Bedankt!

Wat ontzettend leuk dat je mijn gratis e-book ‘Concreet stappenplan voor verdubbeling van je impact en omzet’ hebt gedownload. Je ontvangt het binnen 5 minuten in je mailbox. Check ook even je spambox, als je het e-book niet direct in je inbox ontvangt.

Voordat je weer verder gaat wil ik je vragen om nog heel even te wachten en onderstaande video van een paar minuten te bekijken terwijl je wacht op het e-book…. In deze video deel ik namelijk nog een paar waardevolle tips.

Je hebt nu mijn e-book gedownload waar ik oprecht van weet dat het hele waardevolle en praktische tips bevat. Deze zijn direct toepasbaar. Echter…..

Er is nog nooit een ondernemer succesvol geworden van een E-book.

Je hebt mijn e-book gedownload omdat je klaar bent voor een volgende stap. Je wilt als coach (kennisondernemer) echt impact en verschil maken voor anderen en daarmee de wereld een stukje mooier maken. Je bent klaar met aanrommelen. Je bent namelijk niet gaan ondernemen als hobby. Je wilt een goede basis neerzetten en je bedrijf serieus laten groeien. Of de basis staat al, maar je wilt zo snel mogelijk doorgroeien naar the next level.

Ik wil je daarom naast mijn e-book ook nog mijn 3-daagse online training aanbieden. In die training krijg je 3 dagen lang elke dag een video van een uur inclusief een dagelijkse opdracht om te groeien met jouw bedrijf. In deze online training leer je:

Welke strategische stappen je dient te nemen als ondernemer;

De belangrijkste elementen om een succesvolbedrijf op te zetten;

De 3 meest gemaakte fouten, waardoor een bedrijf maar niet van de grond komt en hoe je deze voorkomt.

Hoe je vanuit vertrouwen gaat ondernemen en jouw plek in de markt durft te claimen;

Hoe je richting en focus krijgt en een bedrijf bouwt waar je allereerst voldoening uithaalt en vervolgens een goede omzet meedraait;

Hoe je op een prettige manier in contact kan komen met jouw klanten en hun kan overtuigen van jouw waarde.

De komende 30 minuten betaal je geen € 35,- voor deze online training, maar slechts € 22,- exclusief btw. Je houdt onbeperkt toegang dus je kunt het volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Bekijk hieronder de video waarin ik mijn verhaal deel en je meer vertel over deze online training ‘Bouw een succesvol bedrijf.

Nog slechts

Minuten
Seconden

van 35,- voor 22,- exclusief btw.

Online training - Bouw een succesvol bedrijf – 3-daagse challenge

In 3 dagen help ik je een vliegende start te maken met jouw startende onderneming, zodat je vol vertrouwen en zonder geldzorgen gaat ondernemen. Al ruim 350 vrouwen gingen je voor.
myndz ondernemerscoach

Ben jij klaar om een succesvol bedrijf op te zetten?

Je bent startende ondernemer of je hebt recent besloten om de overstap naar het ondernemerschap te maken. Je hebt hartstikke veel ideeën voor je bedrijf en je voelt aan alles dat je meer vrijheid, plezier en voldoening wilt in het ondernemerschap. Je wilt impact en verschil maken voor anderen als kennisondernemer of dienstverlenend expert, bijvoorbeeld als coach, fotograaf, voeding expert, branding expert, interieurstyliste of trainer.

Alleen je merkt nu dat je geen idee hebt hoe je eigenlijk je bedrijf moet opzetten. Je raakt totaal overweldigd door alle opties, mogelijkheden en tips over het ondernemerschap. Je voelt je onzeker of je wel voldoende geld kan verdienen met je bedrijf, je rommelt wat aan en je denkt vooral veel na over je bedrijf.

Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Dan is deze 3-daagse online training voor jou!

Ik geloof dat iedereen het kan! Ondernemen hoeft niet moeilijk of lastig te zijn, je moet alleen even weten wat je moet doen en hoe je het moet doen. In deze 3-daagse online training ga ik je helpen een vliegende start te maken met het opzetten van jouw bedrijf, zodat je vol vertrouwen en zonder geldzorgen kunt gaan ondernemen.

myndz ondernemerscoach

Ik weet uit eigen ervaring dat jezelf inschrijven bij de KvK en een mooie website neerzetten je nog geen goede ondernemer maakt. Het vraagt dat je niet alleen goed bent in je vak, maar ook een goede ondernemer wordt.

Wat gaan we tijdens de training doen?

Tijdens de 3-daagse online training – Bouw een succesvol bedrijf krijg je antwoord op deze vragen:

Welke strategische stappen je dient te nemen als startende ondernemer;

De belangrijkste elementen om een succesvolbedrijf op te zetten;

De 3 meest gemaakte fouten, waardoor een bedrijf maar niet van de grond komt en hoe je deze voorkomt.

