Sinds januari schrijf ik blogs over diverse onderwerpen gericht op mindset en carrière. Deze week een keer een andere blog van mij, want deze blog gaat helemaal over mij! Afgelopen tijd heb ik veel nieuwe volgers gekregen en ik realiseerde mij dat niet veel van jullie weten wat ik doe, waar ik vandaan kom en waar ik naar toe wil. Dus wil je meer over mij weten, hier komt het.

Start van mijn ontdekkingsreis

Afgelopen september ben ik gestart met mijn ontdekkingsreis. Ik werkte 10 jaar in vast dienverband als HR manager voor een zorgorganisatie. Al langere tijd voelde het werk niet meer goed voor mij. De (on)zekerheden zorgde ervoor dat ik (te) lang in een situatie bleef die mij niet meer volledig paste. Ik heb enorm veel geleerd in die 10 jaar, kansen gekregen en met heel veel mooie mensen mogen samenwerken, maar het was tijd om verder te gaan.

Harde realiteit zette mij in beweging

De harde realiteit is dat ik mijn besluit om weg te gaan pas nam na het overlijden van mijn dierbare tante. Mijn tante Tineke kreeg op haar 43ste de ziekte van Alzheimer en overleed op haar 51ste op Wereld Alzheimer dag 2016. Vanaf het moment dat zij ziek werd, zette zij zich op allerlei manieren in voor meer bekendheid met Alzheimer op jonge leeftijd. En met succes, je zag haar in kranten, tijdschriften en in diverse TV programma’s en documentaires. Tineke inspireerde mensen en zorgde met haar energie voor verbinding. Voor mij is zij mijn grootste inspiratiebron voor het opzetten van Myndz.com

Het oude loslaten en het nieuwe omarmen

De eerste maanden waren niet gemakkelijk. Alles stond op losse schroeven, en hoe nu verder? Ik startte mijn ontdekkingsreis door te gaan bloggen en kansen te creëren, persoonlijk te groeien, avonturen te beleven, grenzen te verleggen en vooral heel veel inspiratie op te doen. Ik stelde mij open voor alles wat op mijn pad mocht komen. Het was een verdrietige tijd, maar ook een hele fijne tijd. Het gaf mij kracht en energie om het oude los te laten en het nieuwe te omarmen.

Mensen ontmoeten met passie

Op mijn pad ontmoet ik als vanzelf mensen die mij inspireren en die leven vanuit passie. Zo kwam ik ook weer in contact met filmregisseur Pim Giel van Happy Motion. Hij maakte een documentaire ‘Mijn Hoofd’ over dementie, waar ook mijn tante en ik in te zien waren. We spraken over mijn ontdekkingsreis en zijn nieuwe filmprojecten. Ik heb nu via Happy Motion een opdracht voor een aantal uur in de week waar ik de organisatie op mij neem van het project Miracles of Music en We Compassion. Twee waanzinnig leuke projecten waar ik veel energie in kwijt kan en met een heel leuk team mag samenwerken. Het geeft mij de gelegenheid om in korte tijd veel nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen.

Op een missie mensen te inspireren

Geïnspireerd door onder andere mijn tante ben ik inmiddels op een missie mensen te inspireren het leven te leven waar ze gelukkig van worden. Vanuit mijn achtergrond als HR manager ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling en groei van mensen. Wanneer mensen open gaan staan en zich laten inspireren zie ik ze in beweging komen, stralen, groeien en stappen nemen. Het is prachtig om deze ontwikkeling te zien. Alles begint bij een eerste stap en betekenis geven aan je leven is wat het waardevol maakt. Ik ben gepassioneerd om mensen te inspireren en te laten groeien en ik geloof in de kracht van geïnspireerd leven en werken. Inspiratie zou dan ook meer ingebed mogen zijn in ons dagelijks leven. So inspire and be inspired.

Creating Myndz.com

Ondertussen kriebelt het ondernemerschap al enige tijd en besloot ik van Myndz.com een echt bedrijf te willen maken. Met Myndz wil ik mensen inspireren, empoweren en verbinden om het eigen leven te ontwerpen, grootser te denken, dromen na te jagen en betekenis te geven aan het leven. Wat ik precies ga doen met Myndz blijft nog even geheim. Ik kan al wel verklappen dat ik Myndz officieel wil lanceren in september, in de maand waar het allemaal begon. De aankomende tijd bereid ik mij voor op de lancering, nieuwe website en het verder ontwikkelen van mijn concept. Dus stay tuned want binnenkort veel meer.

Wil je meer over mij weten? Stel gerust je vragen via een comment of via social media @ondernemerscoach_myndz.

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven