Bellen met het universum, over manifesteren

MARIELLAVINK AE

Hoe manifesteer je geld om te investeren in jezelf? Keer op keer als ik dit doe, gebeurt er iets opmerkelijks. Ik noem het bellen met het universum.

Begin deze maand is een nieuw programma’s gestart.

Afgelopen december heb ik hiervoor veel gesprekken gevoerd met leiders die interesse hadden voor één van deze programma’s. Een aantal van hen waren zo moedig om volmondig JA tegen zichzelf te zeggen en dit avontuur met mij aan te gaan. En nadat zij dit deden gebeurde er iets opmerkelijks waar ik het vandaag met je in deze mail over wil hebben.

20200120 Tof Nieuws

20200120 Tof Nieuws Reactie

Was ik verbaasd om deze berichten te ontvangen? Allesbehalve. Ik had het zelfs verwacht.

Elke keer weer kreeg ik een mooi cadeau

Afgelopen 2,5 jaar heb ik als ondernemer ontzettend vaak in mijzelf geïnvesteerd en ook besluiten genomen die mij in een stroomversnelling lieten groeien of een grote sprong voorwaarts waren. En elke keer als ik besloot te springen vanuit mijn hart gebeurde het. Ik kreeg een ontzettend groot cadeau terug van het universum. Ik investeerde meerdere malen in een businesscoach en haalde de investering er al in de eerste maand uit. Ik tekende de huurovereenkomst voor mijn pand, zonder te weten of ik het wel kon inrichten. Ik kreeg het bedrag om het in te richten al in de eerste maand bij elkaar. En nu zie ik het bij mijn klanten ook terug. Ze investeren in zichzelf, en kiezen daarmee 100% voor zichzelf en hun dromen en dat betaalt zich direct weer uit.

Bestellen bij het universum

Mijn ervaring is dat als je een helder en toegewijd besluit neemt om te gaan voor je dromen, dat dit gelijk staat aan de telefoon pakken en een bestelling te doen bij het universum. Ik leerde de afgelopen tijd dat werken met het universum eigenlijk heel simpel is. Allereerst; maak altijd 100% keuzes vanuit het hart en doe niets wat niet past bij je hartenwens. En ten tweede; vraag het universum heel specifiek wat je wilt. Zonder het te verantwoorden waarom je het nodig hebt of waarom het goed voor je is. Je hoeft het niet uit te leggen. Dit laatste heeft voor mij een groot verschil gemaakt. Toen ik hiermee ging oefenen, kreeg ik letterlijk allemaal cadeautjes. Ik kreeg gratis bloemen, mijn tramritje hoefde ik niet te betalen nadat de trein vertraging had en ik kreeg een training over de maan die ik heel graag wilde doen voor € 1,- i.p.v. een paar tientjes. Wees heel specifiek in wat je nodig hebt en vraag er gewoon om, zonder het te verkleinen, te bagatelliseren of misschien/hoop te gebruiken.

Wees helder in je taalgebruik

Het valt mij heel vaak op dat als we iets willen, we woorden gebruiken als; ik hoop dat, hopelijk ga ik, misschien gaat het lukken om, het zou mooi zijn als, enz. Ik merk nu dat ik zo alert ben op de werking van het universum, dat ik ook telkens alerter word op mijn taalgebruik. En sorry, ik begin mensen ook te corrigeren. Het is namelijk zo zonde en niet effectief. Het spreekt namelijk aan alle kanten vertwijfeling uit. Wil je het nou of niet? Gebruik liever; ik ga of ik doe of ik wil. Ga actiever praten en mensen gaan je niet alleen beter begrijpen, maar ook jij gaat vanuit meer vertrouwen uitspreken wat je echt wilt en dat ook manifesteren. Het is je hoogstwaarschijnlijk wel opgevallen dat ik ook nooit in verkleinwoordjes praat. Ik heb er een bloedhekel aan. Nee ik heb geen bedrijfje, ik ben ondernemer van mijn bedrijf. En dat ben ik al vanaf dag 1, en op die eerste dag verdiende ik nog geen cent. Maar ik voelde mij wel ondernemer.

Het draait om trouw zijn aan jezelf

Voor wie nu denkt; universum, manifesteren wat een onzin en allemaal een ver van mijn bed show. Prima, maar eerlijk ik geloof dat iedereen weleens een moment heeft gehad, waar je het effect van wat ik hier omschrijf hebt ervaren. Het kan zijn in een hele kleine vorm. Ga er in het vervolg wat meer alert op zijn, dan ga je telkens meer zien hoe vaak het universum je een handje helpt. Toen ik voor het eerst las over dit onderwerp dacht ik ook niet meteen dat het kon werken. Eerlijk, ik ben hartstikke nuchter en dus dacht ik dat het vast en zeker onzin was. Nu ik het heb ervaren voelt het niet als een trucje of kunstje die je uit moet voeren, maar een way of life. Het draait namelijk allemaal om trouw zijn aan jezelf. Maak keuzes die in je hart kloppen en verloochen jezelf niet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor coaching? Klik hier om vragen te stellen en telefonisch kennis te maken. Ik begeleid managers, ondernemers, leidinggevende en professionals die vastlopen in hun carrière en het nemen van leiderschap. De oorzaken kunnen verschillend zijn, maar ze zijn allemaal opzoek naar helderheid, richting en zelfvertrouwen. Zodat ze weer plezier en voldoening ervaren in hun leven en werk. Door middel van coaching help ik je het beste uit jezelf te halen en trouw te blijven aan jezelf.

Scroll naar boven