Hoe je vanuit vertrouwen gaat ondernemen en jouw plek in de markt durft te claimen;

Hoe je richting en focus krijgt en een bedrijf bouwt waar je allereerst voldoening uithaalt en vervolgens een goede omzet meedraait;

Hoe je op een prettige manier in contact kan komen met jouw klanten en hun kan overtuigen van hun waarde.

De volledige online training is doordrenkt met praktische voorbeelden en mijn persoonlijke verhalen over het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik sta op het punt waar jij graag wilt zijn, ik neem je mee in alle stappen die ik heb genomen om een succesvol bedrijf op te zetten.

Ik beloof je dat het waardevol wordt, dit is wat anderen zeiden over de challenge:

bouw succesvol bedrijf
bouw succesvol bedrijf
bouw succesvol bedrijf

Hoe werkt deze online training precies?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang hebt tot alle video’s en het werkboek. In deze mail vind je:

3 video’s van een uur waarin ik je volledig bij de hand neem om een vliegende start te maken met je bedrijf, zodat je vol vertrouwen en zonder geldzorgen kan starten en je bedrijf kan laten groeien. In deze video’s zie je twee schermen. Op het ene scherm ben ik zelf te zien en op het andere scherm zie je mijn presentatie.

3 PDF bestanden met opdrachten die jij na elke training kunt maken. Als je niets doet gebeurd helemaal niets, dus ik ga je direct in de actie modus zetten om in beweging te komen. Deze online training geeft je veel voorwaartse energie. .

Ik adviseer je de online training, stap voor stap te volgen, daarom stuur ik je elke dag een mail met een uitnodiging de volgende online training te volgen en de opdracht van de dag te maken. Ik weet dat starten met ondernemen eenzaam kan zijn, daarom gaan we het samen doen. Samen is niet alleen leuker, ook vele malen sneller!

Wat is de investering?

De investering voor deze online training Bouw een succesvol bedrijf is 22,- exclusief 21% BTW. Inmiddels gingen ruim 350 vrouwen je voor, ik weet dus hoeveel deze online training waard is. De investering is dan ook echt een no-brainer.

Over Mariëlla

Maandenlang ging er energie verloren aan werk waar ik geen voldoening meer uithaalde. Ik begon mij af te vragen; is dit het nu? Is dit echt alles wat ik eruit kan halen? Het stemmetje in m’n hoofd zei steeds dat ik niet mocht klagen. Wat wilde ik nou nog meer?

En dat was het lastige. Ik wilde meer. Ik voelde een vuurtje in me branden. Een vuur dat mij vertelde dat ik meer uit mijzelf wilde halen. Ergens droomde ik ook van het ondernemerschap, maar ik had geen idee wat ik ermee wilde doen. Waar begin je dan?! Hoe zet je de volgende stap in zo’n situatie? Hoe graag ik stiekem ook iets anders wilde, ik durfde het niet. 

En toen overleed mijn dierbare tante Tineke en veranderde alles voor mij. Ik besloot de regie terug te nemen en mijn leven en werk betekenis te geven.

Inmiddels ben ik 3 jaar verder en heb ik een succesvol bedrijf. Ik help vrouwen hun kracht en gedrevenheid te ontdekken, zodat zij vol vertrouwen en zonder geldzorgen een stap kunnen nemen richting het ondernemerschap en impact en verschil kunnen maken voor anderen of de wereld. Meer over mij.

myndz carriere coach

Start direct!

Direct na aanmelding kun je starten met deze online training. Je krijgt direct toegang tot de 3 video’s van een uur. Daarnaast houd je onbeperkt toegang dus je kunt het volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Opbouw

Deze online training bevat 3 video’s van een uur. Ik neem je volledig bij de hand om een vliegende start te maken met je bedrijf. In deze video’s zie je twee schermen. Op het ene scherm ben ik zelf te zien en op het andere scherm zie je mijn presentatie. Ook ontvang je 3 pdf-bestanden met opdrachten behorende bij de video’s, zodat je direct aan de slag kunt.

Inhoud training

De inhoud van deze online training is gebaseerd op mijn eigen route naar nu 10K en meer omzet per maand. Je hebt niks nodig om deze training te volgen. Alleen een dosis zin en motivatie om werkelijk impact en verschil voor anderen te gaan maken en de wil om daar ook een succesvol bedrijf van te maken.

Investering

De investering voor deze online training is € 22,- exclusief btw (€ 26,62 inclusief btw). De btw is aftrekbaar als ondernemer.

Doe je mee?

Ik ga je alles leren wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen.

Wat anderen zeggen

Dit is wat anderen over mij zeggen en wat ze over de online training Bouw een succesvol bedrijf zeiden:
bouw succesvol bedrijf
bouw succesvol bedrijf
bouw succesvol bedrijf
Scroll naar boven