigen regie houden, controle houden en een volledig uitgestippeld plan, maar je weet ook dat je in een grotere versie van jezelf mag stappen en je uit je comfortzone mag komen.

Je een fundament wil voor jezelf die duurzaam is en jouw voldoening en vrijheid geeft. Je hebt behoefte om alles wat je doet in je leven, werk of bedrijf op te hangen aan een haakje dat richting geeft, de basis waarvan uit alles richting krijgt, samenvalt en klopt.

Je op zoek bent naar een Leiderschapscoach die jou geen nieuwe trucjes leert, maar jouw potentie ziet, je spiegelt, je confronteert en de juiste knop bij jou in drukt.

Het voor jou net zo logisch is als voor mij dat doelen, groei en resultaten behalen samengaan met spiritualiteit, mindset, energie en kwetsbaarheid.

Ervaring Maaike Bruins

Zij is het oog van de storm
Stilte, vastberadenheid en kracht
Om haar heen raast het
Zet ze de boel in beweging

En als je wilt, durft, neemt ze je mee
Weg van de ruis
Terug naar de kern
Naar het middelpunt

Daar waar je jezelf weer kunt horen
Wanneer je eruit komt is je wereld veranderd
En jij ook.

Maaike schreef dit gedicht tijdens het Business Leader Mentorship programma.

Hi, ik ben Mariëlla Vink, Leiderschapscoach.

Ik ondersteun jou in jouw grootsheid te gaan staan, je hart te volgen en ongekende impact te maken. Zodat je vuur vlamt als nooit tevoren, je vertrouwen voelt in alles wat je doet en voldoening, plezier en vrijheid ervaart in je leven en werk.

Ik brak met mijn (financiële) onzekerheden en koos voor meer overvloed.
Ik stopte met mijn baan in loondienst om meer vrijheid te ervaren. 
Ik gooide na 4 jaar ondernemen het roer om in mijn bedrijf, om meer voldoening te ervaren. 
Ik besloot links af te gaan waar anderen rechts gingen, om dichtbij mijzelf te blijven. 
Ik zette door als anderen het mij afraadden.
Ik koos om met mijn hart te werken en niet langer hard te werken.

Ik nam the lead. Ik voel mij meer dan ooit verbonden met mijzelf, mijn missie, mijn waarheid, mijn eigen kracht en potentie. Ik volg nu niet meer wat moet of hoort, maar luister moedig naar mijn eigen innerlijke leiding. Dat voelt puur, stevig en krachtig. 

Lees hier meer over mij.

myndz business en leiderschapscoach

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Jij wilt als leider (manager, ondernemer, future ondernemer) impact maken. Je herkent je in woorden als vernieuwer, impactmaker, creatief, innovatief of pionier. Je bent zzp’er, freelancer of je hebt een klein bedrijf met team van personeel of freelancers of je werkt in loondienst en je hebt een leidende positie. Je werkt als leider of ondernemer bijvoorbeeld als adviseur, coach, kennisexpert, strateeg, consultant en/of trainer in de sector (zakelijke) dienstverlening, HR, communicatie, cultuur, onderwijs of duurzaamheid en natuur. Je staat nu op het punt dat je (nog) meer je hart wilt volgen, een volgende stap wilt nemen en weet dat je dit moet doen door jezelf te versterken en in the lead mag komen van wat je wilt en wat je belangrijk vindt.

Je kunt 3 of 6 maanden met mij samenwerken. In een Ready to Lead call bepalen we samen wat voor jou de beste keuze is. Jouw investering in het Ready to Lead Mentorship is voor 3 maanden 2.396,- exclusief btw. Werken we 6 maanden samen dan is jouw investering 4.500,- exclusief btw. In delen betalen is mogelijk. Bij betaling in termijnen hanteer ik administratiekosten.

We stemmen samen een startmoment af, dit kan meestal binnen 2 weken. 

Er zijn twee manieren om mij samen te werken. In het Ready to Lead Mentorship programma waar we 3 of 6 maanden intensief samenwerken of in een One Day Experience. Je kunt hier meer lezen over de One Day Experience. Twijfel je wat voor jou de beste keuzes is, stuur me dan gerust even een e-mail via mariellavink@myndz.com

Ik coach je in dit programma 3 of 6 maanden intensief. We starten met een kick- off van 3 uur bij mij op kantoor. Daarna ontvang je maandelijks 2 coach momenten van 1,5 uur. Daarnaast ontvang je onbeperkt ondersteuning via Voxer, mail of Trello. 

Onze live coach sessies vinden plaats bij mij op kantoor in Schiedam (Dam 46A). In overleg kunnen we de coach sessie online houden. Je ontvangt bij de start van het programma alle informatie die je nodig hebt.

Ja zeker, je kunt je aanmelden voor een Ready to Lead call. We stemmen dan samen af of er een klik is en of dit programma de beste keuze voor jou is. Ik beantwoord je vragen altijd graag, stuur me gerust een mail via mariellavink@myndz.com als je me een vraag wilt stellen.

Plan direct jouw Ready to Lead call

myndz business en leiderschapscoach
Scroll naar top